kwstas193 Δημοσιεύτηκε April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 6, 2013 (edited) Ψαχνωντας ολα αυτα τα χρονια στο ιντερνετ διαφορα ειδα οτι αρκετοι δεν γνωριζουν να κανουν εγκατασταση windows με αποτελεσμα να χαλανε το pc ή να πληρωνουν τριτους ενω μπορουν μονοι τους.Ετσι εκατσα και εγραψα ενα πληρη οδηγο για ολους οσο πιο απλοηκα μπορουσα... https://www.dropbox.com/s/70oxjwe2foi1m4k/INSTALL-WINDOWS.pdf?dl=0 Ελπιζω να βοηθησει ολους ......... Edited January 28, 2016 by zxr Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambrosbouk Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Εύγε! Συγχαρητήρια για τον κόπο σου και για την ιδέα σου να το μοιραστεις μαζί μας. Αν θέλεις να το βάλω στην ιστοσελίδα μου με σαφή αναφορά στο όνομά σου, στείλε μου πμ. Παράθεση http://lambrosbouk.wordpress.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Μπράβο σου για τον χρόνο που ξόδεψες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. April 10, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Αν εχετε τπτ να προτεινετε η βρηκατε ατελειες πειτε το μου για να γινουν οι αλλαγες!!! Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas2013 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Γεια, έχω αγοράσει τα win8 pro, θα ηθελα να ρωτήσω τη εννοεί όταν λέει '' μέγιστο επιτρεπτό όριο τις 5 ενεργοποιήσεις ανά άτομο'', ότι μπορώ να ενεργοποιήσω πάνω απο μια φορά τα win8 και σε δευτερο pc? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 το εβαλα στο dropbox μου...τελειο ειναι ρε φιλε...μπραβο για την δουλεια σου Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. April 12, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια.Μια χαρη μονο μην το αναδημοσιευετε σαν δικια σας δουλεια ειναι κριμα!!!Ευχαριστω και παλι και σκοπευω να γραψω και για linux οταν βρω χρονο!!! Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Μπραβο φιλε μου.Πολυ χρησιμος οδηγος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 (edited) Εξαιρετικός οδηγός. Απλά να αναφέρω δύο σημεία που διαφωνώ. 1. Καλώς ή κακώς μερικοί δεν ξέρουν και πίστεψε με δεν θέλουν να μάθουν να κάνουν τέτοια πράγματα, άσχετα με το πόσο απλά ή δύσκολα είναι. Αν περιμένεις από τον Μήτσο τον μηχανικό αυτοκινήτων να κατεβάσει το iso και το poweriso και μετά να κάνει ένα usb bootable για να εγκαταστήσει τα Windows σε ένα netbook, μάλλον θα περιμένεις πολύ. :lol: Για να μην αναφέρω την επίπονη διαδικασία των Drivers. 2. Αναλόγως τη περίσταση, η επιλογή boot από CD στο BIOS, ΔΕΝ προτείνεται. Μου έχει τύχει να μπει σε bootloop το PC. Καλύτερα να επιλεχθεί από που θα μπουτάρει στην εκκίνηση (συνήθως F6, F11, F12). Edited April 17, 2013 by saliez Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. April 17, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Εξαιρετικός οδηγός. Απλά να αναφέρω δύο σημεία που διαφωνώ. 1. Καλώς ή κακώς μερικοί δεν ξέρουν και πίστεψε με δεν θέλουν να μάθουν να κάνουν τέτοια πράγματα, άσχετα με το πόσο απλά ή δύσκολα είναι. Αν περιμένεις από τον Μήτσο τον μηχανικό αυτοκινήτων να κατεβάσει το iso και το poweriso και μετά να κάνει ένα usb bootable για να εγκαταστήσει τα Windows σε ένα netbook, μάλλον θα περιμένεις πολύ. :lol: Για να μην αναφέρω την επίπονη διαδικασία των Drivers. Καταρχας σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια και για τις παρατηρησεις!!! Και πως αλλιως μπορει ο αγαπητος :p μητσος να περασει windows σε netbook και να θελει να το κανει μονος του και να μην θελει ταυτοχρονα να μαθει 2-3 πραγματακια παραπανο? ??πιστευω πως ενας αρχαριος να θελει να κανει κατι τετοιο πρεπει να μαθει μερικα βασικα αλλιως υπαρχον 3οι που μπορουν να το κανουν για αυτον.. 2. Αναλόγως τη περίσταση, η επιλογή boot από CD στο BIOS, ΔΕΝ προτείνεται. Μου έχει τύχει να μπει σε bootloop το PC. Καλύτερα να επιλεχθεί από που θα μπουτάρει στην εκκίνηση (συνήθως F6, F11, F12) εχεις απολυτο δικιο και σε ευχαριστω ...θα το προσθεσω στον οδηγο!!! Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. June 12, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 το λινκ ειχε χαλασει νεο https://www.dropbox.com/s/70oxjwe2foi1m4k/INSTALL-WINDOWS.pdf?dl=0 Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts