sdemetri Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Μήπως μπορεί κανείς να μου προτείνει μια κάρτα 32 GB microSD συμβατή με το κινητό μας; Ευχαριστώ ... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 (edited) Σωστός.Βασικά αυτό το 3G ξεσκίζει την μπαταρία.Το gps το έχω κλειστό.Με ποιό πρόγραμμα έκανες calibration? Με το BatteryCalibration Μήπως μπορεί κανείς να μου προτείνει μια κάρτα 32 GB microSD συμβατή με το κινητό μας; Ευχαριστώ ... :worry: Εγω χρησιμοποιω 16αρα Sandisk. Την Ultra (κοκκινη/γκρι). Νομιζω και σε 32αρα δεν θα εχεις προβλημα. Edited September 23, 2013 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Με το BatteryCalibration Εγω χρησιμοποιω 16αρα Sandisk. Την Ultra (κοκκινη/γκρι). Νομιζω και σε 32αρα δεν θα εχεις προβλημα. ok θα το τσεκάρω και εγώ.Εγω έχω την 32αρα sandisk ultra ίδια με την δικιά σου και επιβεβαιώνω πως δουλεύει αψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Έφθασε η στιγμή να φορτίσω τη μπαταρία:lol: Νομίζω 2 μέρες και 13 ώρες με σχεδόν 5 ώρες οθόνη είναι αρκετά καλά για HD. Να σημειώσω ότι στο διάστημα αυτό είχα και μια επανεκκίνηση, που ως γνωστό "τρώει" μπαταρία! Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdemetri Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Ευχαριστώ παιδιά πάω για Sandisk 32GB Ultra λοιπόν ... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Έφθασε η στιγμή να φορτίσω τη μπαταρία:lol: Νομίζω 2 μέρες και 13 ώρες με σχεδόν 5 ώρες οθόνη είναι αρκετά καλά για HD. Να σημειώσω ότι στο διάστημα αυτό είχα και μια επανεκκίνηση, που ως γνωστό "τρώει" μπαταρία! Πολύ καλά. Θα το δοκιμάσω και εγώ να δω. ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_FILIPPOY Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 φιλοι σκεφτο αι να παραγγειλω το συγκεκριμενο μιας και με πεισατε για την αξιοπιστια του και την πολυ καλη τιμη του. απλα ο προβληματισμος μου ειναι απο που να το παρω και δευτερον νατο παρω με την stock rom με αγγλικα και να ζητησω να ειναι rooted η την καθε ρομ του εκαστοτε μαγαζιου....; τι προτεινετε; Παράθεση Just Perfect...NEXUS 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sada12 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Μήπως μπορεί κανείς να μου προτείνει μια κάρτα 32 GB microSD συμβατή με το κινητό μας; Ευχαριστώ ... :worry: έχω πάρει αυτή και είναι μια χαρά, και οικονομική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdemetri Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 έχω πάρει αυτή και είναι μια χαρά, και οικονομική Ευχαριστώ για τον κόπο που έκανες να μου προτείνεις την ADATA φαίνεται καλή για τα χρήματα που ζητάει ! Όσο για τον φίλο πιο πάνω, εγώ το πήρα από to2c.com (- υπάρχει thread ειδικά γι αυτό το μαγαζί -) αλλά διάβασα ότι και το minideal.net είναι αξιόπιστο ...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Πέρασα σήμερα την τελευταία έκδοση του gravity box 2.5.0 και φτιάχνει επιτέλους το πρόβλημα με τα SMS στα ελληνικά που έχει να κάνει με unicode. Στέλνει κανονικά 160 σε ένα μήνυμα. Εγκαθίσταται κανονικά και σε άλλα τηλέφωνα ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Eντάξει ο τύπος που έβγαλε το xposed framework και οι άλλοι που κάνουν αυτά τα tweaks gravitybox κτλ αξίζουν άπειρα like :D Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Eντάξει ο τύπος που έβγαλε το xposed framework και οι άλλοι που κάνουν αυτά τα tweaks gravitybox κτλ αξίζουν άπειρα like :D Ακριβώς όπως τα λες φίλε μου ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Πέρασα σήμερα την τελευταία έκδοση του gravity box 2.5.0 και φτιάχνει επιτέλους το πρόβλημα με τα SMS στα ελληνικά που έχει να κάνει με unicode. Στέλνει κανονικά 160 σε ένα μήνυμα. Εγκαθίσταται κανονικά και σε άλλα τηλέφωνα ;-) Ωραία. Λύθηκε κι αυτό το "πρόβλημα", αν και δεν είμαι και πολύ του SMS:) Eντάξει ο τύπος που έβγαλε το xposed framework και οι άλλοι που κάνουν αυτά τα tweaks gravitybox κτλ αξίζουν άπειρα like :D Και όχι μόνο Χρήστο. Τους αξίζει που και που και κανένα donate:D Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sada12 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 πόσες ώρες κάνει για να σας φορτίσει εσάς? σε εμένα κάνει παραπάνω από 4 (από το 30% στο 90%). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Εγκατεστησα απο εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2316070 το gravitybox και μετα την ενημέρωση μου βγάζει σφάλμα. Εσείς ποιο κατεβασατε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Σωστά. Αυτό είναι το τελευταίο.GravityBox_2.5.1.apk Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Εγκατεστησα απο εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2316070 το gravitybox και μετα την ενημέρωση μου βγάζει σφάλμα. Εσείς ποιο κατεβασατε; Έβαλες το τελευταίο xposed installer πρώτα; αν ναι,το εγκατεστησες και μετά επέλεξες στην καρτέλα modules το gravity box; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Όχι δεν εκανα έτσι...πήρα κατευθείαν το apk και το εγκατεστησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Κάνε το έτσι γιατί διαφορετικά δε πρόκειται να λειτουργήσει Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 (edited) ...σε περίπτωση που έχετε προεγκατεστημένο το GravityBox στην rom (π.χ. Bruno 3.0R2 rom) δεν μπαίνει update μέσω .apk εφαρμογής, αλλά η έκδοση (.zip) για φλασάρισμα από custom recovery (την τελευταία κάθε φορά έχει σε link ο Bruno στο σχετικό thread της rom του ή στο σχετικό thread του GravityBox (GravityMod2): http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2249808). Επίσης αν τρέχει αλλά δεν λειτουργούν οι επιλογές, χρειάζεται εγκατάσταση το τελευταίο Xposed framework πρώτα και ενεργοποίηση σε αυτό του module. Edited September 25, 2013 by emxa2k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dahakaa Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Και εγώ περιμένω από το αεροδρόμιο 2 δίδυμα να έρθουν και να σας πω εντυπώσεις. Καθώς το θυμήθηκα τώρα όμως.... Αν δεν κάνω λάθος το κινητό έχει την δυνατότητα NFC! έχει μήπως και S Beam? Τα δοκίμασε κανένας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sintalkas Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 παιδιά έχετε κανένα κουπόνι για το συγκεκριμένο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Και εγώ περιμένω από το αεροδρόμιο 2 δίδυμα να έρθουν και να σας πω εντυπώσεις. Καθώς το θυμήθηκα τώρα όμως.... Αν δεν κάνω λάθος το κινητό έχει την δυνατότητα NFC! έχει μήπως και S Beam? Τα δοκίμασε κανένας; Aν με το s-beam εννοείς το wifi direct έχουν όλα τα mtk6589 κινητά.Απλά προσωπικά ποτέ δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει μεταξύ 2 κινητών που υποστηρίζουν και τα 2 την λειτουργία.Και επίσης έχουν και wifi display/miracast που σημαίνει ότι μπορείς να στέλνεις ασύρματα την εικονα του κινητού σε συμβατές tv ή σε κάποιο wifi display hdmi στικάκι και απο εκει στην tv Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Σημερα παρελαβα και εγω απο minideal.Βαζοντας μια εφαρμογη για ρυθμιση δορυφορων που χρειαζεται πυξιδα μου λεει οτι το κινητο δεν διαθετει πυξιδα.Στο gsm arena λεει οτι εχει http://www.gsmarena.com/zt..._v987-5376.php Τελικα εχει προβλημα το κινητο μου ή δεν εχει πυξιδα; Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dahakaa Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 (edited) Aν με το s-beam εννοείς το wifi direct έχουν όλα τα mtk6589 κινητά.Απλά προσωπικά ποτέ δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει μεταξύ 2 κινητών που υποστηρίζουν και τα 2 την λειτουργία.Και επίσης έχουν και wifi display/miracast που σημαίνει ότι μπορείς να στέλνεις ασύρματα την εικονα του κινητού σε συμβατές tv ή σε κάποιο wifi display hdmi στικάκι και απο εκει στην tv Βασικά εννοώ κατί τέτοιο http://2.bp.blogspot.com/-2xGyvO8ZGws/T92IoUusXuI/AAAAAAAAAMs/3F3Ypm6l64k/s1600/Settings+for+S+Beam.png μήπως δεν το έκανες καλά και δεν το κατάφερες; για παράδειγμα http://www.talkmob.com/2013/06/09/how-to-use-s-beam-on-samsung-galaxy-s3-and-galaxy-note-2-video-172/ Όσο για το wifi miracast, ευχαριστώ για την πληροφορία πολύ χρήσιμη! όποιος ενδιαφέρεται απο εκεί και πέρα υπάρχει αντίστοιχο HDMI dongle για κάτι τέτοιο πολύ φτηνά οπως αυτό που έχει και εφαρμογή στο play store Edited September 26, 2013 by Dahakaa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts