10dimitris Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 ibiza2004, με έβαλες στην μπρίζα για τα καλά. :this: Θα πουλήσω το δικό μου, και θα πάρω σαν το δικό σου, μόνο και μόνο για το gps. Γιααα δώσε λίνκ απο που το πήρες, please. Παράθεση rc helicopters / F1 Οτι νέο παλιώνει, οτι παλαιό αποκτά αξία [ άντε βγάλε άκρη ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 ibiza2004, με έβαλες στην μπρίζα για τα καλά. :this: Θα πουλήσω το δικό μου, και θα πάρω σαν το δικό σου, μόνο και μόνο για το gps. Γιααα δώσε λίνκ απο που το πήρες, please. http://www.oklot.com/star-s5-butterfly-50-ips-hd-screen-android-42-mtk6589t-quad-core-2gb-ram-32gb-rom-12mp-camera-smart-phone-black-p-1739.html απο εδω το πηρε ουφ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
10dimitris Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 tsop απο εκει το πήρες και εσύ ? Είναι έμπιστο το site ? Παράθεση rc helicopters / F1 Οτι νέο παλιώνει, οτι παλαιό αποκτά αξία [ άντε βγάλε άκρη ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 tsop απο εκει το πήρες και εσύ ? Είναι έμπιστο το site ? δεν το πηρα εγω,το ειχε γραψει πιο πανω,δεν διαβαζω καλα για το σαιτ,αλλα θα μας πει ο ιδιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
10dimitris Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Ας περιμένουμε λοιπόν ! Παράθεση rc helicopters / F1 Οτι νέο παλιώνει, οτι παλαιό αποκτά αξία [ άντε βγάλε άκρη ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2004 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 το site ειναι αξιοπιστο ρε παιδια 10 μερες εκανε να ερθει σπιτι μου!!!αμα θες σου πουλαω το δικο μου φιλε 160 οσο το πηρα!!!ψησου!!! α ναι το wifi στο σπιτι μου πιανει εκει που δεν επιανα με το αλλο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 το site ειναι αξιοπιστο ρε παιδια 10 μερες εκανε να ερθει σπιτι μου!!!αμα θες σου πουλαω το δικο μου φιλε 160 οσο το πηρα!!!ψησου!!! α ναι το wifi στο σπιτι μου πιανει εκει που δεν επιανα με το αλλο!!! http://europe.oppostyle.com/home/17-r819.html αυτο μ αρεσει,ειναι καλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2004 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 http://europe.oppostyle.com/home/17-r819.html αυτο μ αρεσει,ειναι καλο? καλο φενεται αλλα ακριβουτσικο μωρε!!υπαρχουν πιο οικονομικα 4πυρηνα!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 καλο φενεται αλλα ακριβουτσικο μωρε!!υπαρχουν πιο οικονομικα 4πυρηνα!!!!!! το ξερω,αλλα μ αρεσει,θα το σκεφτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moumiaq Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Από oklot αγόρασα και εγώ το δικό μου πριν μήνες . Όλα μια χαρά. Παράθεση Letv x800 - US version cuoco 14s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 παντως εχω βγαλει υπεροχες φωτογραφιες με αυτο,την μερα φυσικα διοτι το βραδυ κλαψτα χαραλαμπε,και δεν με εχει προβληματισει σε τιποτα,το gps να επιανε πιο γρηγορα θα ηταν τελειο,φανταζομαι τι θα βγαλουν του χρονου οι Κινεζοι,ηδη το Xiaomi m3 ειναι απιστευτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
10dimitris Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 το site ειναι αξιοπιστο ρε παιδια 10 μερες εκανε να ερθει σπιτι μου!!!αμα θες σου πουλαω το δικο μου φιλε 160 οσο το πηρα!!!ψησου!!! α ναι το wifi στο σπιτι μου πιανει εκει που δεν επιανα με το αλλο!!! Οτι ψήνομαι, ... ψήθηκα Πόσες μέρες μπορείς να με περιμένεις ? Παράθεση rc helicopters / F1 Οτι νέο παλιώνει, οτι παλαιό αποκτά αξία [ άντε βγάλε άκρη ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 6, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 σημερα μου εκανε το πρωτο παραξενο,το φορτισα στο 100% και σε λιγοτερο απο 3 ωρες ηταν στο 60%τι λετε να επαθε το ατιμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2004 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 τπτ απλα τα επαιξε το αρχειο τoυ android που εχει τα στατιστικα της μπαταριας!!!κατεβασε ενα battery calibration απο το market φορτησε το 100% αστο να σβησει εντελλως και ξανα μια 100% και θα εισαι κομπλε!!! ναι αμα ειναι περιμενω να μου πεις!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 6, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 τπτ απλα τα επαιξε το αρχειο τoυ android που εχει τα στατιστικα της μπαταριας!!!κατεβασε ενα battery calibration απο το market φορτησε το 100% αστο να σβησει εντελλως και ξανα μια 100% και θα εισαι κομπλε!!! ναι αμα ειναι περιμενω να μου πεις!!!! οκ ποιο ειναι καλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papahlamidas Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Για αυτούς που έχουν πρόβλημα με το gps και το wifi. Σύμφωνα με τα comments στο βίντεο το Fix που προτείνει δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2004 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration&hl=en αυτο εχω βαλει εγω!!!ολα τα ιδια ειναι βασικα δεν κανουν κατι διαφορετικο απο το να διαγραφουν τα battery stats της rom.εισαι rootαρισμενος ετσι??αν οχι τοτε χρειαζεσαι αλλη μεθοδο πιο χρονοβορα δλδ 4-5 φορες πληρης ξεφορτιση και φορτηση!!!!α ναι παντα οταν βαζεται αλλη μπαταρια να διαγραφετε τα battery stats ΠΑΝΤΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 6, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration&hl=en αυτο εχω βαλει εγω!!!ολα τα ιδια ειναι βασικα δεν κανουν κατι διαφορετικο απο το να διαγραφουν τα battery stats της rom.εισαι rootαρισμενος ετσι??αν οχι τοτε χρειαζεσαι αλλη μεθοδο πιο χρονοβορα δλδ 4-5 φορες πληρης ξεφορτιση και φορτηση!!!!α ναι παντα οταν βαζεται αλλη μπαταρια να διαγραφετε τα battery stats ΠΑΝΤΑ ναι ρουτ ειμαι,εσεις δεν με βοηθησατε?ΟΚ ενανα οτι ειπες λεει να το αφησω να αδειασει τελειως η μπαταρια ,μετα να το κανω αλλη μια φορα? Απο τα καινουργια που βγαινουν ποιο σ αρεσει?δεν μιλαμε για αυτο που πηρες γενικα.Δεν εβαλα αλλη μπαταρια,απο που διαγραφονται τα στατς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2004 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 ολα τα ιδια ειναι μωρε δεν εχουν διαφορα σε τπτ ολα τα κινεζικα!!!αντε ενα μπορει να ειναι fhd και το αλλο οχι σιγα την διαφορα σε 5αρα οθονη!!τωρα οσο αφορα τον σχεδιασμο εκει ειναι στον καθενα.τα stats διαγραφοντε ειτε απο το recovery mode πηγαινοντας στο advanced menu και μετα στο wipe battery stats η απο το προγραμμα που χρησιμοποιησες!!γενικα καλο ειναι να αδειαζει η μπαταρια πολλες φορες τον μηνα και να φορτιζει πληρως χωρις διακοπη!!!κανε το 2 φορες πληρη αποφορτιση-φορτιση δεν θα του κανεις κακο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 9, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 ολα τα ιδια ειναι μωρε δεν εχουν διαφορα σε τπτ ολα τα κινεζικα!!!αντε ενα μπορει να ειναι fhd και το αλλο οχι σιγα την διαφορα σε 5αρα οθονη!!τωρα οσο αφορα τον σχεδιασμο εκει ειναι στον καθενα.τα stats διαγραφοντε ειτε απο το recovery mode πηγαινοντας στο advanced menu και μετα στο wipe battery stats η απο το προγραμμα που χρησιμοποιησες!!γενικα καλο ειναι να αδειαζει η μπαταρια πολλες φορες τον μηνα και να φορτιζει πληρως χωρις διακοπη!!!κανε το 2 φορες πληρη αποφορτιση-φορτιση δεν θα του κανεις κακο!!! Ολα καλα μεχρι στιγμης,η μπαταρια επανηλθε στα λογικα της,την αφηνω να ξεφορτισει τελειως και την ξαναφορτιζω στο 100%,μετα ξανακανω καλιμπρεισον οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2004 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 οχι δεν ξανακανεις calibration!!!!μια φορα στην αρχη το κανεις!!!απλα επανελαβε οταν ξαναδεις οτι η μπαταρια γινεται ξανα κουκουρουκου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 9, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 οχι δεν ξανακανεις calibration!!!!μια φορα στην αρχη το κανεις!!!απλα επανελαβε οταν ξαναδεις οτι η μπαταρια γινεται ξανα κουκουρουκου οκ,σε ευχαριστω πολυ,μια χαρα ειναι τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Μπορείτε παρακαλώ να μου linkάρετε μία ασφαλή θήκη? Επίσης αν "σκάσει" το κινητό για οποιοδήποτε λόγο, καλύπτεται από εγγύηση? Τι ακριβώς γίνεται? Εχει "κάτσει" η περίπτωση αυτή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 10, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Μπορείτε παρακαλώ να μου linkάρετε μία ασφαλή θήκη? Επίσης αν "σκάσει" το κινητό για οποιοδήποτε λόγο, καλύπτεται από εγγύηση? Τι ακριβώς γίνεται? Εχει "κάτσει" η περίπτωση αυτή? θηκη της προκοπης δεν βρεθηκε,ο Δημητρης εφτιαξε μια με διαφορα κολπα,εγω πηρα μια απο εναν κινεζο,τις πουλανε στον δρομο στο ebay εχει μια χαλια.Προβληματα μεχρι τωρα δεν εχω προσωπικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dekal Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 με OTG support ξερουμε κατι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts