Jump to content

ZTE Grand X Quad V987

ulvergr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σημερα παρελαβα και εγω απο minideal.Βαζοντας μια εφαρμογη για ρυθμιση δορυφορων που χρειαζεται πυξιδα μου λεει οτι το κινητο δεν διαθετει πυξιδα.Στο gsm arena λεει οτι εχει http://www.gsmarena.com/zt..._v987-5376.php Τελικα εχει προβλημα το κινητο μου ή δεν εχει πυξιδα;
Δεν έχει πυξίδα

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όσο για το wifi miracast, ευχαριστώ για την πληροφορία πολύ χρήσιμη! όποιος ενδιαφέρεται απο εκεί και πέρα υπάρχει αντίστοιχο HDMI dongle για κάτι τέτοιο πολύ φτηνά οπως αυτό που έχει και εφαρμογή στο play store

...ευχαριστούμε για την επισήμανση. Ωστόσο, ενδεχομένως να μην υποστηρίζεται από τη συσκευή ακόμα σωστά το miracast αλλά μόνο το

DLNA. Περισσότερα εδώ: http://www.cnx-software.com/2013/05/31/32-ipush-wi-fi-dlna-miracast-adapter-for-android/.

Edited by emxa2k

Δεν έχει πυξίδα

Ευχαριστω!Τελικα μπορουμε να δουμε εικονα στην tv με καποιο τροπο με αυτο το κινητο;

wifi planet

Eγώ σχεδόν 2,5 μήνες αυτό http://www.geekbuying.com/item/Full-HD-1080P-WiFi-Display-Dongle-HDMI-Wireless-PTV-Support-DLNA---Miracast-316815.html και υποστηρίζει και wifi display/miracast αλλά και dlna.Δοκιμασμένο με thl w7s και zte v967s.Το wifi display επειδή ειναι απευθείας σύνδεση της συσκευής με το στικάκι δεν ειναι για πολύ μεγάλες αποστάσεις.Oυσιαστικά αν είσαι πάνω από 2-2,5 μέτρα απο την tv σε αναπαραγωγή βίντεο αρχίζει να κάνει σπασίματα.Για browsing σελίδων είναι οκ ενώ λόγω μιας καθυστέρησης που υπάρχει στην αποστολή της εικόνας και η οποία αυξάνεται όσο πιο μακριά είμαστε,δε κάνει για παιχνίδια δράσης π.χ. temple run.Δες εδώ το βιντεο http://www.geekbuying.com/item/Miracast-Dlan-WIFI-Display-All-Share-Cast-Dongle-for-Android-Phone-Google-Nexus-4--Samsung-S3-S4-Note-2-to-TV-318074.html απο ένα άλλο πιο νέο μοντέλο την καθυστέρηση που υπάρχει στην αποστολή της εικόνας

Απο την άλλη στο dlna mode το στικάκι συνδέεται στο wifi router του χώρου μας και στέλνεις τα βίντεο στην tv είτε με την εφαρμογή airfun,είτε με άλλους dlna players όπως τον πολύ καλό buble upnp player.To μόνο που δεν έχω βρει ειναι πως να εμφανίζονται οι υπότιτλοι απο μια ταινία που δεν ειναι ενσωματωμένοι.

Eγώ σχεδόν 2,5 μήνες αυτό http://www.geekbuying.com/item/Full-HD-1080P-WiFi-Display-Dongle-HDMI-Wireless-PTV-Support-DLNA---Miracast-316815.html και υποστηρίζει και wifi display/miracast αλλά και dlna.Δοκιμασμένο με thl w7s και zte v967s.Το wifi display επειδή ειναι απευθείας σύνδεση της συσκευής με το στικάκι δεν ειναι για πολύ μεγάλες αποστάσεις.Oυσιαστικά αν είσαι πάνω από 2-2,5 μέτρα απο την tv σε αναπαραγωγή βίντεο αρχίζει να κάνει σπασίματα.Για browsing σελίδων είναι οκ ενώ λόγω μιας καθυστέρησης που υπάρχει στην αποστολή της εικόνας και η οποία αυξάνεται όσο πιο μακριά είμαστε,δε κάνει για παιχνίδια δράσης π.χ. temple run.Δες εδώ το βιντεο http://www.geekbuying.com/item/Miracast-Dlan-WIFI-Display-All-Share-Cast-Dongle-for-Android-Phone-Google-Nexus-4--Samsung-S3-S4-Note-2-to-TV-318074.html απο ένα άλλο πιο νέο μοντέλο την καθυστέρηση που υπάρχει στην αποστολή της εικόνας

Απο την άλλη στο dlna mode το στικάκι συνδέεται στο wifi router του χώρου μας και στέλνεις τα βίντεο στην tv είτε με την εφαρμογή airfun,είτε με άλλους dlna players όπως τον πολύ καλό buble upnp player.To μόνο που δεν έχω βρει ειναι πως να εμφανίζονται οι υπότιτλοι απο μια ταινία που δεν ειναι ενσωματωμένοι.

Δηλαδη με mxplayer οταν παιζουμε mkv δεν μπορουμε να δουμε τους υποτιτλους ενω στην οθονη του κινητου φαίνονται ;

wifi planet

Αν συνδεθείς με wifi display mode ότι βλέπεις στο κινητό σου δηλαδή mx player θα φαίνεται κανονικά στην tv και με υπότιτλους.Σε dlna mode δεν έχεις υπότιτλους.Απλά με το wifi display πρέπει να έχεις το κινητό πολύ κοντά στο στικάκι για να μην έχεις πρόβλημα καθυστέρησης και έντονο framedrop.Aφήνεις δηλαδή το κινητό,δίπλα στο hdmi στικάκι και αράζεις στον καναπέ.Με το dlna παίζει κανονικά το βίντεο (χωρίς υπότιτλους) αλλά επειδή το στικάκι συνδέεται στο wifi router σου,μπορείς να έχεις το κινητό στον καναπέ.Πάντως διαβάζοντας και εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4919708#post4919708 το παλικάρι που το σύνδεσε σε tv με ενσωματωμένο miracast πάλι είχε καθυστέρηση

Ναι γίνεται.Υπάρχει αντάπτορας που μετατρέπει το hdmi σήμα σε αναλογικό rca π.χ. αυτός

εγώ έχω αυτόν που δε πωλείται πλέον απο τον συγκεκριμένο πωλητή και λειτουργεί άψογα με το στικάκι.Kαι ενω κανονικά πρέπει να παίρνει έξτρα ρεύμα απο την usb θύρα που έχει,μόλις συνδέσω το στικάκι παίρνει ρεύμα από αυτό

Edited by bbbb

...αν και η λειτουργία υπάρχει στις ρυθμίσεις του Wi-Fi στην ουσία απλά επιτρέπει την σύνδεση των συσκευών που το υποστηρίζουν. Χωρίς πρόσθετο σχετικό λογισμικό δεν γίνεται δυνατή κάποια άλλη λειτουργία (π.χ. η αποστολή αρχείων από και προς). Επομένως, χρειάζεται η κατάλληλη εφαρμογή. Τέτοιες είναι οι: SuperBeam, HitcherNet. H πρώτη υποστηρίζει QR scanner σε περίπτωση που η μία συσκευή δεν υποστηρίζει Wi-Fi Direct. H δεύτερη, υποτίθεται είναι πραγματική Wi-Fi Direct επικοινωνία αλλά και οι δύο αποδείχθηκαν λειτουργικές και ταχύτατες. Δοκιμάστηκαν μεταξύ ZTE V987 και AMOI N828.

Ως κάτοχος του κινητού εδώ και 1 εβδομάδα περίπου, έχω να επισημάνω τα εξής:

Θετικά

- Πραγματικά εντυπωσιακή οθόνη: Συγκρίνεται άνετα με οθόνες τηλεφώνων που κοστίζουν 500+ ευρώ, χωρίς υπερβολή.

- Μπαταρία: Πολύ καλή αυτονομία.

- Απροβλημάτιστη, smooth λειτουργία.

- Δυνατό, σχετικά, ηχείο.

- Άριστη ποιότητα συνομιλίας.

- Αποδεκτές διαστάσεις για smartphone με 5άρα οθόνη.

- Ποιότητα φωτογραφιών την ημέρα.

Αρνητικά

- Βάρος :(

- Ποιότητα φωτογραφιών τη νύχτα.

- Μέτρια συναρμογή του καπακιού της μπαταρίας με το σώμα του τηλεφώνου: Τα περί τριγμών που έχουν ακουστεί κατά καιρούς, ισχύουν σε έναν βαθμό, τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση.

...

- Μέτρια συναρμογή του καπακιού της μπαταρίας με το σώμα του τηλεφώνου: Τα περί τριγμών που έχουν ακουστεί κατά καιρούς, ισχύουν σε έναν βαθμό, τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση.

Εγώ δεν το "βλέπω" αυτό το πρόβλημα!!

Μήπως επειδή υπάρχουν πολλά κλιπσάκια στο καπάκι δεν έχουν κουμπώσει όλα;

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Μήπως επειδή υπάρχουν πολλά κλιπσάκια στο καπάκι δεν έχουν κουμπώσει όλα;

Όχι, το έχω ελέγξει. Το θέμα είναι ότι αν πιάσεις το κινητό ώστε να το ξεκλειδώσεις για παράδειγμα, νιώθεις μια απειροελάχιστη μετακίνηση του καπακιού προς τα πάνω καθώς και ένα χαρακτηριστικό μικρό τρίξιμο. Δεν είναι πολύ ενοχλητικό αλλά σίγουρα δεν θα ήθελα να υπάρχει.

Ως κάτοχος του κινητού εδώ και 1 εβδομάδα περίπου, έχω να επισημάνω τα εξής:

Θετικά

- Πραγματικά εντυπωσιακή οθόνη: Συγκρίνεται άνετα με οθόνες τηλεφώνων που κοστίζουν 500+ ευρώ, χωρίς υπερβολή.

- Μπαταρία: Πολύ καλή αυτονομία.

- Απροβλημάτιστη, smooth λειτουργία.

- Δυνατό, σχετικά, ηχείο.

- Άριστη ποιότητα συνομιλίας.

- Αποδεκτές διαστάσεις για smartphone με 5άρα οθόνη.

- Ποιότητα φωτογραφιών την ημέρα.

Αρνητικά

- Βάρος :(

- Ποιότητα φωτογραφιών τη νύχτα.

Σήμερα το παρέλαβα κι εγώ. Συμφωνώ σε όλα όσα γράφεις αν και με το καπάκι δεν διαπίστωσα τριγμούς ... :)

Πράγματι πολύ καλό κινητό για τα λεφτά του ... :p

Το περιμενω να ερθει αν και φοβαμαι οτι θα πεσω στην αργια μεσα και θα με παει πολυ πισω γμτ
Just Perfect...NEXUS 4

Μετά από δύο εβδομάδες χρήσης έχω παρατηρήσει δύο προβλήματα με την αφή του κινητού.

1. Εάν σύρω το δάκτυλο μου στις άκρες της οθόνης, η αφή τρελαίνεται και έχει σπασμωδική κίνηση. Εάν σηκώσω το δάκτυλο και ξαναπατήσω τότε επανέρχεται στο κανονικό. Αυτό συμβαίνει στην αριστερή, επάνω και δεξιά πλευρά της οθόνης, στην κάτω μεριά δεν έχω πρόβλημα. Ανέβασα και ένα video για να καταλάβετε τι εννοώ. http://www.youtube.com/watch?v=SaznmEXPd44

2. Το δεύτερο πρόβλημα έχει να κάνει με το multitouch. Εάν πατήσω το ένα δάκτυλο κρατημένο σε κάποιο σημείο της οθόνης και μετά το δεύτερο δάκτυλο σε κάποιο άλλο σημείο, μόλις σηκώσω το δεύτερο δάκτυλο, χάνεται στιγμιαία το touch του πρώτου δακτύλου για κάποια κλάσματα του δευτερολέπτου με αποτέλεσμα να δημιουργείται πρόβλημα στον χειρισμό κάποιων παιχνιδιών. Για παράδειγμα στο Dead trigger, εάν έχω κρατημένο τον μοχλό ώστε να προχωράει ο παίκτης ευθεία, εάν ταυτόχρονα πατήσω για να πυροβολήσω, με το που σηκώσω το δεύτερο δάκτυλο ο παίκτης σταματάει να κινείται. Το παραπάνω πρόβλημα δεν συμβαίνει πάντα αλλά είναι πολύ συχνό.

Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος κάτοχος τα συγκεκριμένα προβλήματα;

Ευτυχος σε εμενα δεν συμβαινει κανενα απτα 2
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

...σας έχει τύχει το συγκεκριμένο κινητό να κλείνει μόνο του; Μου το έκανε σήμερα δύο τουλάχιστον φορές ενώ δεν το χρησιμοποιούσα. Το περίεργο είναι ότι το ανέφερε και κάποιος άλλος στο thread της rom του Bruno (V.3.0R2MOD), συμπτωματικά πρόσφατα.

...σας έχει τύχει το συγκεκριμένο κινητό να κλείνει μόνο του; Μου το έκανε σήμερα δύο τουλάχιστον φορές ενώ δεν το χρησιμοποιούσα. Το περίεργο είναι ότι το ανέφερε και κάποιος άλλος στο thread της rom του Bruno (V.3.0R2MOD), συμπτωματικά πρόσφατα.

Εμένα δεν μου έχει τύχει προσωπικά.Με ποιά rom είσαι?

Εμένα δεν μου έχει τύχει προσωπικά.Με ποιά rom είσαι?

...προφανώς τη Bruno V3.0R2MOD, που προανέφερα ότι και άλλος το είχε αναφέρει. Ίσως το ζήτημα είναι εστιασμένο σε αυτή. Θα αναφέρω αν ξανασυμβεί.

Ουτε εμενα μεχρι σημερα 5 μηνες κατοχος με bruno V3.....

Προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα..!!!!!!

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

...προφανώς τη Bruno V3.0R2MOD, που περιλαμβάνει προανέφερα ότι και άλλος το είχε αναφέρει. Ίσως το ζήτημα είναι εστιασμένο σε αυτή. Θα αναφέρω αν ξανασυμβεί.

Γενικά εγώ πάντως δεν έμεινα ευχαριστημενος με αυτή την rom και το γύρισα σε στοκ πάλι. Για παρακολουθησε το και γράψε και στο xda στο thread του Bruno . Ίσως φταίει κάποια εφαρμογή και να μην φταίει η rom.

Παιδια εχω το κινητο με 4.2.1 απο minideal αλλα μερικες εφαρμογες οπως το navigon ndriv δεν δουλευουν και δεν κανουν εγκατασταση ενω σε αλλο κινητο μια χαρα.Ελεγα να δοκιμασω του bruno εχει bugs στα οποια πρεπει να προετοιμαστω ψυχολογικα;
wifi planet

To navigon μην το ψάχνεις.Δε δουλεύει με δίκαρτα.Αν και διάβασα ένα μήνυμα ότι αυτό συμβαίνει μόνο με αυτό απο το "θείο" και το γνήσιο λειτουργεί κανονικά.Aν το γνήσιο στοίχιζε μέχρι 10€ θα τα έδινα για δοκιμή αλλά τα 40€ ειναι πολλά

Ε και τοτε πως δουλευει κανονικα σπασμενος σε ενα δικαρτο lenovo a660 ενος φιλου.Τι σχεση εχει η sim με το app;
wifi planet