XronisRR Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Καλησπέρα και Καλή Χρονιά,που μπορώ να βρω την stock rom για αυτό το κινητό;Έκδοση Y300-0100V100R001C00B199 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 (edited) http://consumer.huawei.com/en/support/products/downloads/y300-en.htm Edited January 2, 2016 by yo_rover Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisRR Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 http://consumer.huawei.com/en/support/products/downloads/y300-en.htm Βρηκα την 199 στο Τσεχικο site,αρα το κινητο ηταν απο Τσεχια;Η διαδικασια παντως δουλεψε 100%. Εαν εβαζα την 189,θα ειχα προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 αν το τηλέφωνο δουλεύει σωστά μην το πειράζεις άλλο , αν πάλι η διαδικασία είναι εύκολη και θέλεις να κανεις πειράματα τότε ....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 (edited) δες εδω http://www.modaco.com/forums/topic/374274-kk-444-cyanogenmod-110-rom-y300-0000g510-0010/ Τον κωδικό ξεκλειδώματος του bootloader πώς μπορώ να τον βρώ ; Όσες προσπάθειες και αν έχω κάνει κατέληξαν σε αποτυχία . Παλιά λίνκ που οδηγούσαν σ αυτή την διαδικασία δεν δουλεύουν πλέον . ( Ε ρε οικονομική κρίση σε τι διαδικασίες μας βάζεις !!! ) Edited February 23, 2016 by george26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 λοιπόν δώσε βάση , για τον κωδικό που ζητάς θα πρέπει να στείλεις email στην huawei και να γραφεις τον s/η το IMEI και το Product ID τις συσκευής σου , γράψε και κάτι στα αγγλικά όπως για παράδειγμα ''I need the code to unlock the bootloader Thanks a lot.'' εδω θα στειλεις το email ''mobile@huawei.com'' υπόψιν ότι εγώ το έκανα στις 28/5/2013 και δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα αυτα ! :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 λοιπόν δώσε βάση , για τον κωδικό που ζητάς θα πρέπει να στείλεις email στην huawei και να γραφεις τον s/η το IMEI και το Product ID τις συσκευής σου , γράψε και κάτι στα αγγλικά όπως για παράδειγμα ''I need the code to unlock the bootloader Thanks a lot.'' εδω θα στειλεις το email ''mobile@huawei.com'' υπόψιν ότι εγώ το έκανα στις 28/5/2013 και δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα αυτα ! :X Για ενημέρωση όσων θέλουν να κάνουν την διαδικασία ξεκλειδώματος του bootloader . Έστειλα μήνυμα και μου απάντησαν μέσα σε λίγες ώρες τα εξής Dear User, Huawei Customer Service is pleasure to be at your service,sorry to bring you the trouble,if you want to unlock your phone, you should meet these conditions as follow: 1.Please register your Huawei ID in our official website http://huawei.com/en/ on your phone. 2.Log in your Huawei ID for continuously 14 days. 3.Each Huawei ID should not apply for the unlock code more than twice within half years.If you meet the information,please go to http://emui.huawei.com/en/ and click the 'download'button to login your Huawei ID other than any other third party ID to apply for the unlock code.Please contact us by mail or local service hotline as following if error message appears. TEL: http://consumer.huawei.com/en/contact-us/index.htm?tag=hotline Mail: http://consumer.huawei.com/en/contact-us/index.htm?tag=email Please submit your mobile model, SN, IMEI/MEID and erro message in your e-mail.We also need to know that your phone is rooted, it can be out of the best working state and part of functions may not be able to work normally. In additon, the system is vulnerable to be invaded by viruses once your phone is permitted to unlock. What's more, for the lacking of fully tested, the third party software will not be compatible with your phone. Unlocking will bring unexpected negative impacts and the device will be not normal, and can not be restored, Huawei after-sales service office will not provide warranty service for your rooted phone, and you may bear the cost. So we strongly advise you to think it twice. If you have any other problems, please send your feedback to us. We will be at your service to help you to solve your problems. Once again thank you for contacting Huawei device. Best Regards. Huawei Device Customer Care Team 3206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonas Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Καλησπερα παιδια, εχω ενα προβληματάκι... Μεχρι πριν μια εβδομάδα το κινητό ηταν μια χαρα, εκανε καλη φόρτωση το μονο μικροπορβλημα που είχε ειναι οτι κατα της συνδεση του φορτιστή στο κινητό, το λαμπακι που εχει ως ένδειξη φόρτωσης μια άναβε και μια οχι! οταν δεν αναβε μπορει να έδειχνε το κεραυνό στην μπαταρια αλλα στην πραγματικοτητα δεν φόρτωνε αφου έμενε συνέχεια στο ιδιο % μπαταριας, αυτο το ελυνα κουνοντας λιγο το καλωδιο μεχρι να αναψει το λαμπακι! απο το Σαββατο και μετα τελος! τι να κουναγα το καλωδια τι να το εβαζα και να το εβγαζα, να βγαζω και να βαζω την μπαταρια, δεν ξανα αναψε το λαμπακι, οποτε δεν ξανα φόρτωσε απο τοτε! το πηγα στον γερμανο εκαναν μια αναβάθμιση (δεν εχω ιδεα τι σχεση εχει) τιποτα... ξέρετε τι μπορεί να φταίει? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Καλησπερα παιδια, εχω ενα προβληματάκι... Μεχρι πριν μια εβδομάδα το κινητό ηταν μια χαρα, εκανε καλη φόρτωση το μονο μικροπορβλημα που είχε ειναι οτι κατα της συνδεση του φορτιστή στο κινητό, το λαμπακι που εχει ως ένδειξη φόρτωσης μια άναβε και μια οχι! οταν δεν αναβε μπορει να έδειχνε το κεραυνό στην μπαταρια αλλα στην πραγματικοτητα δεν φόρτωνε αφου έμενε συνέχεια στο ιδιο % μπαταριας, αυτο το ελυνα κουνοντας λιγο το καλωδιο μεχρι να αναψει το λαμπακι! απο το Σαββατο και μετα τελος! τι να κουναγα το καλωδια τι να το εβαζα και να το εβγαζα, να βγαζω και να βαζω την μπαταρια, δεν ξανα αναψε το λαμπακι, οποτε δεν ξανα φόρτωσε απο τοτε! το πηγα στον γερμανο εκαναν μια αναβάθμιση (δεν εχω ιδεα τι σχεση εχει) τιποτα... ξέρετε τι μπορεί να φταίει? :worry: δοκίμασε άλλον φορτιστεί και αν δεν γίνει τίποτα κανε και μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonas Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 εχω δοκιμάσει 4 διαφορετικους φορτιστές και πήγα στον Γερμανο και που εκανε αναβαθμιση λογισμικού... τίποτα...:worry: η μπαταρία φορτίζει με ενα gadgetακι που εχω οποτε ουτε η μπαταρία μπορει να φταίει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
allina Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 καλησπερα!!εχω το Huawei Y300,το εστειλα για φτιαξιμο στην arvato κα8ως ηταν στην εγγυηση.μου αλλαξαν την πλακετα και τωρα που το πηρα μολις βαζω την sim μου ζηταει αριθμο pin ξεκλειδωματος δικτυου καρτας sim.δεν εχω τετοιο κωδικο.εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα τιποτα.μηπως ξερει κανεις τι πρεπει να κανω? ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anipomonos Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Γεια σας παιδιά , μία ερώτηση μπορούμε στο y300 να αναβαθμίσουμε το andoid από 4.1.1 σε 5.0? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 https://www.google.gr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=huawei%20y300%20android%205.0%20lollipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlahoskwn Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 καλησπερα εχω το συγκεκριμενο κινητο και θα ηθελα να περασω καποια που να ειναι σταθερη και γρηγορη rom... εχετε καποια να προτεινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts