emxa2k Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 (edited) Ευχαριστω και εγω αυτο λεω να παρω γιατι εχει και υποστήριξη απο custom rom! Παιζει κανενα κουπονι? Λεω απο minideal Που δινει δωρεαν θηκη , screen protector kai δωρεαν μεταφορικα. Ποτε δεν ειχα τοσο μεγαλο κινητο (5 ιντσες) ειναι μεγαλο στο χερι? ...είναι μεγάλο σχετικά με τα συνηθισμένα χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι προβληματίζει. Είναι θέμα συνήθειας. Όμως το κινητό και λόγω OGS είναι αρκετά λεπτό και καθόλου περιττά ογκώδες. Εννοώ, ότι εφόσον χρειάζεσαι την οθόνη 5" και την ανάλυσή της στα πλαίσια των συνηθειών σου ως χρήστης, τότε δε γίνεται να περιορίζεσαι εκ των πραγμάτων σε μικρότερες οθόνες/αναλύσεις. Φυσικά πάντα στην κατηγορία τιμής. Αν μιλούσαμε για κόστος διπλάσιο ή/και τριπλάσιο τότε βρίσκεις μικρότερα και καλύτερα αλλά δεν έχει νόημα η σύγκριση αυτή. Κουπόνι ενεργό νομίζω δεν έχει αυτή την περίοδο αλλά δε χάνεις τίποτα να τους ρωτήσεις. Η θήκη που δίνει το minideal είναι τυπική σιλικόνης (μέτριας ποιότητας) που είναι καλή για πρώτη προστασία μαζί με protector οθόνης (επίσης τυπικής ποιότητας), αλλά για αργότερα πιστεύω και με βάση το κόστος της συσκευής, θα θες κάτι καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο στην προστασία (π.χ. Nillkin, κα.) Εγώ τώρα περιμένω να δοκιμάσω και της Coskiiz μια σειρά soft/hard back case cover με συμπεριλαμβανόμενα ποιοτικότερο screen protector και dust caps. Edited July 2, 2013 by emxa2k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolpap77 Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Την θήκη που αναγράφει ποιο πάνω ο φιλτατος την έχει 30$ στο dhgate ενώ στο aliexpress 9$..... Χαλασαμε και τους "έξω"...!!!!!!!Παντος σαν θήκη φαίνεται πολυ ωραία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Την θήκη που αναγράφει ποιο πάνω ο φιλτατος την έχει 30$ στο dhgate ενώ στο aliexpress 9$..... Χαλασαμε και τους "έξω"...!!!!!!!Παντος σαν θήκη φαίνεται πολυ ωραία... ...από aliexpress φυσικά. Δυστυχώς την είχε μόνο ένας, οπότε τώρα αναμένω να δω την αξιοπιστία του. :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 παιδιά καλησπέρα, προβληματίζομαι από που να το αγοράσω άμεσα! να το παραλάβω μέχρι τέλη Ιουλίου που θα φύγω για διακοπές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. July 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Minideal θα έλεγα, στέλνουν γρήγορα με singapore post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_rodos Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Καλημέρα παίδες Ειμαι μεταξυ του ZTE V987 ή Huawei honor2. Αυτα τα κινητα, δεχονται Ελληνικά, για θα πρεπει να συμβιβαστω με τα Αγγλικα τους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 να κανω και εγω μια ερωτηση?εχω ενα THL w100 και φοραει την εκδοση 4.2.1 και λεω να δωσω το αλλο χωρις κανενα προβλημα αλλα λογο μικρης μπαταριας και μου αρεσε αυτο το zte και ρωταω τωρα τη διαφορα εχει η 4.2.1 με την 4.1.2?και αν βαλω καρτουλα sd μπορω να αποθηκευσω τα μεγαλα παιχνιδια και εφαρμογες στην sd?και καπου διαβασα ιοτι εχει ενα θεμα με τα κουμπια και με τα videos και τα απαιτητηκα παιχνιδια?ισχυουν αυτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. July 10, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 (edited) Φίλε savvas ελληνικά έχουν και τα 2 αν βάλεις και την ανάλογη rom, από μαμά όμως κανένα. Fatsionas η 4.2 σε σχέση με 4.1 θεωρώ ότι έχει καλύτερη ταχύτητα. Πρόβλημα με κουμπιά δεν υπάρχει έχει διορθωθεί, ήταν θέμα rom. Κάρτα μπορείς να βάλεις και να αποθηκεύσεις ότι θες αλλά εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις extended το partition ώστε να μην έχεις θέμα πότε με χωρητικότητα. Παιχνίδια (ότι έχω δοκιμάσει) και video μια χαρά τα τρεχει... Τετράπυρινο είναι! Edited July 10, 2013 by ulvergr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 καλησπερα το κινητο αυτο θελει να το παρει ενας φιλος μου θα ηθελα 2 πραγματα να ρωτησο..οταν ερθει ποια ρομ πρεπει να περασω για να λυθει το προβλημα με τα κουμπια?αν το παρω απο μινιντιλ την περνανε μονοι τους?και επισης εχει βγει επισημη 4.2?η μπορω να του περασω απο το 967s? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. July 12, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 (edited) Πρόβλημα με κουμπιά δεν υπάρχει, ήταν η πρώτη φουρνιά και λύθηκε - ήταν θέμα rom. 4.2 επίσημη εχει βγει - το Minideal τι βάζει δεν ξερω, ρώτα τους στο τσατ καλύτερα. Πες του φίλου σου να διαβάσει τον οδηγό που υπάρχει σε προηγούμενα ποστ ώστε να περάσει ότι θέλει. Από το 967 ΔΕΝ περνάς κάτι, άλλο τηλέφωνο ΕΊΝΑΙ, εφόσον υπάρχει για το δικό σου γιατί να πειραματιστείς ... Edited July 12, 2013 by ulvergr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dahakaa Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 καλησπερα το κινητο αυτο θελει να το παρει ενας φιλος μου θα ηθελα 2 πραγματα να ρωτησο..οταν ερθει ποια ρομ πρεπει να περασω για να λυθει το προβλημα με τα κουμπια?αν το παρω απο μινιντιλ την περνανε μονοι τους?και επισης εχει βγει επισημη 4.2?η μπορω να του περασω απο το 967s? Ναι αυτή τη στιγμή από το minideal προσφέρουν την 4.2 και αν τους το ζητήσεις μπορούν να σου βάλουν και τα Ελληνικά (δεν ξέρω αν υπάρχουν έξτρα χρεώσεις, φαίνεται πως όχι) Τώρα που έχει πέσει η τιμή του πιστεύω είναι καλή ευκαιρία για την αγορά του 987 ΌΜΩΣ θα ηταν καλό να μας πληροφορήσει κάποιος ήδη κάτοχος (μιας και το έχει πλέον ένας αρκετά μεγάλος αριθμός) αν συνεργάζεται και με microSDXC ή μέχρι MicroSD HC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 ...οι θήκες που ανέφερα παραπάνω ήρθαν (περίπου 15 μέρες) και συνολικά διαπιστώνω ότι ήταν μία καλή αγορά. Και οι δύο είναι αρκετά ποιοτικές και όμορφης σχεδίασης όπως φαίνονται. Η διαφανής από σιλικόνη, έχει πλάτη αντιολισθητική και "αγκαλιάζει" το κινητό πλήρως. Από την άλλη η "σκληρή" θήκη είναι από πιο άκαμπτο πλαστικό (το ήθελα λίγο πιο ελαστικό/απορροφητικό) αλλά ιδιαίτερης αισθητικής και δεν εμφανίζει δαχτυλιές. Και οι δύο συνοδεύονται από προστατευτικά σκόνης (που όμως ενδέχεται να χαθούν συν το χρόνω αν χαλαρώσουν, ειδικά εκείνο που αφορά τη θύρα micro usb). Ο πωλητής αποδείχθηκε αξιόπιστος και απέστειλε κατόπιν απαίτησης με SignPost χρεώνοντας +2 $. Γενικά πρόκειται για καλές εναλλακτικές θήκες που ξεφεύγουν ελαφρώς από τα συνήθη αν δεν επιθυμείτε την πλήρη κάλυψη που προσφέρει η Nillkin και νομίζω είναι η κορυφαία ποιοτικά επιλογή. Η ενημέρωση γίνεται καθαρά για λόγους βοήθειας προς τα άλλα μέλη που πιθανόν ενδιαφέρονται και θέλουν μία γνώμη πριν το επιχειρήσουν και δεν έχω καμία σχέση με τους πωλητές πέραν των συγκεκριμένων συναλλαγών για ιδία χρήση. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. July 19, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Ωραίος.... Σύντομα θα σας πω και εγώ για Bluetooth headset για όποιον ενδιαφέρεται, έχω πάρει και μόλις έχω ολοκληρωμένη άποψη θα ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 τελικα ειναι με 4.2 και ελληνικα,ρουτ και ολα!απο minideal μου εστειλαν tracking number αλλα μεσα σε 3 μερες "dispatching to overseas"?υπαρxει περιπτωση για λαθος tracking number? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Καλησπέρα.Επειδή έχω ψηθεί να το πάρω το κινητάκι έχει κανείς αυτο το συγκεκριμένο πρόβλημα στο βιντεάκι,δηλαδή να τρίζουνε τα πλαστικά του?Επειδή απο ότι έχω διαβάσει ειναι στοιβαρή κατασκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. July 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Καλησπέρα.Επειδή έχω ψηθεί να το πάρω το κινητάκι έχει κανείς αυτο το συγκεκριμένο πρόβλημα στο βιντεάκι,δηλαδή να τρίζουνε τα πλαστικά του?Επειδή απο ότι έχω διαβάσει ειναι στοιβαρή κατασκευή Το είδα το video.... Τι να πω... Θεωρώ ότι έχει πολύ καλή κατασκευή, μάλλον έτυχε στον συγκεκριμένο η δεν το έχει κουμπώσει καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Το είδα το video.... Τι να πω... Θεωρώ ότι έχει πολύ καλή κατασκευή, μάλλον έτυχε στον συγκεκριμένο η δεν το έχει κουμπώσει καλά! Μάλλον αυτο πιστευω και εγώ :p Εν τω μεταξύ δεν ξέρουμε,μπορεί να του έπεσε κάτω μπορει να χτυπήθηκε στο ταχυδρομείο είναι πολλα :p Και ο θόρυβος που κάνει είναι ελεεινός :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. July 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Μάλλον αυτο πιστευω και εγώ :p Εν τω μεταξύ δεν ξέρουμε,μπορεί να του έπεσε κάτω μπορει να χτυπήθηκε στο ταχυδρομείο είναι πολλα :p Και ο θόρυβος που κάνει είναι ελεεινός :lol: αν το παρεις ελπιζω να το ευχαριστηθεις,το κιν. ειναι πολυ καλο,αξιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Θα το πάρω απο ότι φαίνεται φίλε μου.Απλα στο minideals-net ειναι out of stock k ο Joyce μου είπε πως θα φέρουνε πάλι μετά απο αρκετές μέρες οπότε σκέφτομαι να το πάρω είτε απο εδώ http://hotmid.com/zte-v987-quad-core-mt6589-wcdma-gsm-dual-sim-5-inch-ips-android-phone.html ή όπως πρότεινε ο φίλος gerstavros2 απο εδώ http://www.aliexpress.com/item/ZTE-V987-phone-MT6589-Quad-core-CPU-russia-polish-menu-4GB-ROM-1GB-RAM-8-0M/905874276.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 καποιος να ξερει να μου πει τι να κανω Θα σου πρότεινα να το γράψεις πιο κατανοητά φίλε μου...δεν βγάζεις άκρη έτσι όπως τα γράφεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. July 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Θα σου πρότεινα να το γράψεις στο xda όπου αναπτύσσει ο Bruno και την rom. Σίγουρα αυτός θα μπορεί να σε βοηθήσει πιστεύω στο τι γίνεται λάθος. Αν σου δείχνει ότι ολοκληρώνει σωστά είναι περίεργο όλο αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weaponlord Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Έχει δοκιμάσει κανείς προγραμματάκια όπως runtastic,endomondo αν δουλευουν κανονικά; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 (edited) Μία πολύ όμορφη θηκούλα που βρήκα για το κινητό http://www.obostore.com/imak-crystal-transparent-hard-skin-case-for-zte-grand-x-quad-v987-p-14461.html Edited July 21, 2013 by Darth_Revan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dahakaa Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 εχουν σβηστει τα παρτισιον τις ρομ και για αυτο δεν κανει τιποτα και χρειαζοντεκαποια αρχεια που δεν μπορω να τα βρω πουθενα για να κανω στεισιμο απο την αρχη στο κινητο δεν ειναι απλα ενα φλασαρισμα στο ρικοβερι η στην ρομ :( :( Αν και την καλύτερη λύση στην έδωσαν ήδη (δηλ να απευθυνθεις στο xda φορουμ), αυτό που κατάφερες και έκανες στο κιν σου σαν κατάσταση ονομάζεται "bricked phone". Κάνε google "recover bricked zte" ώστε να βρεις κάτι παραπλήσιο που να σε καλύπτει (μιας και για το ν987 ειναι αρκετά καινούριο για να σου έχει λύσεις αποκλειστικά) Παρόλαυτα να ενημερώσω ότι οι συσκευές πριν τον ιουνιο έχουν κάποιους παλιούς drivers οπου ευθύνονται για σφάλματα στο λειτουργικο και σε εφαρμογές. Η λύση που έδωσαν κάποιοι ξένοι χρήστες στο youtube για τα "παλιά" κινητά είναι, η εγκατάση της μαμας ΖΤΕ ενημερωμένης rom και μετά ξανα εγκατάσταση της εκάστοτε επιλεγμένης μας ρομ. Δεν ξέρω αν ισχύει η λύση 100% απλά το αναφέρω. Επίσης εαν κάποιος θέλει να έχει την επιλογή να αγοράσει το παλιο/νεο μαζί με κάποια "δωράκια" χωρίς να χρειαστεί να αλλαχτεί ούτε καν η ρομ, καλή ευκαιρία ήταν το http://www.aliexpress.com/item/New-Original-ZTE-V987-Grand-X-MTK6589-Quad-core-1-2G-Android-4-1-Dual-SIM/835139009.html Τέλος για αυτούς που κοιτούν να το αγοράσουν σε τιμές ευκαιρίας, ρίχνετε και καμιά ματιά στο ebay -βγαίνουν σε τιμές κράχτες όπως αυτή εδώ. Τώρα το αν είναι ασφαλής και όχι... τζούφια, θα σας πω τα αποτελέσματα σε 2-3 βδομάδες μιας και αύριο θα το στείλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 THN ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΑΝΗ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ Ωραιος.Απο που την πηρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts