Jump to content

ZTE Grand X Quad V987

ulvergr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σωστός.Βασικά αυτό το 3G ξεσκίζει την μπαταρία.Το gps το έχω κλειστό.Με ποιό πρόγραμμα έκανες calibration?

Με το BatteryCalibration

Μήπως μπορεί κανείς να μου προτείνει μια κάρτα 32 GB microSD συμβατή με το κινητό μας; Ευχαριστώ ... :worry:

Εγω χρησιμοποιω 16αρα Sandisk. Την Ultra (κοκκινη/γκρι). Νομιζω και σε 32αρα δεν θα εχεις προβλημα.

Edited by sso

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Με το BatteryCalibration

Εγω χρησιμοποιω 16αρα Sandisk. Την Ultra (κοκκινη/γκρι). Νομιζω και σε 32αρα δεν θα εχεις προβλημα.

ok θα το τσεκάρω και εγώ.Εγω έχω την 32αρα sandisk ultra ίδια με την δικιά σου και επιβεβαιώνω πως δουλεύει αψογα.

Έφθασε η στιγμή να φορτίσω τη μπαταρία:lol:

Νομίζω 2 μέρες και 13 ώρες με σχεδόν 5 ώρες οθόνη είναι αρκετά καλά για HD. Να σημειώσω ότι στο διάστημα αυτό είχα και μια επανεκκίνηση, που ως γνωστό "τρώει" μπαταρία!

Έφθασε η στιγμή να φορτίσω τη μπαταρία:lol:

Νομίζω 2 μέρες και 13 ώρες με σχεδόν 5 ώρες οθόνη είναι αρκετά καλά για HD. Να σημειώσω ότι στο διάστημα αυτό είχα και μια επανεκκίνηση, που ως γνωστό "τρώει" μπαταρία!

Πολύ καλά. Θα το δοκιμάσω και εγώ να δω. ;-)

φιλοι σκεφτο αι να παραγγειλω το συγκεκριμενο μιας και με πεισατε για την αξιοπιστια του και την πολυ καλη τιμη του. απλα ο προβληματισμος μου ειναι απο που να το παρω και δευτερον νατο παρω με την stock rom με αγγλικα και να ζητησω να ειναι rooted η την καθε ρομ του εκαστοτε μαγαζιου....; τι προτεινετε;
Just Perfect...NEXUS 4

Μήπως μπορεί κανείς να μου προτείνει μια κάρτα 32 GB microSD συμβατή με το κινητό μας; Ευχαριστώ ... :worry:

έχω πάρει αυτή και είναι μια χαρά, και οικονομική

έχω πάρει αυτή και είναι μια χαρά, και οικονομική

Ευχαριστώ για τον κόπο που έκανες να μου προτείνεις την ADATA φαίνεται καλή για τα χρήματα που ζητάει !

Όσο για τον φίλο πιο πάνω, εγώ το πήρα από to2c.com (- υπάρχει thread ειδικά γι αυτό το μαγαζί -) αλλά διάβασα ότι και το minideal.net είναι αξιόπιστο ...:)

Πέρασα σήμερα την τελευταία έκδοση του gravity box 2.5.0 και φτιάχνει επιτέλους το πρόβλημα με τα SMS στα ελληνικά που έχει να κάνει με unicode. Στέλνει κανονικά 160 σε ένα μήνυμα. Εγκαθίσταται κανονικά και σε άλλα τηλέφωνα ;-)

Eντάξει ο τύπος που έβγαλε το xposed framework και οι άλλοι που κάνουν αυτά τα tweaks gravitybox κτλ αξίζουν άπειρα like :D

Eντάξει ο τύπος που έβγαλε το xposed framework και οι άλλοι που κάνουν αυτά τα tweaks gravitybox κτλ αξίζουν άπειρα like :D

Ακριβώς όπως τα λες φίλε μου ;)

Πέρασα σήμερα την τελευταία έκδοση του gravity box 2.5.0 και φτιάχνει επιτέλους το πρόβλημα με τα SMS στα ελληνικά που έχει να κάνει με unicode. Στέλνει κανονικά 160 σε ένα μήνυμα. Εγκαθίσταται κανονικά και σε άλλα τηλέφωνα ;-)

Ωραία. Λύθηκε κι αυτό το "πρόβλημα", αν και δεν είμαι και πολύ του SMS:)

Και όχι μόνο Χρήστο. Τους αξίζει που και που και κανένα donate:D

Εγκατεστησα απο εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2316070 το gravitybox και μετα την ενημέρωση μου βγάζει σφάλμα. Εσείς ποιο κατεβασατε;

Σωστά. Αυτό είναι το τελευταίο.GravityBox_2.5.1.apk

Εγκατεστησα απο εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2316070 το gravitybox και μετα την ενημέρωση μου βγάζει σφάλμα. Εσείς ποιο κατεβασατε;

Έβαλες το τελευταίο xposed installer πρώτα; αν ναι,το εγκατεστησες και μετά επέλεξες στην καρτέλα modules το gravity box;

...σε περίπτωση που έχετε προεγκατεστημένο το GravityBox στην rom (π.χ. Bruno 3.0R2 rom) δεν μπαίνει update μέσω .apk εφαρμογής, αλλά η έκδοση (.zip) για φλασάρισμα από custom recovery (την τελευταία κάθε φορά έχει σε link ο Bruno στο σχετικό thread της rom του ή στο σχετικό thread του GravityBox (GravityMod2): http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2249808).

Επίσης αν τρέχει αλλά δεν λειτουργούν οι επιλογές, χρειάζεται εγκατάσταση το τελευταίο Xposed framework πρώτα και ενεργοποίηση σε αυτό του module.

Edited by emxa2k

Και εγώ περιμένω από το αεροδρόμιο 2 δίδυμα να έρθουν και να σας πω εντυπώσεις.

Καθώς το θυμήθηκα τώρα όμως.... Αν δεν κάνω λάθος το κινητό έχει την δυνατότητα NFC! έχει μήπως και S Beam?

Τα δοκίμασε κανένας;

Και εγώ περιμένω από το αεροδρόμιο 2 δίδυμα να έρθουν και να σας πω εντυπώσεις.

Καθώς το θυμήθηκα τώρα όμως.... Αν δεν κάνω λάθος το κινητό έχει την δυνατότητα NFC! έχει μήπως και S Beam?

Τα δοκίμασε κανένας;

Aν με το s-beam εννοείς το wifi direct έχουν όλα τα mtk6589 κινητά.Απλά προσωπικά ποτέ δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει μεταξύ 2 κινητών που υποστηρίζουν και τα 2 την λειτουργία.Και επίσης έχουν και wifi display/miracast που σημαίνει ότι μπορείς να στέλνεις ασύρματα την εικονα του κινητού σε συμβατές tv ή σε κάποιο wifi display hdmi στικάκι και απο εκει στην tv

Σημερα παρελαβα και εγω απο minideal.Βαζοντας μια εφαρμογη για ρυθμιση δορυφορων που χρειαζεται πυξιδα μου λεει οτι το κινητο δεν διαθετει πυξιδα.Στο gsm arena λεει οτι εχει http://www.gsmarena.com/zt..._v987-5376.php Τελικα εχει προβλημα το κινητο μου ή δεν εχει πυξιδα;
wifi planet

Aν με το s-beam εννοείς το wifi direct έχουν όλα τα mtk6589 κινητά.Απλά προσωπικά ποτέ δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει μεταξύ 2 κινητών που υποστηρίζουν και τα 2 την λειτουργία.Και επίσης έχουν και wifi display/miracast που σημαίνει ότι μπορείς να στέλνεις ασύρματα την εικονα του κινητού σε συμβατές tv ή σε κάποιο wifi display hdmi στικάκι και απο εκει στην tv

Βασικά εννοώ κατί τέτοιο

http://2.bp.blogspot.com/-2xGyvO8ZGws/T92IoUusXuI/AAAAAAAAAMs/3F3Ypm6l64k/s1600/Settings+for+S+Beam.png

μήπως δεν το έκανες καλά και δεν το κατάφερες; για παράδειγμα http://www.talkmob.com/2013/06/09/how-to-use-s-beam-on-samsung-galaxy-s3-and-galaxy-note-2-video-172/

Όσο για το wifi miracast, ευχαριστώ για την πληροφορία πολύ χρήσιμη! όποιος ενδιαφέρεται απο εκεί και πέρα υπάρχει αντίστοιχο HDMI dongle για κάτι τέτοιο πολύ φτηνά οπως αυτό που έχει και εφαρμογή στο play store

Edited by Dahakaa