Jump to content

ZTE Grand X Quad V987

ulvergr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παροτι το πούλησες ολό εδώ τριγυρνάς..:lol::p Σε βλέπω να το ξαναγοράζεις :rolleyes:

Χαχα, λες; προς το παρόν πάντως δεν αλλάζω είναι Jet

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χαχα, λες; προς το παρόν πάντως δεν αλλάζω είναι Jet

Χαχα μια χαρά σε βρίσκω.Σε ευχαριστούμε που μας βοηθάς ακομα πάντως,παρολο που το έδωσες το καημένο :p

Χαχα μια χαρά σε βρίσκω.Σε ευχαριστούμε που μας βοηθάς ακομα πάντως,παρολο που το έδωσες το καημένο :p

Όπως με βοηθάνε και εμένα έτσι προσπαθώ και εγω:)

Παιδι αθελω τα φωτα σας.....εχω το κινητακι και ολα καλα πανε μεχρι ομως χτες που μου εκανε εν ακουλο.Το εβαλα το βραδυ να φορτισει και σγμερα το πρωι που το ειδα ειχε μονο 28% μπαταρια.Ουσιαστικα δεν φορτιζε,τωρα το εβαλ ασε αλλο δικο μου usb φορτιστη να δω τι θα κανει.Τωρα ειναι θεμα φορτιστη ή να αλλαξω ρομ και αν ναι ποια?
Just Perfect...NEXUS 4

Παιδι αθελω τα φωτα σας.....εχω το κινητακι και ολα καλα πανε μεχρι ομως χτες που μου εκανε εν ακουλο.Το εβαλα το βραδυ να φορτισει και σγμερα το πρωι που το ειδα ειχε μονο 28% μπαταρια.Ουσιαστικα δεν φορτιζε,τωρα το εβαλ ασε αλλο δικο μου usb φορτιστη να δω τι θα κανει.Τωρα ειναι θεμα φορτιστη ή να αλλαξω ρομ και αν ναι ποια?

Όταν το έβαλες για φόρτιση πόσο % είχε;

Κάνε μια επανεκκίνηση. Μπορεί να έχει φορτίσει αλλά να έχει κολλήσει το ποσοστό της μπαταρίας.

Κάνε μια επανεκκίνηση. Μπορεί να έχει φορτίσει αλλά να έχει κολλήσει το ποσοστό της μπαταρίας.

Το εκανα επανεκκινηση και εγραφε τοιδιο....μαλλον εχω θεμα με τον φορτιστη γτ με τον δικο μου φορτιστη ειμαι ηδη στο 40%....δεν θα τον ξαναβαλω τον κινεζικο πανω.

Just Perfect...NEXUS 4

Το εκανα επανεκκινηση και εγραφε τοιδιο....μαλλον εχω θεμα με τον φορτιστη γτ με τον δικο μου φορτιστη ειμαι ηδη στο 40%....δεν θα τον ξαναβαλω τον κινεζικο πανω.

Εγώ θα έλεγα να ξανά δοκιμάσεις με τον δικό του. Θα φορτίσει λογικά.

Δοκίμασε να αλλάξεις το usb καλώδιο στο φορτιστή. Μου είχε συμβεί μια φορά που είχα βάλει ένα ποιο μακρύ usb καλώδιο αντί αυτό που είχε μαζί

Καλησπέρα! Απο τοτε που το πηρα και γράφω μηνύματα οι μισές λέξεις στην Αυτομάτη διόρθωση είναι λάθος τονισμένες και γενικά έχει πόλλα λάθη το ελληνικό λεξικό που έρχεται με την Ρομ του Μπρούνο. Ξέρετε αν υπάρχει τροπος να αλλάξει το λεξικό; παλιότερα με το galaxy s δεν είχα τέτοια θέματα...

Καλησπέρα! Απο τοτε που το πηρα και γράφω μηνύματα οι μισές λέξεις στην Αυτομάτη διόρθωση είναι λάθος τονισμένες και γενικά έχει πόλλα λάθη το ελληνικό λεξικό που έρχεται με την Ρομ του Μπρούνο. Ξέρετε αν υπάρχει τροπος να αλλάξει το λεξικό; παλιότερα με το galaxy s δεν είχα τέτοια θέματα...

Με ποιο πληκτρολόγιο;

Το δικο του...δεν έχω βάλει αλλο

Δοκίμασε με το swiftkey.Ειναι πολύ καλύτερο και μολίς "μάθει " πως γράφεις θα γραφεις πολύ γρήγορα.Εγώ το έχω βάλει και είμαι πολύ ευχαριστημένος ;) .Αμα θες σου το στέλνω σε π.μ ;)

Δοκίμασε με το swiftkey.Ειναι πολύ καλύτερο και μολίς "μάθει " πως γράφεις θα γραφεις πολύ γρήγορα.Εγώ το έχω βάλει και είμαι πολύ ευχαριστημένος ;) .Αμα θες σου το στέλνω σε π.μ ;)

Σωστός!!!!!

Παιδιά η τελική τιμή του κινητού απο minideal ειναι 220 δολάρια μαζί με έξοδα αποστολής?

Μπορώ να αποφύγω το τελωνείο?

Παιδιά η τελική τιμή του κινητού απο minideal ειναι 220 δολάρια μαζί με έξοδα αποστολής?

Μπορώ να αποφύγω το τελωνείο?

Με free shipping Singapore post δεν θα έχεις πρόβλημα...

Ρε παιδια μου λεει οτι ειναι shipped και μου εδωσαν το tracking number μπηκα να δω που βρισκεται αλλα λεει οτι δεν υπαρχει???wtf????επισης στην shipping address μου μου λεει unconfirmed....

Ρε παιδια μου λεει οτι ειναι shipped και μου εδωσαν το tracking number μπηκα να δω που βρισκεται αλλα λεει οτι δεν υπαρχει???wtf????επισης στην shipping address μου μου λεει unconfirmed....

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Παρεπιπτόντως θα ήθελα να ρωτήσω.... έχει δοκιμάσει κανείς να συνδέσει το κινητό εκτός από OTG με MHL;; ρωτάω γιατί σε μερικά site λέει οτι υποστηρίζει και θα με ενδιέφερε αλλά φοβάμαι μην είναι παραπληροφόρηση όπως με το NFC....

Για όσους δεν καταλαβαίνουν τι εννοώ ας σας δώσω μια γερή δόση :)

αυτό ακριβώς είμαι σίγουρος πως κάποιοι από εμάς το έχουν πετύχει μς το DLNA αλλά λόγο χρονοκαθυστέρησης του WIFI Direct θα προτιμούσα μέσω HDMI

Υ.Γ. Ακόμη όποιος ενδιαφέρεται για το ipega gamepad θα το βρει ~15 ευρώ στο aliexpress και στα 2 χρώματα και.... Καλό λιώσιμο

Υ.Γ.2 Πρόσφατα έμαθα για έναν άλλο τρόπο αποστολής από κίνα μέσω Europe International post που είναι φυσικά μονάχα για παραλήπτες σε Ευρώπη (site) Μου το πρότηναν ως εναλλακτικό σε ταχύτητα EMS (6-12 εργάσιμες) αλλά σαφώς φτηνότερο (+3$!!!) Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω γιατί πουθενά δε βρήκα κάτι!!

Εκτος απο minideal ποιο αλλο καταστηματακι παιζει;γιατι ειδα οτι μεσα σε μια βδομαδα αυξησαν την τιμη κατα 10 ευρω!εγω ειμαι επισης στην ιταλια κ δεν υπαρχει η singapore mail.καμια ιδεα;