othon Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Όταν είχα το κινητό είχα φτιάξει με το mtk droid tools ένα flashable backup και με το οποίο είχα αναστήσει ένα κινητό με το sp flash tools. Το είχα δώσει και σε κάποιον φίλο εδώ μέσα. Αν διαβάζει τώρα το θέμα και το έχει ας σου το δώσει να σώσεις το κινητό. Διαφορετικά θα πρέπει κάποιος φίλος να φιλοτιμηθεί και να σου φτιάξει ένα τέτοιο backup. Αν έχεις κάποιον γνωστο σου που να έχει το ίδιο κινητό..... Είναι η μόνη μου ελπίδα αυτό που λες και πραγματικά εύχομαι κάποιος να βρει το χρόνο να μου φτιάξει ένα. Σε κάθε περίπτωση πάντως σ' ευχαριστώ για την ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Είναι η μόνη μου ελπίδα αυτό που λες και πραγματικά εύχομαι κάποιος να βρει το χρόνο να μου φτιάξει ένα. Σε κάθε περίπτωση πάντως σ' ευχαριστώ για την ενημέρωση. Εχει καποιος την ποιο σταθερη εκδοση του bruno?γιατι δεν μπορω να την κατεβασω.σας ευχαριστω Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest dimkoup Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Καλησπέρα ! Μετά απο πολύ διάβασμα (ΑΣΧΕΤΟΣ) , δεν μπορώ να καταλάβω την λογική του Android, και αναζητώ λίγο βοήθεια. Μετά απο ένα πείραμα, να βάλω το miui ...είπα να το δοκιμάσω, αλλά προφανώς δεν τα κατάφερα ! Το κινητό ανοίγει συνεχώς σε Recovery mode και δεν μπορώ να κάνω τίποτα ! Δοκίμασα αυτόν τον οδηγό, χωρίς αποτέλεσμα link Συνημένα και εικόνα απο το μήνυμα που εμφανίζεται http://i57.tinypic.com/2zpun2e.jpg Μπορεί κάποιος να δώσει λίγες πληροφορίες ; Φιλικά Δημήτρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Αν μπαίνει σε recovery mode κατέβασε μια άλλη Rom, βάλτην στην καρτούλα, κάνε full wipe, και Install την Rom. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 εισαι σιγουρος οτι ειναι οκ το zip? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Καλημέρα παιδια. Έχω ένα πρόβλημα με ενα v987 που έχω στα χέρια μου. Αρχικά θέλησα να του αλλάξω τη ρομ διότι παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα με το bluetooth. Δεν μπορούσε να λειτουργήσει σωστά με ένα handsfree που προηγουμένως δούλευε. Όταν πήγα να περάσω κάποιες ρομ από xda, needrom κλπ, ενώ έκανε κανονικά install τις ρομ, δεν μπούταρε ποτέ. Κολαγε στο εκάστοτε σηματακι της εκάστοτε ρομ(λεβα, μιούϊ κλπ.) Restore έκανε κανονικά το backup της ρομ που είχε όμως. Το θέμα είναι ότι στη προσπαθεια μου να περάσω αναβαθμισμένο recovery, έχω χάσει πλέον τα imei και δεν ξέρω τι να κάνω. Νόμιζα ότι ςίχα κάβει backup τα ,ιμει αλλά δεν... Έχω ψάξει παντού για να επαναφέρω τα ιμει αλλά δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο. Μπορείτε να με βοηθήσετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Το τηλέφωνο κατάφερα να το μπρικάρω τελικλα....:wacko::mad::( Παιδιά βοήθεια, πήγα να περάσω μια ρομ μέσω flash tools και πάτησα format and download και τώρα το τηλ είναι νεκρό. Χρειάζομαι preloader σωστά; Δεν βρίσκω πουθενά... Παιδιά μια βοήθεια... Σας παρακαλώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Δεν ασχολείται κανείς πλέον με το κινητό μας... Μόνοι οι 2 μας μείναμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trn600 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Καλημέρα παιδια. Έχω ένα πρόβλημα με ενα v987 που έχω στα χέρια μου. Αρχικά θέλησα να του αλλάξω τη ρομ διότι παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα με το bluetooth. Δεν μπορούσε να λειτουργήσει σωστά με ένα handsfree που προηγουμένως δούλευε. Όταν πήγα να περάσω κάποιες ρομ από xda, needrom κλπ, ενώ έκανε κανονικά install τις ρομ, δεν μπούταρε ποτέ. Κολαγε στο εκάστοτε σηματακι της εκάστοτε ρομ(λεβα, μιούϊ κλπ.) Restore έκανε κανονικά το backup της ρομ που είχε όμως. Το θέμα είναι ότι στη προσπαθεια μου να περάσω αναβαθμισμένο recovery, έχω χάσει πλέον τα imei και δεν ξέρω τι να κάνω. Νόμιζα ότι ςίχα κάβει backup τα ,ιμει αλλά δεν... Έχω ψάξει παντού για να επαναφέρω τα ιμει αλλά δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο. Μπορείτε να με βοηθήσετε; Δυστυχως κι εγω το ιδιο επαθα . Εδω κι ενα χρονο το εχω παει σε 5 διαφορετικους τεχνικους και δεν μπορει να το φτιαξει κανενας. Αν τελικα βρεις λυση , ποσταρισε την εδω σε παρακαλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας. Σήμερα το έδωσα σε έναν ανθρωπο που ασχολείται με αυτά. Θα δούμε.. Θα σας πω όταν έχω νέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 ξερει κανεις που εχει ακομα το κινητο αν εχει βγει καμμια rom 4.4.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 παντως στο μικρο (967s) κυκλοφορησε μονο μια! και αυτη ειναι beta :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 οποτε λιγο δυσκολο το βλεπω:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 δες αν εχει κατι στο needrom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 πηγα εκει και βρηκα αυτη που λεει 4.4.2 την εχει περασει κανεις μηπως να μου πει αν ειναι συμβατη και αν εχει ελληνικα? http://www.needrom.com/download/zte-v987-u/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 γιατι δε την δοκιμαζεις? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 δεν ειμαι και πολυ γνωστης σε αλλαγες rom αν κανω κατι λαθος και δεν ειναι και συμβατη η rom με το κινητο μη το χαλασω κιολας γιαυτο προτιμω κατι που να ειναι ηδη δοκιμασμενο απο φιλο:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 στο πρωτο ποστ θα δεις οδηγιες για το custom recovery. μετα η διαδικασια ειναι τυφλοσουρτι! απλα να τσεκαρεις οτι η ρομ ειναι για το v987 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 τι να πω με φοβιζει λιγο αυτο το u στο τελος και επειδη δε τα παω καλα με σεταρισματα και roms θα ηθελα κατι ηδη δοκιμασμενο μη ψαχνω για κινητο μετα:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 για την συσκευη σου ειναι η ρομ. το path τουλαχιστον ειναι το σωστο. δε το εχουν και πολλοι το τηλεφωνο, οποτε δυσκολα να βρεθει καποιος να την δοκιμασει. ο ιδιος πρεπει να το προσπαθησεις. αν ακολουθησεις σωστα τους οδηγους δε θα αντιμετωπισεις κανενα απολυτως προβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 τι να πω με φοβιζει λιγο αυτο το u στο τελος και επειδη δε τα παω καλα με σεταρισματα και roms θα ηθελα κατι ηδη δοκιμασμενο μη ψαχνω για κινητο μετα:rolleyes:Σκεφτόμουν και εγώ να περάσω την συγκεκριμένη ROM όταν είχα το τηλέφωνο αλλά τελικά δεν το έκανα γιατί είδα ότι έχει βγει και το zte v987u που έχει διαφορετική εμφάνιση από το v987 και δεν ήξερα εάν είναι συμβατή η ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 που το ειδες το u? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 μα στο link με τις rom, διπλα απο το 987 γραφει u:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 ο πανος ειπε οτι κυκλοφορει συσκευη 967u εψαξα λιγα αλλα δε βρηκα κατι. οσο για την ρομ, αν υπαρχει και u, ισως υποστηριζει και τα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Έχει εδώ ένα video με unboxing του v987u: Αλλά γενικά δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες στο internet για αυτή την συσκευή και τις διαφορές που έχει με το v987. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts