Jump to content

ZTE Grand X Quad V987

ulvergr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχει 4.0.4 και δουλευει και το ndrive και το navigon τα ιδια που δουλευουν σε galaxy s3 με 4.1 και lenovo a660
wifi planet

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για το ndrive θα ψάξεις έκδοση για android 4.2.Πολύ πιθανόν να μην ειναι συμβατή αυτή που βάζεις με android 4.2 και άνω.Για το navigon ενδιαφέρον.Ισως φταίει το ότι έχει ics ή mtk6577.Σε 4.2 πάντως και mtk6589 από όσο γνωρίζω δεν έχει βρεθεί κάποια έκδοση που να τρέχει

Ε και τοτε πως δουλευει κανονικα σπασμενος σε ενα δικαρτο lenovo a660 ενος φιλου.Τι σχεση εχει η sim με το app;

Έχει να κάνει με το IMEI της συσκευής. Και επειδή τα δίκαρτα έχουν δύο ΙΜΕΙ γίνεται κάποιο μπέρδεμα και δεν μπορεί το Navigon να καταχωρήσει το IMEI στο αρχείο version.xml που δημιουργεί. Εγώ δοκίμασα και πέρασα τα IMEI χειροκίνητα στο αρχείο αυτό αλλά δυστυχώς και πάλι δεν έπαιξε!

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Τελικα με bruno ρομ παιζει κανενα απο αυτα;Αξιζει να το βαλω εστω ανεξαρτητα απο τους πλοηγους;Τι λετε;
wifi planet

Το μόνο προβληματάκι που παρατήρησα είναι με το home button, αν θέλεις να το πατήσεις παρατεταμένα για να ανοίξει το μενου με τις πρόσφατες εφαρμογές, πρέπει να βάλεις λίγο πιο πάνω το δάκτυλο γιατί αλλιώς το βλέπει σαν απλό πάτημα και σε επιστρέφει στην αρχική.

Το δεύτερο πρόβλημα έχει να κάνει με το multitouch. Εάν πατήσω το ένα δάκτυλο κρατημένο σε κάποιο σημείο της οθόνης και μετά το δεύτερο δάκτυλο σε κάποιο άλλο σημείο, μόλις σηκώσω το δεύτερο δάκτυλο, χάνεται στιγμιαία το touch του πρώτου δακτύλου για κάποια κλάσματα του δευτερολέπτου με αποτέλεσμα να δημιουργείται πρόβλημα στον χειρισμό κάποιων παιχνιδιών. Για παράδειγμα στο Dead trigger, εάν έχω κρατημένο τον μοχλό ώστε να προχωράει ο παίκτης ευθεία, εάν ταυτόχρονα πατήσω για να πυροβολήσω, με το που σηκώσω το δεύτερο δάκτυλο ο παίκτης σταματάει να κινείται. Το παραπάνω πρόβλημα δεν συμβαίνει πάντα αλλά είναι πολύ συχνό.

Τα δύο παραπάνω προβλήματα που είχα αναφέρει παλιότερα τελικά λύθηκαν με την εγκατάσταση του kernel από την B03 έκδοση. Η rom που είχε όταν ήρθε από minideal ήταν η B02, ενώ η rom του bruno αν και βασίζεται στην B03 χρησιμοποιεί τον kernel από B02 γιατί μερικοί χρήστες είχαν πρόβλημα με την ευαισθησία του back button. Οπότε αναγκάστηκα να περάσω μόνος μου τον B03 kernel στην rom του bruno εγκαθιστώντας το boot.img από την B03

Edited by panospc

Παίδες βοήθεια!!!

Παρέλαβα χτες τα κινητά (πολύ καλα αλλά ακόμη είναι με τα κινέζικα), αλλά δεν βρισκω τα VCOM drivers ούτε από το ποστ με τον οδηγό στη σελίδα 6 αλλά ούτε καν από το google!

Μπόρεί κανείς να με βοηθήσει ανεβάζοντάς τα;

Υ.Γ. ψάχνουμε τους MTK 6589 VCOM drivers, σωστά;

Χίλια ευχαριστώ bbbb!!! δεν ξέρεις πόση ώρα το έψαχνα...

Edit: Κάνω εγκατάσταση τους Drivers αλλά μέσα από τη διαχείρηση συσκευών δεν μου εμφανίζεται πουθενα κάτι με το όνομα VCOM. είναι λογικο;

Επίσης (άσχετο), χρειάζεται το κινητό να μπει σε Debug mode? Για να μπει δεν κάνουμε 7 φορές πάτημα πάνω στο build number; ρωτάω γιατί εμένα με την κινέζικη 4.2.1 δεν το κάνει.

Edited by Dahakaa

Καλησπέρα παιδιά.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω αυτό το κινητό αλλά δεν μπορώ να καταλήξω από ποιο site να το παραγγείλω.

Σε αυτά που δίνω μεγαλύτερη πιθανότητα για να το πάρω είναι minideal ή merimobiles.Απέκλεισα το etotalk (αν και φθηνότερο) λόγω κόστους μεταφορικών.

Στο minideal δίνουν 6 μήνες εγγύηση ενώ στο merimobile ένα χρόνο.

Μου είπαν από τo minideal γύρω στις 10-15 μέρες...στο άλλο (merimobiles) δεν μπήκαν καν στην διαδικασία να μου απαντήσουν.

Θα ήθελα λοιπόν την γνώμη σας για το ποιο από τα δύο να επιλέξω...

Καλησπέρα παιδιά.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω αυτό το κινητό αλλά δεν μπορώ να καταλήξω από ποιο site να το παραγγείλω.

Σε αυτά που δίνω μεγαλύτερη πιθανότητα για να το πάρω είναι minideal ή merimobiles.Απέκλεισα το etotalk (αν και φθηνότερο) λόγω κόστους μεταφορικών.

Στο minideal δίνουν 6 μήνες εγγύηση ενώ στο merimobile ένα χρόνο.

Μου είπαν από τo minideal γύρω στις 10-15 μέρες...στο άλλο (merimobiles) δεν μπήκαν καν στην διαδικασία να μου απαντήσουν.

Θα ήθελα λοιπόν την γνώμη σας για το ποιο από τα δύο να επιλέξω...

Κοίτα, εγώ θα τα είχα πάρει (2 κινητά) από merimobiles εαν για κάποιο περίεργο λόγο, που μέχρι σήμερα δεν έχω καταλάβει γιατί δεν δεχόταν το paypal μου στην πληρωμή. οπότε έκανα την κίνηση από aliexpress όπου και μου ήρθαν μια χαρούλα, ακόμη φτηνότερα και με εγγύηση ενός έτους!

Βέβαια μου ήρθαν με την εργοστασιακή τους rom (γι'αυτό και φτηνότερα) οπότε μου πήρε λίγο κόπο να τoυς βάλω του bruno αλλά τέλος καλό όλα καλά!

Σε λίγο θα ανεβάσω έναν άλλο αρκετά πιο "εύκολο" τρόπο μαζί με τα αρχεία για να αλλάξεις ρομ χωρίς SP Flash Tool και μόνη προϋπόθεση την κάρτα mSD

Χίλια ευχαριστώ bbbb!!! δεν ξέρεις πόση ώρα το έψαχνα...

Edit: Κάνω εγκατάσταση τους Drivers αλλά μέσα από τη διαχείρηση συσκευών δεν μου εμφανίζεται πουθενα κάτι με το όνομα VCOM. είναι λογικο;

Επίσης (άσχετο), χρειάζεται το κινητό να μπει σε Debug mode? Για να μπει δεν κάνουμε 7 φορές πάτημα πάνω στο build number; ρωτάω γιατί εμένα με την κινέζικη 4.2.1 δεν το κάνει.

Και σε μένα σε winxp δε δείχνει κάτι αλλά λειτουργεί κανονικά η σύνδεση του κινητού.Ναι πατάς 7 φορές πάνω στο build number.Πατώντας εκεί δε σου εμφανίστηκαν καθόλου οι επιλογές προγραμματιστή στο μενού ή εμφανίστηκαν μόνο 2-3 και δεν έχει τα υπόλοιπα της jb; Αν ειναι το δεύτερο,συμβαίνει σε αρκετά κινέζικα που έχω δει και ένας τρόπος για να βλέπεις όλες τις ρυθμίσεις ειναι η εγκατάσταση xposed framework + gravitybox και επιλογή απο το μενού του gravitybox για εμφάνιση των advanced developer options

Καλησπέρα σε όλους. Έχω το εξής πρόβλημα. Έχω την στοκ rom από xda. Όλα οκ αλλά μετά από μερικές μέρες το ανοίγω κάνει αρκετή ώρα να ανοίξει. Μόλις ανοίξει μου βγάζει να επιλέξω γλώσσα πάλι και λέει το Gmail σταμάτησε να δουλεύει και πως πρέπει να κάνω update το superuser. Έχουν χαθεί όλα τα εικονίδια από τις οθόνες και μου λέει να βάλω πάλι τις ρυθμίσεις στον Nova. Τα προγράμματα είναι εγκατεστημενα αλλά λείπουν από τις οθόνες όπως τα είχα. Ευτυχώς είχα κάνει back up με cwr και το επανέφερα. Τι μπορεί να φταίει. Αυτήν εδώ έχω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2379083

ξερει κανεις εαν το κινητο παιζει με chromecast;Επισης δεν εχω καταλαβει τις διαφορα αναμεσα σε dlna στικακι και miracast;
wifi planet

Για το chromecast δε γνωρίζω.Η διαφορά μεταξύ dlna και miracast ειναι ότι το πρώτο μπορεί να στέλνει μόνο βίντεο και ήχο απο το κινητό,ενώ το miracast δείχνει ότι κάνεις στο κινητό στην tv.

Έφτασε σήμερα στα χέρια του το ZTE 987 και ξεκίνησα την εξερεύνηση έχω όμως 2 βασικά προβλήματα, αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει... Το 1ο πρόβλημα είναι ότι ενώ έχω βάλει τη memory 34gb όταν πάω π.χ. να βγάλω φωτο λέει δεν έχετε χώρο βάλε memory :? (την έβγαλα κ την έβαλα κάμποσες φορές αλλά τίποτα) κ 2ο θεματάκι είναι ότι έχω σύνδεση (αν και το ίδιο προβλημα θα υπάρχει στο καρτοκινητο φαντάζομαι) και δε με ρωτάει καν για να μπει στο ιντερνετ με αποτέλεσμα να μου χαλάει χωρίς να το καταλαβαίνω MB - γίνεται με κάποιο τρόπο να με ρωτάει πριν συνδεθεί (γιατί πολλά application αν κ νομίζω ότι είναι μόνο στο κινητό συνδέονται στο internet)? Ευχαριστώ προκαταβολικά, μόνο κ μόνο που διαβάσατε το post!:p

λύθηκαν νομίζω τα προβλήματα αλλά δεν μπορώ να διαγράψω το post :/

Edited by bzoun
Anime make life colorful!

Για το 1ο: Ρυθμίσεις--->Αποθηκευτικός Χώρος--->ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ--->Τικάρεις το Κάρτα SD

Για το 2ο: Ρυθμίσεις---<Χρήση Δεδομένων--->Ανενεργό

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Status Date Hour Area

Item in conta Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 11-10-2013 10:35 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Receive Item At Office Of Exchange 11-10-2013 07:20 IPS

Item in conta IPS 05-10-2013 12:27 IPS

Επιτελους εφτασε.......αντε να δω τι χρονους θα κανουν τα ελτα τωρα

Just Perfect...NEXUS 4

Λογικά Κώστα, εαν μένεις σε κάποια σχετικά μεγάλη πολη θα έχεις στα χέρια σου το ειδοποιητήριο μέχρι την Τετάρτη

Να ρωτήσω.... έπεσε το μάτι μου στο MTK Control αλλά δυστυχώς είναι μονάχα για επεξεργαστές MTK 6577 και σκεφτόμουν, έχει προσπαθήσει κανείς να κάνει κανένα overclock και να τον φτάσει έστω λίγο πιο κοντά στο MTK6589T (1.5 Ghz)

Όσο για το πώς μπορεί κάποιος πολύ εύκολα , στο V987, να κάνει:

ροοτ το κινητό του / να του περάσει το CWM / να του περάσει custom ρομ

χωρίς να χρειαστεί να ανοίξει ποτέ του το SP Flash Tool στο PC του, θα το βρεί εδώ μαζί με συνοπτικές οδηγίες και τα αρχεία που χρειάζεται.

εαν πιστεύετε πως έχει κάποια παράληψη ας με ενημερώσετε καθώς και για απορίες

Επίσης ανακάλυψα με πικρία ότι το κινητό μας δεν μπεριέχει τη δυνατότητα NFC όπως εσφαλμένα αναφέρεται σε πολλά σαιτ. Αυτό ΙΣΩΣ και να υπάρχει μονάχα στο Grand S και το μπέρδεψαν από εκει :angry:

Edited by Dahakaa
συμπλήρωση

Λογικά Κώστα, εαν μένεις σε κάποια σχετικά μεγάλη πολη θα έχεις στα χέρια σου το ειδοποιητήριο μέχρι την Τετάρτη

Τελικα το παρελαβα σημερα το πακετο,δεν προλαβα ακομα να το ανοιξω αλλα τα ελτα αμμεσα,δεν τους το ειχα για τοσο γρηγορα.Το εφεραν στο Βολο σε χρονο ρεκορ...χααχα

Λοιπον πρωτες εντυπωσεις απο το κινητο θετικοτατες./....φοβερη ποιοτητα κατασκευης και απλα απιστευτη οθονη....καθομαι και την χαζευω...........ΑΛΛΑ εχει ενα μικρο προβλημα για το οποιο βρηκα λυση και δεν με ενοχλει ιδιαιτερα απλα ειναι το ****το.Λοιπον βρηκα το κινητο μου κλειστο 3 φορες μετα απο κλειδωμα αλλα τλκ συνηδοτοποιησα οτι κουνιεται ελαφρως η μπαταρια και σβηνει και το τσεκαρα κουνωντας το.

Αφου του εβαλα χαρτακι αναμεσα στην μπαταρια και στο καπακι του εκανα ενα HARLEM SHAKE και το περασε το τεστ,ολα κομπλε.

Edited by KOSTAS_FILIPPOY
Just Perfect...NEXUS 4

Τελικα το παρελαβα σημερα το πακετο,δεν προλαβα ακομα να το ανοιξω αλλα τα ελτα αμμεσα,δεν τους το ειχα για τοσο γρηγορα.Το εφεραν στο Βολο σε χρονο ρεκορ...χααχα

Λοιπον πρωτες εντυπωσεις απο το κινητο θετικοτατες./....φοβερη ποιοτητα κατασκευης και απλα απιστευτη οθονη....καθομαι και την χαζευω...........ΑΛΛΑ εχει ενα μικρο προβλημα για το οποιο βρηκα λυση και δεν με ενοχλει ιδιαιτερα απλα ειναι το ****το.Λοιπον βρηκα το κινητο μου κλειστο 3 φορες μετα απο κλειδωμα αλλα τλκ συνηδοτοποιησα οτι κουνιεται ελαφρως η μπαταρια και σβηνει και το τσεκαρα κουνωντας το.

Αφου του εβαλα χαρτακι αναμεσα στην μπαταρια και στο καπακι του εκανα ενα HARLEM SHAKE και το περασε το τεστ,ολα κομπλε.

Απο που το πήρες?Δεν επρεπε να κουνιέται η μπαταρία πάντως,αυτο είναι σφάλμα....

Απο που το πήρες?Δεν επρεπε να κουνιέται η μπαταρία πάντως,αυτο είναι σφάλμα....

το πηρα απο minideal.........

Just Perfect...NEXUS 4

Καμιά φορά οι μπαταρίες δεν είναι ακριβώς το σωστό μέγεθος (αστοχία; ). Μου έχει τύχει και μένα σε δεύτερη μπαταρία σε ΑΜΟΙ Ν828.

Καμιά φορά οι μπαταρίες δεν είναι ακριβώς το σωστό μέγεθος (αστοχία; ). Μου έχει τύχει και μένα σε δεύτερη μπαταρία σε ΑΜΟΙ Ν828.

Δεδν ξερω τι να πω.....παντως οταν το εξετασα πιο καλα παρατηρω την μπαταρια να κανει μια μικρη κινηση προς τα κατω και ετσι σβηνει μονο σε αποτομο κραδασμο...το δοκιμασα χτυπωντας το δυνατα εσβηνε.Οποτε εβαλα ενα χαρτακι στο κατω μερος της μπαταριας για να την σπρωχνει πανω και απο τοτε δεν ξαναεσβησε οσα μπουνιδια και να το εχω δωσει.........

Just Perfect...NEXUS 4

Μικρό το κακό και φτιάχτηκε ευκολα...

Βασικα ναι απλα ειναι το γα...το που με τρωει γτ θες κατι καινουργιο να δουλευει ρολοι.τεσπα μαλλον θα τους ζητησω να μου στειλουν μια μπαταρια για δοκιμη αλλη.

Edited by KOSTAS_FILIPPOY
Just Perfect...NEXUS 4