saliez Δημοσιεύτηκε April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 9, 2013 (edited) Σήμερα μου έπεσε το Sgs2 μετά από σχεδόν δύο χρόνια. Η οθόνη μπλεδίζει και έχει μια μαύρη κυλίδα κάτω δεξιά. Το touch κτλπ δουλεύουν κομπλέ αλλά υποψιάζομαι πως θέλει αλλαγή και η οθόνη και το digitzer (η εξωτερική στρώση - γυαλί). Τι προτείνετε και πόσο συνήθως πέρνουν για αλλαγή οθόνης; ΥΓ: Άνοιξα καινούριο θέμα γιατί νομίζω εξυπηρετεί να είναι συγκετρωμένες τέτοιες ερωτήσεις/απαντήσεις. Ευχαριστώ. Edited April 10, 2013 by Superuser Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 11, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Ας κάνω ένα μικρό Update. Την ίδια μέρα η μαύρη κυλίδα που αναφέρω πιο πάνω εξαπλώθηκε σχεδόν σε όλη την οθόνη. Το πρωί που ξύπνησα όλη η οθόνη είναι πλέον μαύρη και δεν ανοίγει καθόλου. Το περίεργο είναι πως το touch δουλεύει 100% ακόμα, άσχετα αν δεν βλέπω τίποτα. Σηκώνω το τηλέφωνο κανονικά, ακόμα μπαίνει wifi χωρίς κάποιο θέμα. Αφού έψαξα λίγο το θέμα, διαπίστωσα πως η «στάνταρ» τιμή σε μαγαζιά είναι 150€. Η ερώτηση μου είναι αν κάποιος έχει αλλάξει την οθόνη μόνος του, πόσο δύσκολο είναι και τι ακριβώς πρέπει να αγοράσω από το ebay ή κάποιο άλλο κατάστημα. Το ρωτάω αυτό γιατί νομίζω πως δεν αξίζει να δώσω 150€ για μια παλιά συσκευή που μετά βίας πιάνει 200€. Κάθε απάντηση ευπρόσδεκτη, ευχαριστώ. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Αφού έψαξα λίγο το θέμα, διαπίστωσα πως η «στάνταρ» τιμή σε μαγαζιά είναι 150€. Η ερώτηση μου είναι αν κάποιος έχει αλλάξει την οθόνη μόνος του, πόσο δύσκολο είναι και τι ακριβώς πρέπει να αγοράσω από το ebay ή κάποιο άλλο κατάστημα. Το ρωτάω αυτό γιατί νομίζω πως δεν αξίζει να δώσω 150€ για μια παλιά συσκευή που μετά βίας πιάνει 200€. Κάθε απάντηση ευπρόσδεκτη, ευχαριστώ. Κάτι για 200-220 υπολόγιζα εγώ, κάτι τέτοιο τουλάχιστον θυμάμαι ότι έχω διαβάσει μιλώντας πάντα για "επίσημη" δουλειά. Ίσως όμως να θυμάμαι και λάθος.. επίσης κάπου έχω διαβάσει για καμμιά 80άρα σε "φθηνή" από ebay αλλά άντε να στην αλλάξει κάποιος και να μείνεις ήσυχος ότι θα λειτουργεί σωστά για καιρό ακόμα.. Περίμενε μήπως πάρεις πιο σίγουρες απαντήσεις και πράττεις αναλόγως, αν κι εγώ στη θέση σου θα είχα ήδη χρεωθεί για καινούργια συσκευή και το πιθανότερο, καινούργιο S2..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 ετσι αχρηστευσα το ι9000,πηγα για οθονη σε ανεπισημο αλλα καλο σερβις,εβαλε οθονη απο ebay που ομως ειχε χαλια αναληση και μετα απο δυο ημερες εσβησε και δεν ξαναεπανηλθε,πιστευω λογω ασυμβατοτητας hardware.προτεινω αν το θες το τηλ.πηγαινε στο επισημο σερβις.κοστος σε εμενα,90ε+χαμενο τηλ+390ε για καινουργιο τηλ. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 26, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Καλησπέρα σας. Να ενημερώσω για τη κατάσταση να πω πως το πήγα στο επίσημο service της smartec και να πω πως είναι κλέφτες. Κοστολογούν την ζημιά για 338 €. Πιο φθηνά μου βγαίνει να το αγοράσω καινούριο: http://www.skroutz.gr/s/323248/Samsung-Galaxy-S-II-i9100-16GB.html Η εγγύηση του τηλέφωνου ακυρώθηκε όχι λόγω πτώσης αλλά επειδή φέρει «μη εγκεκριμένο» λογισμικό από την Samsung. Αυτό φυσικά όπως ξέρουμε είναι παράνομο μιας και έχουν δικαιωθεί διάφοροι χρήστες στο εξωτερικό με jailbroken iPhones, μιας και η ουσία είναι ίδια. Επίσης να αναφέρω πως μίλησα και με αντιπρόσωπο της Samsung, μια αγενέστατη κυρία που δεν θα αναφέρω το όνομα της για ευνόητους λόγους. Παντελώς αδιαφορία, μου μίλαγε λες και δεν έδωσα 500 € κάποτε. Λες και ήμουν κάποιος που της ζητούσα χάρη. Χαρακτηριστικά η φράση που επανέλαβε πολλές φορές ήταν η «όπως σας ενημερώσανε από το service». Αυτά που γράφω τα γράφω για να ενημερωθεί ο κόσμος και να ξέρει τι τον περιμένει και όχι για να βρω το δίκιο μου. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Αυτά που γράφω τα γράφω για να ενημερωθεί ο κόσμος και να ξέρει τι τον περιμένει και όχι για να βρω το δίκιο μου. Φίλε μου με όλη τη συμπάθεια που σου'χω το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι δεν βρίσκω δίκιο σε σένα όσον αφορά την κάλυψη του κόστους της επισκευής κι ελπίζω να μην παρεξηγηθώ.. μη εγκεκριμένο από την επίσημη αντιπροσωπεία λογισμικό σημαίνει αυτομάτως εγγύηση γιοκ, όλοι το ξέρουμε καιρό τώρα.. σίγουρα διαφωνώ με το κόστος επισκευής αλλά κι ακόμα περισσότερο με την άσχημη συμπεριφορά στον πελάτη. Όμως.. εκτός βέβαια κι αν μου διέφυγε κάτι.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 26, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Φίλε μου με όλη τη συμπάθεια που σου'χω το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι δεν βρίσκω δίκιο σε σένα όσον αφορά την κάλυψη του κόστους της επισκευής κι ελπίζω να μην παρεξηγηθώ.. μη εγκεκριμένο από την επίσημη αντιπροσωπεία λογισμικό σημαίνει αυτομάτως εγγύηση γιοκ, όλοι το ξέρουμε καιρό τώρα.. σίγουρα διαφωνώ με το κόστος επισκευής αλλά κι ακόμα περισσότερο με την άσχημη συμπεριφορά στον πελάτη. Όμως.. εκτός βέβαια κι αν μου διέφυγε κάτι.:) Η άποψη σου απόλυτα σεβαστή. Εγώ αυτό που λέω είναι πως είναι τελείως εσφαλμένη πολιτική να ακυρώνεται η εγγύηση λόγο μη εγκεκριμένου λογισμικού μιας και εκτός του ότι ήταν άσχετο με τη βλάβη, τι σχέση μπορεί να έχει το λογισμικό με το hardware. Και θεωρώ επίσης λάθος τη λογική πως έχουμε ένα λογισμικό στο κινητό και πάει και τελειώσε. Δηλαδή αν μου χαλάσει το laptop μου και αντί για windows του έχω περασμένα linux ακυρώνεται η εγγύηση; Δεν πάει κάτι λάθος με αυτή τη λογική; Σεβαστές όλες οι απόψεις. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Εγώ αυτό που λέω είναι πως είναι τελείως εσφαλμένη πολιτική να ακυρώνεται η εγγύηση λόγο μη εγκεκριμένου λογισμικού μιας και εκτός του ότι ήταν άσχετο με τη βλάβη, τι σχέση μπορεί να έχει το λογισμικό με το hardware. Σ'αυτό δεν έχεις άδικο ή αλήθεια είναι.. όμως αν οι όροι της εγγύησης το λένε καθαρά άντε βγάλε άκρη μετά. Τους το ανάφερες αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Στην συγκεκριμενη περιπτωση (πτωση) προφανως και δεν εχει καμια σχεση το software ,φαντασου ομως ποσοι βαζουν πειραγμενες rom και κανουν overclock χωρις μετρο και χωρις γνωσεις. Στην συγκεκριμενη περιπτωση αμα εκαιγες το κινητο η προκαλουσες βλαβη ηταν καθαρα θεμα κακης χρησης software. Αρα εχουν αμεση εξαρτηση αυτα τα 2. Οσον αφορα το θεμα laptop ,επειδη δουλευα σε service μεγαλης αλυσιδας ,σχεδον ολες οι εταιριες πριν καν στειλεις μηχανημα το ηθελαν σε εργοστασιακη κατασταση αλλιως χρεωναν 35-90 ευρω με το καλημερα για εγκατασταση λειτουργικου πριν καν ελεγξουν το προβλημα. αρα επρεπε εγω σαν μεσαζοντας να κατσω να βρω τα factory images ,να κανω καθαρη εγκατασταση η στην καλυτερη επαναφορα απο hidden partition, και να εξηγησω στον πελατη οτι το μηχανημα του αμα παει με τα super duper light premium extra windows 7 που κατεβασε απο torrent ,στην αντιπροσωπεια θα πληρωσει κερατιατικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 26, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Σ'αυτό δεν έχεις άδικο ή αλήθεια είναι.. όμως αν οι όροι της εγγύησης το λένε καθαρά άντε βγάλε άκρη μετά. Τους το ανάφερες αυτό; Αυτή στην Samsung δεν ήταν τύπος που συζητάει.. Δεν σταματούσε να επαναλμβάνει την πως ισχύει αυτό που αποφάσισαν στο Service και μάλιστα στην αρχή της μίλησα ευγενέστατα. Αλλά ήταν αδιάλλακτη. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juno12 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 για να πάει το κινητό σε αντιπροσωπεία πρέπει να έχει επίσημη ελληνική ή οποιασδήποτε χώρας επίσημη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Την επίσημη της χώρας για την οποία προορίζεται το κινητό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wotanmetal Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Αλλαγή οθόνης στο επίσημο service της Samsung (Smartec) = 130€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts