Jump to content

Αγορά ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής Sony Dsc-P73


statis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ SONY DSC-P73 SILVER.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ, ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ (ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕςΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ) ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΑΥΤΗΛ.

ΓΕΝΙΚΑ ΘΑ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΙΡΟΥΣΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ.ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΝΩΜΗ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα φίλε μου. Η αλήθεια είναι ότι στα 260 Ευρώ, δύσκολα θα βρεις καλύτερη λύση, αν υπάρχει κιόλας καλύτερη λύση σε αυτά τα λεφτά.

 

Πολλούς αγοραστές της μάλλον δεν θα βρεις, γιατί και αυτή και η P93, η οποία είναι η ίδια αλλά στα 5MPix, επισκιάστηκαν στις πωλήσεις από την P100, κυρίως λόγω του ότι η τελευταία είχε καλύτερη φορητότητα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι υστερεί σε ποιότητα, κάθε άλλο.

Οι πρώτοι users της είναι πολύ ευχαριστημένοι από την ποιότητα της φωτογραφίας που πετυχαίνει, σε μεγαλύτερο βαθμό κιόλας από την P100.

 

Αυτό που ίσως σου ξενίσει κάπως είναι το memory stick / pro που δέχεται, το οποίο δεν είναι συμβατό με άλλες συσκευές πλην της Sony.

Οι μπαταρίες είναι τύπου ΑΑ που σημαίνει ότι αν ξεφορτιστούν κάποια στιγμή οι επαναφορτιζόμενες που περιέχει, μπορείς να πας στο περίπτερο να αγοράσεις 2 ΑΑ και να συνεχίσεις να τραβάς.

To video είναι το ίδιο κορυφαίο VGA στα 16/30fps, όπως σε όλες τις καινούριες Sony, και τα 4ΜPix της επαρκούν για άψογες εκτυπώσεις στα 10 x 15 cm και 13 x 18 cm, ίσως και μεγαλύτερες.

 

Κατά την γνώμη μου έχεις κάνει μια πολύ καλή επιλογή, για το χρηματικό ποσό που θες να διαθέσεις, και μπορείς να προχωρήσεις άφοβα στην αγορά της.

Αυτό το έργο το έχω ξαναδεί...
Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR (21 Ιούλ. 2004 , 02:51)

 

tora na pw kati allo egw?mipws milame gia tin p-72 kai oxi gia tin p-73 ?

 

 

Όχι :) Αλλή είναι η P72, είναι περσινό μοντέλο στα 3.2 Mpix.

H P73 είναι φετεινό στα 4 Μpix.

Αυτό το έργο το έχω ξαναδεί...
Link to comment
Share on other sites

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΣΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ MOBILE MAN ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ.ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ SONY DSC-P73/S ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ SONY DCS-P72.

ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΟΥΝ ΜΕ ΤΙΜΗ ΤΕΛΙΚΗ(ΚΑΙ Φ.Π.Α) 265 ΕΥΡΩ ΔΗΛ 90000ΔΡΧ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΟΤΙ ΤΟ MEMORY STICK/PRO ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ SONYQ;

ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΕΚΤΥΠΩΤΗ HP PHOTOSMART 7760.

ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΩ ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ SONY DSC-P73/S Η' ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Link to comment
Share on other sites

To memory stic / pro είναι πατέντα της Sony για τις συσκευές της, οπότε δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις πχ σε ψηφιακη κάμερα Canon.

 

Aν ο εκτυπωτής σου έχει card reader, το πιο πιθανό είναι να το αναγνωρίσει, χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος για αυτό όμως.

 

Δεν γνωρίζω καλά τον εκτυπωτή σου και τι εισόδους έχει, πάντως αν συνδέεται με το PC, τότε δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να εκτυπώσεις τις photos σου μέσω του PC.

 

Περνάς δηλαδή τις photos σου από την ψηφιακή στο PC, με το USB καλώδιο που εμπεριέχεται στην συσκευασία (κατά 99%) και κάνεις τις εκτυπώσεις μέσω του PC.

 

Το πιο πιθανό πάντως είναι να μπορείς να κάνεις τις εκτυπώσεις και χωρίς την μεσολάβηση του PC, επειδή ο εκτυπωτής σου μάλλον έχει USB θύρα για άμεση επικοινωνία με τις ψηφιακές, αλλά και να μην μπορέσεις να το κάνεις αυτό, δεν είναι κανένα πρόβλημα η χρήση του PC, ίσα ίσα θα μπορέσεις και να επεξεργαστείς τις photos σου.

Αυτό το έργο το έχω ξαναδεί...
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Υπαρχει κανενα μαγαζι που να την εχει σε προσφορα? και εγω εκανα μια ερευνα αγορας και σε αυτα τα λεφτα δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο
Link to comment
Share on other sites

paidia, ego pira tin p93 prin liges meres pou einai oloidia me tin 73, alla sta 5 mp. poly kali moy fainetai pros to paron. foberi poiotita eikonas, poly eykolos xeirismos, kalo design kai kataskeyi, mia xara. pira ki ena 256ri memory stick gia na exo na trabao arketes photo ki ola einai mia xara. trabiksa kai videaki, to ppoio fainetai apsogo...

 

oso gia prosfores, an eiste athina, dokimaste to photo-star stin panepistimioy, opos pas pros omonoia sto deksi xeri ligo meta tin bibliothiki... foberes times: to ftinotero poy eixa brei tin p93 sto internet itan sto plaisio, me 310 + fpa, diladi 366, kai ekei ekane 330...

 

gia tin p73 den ksero...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

και εγω ειμαι σε σκεψη να την αγορασω

οσον αφορα στο Inet εχω βρει απο nomatica.com για 221 (με δωρεαν μεταφορα εαν την παρεις πακετο, με μνημη η κατι αλλο) και με 2 χρονια εγγυηση και οχι 1

 

για ελλαδα δεν βλεπω κατι καλυτερο απο 265 με φπα και 1 χρονο εγγυησης

και για memory stick το καλυτερο που βρηκα ειναι αυτο http://www.e-shop.gr/sql/show_per.phtml?id=PER.569461

 

η ερωτηση ειναι ποιο καταστημα την δινει με πιστωτικη σε ατοκες δοσεις;

και η αρχικη της συκσευασια δεν περιλαμβανει μπαταριες μεσα; φορτιστη;

δεν αναφερομαι στο πακετο δωρου που αναφερουν τα καταστηματα με σακουλακι και μπαταριες

Link to comment
Share on other sites

file mou ego tin agorasa prin apo 2 mines. ontos gia ta lefta tis einai poli kali afto pou me ikanopieise poli einai h analish tis sta video. akoma kalitero video trabei me memory stick pro stin rithmisi pro alla troei poli mnimi.

to mono arnitiko pou to exoun olles oi sony einai i timi tis memory stick alla eftixos iparxoun kai montela apo alles markes gia paradigma 256 mb me 95 euros.

ego tha sou sinistousa na tin agoraseis exei poli kali analisi sta 4mp kai exei arketes rithmiseis gia kairikes sinthikes.

Link to comment
Share on other sites

μεσα στην συσκευασια ειχε και τον φορτιστη και 2 μπαταριες;

σε ενα καταστημα στην Πανεπηστιμιου μου ειπαν οτι εχει 2 χρονι α εγγυηση απο την sony hellas ολοι οι αλλοι λενε για ενα ετος, το ιδιο λεει και η sony :)

 

η φτηνοτερη τιμη που βρηκα για memory stick PRO ειναι εδω

http://www.e-shop.gr/sql/show_per.phtml?id=PER.569462

Link to comment
Share on other sites

Εγώ αγόρασα πρίν λίγες μέρες την Ρ 93 που είναι 5Μp στα 360 ευρώ, με 12 άτοκες και μαζί περιείχε την καλοκαιρινή προσφορά της sony!
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!
Link to comment
Share on other sites

Θήκη και 2 μπαταρίες
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...