Jump to content

ZTE Grand X Quad V987

ulvergr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τελικά ήταν πολύ εύκολο. κάνεις αντιγραφή της επαφές στην κάρτα του παλιού κινητού, τις περνάς στον υπολογιστή, και από εκεί τις κάνεις inport στο Google.

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τελικά ήταν πολύ εύκολο. κάνεις αντιγραφή της επαφές στην κάρτα του παλιού κινητού, τις περνάς στον υπολογιστή, και από εκεί τις κάνεις inport στο Google.

πως τις περνας στο πσ?

τις περνας στην κάρτα μνήμης του παλιού κινητού, και τις μεταφέρεις στο pc. το ίδιο γίνεται σε laptop με το bluetooth

...μπορεί κάποιος που έχει OTG που δουλεύει στο κινητό αυτό, παρακαλώ να με βοηθήσει με τον εξής τρόπο:

Να τρέξει την εφαρμογή USB Device Info και να μου πει τα αποτελέσματα στο tab Linux/Device List/usb1

Λογικά θα έχει USB Host/OTG: MUSB HDRC host και με ενδιαφέρει κυρίως το πεδίο: Maximum Power. Εμένα λέει 0mA, υποψιάζομαι αυτό δημιουργεί τα προβλήματα, δεν δίνει ρεύμα άρα πιθανόν είναι ελαττωματικό.

Θα το εκτιμούσα πολύ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Εφτασε στ αεροδρομιο κ θα αποσταλει στα πρακτορεια... το αργοτερο μεθαυριο αν μενεις επαρζια νομιζω θα το χεις

Εφτασε στ αεροδρομιο κ θα αποσταλει στα πρακτορεια... το αργοτερο μεθαυριο αν μενεις επαρζια νομιζω θα το χεις

Καλά αυτό είναι ρεκόρ! Κινα-Θεσσαλονίκη 6 μέρες. Για να στείλω κάτι Κέρκυρα απο θεσσαλονίκη θέλει 2 εργάσιμες :X.

450mb free και antutu...

Fly on mod beta4 ίσως το ποιο αποδοτικό από όσα έχω δοκιμάσει για την συσκευή μας

Θα ήθελε κάποιος/οι να γράψουν ποίες από τις εφαρμογές έχουν εγκαταστίσει και θα τις πρότειναν και στους υπόλοιπους για το τηλεφωνό μας?

Καλησπέρα, είμαι πλέον και εγώ ένας ευτηχής κάτοχος του εν λόγω κινητού.

Έβαλα πριν από λίγο την ρομ του Bruno V3 και παρατηρώ μια μικρή υστέρηση των 3 κουμπιών...το έχετε και εσείς αυτό το θέμα ή είναι ιδέα μου;

Καλησπέρα, είμαι πλέον και εγώ ένας ευτηχής κάτοχος του εν λόγω κινητού.

Έβαλα πριν από λίγο την ρομ του Bruno V3 και παρατηρώ μια μικρή υστέρηση των 3 κουμπιών...το έχετε και εσείς αυτό το θέμα ή είναι ιδέα μου;

Και εγω αυτη την εντύπωση έχω...Νομίζω πως αυτη του minideal ήταν μια χαρά τελικά...

Παιδιά προερχόμενος απο cyanogen rom θεωρώ τη Ρομ του Bruno πολύ βασική. Ελάχιστη παραμετροποίηση του κινητού κλπ. Έχετε ψαχτει για αλλες ρομ; cyanogen ή miui;

γεια σας παιδια! και εγω πανευτυχης κατοχος του κινητου απο εχθες! :D:D παραγγελια απο μινιντιλ 23/8 ,σπιτι μου στισ 4/9.

λοιπον το κινητο ειναι πολυ κομπλε, κανενα κολλημα η ο,τιδηποτε, μου φανηκε τεραστιο :p (προερχομενος απο lg optimus 2x)

το συνιστω ανεπιφυλακτα σ οσους το σκεφτονται!!

2 ερωτησεις μονο :

1. τα μηνυματα τα στελνει με 60 χαρακτηρες και δεν μπορω ν τ αλλαξω σε 160, υπαρχει καποιος τροπος???

2. αξιζει η μεταβαση απο την ρομ του μινιντιλ σ καποια costum? υπαρχει δλδ καποια αισθητη διαφορα στις επιδοσεις???

Παιδιά προερχόμενος απο cyanogen rom θεωρώ τη Ρομ του Bruno πολύ βασική. Ελάχιστη παραμετροποίηση του κινητού κλπ. Έχετε ψαχτει για αλλες ρομ; cyanogen ή miui;

Aν θες κάποια απο τα "κολπάκια" της cm χωρίς αλλαγή ρομ δες το gravitybox http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2316070

Παιδιά ξέρει κανεις πως μπορούμε να κάνουμε το κινητό να ξυπνάει με κάποιο άλλο τροπο έκτος απο το power button;

Το μονο αρνητικό του κινητού είναι η άβολη θέση αυτου του κουμπιού που σε συνδιασμό με το μεγαλο μέγεθος του κινητού κανει άβολη τη χρηση του κ απαιτεί και τα 2 χεριά....

Επίσης γινεται να δείχνει στα εισερχομενα μηνύματα την ωρα αποστολής στα κ όχι την ωρα λήψης;

Edited by smyrali

γεια σας παιδια! και εγω πανευτυχης κατοχος του κινητου απο εχθες! :D:D παραγγελια απο μινιντιλ 23/8 ,σπιτι μου στισ 4/9.

λοιπον το κινητο ειναι πολυ κομπλε, κανενα κολλημα η ο,τιδηποτε, μου φανηκε τεραστιο :p (προερχομενος απο lg optimus 2x)

το συνιστω ανεπιφυλακτα σ οσους το σκεφτονται!!

2 ερωτησεις μονο :

1. τα μηνυματα τα στελνει με 60 χαρακτηρες και δεν μπορω ν τ αλλαξω σε 160, υπαρχει καποιος τροπος???

2. αξιζει η μεταβαση απο την ρομ του μινιντιλ σ καποια costum? υπαρχει δλδ καποια αισθητη διαφορα στις επιδοσεις???

Καλορίζικο και σε εσένα φίλε.

1) Με την stock εφαρμογή όχι δεν γίνεται ειναι περιορισμός απο το android...Μια μπακαλικη λύση είναι να τα γράφεις greeklish ή να αλλάξεις εφαρμογή για τα μηνύματα που να υποστηρίζουνε 160 χαρακτήρες για ελληνικά.Δυο που προτείνουνε ειναι αυτές εδώ:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.p1.chompsms&hl=en chomp sms

και

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.klinker.android.messaging_donate&hl=en Sliding messaging pro

2)Εγώ την έβαλα προχθές αυτή του bruno και μπορώ να πω πως δεν είδα μεγάλη διαφορά σε σχέση με την στοκ εκτός βεβαια απο κάτι ωραία που κάνεις με το gravity box .Μπορώ να πω πως ήμουνα ευχαριστημένος με του minideal...

Γειας σας παιδια να ρωτησω κατι εχω βαλει στο κινιτο κανονικα μουσικη,και απο τα κομματια αυτα εχω διαλεξει ενα για ηχο κλησης οταν ανεβαζω τον ηχο εντασης κλησης τερμα και φοραω τα ακουστικα δεν παλευεται.αλλα οταν παιζει το ιδιο τραγουδι απο την βιβλιοθηκη στο τερμα παλι δεν εχει καμια σχεση ξερει κανεις τι παιζει? γενικα δεν ειμαι ευχαριστημενος απο την ενταση οταν φοραω τα ακουστικα

Παιδιά θα ήθελα την βοήθειά σας.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το συγκεκριμένω τηλέφωνο και έχω κάποιες απορίες.

Απ' ότι κατάλαβα υπάρχουν δύο συγκεκριμένα site, το minideal.net και το etotalk.com, απ' όπου μπορεί κάποιος να το παραγγείλει όπου το κάθε ένα το ρουτάρει με τη δική του ROM και του περνά Ελληνικά και το Play Store.

Απο πού είναι καλύτερο να αγοραστεί;

Εγκαθιστά χωρίς πρόβλημα τις εφαρμογές από το Play Store;

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα που έχετε αντιμετωπίσει;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Samsung Galaxy S

CyanogenMod 10.2 Stable

Kernel.......: Stock

Modem......: XXJVT

Εγώ το πήρα από minideal και έμεινα ευχαριστημενος, τώρα όσο αφορά το θέμα playstore, rom κτλ το να το κάνεις root και να βάλεις rom είναι εύκολο μην σε ανησυχεί, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με εφαρμογές και δουλεύει αριστα

Παιδιά θα ήθελα την βοήθειά σας.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το συγκεκριμένω τηλέφωνο και έχω κάποιες απορίες.

Απ' ότι κατάλαβα υπάρχουν δύο συγκεκριμένα site, το minideal.net και το etotalk.com, απ' όπου μπορεί κάποιος να το παραγγείλει όπου το κάθε ένα το ρουτάρει με τη δική του ROM και του περνά Ελληνικά και το Play Store.

Απο πού είναι καλύτερο να αγοραστεί;

Εγκαθιστά χωρίς πρόβλημα τις εφαρμογές από το Play Store;

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα που έχετε αντιμετωπίσει;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Εγώ το πήρα από minideal και έμεινα ευχαριστημενος, τώρα όσο αφορά το θέμα playstore, rom κτλ το να το κάνεις root και να βάλεις rom είναι εύκολο μην σε ανησυχεί, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με εφαρμογές και δουλεύει αριστα

Οπως ακριβώς τα λέει ο φίλος ulver ειναι.Και εγω απο minideal το πήρα και είμαι και εγω ευχαριστημένος.Κανονικά μπαινει playstore και στο στελνουνε έτοιμο με root και playstore κλπ.Για εμένα και με την rom που εχει απο το minideal ειναι μια χαρά.Καλές αγορές.;)

Το παρήγγειλα και εγώ την τρίτη από minideal και περιμένω να έρθει. Μια απορία, εάν θέλω να εγκαταστήσω για παράδειγμα κάποιο μεγάλο παιχνίδι, υπάρχει επιλογή να το μεταφέρω στην εξωτερική κάρτα ή θα πρέπει να χρησιμοποιήσω κάποια τρίτη εφαρμογή από play store για να το πετύχω αυτό;

Το παρήγγειλα και εγώ την τρίτη από minideal και περιμένω να έρθει. Μια απορία, εάν θέλω να εγκαταστήσω για παράδειγμα κάποιο μεγάλο παιχνίδι, υπάρχει επιλογή να το μεταφέρω στην εξωτερική κάρτα ή θα πρέπει να χρησιμοποιήσω κάποια τρίτη εφαρμογή από play store για να το πετύχω αυτό;

Kανονικά έχει επιλογή μέσα στο λειτουργικό του,δεν χρειαζεσαι καποια άλλη εφαρμογή φίλε.Με το καλό να παραλάβεις και εσύ ;)

Οπως ακριβώς τα λέει ο φίλος ulver ειναι.Και εγω απο minideal το πήρα και είμαι και εγω ευχαριστημένος.Κανονικά μπαινει playstore και στο στελνουνε έτοιμο με root και playstore κλπ.Για εμένα και με την rom που εχει απο το minideal ειναι μια χαρά.Καλές αγορές.;)

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας, απλά προβληματικά λίγο γιατί διάβασα ότι η κάμερα του δεν τραβάει στα 8 και πρέπει να περάσω άλλη εφαρμογή για να δουλέψει σωστά. Αλήθεια είναι;

Samsung Galaxy S

CyanogenMod 10.2 Stable

Kernel.......: Stock

Modem......: XXJVT