Jump to content

ZTE Grand X Quad V987

ulvergr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

νεα τιμή 224.99$ στο geekbuying μόλις το παρήγγειλα. :)

Στο minideal η τιμή είναι: 229.99$ (10$ discount code:112ABED), αλλά με δώρο Silicone case+screen film, και βέβαια είναι εγγύηση (όπως λένε όλοι όσοι έχουν αγοράσει, κι εγώ βέβαια):)

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Item No. Posting Date Status Date Status Description

RF163119809SG - 17-08-2013 INFORMATION RECEIVED

(This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)

πόσες μέρες να μετράω;

Edited by smyrali

Item No. Posting Date Status Date Status Description

RF163119809SG - 17-08-2013 INFORMATION RECEIVED

(This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)

πόσες μέρες να μετράω;

12 ΜΕ 15......

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

έχει να προτίνει κάποιος ακουστικά με μικρόφωνο που να έχουν καλή ποιότητα ήχου στην μουσική?

έχει να προτίνει κάποιος ακουστικά με μικρόφωνο που να έχουν καλή ποιότητα ήχου στην μουσική?

Αν σε ενδιαφέρει για bluetooth, σε προηγούμενα post αναφέρω κάποια, τσέκαρε.

Αλλιώς στο ebay είχα δει handsfree για το μοντέλο μας αλλά δεν ξέρω τι λένε από ποιότητα.

Αν σε ενδιαφέρει για bluetooth, σε προηγούμενα post αναφέρω κάποια, τσέκαρε.

Αλλιώς στο ebay είχα δει handsfree για το μοντέλο μας αλλά δεν ξέρω τι λένε από ποιότητα.

το είδα το bluetooth που προτίνεις και φένεται ενδειαφέρον!

παιδια ειχα παραγγειλη το κινητο για εναν φιλο μου..ηρθε με την 4.1.2 απο μινιντιλ και καποια κινεζικα apps μεσα..μετα απο καιρο μου ειπε πως η εφαρμογη ι-μαιλ σταμτησε να λειτουργει...και σημερα μου ειπε πως και το ακουα ι-μαιλ βαρεσε και αυτο..υπαρχει καποιο update για αυτο?επισης η 4.2.1 που υπαρχει?ειναι χωρις κινεζικες εφαρμογες?σας ευχαριστω!
Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

το είδα το bluetooth που προτίνεις και φένεται ενδειαφέρον!

παιδιά τα ακουστικά πώς είναι; η θήκη δώρο που βάζει το minideal είναι καλή ποιότητας ή να παραγγείλω άμεσα μια nilkin?

παιδιά τα ακουστικά πώς είναι; η θήκη δώρο που βάζει το minideal είναι καλή ποιότητας ή να παραγγείλω άμεσα μια nilkin?

εγώ πάντως έχω αγόρασα τα παρακάτω: θήκη 1 θήκη 2 ακουστικά ψάχνω ακόμα, αλλά μάλλον αυτά αν τα βρώ πουθενά σε καλή τιμή!

εγω παραγγειλα μια niklin leather kai imac crystral απο ebay για ακοθστικα ψαχνω ακομα εχω βρει κατι ωραια απο πλαισιο αν εχει να προτεινει κανεισ κατι αλλο δοκιμασμενο να μας πει

Καλησπέρα παιδιά. Επειδή είμαι διακοπές και δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ σας στέλνω μια φωτογραφία να δείτε πως βγάζει το εργαλείο.

βρηκα αυτα τα hands free απο e-shop με 6 ευρω απλα θα λειτουργει το χειριστηριο του στο ζτε?

http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.009808&sid=1

Edited by panos_skr

Καλησπέρα παιδιά. Επειδή είμαι διακοπές και δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ σας στέλνω μια φωτογραφία να δείτε πως βγάζει το εργαλείο.

Αν ήταν μπύρα στο ποτήρι θα ήταν τέλεια η φωτο, χαχα

Να περάσεις καλα

Χαχα ήταν πρωί ακόμα τώρα θα πιούμε κάνα ρακομελο :-P Φημίζεται η περιοχή (Αμοργός) Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου :-)

Μόλις παρέλαβα το νεο μου κινητό...ZTE V987 απο minideal με EMS .

Η παραγγελεία μου έγινε στις 06/08/13...στις 13/08 μου στέλνουν μήνυμα οτι δεν έχουν τη θήκη που τους ζητούσα. Αφού βγάλαμε τελικά άκρη με τη θήκη, ξεκίνησε στις 14/08 η αποστολή και να φαίνεται στο sgpost το tracking number μου...και εκεί που έλεγα οτι θα φτάσει Σεπτέμβρης να το πάρω, σήμερα σε μόλις 6 ημέρες μετά μου έφτασε στην πόρτα μου. Ευχαριστώ το φόρουμ για τις συμβουλές του και σίγουρα θα τα ξαναλέμε απο δω και πέρα και με άλλες αγορές για ολους!

Όσον αφορά τη θήκη που στέλνει, που ρωτάει ενας φίλος, είναι μία κλασική λαστιχένια μαύρη θήκη...αρκετά καλή όμως...βέβαια έχω παραγγείλει και μία Nilkin απο ebay...

Μόλις παρέλαβα το νεο μου κινητό...ZTE V987 απο minideal με EMS .

Η παραγγελεία μου έγινε στις 06/08/13...στις 13/08 μου στέλνουν μήνυμα οτι δεν έχουν τη θήκη που τους ζητούσα. Αφού βγάλαμε τελικά άκρη με τη θήκη, ξεκίνησε στις 14/08 η αποστολή και να φαίνεται στο sgpost το tracking number μου...και εκεί που έλεγα οτι θα φτάσει Σεπτέμβρης να το πάρω, σήμερα σε μόλις 6 ημέρες μετά μου έφτασε στην πόρτα μου. Ευχαριστώ το φόρουμ για τις συμβουλές του και σίγουρα θα τα ξαναλέμε απο δω και πέρα και με άλλες αγορές για ολους!

Όσον αφορά τη θήκη που στέλνει, που ρωτάει ενας φίλος, είναι μία κλασική λαστιχένια μαύρη θήκη...αρκετά καλή όμως...βέβαια έχω παραγγείλει και μία Nilkin απο ebay...

6 μέρες; πρέπει να είναι ρεκόρ αυτό!

εμένα σήμερα γράφει "Despatched to overseas (Country code: GR)"

Παιδια σας εχει παραπονεθει κανεις για την ποιοτητα κλησεων?

Ολο και περισσοτερο μου λενε οτι ακουν την φωνη τους και καποιους περιεργους ηχους.....

Μου το εκανε και στην 4.1.2.....κ αν καταλαβα καλα κ στις 2 σιμ που χρησιμοποιω....

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

μαγκες ολα τζετ στο κινητο?

εχει κανενα θεμα?οποιοδηποτε?

το 967s με ειχε υπερευχαριστησει σε ολα.

μου ειπατε πολυ καλες φωτο,οποτε πειτε που

οτι εχει κ καλο Gps νατο παρω για εναν φιλο:)

κανενα αλλο θεμα?

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

μαγκες ολα τζετ στο κινητο?

εχει κανενα θεμα?οποιοδηποτε?

το 967s με ειχε υπερευχαριστησει σε ολα.

μου ειπατε πολυ καλες φωτο,οποτε πειτε που

οτι εχει κ καλο Gps νατο παρω για εναν φιλο:)

κανενα αλλο θεμα?

Κανένα πρόβλημα, όλα υπερκομπλε και το gps κλειδώνει γρήγορα

Ειναι αριστο φιλε mertaghon2 το τηλ...

εδω και 2 μερες δοκιμαζω ενα Mod που βρηκα,θεωρητικα βαση του dev. δουλευει σε ολες τις συσκευες(τις πειραγμενες;))

λοιπον δεν παιζεται!!!τρομερη διαφορα στην μνημη!

περισσοτερα εδω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2226373

αλλα για να μην παιδευεστε...

κατεβαζουμε τα εξης 2 αρχεια:http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2193593&d=1376686430 & http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2187823&d=1376469962

γυρναμε σε recovery και φλασαρουμε πρωτα το beta2 και μετα το sqlite,reboot και τελος!

τι υποσχεται ολο αυτο?μνημη,μπαταρια,ταχυτητα....αξιζει δοκιμαστε το!

Ειναι αριστο φιλε mertaghon2 το τηλ...

εδω και 2 μερες δοκιμαζω ενα Mod που βρηκα,θεωρητικα βαση του dev. δουλευει σε ολες τις συσκευες(τις πειραγμενες;))

λοιπον δεν παιζεται!!!τρομερη διαφορα στην μνημη!

....αξιζει δοκιμαστε το!

Για πες μας αν θες περισσοτερα.....!!!!!