stargreek Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 εδω και καποια ωρα τρεχω την 4.2 του bruno(http://d-h.st/q7v) εχει play store,ελληνικα οπως και η 4.1 και μεχρι τωρα μου φαινεται ποιο smooth οτι παει,δυστηχως ενω γραφει οτι δεν χρειαζεται να κανεις format τα user data ,χρειαζεται-ειχα συνεχομενα reboot. βεβαια με ενα backup στις εφαρμογες δεν εχεις μεγαλο προβλημα;) οσο αφορα το associate sim contact συνεχιζει να ρωταει με ποιο σιμ θες να προχωρησεις Μια ερώτηση μπορώ να σου κανω.Εχει Internet call, voip δηλαδή στον original dialer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. June 8, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Ναι,υπάρχει η επιλογή κλήση IP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. June 9, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 (edited) στην νεα ρομ του μπρουνο εχει ελληνικο μενουκαι ειναι ρουττο playstore δουλευει κανονικα και και το μονο που με χαλαει ειναι το ξεκλειδωμα του κινητου που δεν ειναι το τυπικο ξεκλειδομα του αντροιντ αλλα ειναι ενα μικρο κυκλακι που πατασ παρατεταμενα μεχρι να ξεκλειδωσει (ειναι ο τροπος ξεκλειδωματος της εργοστασιακης ρομ στα ζτε ετσι ηταν και στο ζτε ν970 που ειχα με την εργοστασιακη ρομ) και δεν εχει δονηση οταν κανεισ κληση και σου απαντησει ο αλλος για να καταλαβεις οτι το ανοιξε η γραμμη Όσο αφορα το κλείδωμα βάλε το Go locker (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jiubang.goscreenlock&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5qaXViYW5nLmdvc2NyZWVubG9jayJd)με θέμα το jelly bean(https://play.google.com/store/apps/details?id=com.blogspot.livefreethemes.golockertheme.jellybeanfreegolockertheme&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5ibG9nc3BvdC5saXZlZnJlZXRoZW1lcy5nb2xvY2tlcnRoZW1lLmplbGx5YmVhbmZyZWVnb2xvY2tlcnRoZW1lIl0.) Edited June 9, 2013 by ulvergr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. June 9, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 (edited) πρεπει να εχω και λανσερ γκο λοκερ? οχι εγω να σκεφτεις εχω τον 360 launcher, επισης οσο αφορα το θεμα δονησης βαλε τον ex dialer(https://play.google.com/store/apps/details?id=com.modoohut.dialer&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tb2Rvb2h1dC5kaWFsZXIiXQ..) με αυτο το plugin https://play.google.com/store/apps/details?id=com.modoohut.dialer.plugin.connectvibrate&hl=el ωραιο θεμα αν τον βαλεις ειναι αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.modoohut.dialer.theme.ics.black&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY29tLm1vZG9vaHV0LmRpYWxlci50aGVtZS5pY3MuYmxhY2siXQ.. Edited June 9, 2013 by ulvergr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. June 10, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Λογικα το παρακατω πειραγμα λειτουργει και σε αλλες MTK6589 συσκευες αλλα ας πιασουμε την δικια μας μιας και το εχω δοκιμασει και δουλευει! ποια ειναι τα mods που μπορεις να κανεις? --- Battery indicator style --- Low battery warning policy --- Auto-hiding of signal icons for empty SIM Slots --- Advanced power-off menu (reboot, recovery) --- Volume key cursor control --- Skip tracks by volume key long-press while screen off (thanks to rovo89) --- Button for clearing all recent tasks at once --- Fullscreen caller photo και απο τι γραφει το παλικαρι που το φτιαχνει θα ερθουν και αλλα! http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2027735&d=1370730338 http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2027737&d=1370730338] Σαν πρωτη φαση γυρναμε σε recovery και κανουμε backup την rom κατεβαζουμε το Xposed installer απο εδω(http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1574401) και το κανουμε εγκατασταση. οταν ανοιξει το Xposed παταμε install/update και κανουμε reboot. Aν φορτωσει κανονικα συνεχιζουμε αλλιως recovery & restore την rom που καναμε backup. φορτωσε?ωραια! κατεβαζουμε το gravitybox απο εδω(http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2316070) και το κανουμε εγκατασταση. τρεχουμε το xposed και κανουμε activate GravityBox. επανεκκινηση και ανοιγουμε το gravitybox για να κανουμε τα πειραγματα μας! λειτουργει στην συσκευη μας αριστα!για να δειτε τα mods που κανατε πρεπει να κανετε reboot την συσκευη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 (edited) ...έφτασε και το δικό μου. 10 ημέρες με SignPost (31/5-10/6) από minideal. Το κινητό ήρθε rooted και με ελληνικά. Όλα φαίνονται οκ για την ώρα και οφείλω να αναφέρω ότι οι υπάλληλοι της minideal είναι με βάση τη μέχρι τώρα εμπειρία μου εξαιρετικοί σε γενικές γραμμές. Το κινητό αγοράστηκε με τη Nillkin θήκη (μαύρη) και ήρθε με δώρο 2 screen protectors (ζήτησα +1 δώρο) ικανοποιητικής ποιότητας και silicone case (μαύρη) επίσης συμπαθητική. Επίσης μου έστειλαν δώρο 2 screen protectors για ΑΜΟΙ Ν828 (ζήτησα να τα αγοράσω μαζί με το ΖΤΕ και προσφέρθηκαν να μου τα δωρίσουν). Το κινέζικο recovery ωστόσο πρέπει να αντικατασταθεί. Επίσης ξέχασαν να βάλουν τον adaptor του φορτιστή για Ευρώπη-Ελλάδα αλλά οκ συμβαίνουν αυτά, μικρή η επιβάρυνση. Το κινητό ήρθε στο κουτί του με όλα τα άλλα παρελκόμενα. Η συσκευασία αποστολής παραμένει μέτρια αλλά ως τώρα δεν έχει προβληματίσει, δεδομένου ότι τα κινητά έρχονται και μέσα στις αρχικές τους συσκευασίες που γενικά είναι hard case. Οι μέχρι τώρα εντυπώσεις: H πρώτη φόρτιση έγινε ταχύτατα γεγονός που οφείλεται προφανώς στο φορτιστή 1.0Α. Οθόνη εξαιρετική και σε σύγκριση με του AMOI N828 που έχω επίσης ξεχωρίζει σίγουρα και είναι τουλάχιστον ένα επίπεδο παραπάνω σε όλα. Καλή ποιότητα κατασκευής με λίγα σημεία που προβληματίζουν εν μέρη. Το καπάκι θέλει προσοχή και όχι ζόρι στην αφαίρεση, ωστόσο είναι εξαιρετικό στην αφή (δε μαγνητίζει τις δαχτυλιές) και πανεύκολο στην αφαίρεση αν πραγματοποιηθεί σιγά και μεθοδικά. Δε μου άρεσε η έκταση της "εγκοπής-κενό" μεταξύ οθόνης και πλαισίου που φαίνεται ότι θα συγκεντρώνει μελλοντικά αρκετούς ρύπους. Η θήκη Nillkin είναι αρκετά ποιοτική και φαίνεται λειτουργική, με σκληρό πλαστικό πίσω. Μόνη ένσταση, η ευαισθησία του πλαστικού κελύφους-χρώματος του κινητού που σε τριβή με τη θήκη "βάφεται" σημειακά από αυτή στις γωνίες τριβής, αλλά όχι σε βαθμό που να προβληματίζει. Για την ώρα θα επιχειρήσω τη μετάβαση σε 4.2 και τα σχετικά και θα επανέλθω με εντυπώσεις για τα περαιτέρω. Edited June 11, 2013 by emxa2k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. June 11, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Καλορίζικο φίλε μου! Να το ευχαριστηθεις, το τηλ. Είναι αψογο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. June 11, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Κοίτα εγώ την έβαλα σβήνοντας τα user data και πλέον τρέχει άψογα, μάλιστα μου παίζει παιχνίδια που V1 δεν μου τα ετρεχε καλα(κολληματα/χάλια ηχος). Γενικά είμαι ευχάριστημένος από την 4.2. Πάντως όπως είπα, έσβησα user data και restore στις εφαρμογές έκανα μόνο βάζοντας πάλι τα apk(χωρίς τα δεδομένα) καθαρό στήσιμο από την αρχή ουσιαστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. June 11, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Κάνε καθαρή εγκατάσταση cache/user data σβήσιμο και όταν περάσεις τις εφαρμογές σου (αν χρησιμοποιείς το mybackup) κάνεις restore μόνο τα apk χωρίς τα δεδομένα τους. Εγώ αυτό έκανα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 ...αγαπητοί κάτοχοι ή/και γνώστες...υπάρχει λόγος να μην προτιμήσω TWRP 2.5.0.0 έναντι CWM; Μετά θα φλασάρω την Bruno 4.2.1. Τί κερδίζω αν βάλω Lewa; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. June 12, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 ...αγαπητοί κάτοχοι ή/και γνώστες...υπάρχει λόγος να μην προτιμήσω TWRP 2.5.0.0 έναντι CWM; Μετά θα φλασάρω την Bruno 4.2.1. Τί κερδίζω αν βάλω Lewa; Ευχαριστώ. το ιδιο ειναι και τα 2 ουσιαστικα ,ειναι περισσοτερο θεμα look και οτι η TWRP νομιζω κανει backup files σε OTG-USB. αν φλασαρεις του bruno 4.2.1 κανε καθαρη εγκατασταση παντου(και σε apps-χωρις data απο 4.1) Lewa ειναι...πανεμορφη!(απο ταχυτητες δεν ξερω να σου πω)ειχα σε παλιοτερη συσκευη -στην δικια μας δεν εχω βαλει,εχει τρομερο μενου παντως αλλα νομιζω θελει διαφορετικο φλασαρισμα(μεσω sp flash tool) αν την δοκιμασεις πες μας εντυπωσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 (edited) Για εσας που βαλατε την 4.2....υπαρχει δυνατοτητα wifi direct(στο μενου του wifi η στο μενου του 'display')???? Εχει υποθει τιποτα για 'miracast' με την 4.2???? Εγω παραμενω ακομα με την κινεζικη rooted rom απο merimobile (μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα προβλημμα) και περιμενω να γυρισει ο Bruno απο διακοπες να τελειοποιηση την 4.2 για να προχωρησω σε εγκατασταση.... Αν και με τρωει το χερι μου... Αλλο ενα θεματακι που παρατηρισα ειναι οτι με 3 διαφορετικους επιτραπεζιους universal φορτιστες που δοκιμασα να φορτισω τις μπαταριες (2 orig.zte και μια pisen) οι μπαταριες μετα την φορτιση (τις αφινα και κανα τριωρο παραπανω πανω στον φορτιστη) δεν εδειχαν ποτε 100% αλλα 88%,92%,94%...και αυτος ηταν ο λογος που πηρα τον pisen φορτιστη (τον εδιναν με μπαταρια) μπας και αυτος τις φορτιζε σωστα μιας και ηταν αποκλειστικα για το κινητο μας 3,8v-4.35 αλλα μια απο τα ιδια...μονο οταν τις φορτιζω μεσα στο κινητο δειχνουν σωστα 100%...... Αυτο πρωτη φορα μου συμβαινει...σε αλλα 5 μοντελα επωνυμα που ειχα φορτιζαν με αντιστοιχους φορτιστες μια χαρα...Περιεργο!!!! Επιδει δεν με αφηνει να κανο ποστ στο xda καλο θα ηταν να αναφερει καποιος(ulvergr-gerstayros) το θεμα του 'associate sim contacts' που δεν λειτουργει μπας και βρουμε καμια λυση.... Ευχαριστω.... Edited June 13, 2013 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 (edited) Για εσας που βαλατε την 4.2....υπαρχει δυνατοτητα wifi direct(στο μενου του wifi η στο μενου του 'display')???? ... ...υπάρχει η επιλογή στο μενού του wifi και ενεργοποίησα σύνδεση επιτυχώς μεταξύ του V987 και ενός AMOI N828. Ωστόσο μετά στις επιλογές share κάποιου αρχείου, δεν βγάζει το wifi direct σε κανένα από τα δύο. Φαίνεται να το υποστηρίζουν τα κινητά αλλά η επιλογή αποστολής δεν δίνεται κάπου. Edited June 13, 2013 by emxa2k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cksot Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Μήπως πρέπει να κατεβασεις κάποια εφαρμογή για να γίνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Μήπως πρέπει να κατεβασεις κάποια εφαρμογή για να γίνει αυτό; ...υποτίθεται πως όχι. Αρκεί η συσχέτιση των δύο κινητών, εφόσον το υποστηρίζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 ...ξέρει κανείς αν είναι εφικτό αυτό; Δοκίμασα και φορτώνει το TWRP 2.5.0.0 αλλά μου βγάζει στο log ότι δε μπορεί να φορτώσει το emmc (λογικό δεδομένου ότι έγινε disable). Λέτε να υπάρχει πρόβλημα αν χρησιμοποιώ αυτό αντί το CWM που μπήκε αρχικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. June 19, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 ...ξέρει κανείς αν είναι εφικτό αυτό; Δοκίμασα και φορτώνει το TWRP 2.5.0.0 αλλά μου βγάζει στο log ότι δε μπορεί να φορτώσει το emmc (λογικό δεδομένου ότι έγινε disable). Λέτε να υπάρχει πρόβλημα αν χρησιμοποιώ αυτό αντί το CWM που μπήκε αρχικά; τελικα τι εκανες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 τελικα τι εκανες? ...το άφησα προσωρινά με TWRP 2.5.0.0 και υπάρχει το ζήτημα ότι εξ ορισμού βλέπει ως Storage την emmc (0MB). Λογικά θα έπρεπε να την αγνοεί δεδομένου ότι δεν υφίσταται πλέον παρά μόνο ως internal phone storage και όχι και σαν internal SD partition. Οπότε πρέπει να αλλάζεις Storage στην εξωτερική SD. Ίσως υπάρξει έκδοση που να αντιμετωπίζει το θέμα της ενοποιημένης εσωτερικής μνήμης, όπως έγινε με το CRW recovery που έβγαλε ο Bruno σχετικά. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει πρόβλημα στη χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. June 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 παιδια αξιζει να δοκιμασετε το gravitybox που εχω αναφερει σε προηγουμενα ποστ,δουλευει αψογα και συνεχεια μπαινουν καινουργιες λειτουργιες. αν διαβαζει καποιος admin,καλο πιστευω οτι οδηγους εχουμε γραψει να μπουν καπου κεντρικα(αρχη της σελιδας?)να μην ψανχνουνται οσοι μπαινουν για πρωτη φορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 (edited) παιδια αξιζει να δοκιμασετε το gravitybox που εχω αναφερει σε προηγουμενα ποστ,δουλευει αψογα και συνεχεια μπαινουν καινουργιες λειτουργιες. αν διαβαζει καποιος admin,καλο πιστευω οτι οδηγους εχουμε γραψει να μπουν καπου κεντρικα(αρχη της σελιδας?)να μην ψανχνουνται οσοι μπαινουν για πρωτη φορα ...ευχαριστούμε θα το δοκιμάσω. Συμφωνώ να μπουν sticky οι οδηγοί ως link κατά προτίμηση ορατοί από οποιαδήποτε σελίδα του θέματος. Δουλεύει! Ευχαριστούμε και πάλι φίλτατε! Κάποιες επιλογές ενεργοποιούνται κατευθείαν (π.χ. Battery indicator, SIM card icon-notification disable), κάποιες απαιτούν επανεκκίνηση (Advanced Power-off). Edited June 20, 2013 by emxa2k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. June 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 (edited) Χαίρομαι, αν θες και το dual sim ringer μην ξεχασεις να βάλεις το πρόσθετο apk. ... Μέσα από το xposed installer μπορούμε πάντως να κάνουμε πολλά mod,αλλο ενα που ειναι πολυ καλο και δοκιμασμενο στην συσκευη μας ειναι το παρακατω.... Change notification background image....δηλ. αλλαζουμε την επιφανεια της μπαρας ειδοποιησεων οταν την κατεβαζουμε. http://dl.xda-developers.com/attachdl/3c0cdb96e7aecb289709020380d1f465/51c4156b/2/0/0/3/4/9/6/screenshot.jpg το κατεβαζουμε απο εδω(http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2302147) κανουμε εγκατασταση το apk. και ενεργοποιουμε το module απο το Xposed....το παταμε και μας ανοιγει. δεν κανουμε reboot μετα την εγκατασταση,το ανοιγουμε κατευθειαν. Διαλεγουμε την εικονα μας ,ριθμιζουμε και το transparency εφοσον θελουμε(apply δεν υπαρχει), και κανουμε soft reboot απο το xposed. Την εικονα που θελουμε να βαλουμε σαν background πρεπει να την εχουμε ενομασει notifbg.png αλλιως απλα θα κλεινει η εφαρμογη σαν προβληματικη Ο λογος που τα γραφω εδω τα mods που εχω βρει ειναι γιατι δουλεουν και ειναι δοκιμασμενα στην συσκευη μας-αρα μας αφορουν(για να προλαβω αυτον που θα πει οτι δεν εχουν σχεση!) Edited June 21, 2013 by ulvergr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Χαίρομαι, αν θες και το dual sim ringer μην ξεχασεις να βάλεις το πρόσθετο apk. ... Μέσα από το xposed installer μπορούμε πάντως να κάνουμε πολλά mod,αλλο ενα που ειναι πολυ καλο και δοκιμασμενο στην συσκευη μας ειναι το παρακατω.... Change notification background image....δηλ. αλλαζουμε την επιφανεια της μπαρας ειδοποιησεων οταν την κατεβαζουμε. http://dl.xda-developers.com/attachdl/3c0cdb96e7aecb289709020380d1f465/51c4156b/2/0/0/3/4/9/6/screenshot.jpg το κατεβαζουμε απο εδω(http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2302147) κανουμε εγκατασταση το apk. και ενεργοποιουμε το module απο το Xposed....το παταμε και μας ανοιγει. δεν κανουμε reboot μετα την εγκατασταση,το ανοιγουμε κατευθειαν. Διαλεγουμε την εικονα μας ,ριθμιζουμε και το transparency εφοσον θελουμε(apply δεν υπαρχει), και κανουμε soft reboot απο το xposed. Την εικονα που θελουμε να βαλουμε σαν background πρεπει να την εχουμε ενομασει notifbg.png αλλιως απλα θα κλεινει η εφαρμογη σαν προβληματικη Ο λογος που τα γραφω εδω τα mods που εχω βρει ειναι γιατι δουλεουν και ειναι δοκιμασμενα στην συσκευη μας-αρα μας αφορουν(για να προλαβω αυτον που θα πει οτι δεν εχουν σχεση!) ...άψογος! Δε νομίζω κανείς να έχει αντίρρηση για το γεγονός που μας σερβίρεις έτοιμα-δοκιμασμένα προχωρημένα mod για το κινητό μας. Δεν κατάλαβα όμως τα περί "dual sim ringer". Περί τίνος πρόκειται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. June 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 (edited) ...άψογος! Δε νομίζω κανείς να έχει αντίρρηση για το γεγονός που μας σερβίρεις έτοιμα-δοκιμασμένα προχωρημένα mod για το κινητό μας. Δεν κατάλαβα όμως τα περί "dual sim ringer". Περί τίνος πρόκειται; αν δεν κανω λαθος(δεν το εχω ενεργοποιηση) μπορεις να κανεις καθε sim να χτυπαει διαφορετικα οταν σε παιρνουν. χτες για λιγη ωρα φορτωσα και την miui εκδοση που εχει φτιαξει καποιος....απλα τρομερη!!!!πανεμορφη!!! οποιος θελει να την δοκιμασει την κατεβαζει απο εδω(https://disk.yandex.com/public/?hash=m0xGl7SFY9UuWvBQMM8d46U4vcJIwh4YrmE1f6LrWFI%3D) μπανει κανονικα απο recovery χωρις καποιο flash tool-καντε backup και φορτωστε! ελληνικα δεν εχει,τωρα οσο αφορα το play store...πραγματικα χαθηκα τσοσ ευχαριστα στο μενου του που δεν κοιταξα καν!(μικρο το κακο..το flashαρεις μετα) Edited June 21, 2013 by ulvergr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Παιδια μια ερωτηση....για εσας με 4.1.2 και 4.2.1...οκ με τα google apps....εκτος το hangouts (προιν talk) το google+(plus) το εχεται???? Στην δικη μου ρομ απο merimobile 4.1.2 ειναι το μοναδικο που δεν υπαρχει.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. June 22, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Λόγω ότι δεν το χρησιμοποιώ δεν θυμάμαι για την 4.1.Η 4.2 του Bruno δεν το έχει αλλά το κατεβαζεις αν θες από το play store. Γιατί δεν το βάζεις από εκεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts