makrigik Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 το πηρα απο minideal......... Πότε το παρήγγειλες αν επιτρέπεται; Επειδή το έχω παραγγείλει από τις 25 Σεπτεμβρίου και ακόμα περιμένω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_FILIPPOY Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Πότε το παρήγγειλες αν επιτρέπεται; Επειδή το έχω παραγγείλει από τις 25 Σεπτεμβρίου και ακόμα περιμένω... Το ειχα παραγγειλει στις 28 σεπτεμβριου και το παρελαβα χτες γτ ειχε μεσολαβησει και η εθνικη τους γιορτη.Την ιδια μερα ειχα παραγγειλει και αλλο ενα huawei y300 το οποιο ομως ακομα δεν παρελαβα.....και εσενα προφανως εχουν κολλησει στο αεροδρομιο και δεν εχουν ανοιξει τον σακο ακομα...δεν εξηγειται αλλιως Παράθεση Just Perfect...NEXUS 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Θα ηθελα να ρωτησω εαν μπορει να παιξει με το στικακι της tivizen το κινητο..; http://www.cosmodata.gr/product/164453/ Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Θα ηθελα απλα να αναφερω για οσους απο εσας εχεται την ρομ του Bruno(xda) οτι το προβλημα με το ''update app'' στο start up της συσκευης που κολουσε και το ξυπνητηρι,,,ευτυχος λυθηκε..... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2246874&page=101 Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Θα ηθελα να σας αναφερω οτι το tivizen pico για android παιζει τελεια με το κινητο μολις το εχω στα χερια μου και παιζει πολυ ωραια. http://www.tivizen.com/icube/pico/ Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Και πόσο έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Θα ηθελα απλα να αναφερω για οσους απο εσας εχεται την ρομ του Bruno(xda) οτι το προβλημα με το ''update app'' στο start up της συσκευης που κολουσε και το ξυπνητηρι,,,ευτυχος λυθηκε..... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2246874&page=101 Βγήκε νέα εκδοση δλδ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Και πόσο έχει; 44 ευρω .. Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Βγήκε νέα εκδοση δλδ; Οχι απλα στην περιπτωση που οταν ενεργοποιειτε το κινητο η μετα απο reboot σας εβγαζε το μνμ "το ανδροιδ αναβαθμηζεται" τοτε κανεται install το "zip" του bruno με το cwm και το προβλημμα εξαφανιζεται.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dikomou01 Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Έχει παρατηρήσει κανείς υπερθέρμανση του κινητού? Λόγω νέου παιχνιδιού, (clash of clans πολύ κάψιμο) έχω το wifi συνέχεια ανοικτό, και φυσικά το παιχνίδι, οπότε μετά από λίγη ώρα παρατηρώ να έχω μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας και φυσικά υψηλή θερμοκρασία στο πάνω μέρος στο ύψος της κεραίας. Για την κατανάλωση της μπαταρίας φυσικά φταίει ως ένα βαθμό ότι δεν έχω καλό σήμα στο δωμάτιο, αλλά αυτό που με απασχολεί πιο πολύ είναι η αύξηση στην θερμοκρασίας στο κινητό. σκέφτομαι οτι οφείλετε ή στην κεραια του wifi ή στον επεξεργαστή. έχετε καμία ιδέα? Παράθεση Τα μυαλά μας πονάνε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Μην ανησυχείς.Στο σημείο που λες ζεσταίνονται όλα τα σύγχρονα smartphone ειδικά αυτά που έχουν quallcomm cpu.Όταν ζεσταθεί υπερβολικά πολύ σε σημείο που δε θα μπορεί να λειτουργήσει, θα σου βγάλει μήνυμα ότι πρέπει να αφαιρέσεις την μπαταρία. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_FILIPPOY Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Ρε παιδια εχω το εξης προβλημα.Εχω βαλει στην θεση SIM 1 που ειναι και 3g αν δεν κανω λαθος την SIM μου που ειναι της Vodafone.Ενεργοποιω κανονικα τα δεδομενα αλλα δεν με αφηνει να μπω στο ιντερνετ,τι στο καλο κανω λαθος? Παράθεση Just Perfect...NEXUS 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. October 22, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Ρε παιδια εχω το εξης προβλημα.Εχω βαλει στην θεση SIM 1 που ειναι και 3g αν δεν κανω λαθος την SIM μου που ειναι της Vodafone.Ενεργοποιω κανονικα τα δεδομενα αλλα δεν με αφηνει να μπω στο ιντερνετ,τι στο καλο κανω λαθος? Λογικά πρέπει να φτιάξεις νέο APN με τα στοιχεία της Vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 (edited) Λογικά πρέπει να φτιάξεις νέο APN με τα στοιχεία της Vodafone Η να στείλει μήνυμα στην Vodafone να του έρθουν οι ρυθμίσεις Eδώ http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=2421 Edited October 22, 2013 by Darth_Revan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaguars Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 παιδιά στο antutu τι σκορ βγάζετε; εγω είμαι στο 13500 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 παιδιά στο antutu τι σκορ βγάζετε; εγω είμαι στο 13500 Και εγω τόσο εβγαλα ;) Μια χαρά είσαι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouvidis Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 γεια σας.θα ηθελα να αγορασω το εν λογο κινητο.βρισκομαι ομως στην ιταλια.να το αγορασω απο minideal;me dhl κοστιζει 22 εyρω αποστολη.παιζει τελωνειο.Πως θα τους πω να βαλουν κ ελληνικα;γενικα ειναι η πρωτη φορα κ δεν ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Ελληνικα εχει. Δεν χρειαζεται να κανεις κατι. Με DHL πας σιγουρα τελωνειο. Επιλεξε SG post. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouvidis Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 EMS - Express(7-15days) κ DHL express oi 2 epiloges! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Καλημέρα, είμαι ένας ευτυχής κάτοχος του κινητου εδώ και 2 μήνες και μόνο θετικά έχω να πω παρα το γεγονός μια μερα το ανοιξα και με εβγαλε στην αρχικη οθόνη πάλι και ειχε ξεχασει τις μισες εφαρμογες. Αυτό είναι θέμα ρομ (bruno) που φοράει παρά hardware. Νομίζω ότι το κινητο μας είναι πολύ όμορφο έτσι λευκό που είναι και πιστευω ότι με την θήκη απο μινιτιλ (μαυρη) που την θεωρώ απαραίτητη σαν προστασία γίνεται πολύ άσχημο. Για αυτό ψάχνω να βρω κάτι παρόμοιο σε προστασία αλλά να είναι διάφανη ώστε να δείχνει το λευκο απο πίσω και να φαίνεται και μικρότερο. Έχετε κάτι να προτείνετε; (δεν θελω τύπου wallet σαν την mofi κλπ) Έχω βρει αυτή http://www.ecbol.biz/Mobile-Phone/Cell-phone-accessories/Nillkin-Super-Matte-Hard-Case-Skin-Cover-for-ZTE-V987-White.html αλλά δεν ξέρω αν είναι καλή ή οχι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Καλημέρα, είμαι ένας ευτυχής κάτοχος του κινητου εδώ και 2 μήνες και μόνο θετικά έχω να πω παρα το γεγονός μια μερα το ανοιξα και με εβγαλε στην αρχικη οθόνη πάλι και ειχε ξεχασει τις μισες εφαρμογες. Αυτό είναι θέμα ρομ (bruno) που φοράει παρά hardware. Νομίζω ότι το κινητο μας είναι πολύ όμορφο έτσι λευκό που είναι και πιστευω ότι με την θήκη απο μινιτιλ (μαυρη) που την θεωρώ απαραίτητη σαν προστασία γίνεται πολύ άσχημο. Για αυτό ψάχνω να βρω κάτι παρόμοιο σε προστασία αλλά να είναι διάφανη ώστε να δείχνει το λευκο απο πίσω και να φαίνεται και μικρότερο. Έχετε κάτι να προτείνετε; (δεν θελω τύπου wallet σαν την mofi κλπ) Έχω βρει αυτή http://www.ecbol.biz/Mobile-Phone/Cell-phone-accessories/Nillkin-Super-Matte-Hard-Case-Skin-Cover-for-ZTE-V987-White.html αλλά δεν ξέρω αν είναι καλή ή οχι... Εγώ παρήγγειλα αυτή τη διάφανη. http://www.ebay.de/itm/Imak-Thin-Transparent-Crystal-Clear-Hard-Back-Case-Fuer-ZTE-Grand-X-Quad-ZTE-V987-/261302182221? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrigik Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 (edited) Είμαι και γω από σήμερα (δυστυχώς?) κάτοχος του εν λόγω κινητού. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι αρνείται να δεί οποιοδήποτε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, με οποιαδήποτε sim (τις sim τις διαβάζει κανονικά), oύτε automatically ούτε manually. Πέρασα και την custom rom του bruno αλλά δυστυχώς πάλι τίποτα. ΙΜΕΙ έχει κανονικά, και δεν είναι κλειδωμένη/κλεμμένη απότι είδα. Υπάρχει περίπτωση να ήρθε το κινητό με πεθαμένο radio? Εχω πειράξει σχεδόν τα πάντα από το mobileuncle tools με καμια επιτυχία. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι το s/n του κινητού στο device info είναι 0123456789ABCDEF ενώ αυτό που αναγράφεται στη συσκευή πίσω από την μπαταρία είναι άλλο. Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει ή να έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο? Γιατί το service για κίνα θέλει κανά 5μηνο πλέον με τις καθυστερήσεις... edit: Τα 3g δίκτυα δουλεύουν κανονικά, απλά αρνείται να δεί οποιοδήποτε 2g δικτυo σε gsm λειτουργία. Edited November 1, 2013 by makrigik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. November 1, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Είναι θέμα Rom παλιότερα που είχα το τηλέφωνο μου το είχε κάνει 2-3 φορές αλλά με αλλαγή ρομ λύθηκε. Δοκίμασε να βάλεις μια άλλη ρομ να δεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Είναι θέμα Rom παλιότερα που είχα το τηλέφωνο μου το είχε κάνει 2-3 φορές αλλά με αλλαγή ρομ λύθηκε. Δοκίμασε να βάλεις μια άλλη ρομ να δεις Παροτι το πούλησες ολό εδώ τριγυρνάς..:lol::p Σε βλέπω να το ξαναγοράζεις :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 edit: Τα 3g δίκτυα δουλεύουν κανονικά, απλά αρνείται να δεί οποιοδήποτε 2g δικτυo σε gsm λειτουργία.Μου το είχε κάνει και εμένα στην αρχή αυτό, όταν έβαζα την κάρτα SIM στο SIM1 μου δούλευε μόνο σε 3G και όταν το ρύθμιζα να δουλεύει σε 2G δεν είχε σήμα. Στο SIM2 δούλευε κανονικά το 2G. Το δούλεψα για λίγες ώρες στο SIM2 και μετά όταν ξαναέβαλα την κάρτα στο SIM1 δούλευε κανονικά σε 2G και σε 3G, από τότε δεν έχω ξανά αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts