Jump to content

ZTE Grand X Quad V987

ulvergr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν και την καλύτερη λύση στην έδωσαν ήδη (δηλ να απευθυνθεις στο xda φορουμ), αυτό που κατάφερες και έκανες στο κιν σου σαν κατάσταση ονομάζεται "bricked phone". Κάνε google "recover bricked zte" ώστε να βρεις κάτι παραπλήσιο που να σε καλύπτει (μιας και για το ν987 ειναι αρκετά καινούριο για να σου έχει λύσεις αποκλειστικά)

Παρόλαυτα να ενημερώσω ότι οι συσκευές πριν τον ιουνιο έχουν κάποιους παλιούς drivers οπου ευθύνονται για σφάλματα στο λειτουργικο και σε εφαρμογές. Η λύση που έδωσαν κάποιοι ξένοι χρήστες στο youtube για τα "παλιά" κινητά είναι, η εγκατάση της μαμας ΖΤΕ ενημερωμένης rom και μετά ξανα εγκατάσταση της εκάστοτε επιλεγμένης μας ρομ. Δεν ξέρω αν ισχύει η λύση 100% απλά το αναφέρω.

Επίσης εαν κάποιος θέλει να έχει την επιλογή να αγοράσει το παλιο/νεο μαζί με κάποια "δωράκια" χωρίς να χρειαστεί να αλλαχτεί ούτε καν η ρομ, καλή ευκαιρία ήταν το

http://www.aliexpress.com/item/New-Original-ZTE-V987-Grand-X-MTK6589-Quad-core-1-2G-Android-4-1-Dual-SIM/835139009.html

Τέλος για αυτούς που κοιτούν να το αγοράσουν σε τιμές ευκαιρίας, ρίχνετε και καμιά ματιά στο ebay -βγαίνουν σε τιμές κράχτες όπως αυτή εδώ.

Τώρα το αν είναι ασφαλής και όχι... τζούφια, θα σας πω τα αποτελέσματα σε 2-3 βδομάδες μιας και αύριο θα το στείλει

Σε βλέπω να παραλαμβάνεις άδειο κουτί :lol::p

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια για να βαλουμε την Bruno V2 (4.2.1) με καθαρο install πια ειναι η διαδηκασια?

Κανω επαναφορα απο cwm και βαζω μετα την καινουρια ξανα με το cwm?

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Ναι θα μπεις σε recovery και φλασαρεις την καινούργια rom (σβηνοντας τα user data κτλ)

Επίσης έχει βγάλει ο bruno καινούργιο recovery αν θες να το κανείς update θα πρέπει να το κάνεις μέσο sp flash tool η με το mobileuncle tool(Κάντο ετσι ποίο εύκολο )

Ναι αυτή τη στιγμή από το minideal προσφέρουν την 4.2 και αν τους το ζητήσεις μπορούν να σου βάλουν και τα Ελληνικά (δεν ξέρω αν υπάρχουν έξτρα χρεώσεις, φαίνεται πως όχι)

Τώρα που έχει πέσει η τιμή του πιστεύω είναι καλή ευκαιρία για την αγορά του 987

ΌΜΩΣ θα ηταν καλό να μας πληροφορήσει κάποιος ήδη κάτοχος (μιας και το έχει πλέον ένας αρκετά μεγάλος αριθμός) αν συνεργάζεται και με microSDXC ή μέχρι MicroSD HC

Εγώ έχω μια 32 γιγα MicroSd HC...

...σας δουλεύει το reboot to recovery μέσω GravityBox (1.6.1+); Εμένα μετά την αναβάθμιση σε 1.6.1 αλλά και 1.7.0, σταμάτησε να λειτουργεί η επιλογή. Έχω την Bruno V2.0MOD. Καμία ιδέα;

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τελικά ήθελε εγκατάσταση το Busy Box Pro τελευταία έκδοση.

Edited by emxa2k

Πριν λίγο καιρό για λίγο είχα βάλει την lewa έκδοση, μια χαρά ετρεχε...

Είσαι σίγουρος ότι είναι θέμα rom? Εγώ ποτέ δεν είχα θέμα με τα κουμπιά... Τα έχω ξανακούσει και από αλλους αλλά οι περισσότεροι είμαστε ok νομίζω

...το θέμα με το back button έχει λυθεί από το Μάρτιο του 2013 και επομένως η V2.0MOD το έχει επιλύσει. Υπάρχει ένα ζήτημα με το home button που υπακούει πατώντας στη κορυφή από πάνω του ακριβώς. Edited by emxa2k

έχω θέμα με το back button που ενεργοποιείται μόνο του. Rom = Bruno v.2.0

Έχετε να προτείνετε καμία άλλη custom rom?

Thanks

Επειδή

Σε βλέπω να παραλαμβάνεις άδειο κουτί :lol::p

Λες; :P αν είναι άδειο είμαι καλά, επιστρέφεται με κλειστά ματάκια. Αν ειναι εσωτερικά μάπα είναι η παγίδα!

τιποτα δεν υπαρχει για το v987

Ξεχνάς ότι είναι ένα κινητό που:

ακόμη δεν έκλεισε εξάμηνο

<<πωλείται "κλειστα" στην αγορά της κίνας>> - γι'αυτό και το πληρώνεις στην τιμή που θα έπρεπε να δίνεις για το ν988

υπομονή λοιπόν αν θέλεις κάτι αποκλειστικό για το κινητό ή ξεκίνα το thread εσύ εκεί σαν request

Καλησπερα σας

Εχω προβλημα με το v987 , του εβαλα CWM εχω κανει repartition το δουλευω με 2 sim και εχω δοκιμασει και στην 4.1.2 και την 4.2.1 αλλα μου κολλαει ο dialer δηλαδη εκει που δουλευει κανονικα το τηλεφωνο ερχεται μια στιγμη που δεν μπορουν να σε καλεσουν και επισης εκεινη την στιγμη αν πω εγω να παρω τηλεφωνο καπου μου γραφει οτι δεν μπορει να πραγματοποιηθει η κληση, κανω επανεκκινηση και ξανα δουλευει αλλα το ξανακανει μετα απο λιγη ωρα....το κανει αοριστα δεν εχω καταλαβει κατι συγκεκριμενο....ειναι πολυ κακο πραγμα να χανεις κλησεις....τι να κανω ρε παιδια αντιμετωπιζει καποιος αλλος αυτο το προβλημα???

Σου το έκανε και πριν βάλεις CWM ?

δεν την δοκιμασα την stock rom διοτι δεν εχει gapps και ουτε την ανοιξα

δεν την δοκιμασα την stock rom διοτι δεν εχει gapps και ουτε την ανοιξα

Καλά απο που το πηρες και δεν είχε gapps? Δεν ήταν root και με playstore?Nα υποθεσω πως έχεις περάσει και άλλη ROM?

Καλά απο που το πηρες και δεν είχε gapps? Δεν ήταν root και με playstore?Nα υποθεσω πως έχεις περάσει και άλλη ROM?

την στοκ ρομ δεν την κρατησα που μου βαλανε....το πηρα απο το meri ....οταν μου το εκανε το προβλημα κατεβασα μια στοκ ρομ απο το xda και ηταν ολο κινεζικες μα**κιες

την στοκ ρομ δεν την κρατησα που μου βαλανε....το πηρα απο το meri ....οταν μου το εκανε το προβλημα κατεβασα μια στοκ ρομ απο το xda και ηταν ολο κινεζικες μα**κιες

Βάλε αυτή εδώ τότε που όπως λένε είναι πολυ καλή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2246874

Βάλε αυτή εδώ τότε που όπως λένε είναι πολυ καλή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2246874

σε αυτην την rom μου το κανει το προβλημα....bruno φοραει το κινητο μου κ σε 4.1.2 κ σε 4.2.1 συγνωμη δεν το αναφερα ποιο πριν

σε αυτην την rom μου το κανει το προβλημα....bruno φοραει το κινητο μου κ σε 4.1.2 κ σε 4.2.1 συγνωμη δεν το αναφερα ποιο πριν

Ξαναπερασε την μήπως δεν έκατσε σωστά.Έκανες όλα τα βήματα όπως τα λέει στο xda k ο φίλος ulvergr εδώ ?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4692813#post4692813

Ξαναπερασε την μήπως δεν έκατσε σωστά.Έκανες όλα τα βήματα όπως τα λέει στο xda k ο φίλος ulvergr εδώ ?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4692813#post4692813

τις εχω περασει απο 3 φορες ρε συ την καθε μια......θα το σπασω ειλικρινα το λεω.....εχω το v970 και δουλευει τελεια γαμ...το και αυτο μου κανει αυτα τα χαζα

τις εχω περασει απο 3 φορες ρε συ την καθε μια......θα το σπασω ειλικρινα το λεω.....εχω το v970 και δουλευει τελεια γαμ...το και αυτο μου κανει αυτα τα χαζα

Tότε πόσταρε εδώ καλύτερα να σου απαντήσει ο ίδιος ο μάστορας http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2246874

Tότε πόσταρε εδώ καλύτερα να σου απαντήσει ο ίδιος ο μάστορας http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2246874

θα το προσπαθησω αλλα τισ 2 προηγουμενεσ φορεσ δεν μου απαντησε

θα το προσπαθησω αλλα τισ 2 προηγουμενεσ φορεσ δεν μου απαντησε

Tου στέλνει αρκετός κόσμος και απο ότι διάβασα είναι σε διακοπές ή τώρα γύρισε κάτι τέτοιο.Γράψε εσύ και θα σου απαντήσει.Ελπίζω να βρεις λύση.Πόσο καιρό το έχεις?

Tου στέλνει αρκετός κόσμος και απο ότι διάβασα είναι σε διακοπές ή τώρα γύρισε κάτι τέτοιο.Γράψε εσύ και θα σου απαντήσει.Ελπίζω να βρεις λύση.Πόσο καιρό το έχεις?

το εχω 4 μερες...αλλος κανενας δεν το εχει το προβλημα αυτο??

γεια σας παιδια μετα απο ψαξιμο κατεληξα στο zte v987 απο που θα ηταν καλυτερα να το παραγγειλω, ωστε να μην εχει προβλημα η συσκευη με rom, και διαφορα τετοια,και επισης αν εχει δοκιμασει κανεις 64 sd ευχαριστω.

γεια σας παιδια μετα απο ψαξιμο κατεληξα στο zte v987 απο που θα ηταν καλυτερα να το παραγγειλω, ωστε να μην εχει προβλημα η συσκευη με rom, και διαφορα τετοια,και επισης αν εχει δοκιμασει κανεις 64 sd ευχαριστω.

Απο οπου και να το παραγγειλεις μπορει να σου κατσει στραβη.Το θεμα ειναι να ειναι εμπιστο το μαγαζι να στο αλλαξουνε.Οσον αφορα την καρτα microsdhc 64 GB ναι παιζει κανονικα!Το λένε εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2246874&page=9