Jump to content

xp help

0giorgos0
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εβαλα τα xp profecional στο pc μου και εγιναν καποιες αλλαγες οποιος γνωριζει ας μου πει:

1)τι να κανω για να κλεινει μονος του χωρις να χρειαζετε να πατησω κουμπι μαλλον απο το bios γινετε αλλα οσο και να εψαξα δεν μπορεσα να βρω απο που

2)εχω οπτικο ποντικι της microsoft και ενω με τα 98 με το κλεισιμο του υπολογιστη εσβινε και αυτο τωρα μενει ολο ανοιχτο το κοκκινο φως.

Δεν ξερω αν εχουν απαντηθει.δοκιμασα search αλλα τι λεξεις να βαλεις και εκει γι'αυτο πειτε αν ξερετε

ok και δεν το ελενξα καθολου πως το εγκατεστησε.

στο πρωτο εννοω να μην μου λεει "τωρα μπορειτε να κλεισετε με ασφαλεια τον υπολογιστη σας" και να χρειαζετε να το κλεισω εγω αλλα με το που παταω απενεργοποιηση να κλεινει μονος του οπως τα 98

Και για να μην κλείνει μόνος του, αλλά να σου βγάζει το μήνυμα, κάποιοι drivers δεν έχουν εγκατασταθεί σωστά, πιιθανότατα του motherboard σου. Δοκίμασε να τους εγκαταστήσεις απο το cd του motherboard σου και φυσικά να δεις για τα τελευταία updates της microsoft...
κ @ τ @ ν τ ι @

πρεπει να εγκαταστησεις τους acpi drivers (μαλλον απο το cd της μητρικης σου). Και απο το bios θα το ρυθμισεις να κλεινεις μεσω acpi.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

στο device manager , click view , show hidden devices , non-plug and play drivers , εκει πιθανον θα βρεις ενα device που δεν θυμαμαι πως το λεει , απλα κανε δεξι κλικ πανω του και επιλεγεις enable , και εισαι ετοιμος ;)
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος 0giorgos0 (18 Ιούλ. 2004 , 20:29)

εβαλα τα xp profecional στο pc μου και εγιναν καποιες αλλαγες οποιος γνωριζει ας μου πει:

1)τι να κανω για να κλεινει μονος του χωρις να χρειαζετε να πατησω κουμπι μαλλον απο το bios γινετε αλλα οσο και να εψαξα δεν μπορεσα να βρω απο που

2)εχω οπτικο ποντικι της microsoft και ενω με τα 98 με το κλεισιμο του υπολογιστη εσβινε και αυτο τωρα μενει ολο ανοιχτο το κοκκινο φως.

Δεν ξερω αν εχουν απαντηθει.δοκιμασα search αλλα τι λεξεις να βαλεις και εκει γι'αυτο πειτε αν ξερετε

1) Κάνε δεξί click στο desktop και πάτα το properties. Πήγαινε εκεί που λέει screen saver και πάτα το κουμπί power settings [ή κάπως έτσι, δεν έχω μπροστά μου μηχάνημα με windows για να σου πω]. Στο νέο παράθυρο πρεπει να λέει καπου APM. Πάτα εκεί και μετά τσέκαρε το Enable Advanced Power Management [μια επιλογή έχει όλη και όλη]. Είσαι έτοιμος, τώρα το PC σου θα κλείνει κανονικά :)

2) Εχεις συνδέσει το ποντίκι σου στην θύρα PS/2 (στρογγυλή, σαν του πληκτρολογίου), η οποια δίνει συνέχεια ρεύμα στο ποντίκι. Βγάλε τον πράσινο αντάπτορα από την άκρη και σύνδεσε το ποντίκι σε μια θύρα USB και το φως του θα σβύνει κανονικά με το σβύσιμο του υπολογιστή ;)

Good luck :D

re paidia kai ego exo optiko mouse tis microsoft alla atan to bazo stin usb doulebei mia xara alla otan klino to pc kai meta to anigo to mouse den exei reuma kai prepei na to bgalo kai na to ksanabalo stin usb gia na doulepsei