Jump to content

Άνοιγμα-Κλείσιμο του Η/Υ με ενα πληκτρο!

sxetikos_asxetos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θελω να μου πειτε πως θα κανω το PC να ανοιγει με το πατημα ενος κουμπιου (π.χ. το space). Για οσους δεν το ξερουν ο υπολογιστης κλεινει κανονικα οταν πατησεις το κουμπι που τον ανοιγετε ενω τον εχετε ανοιχτο. Και βεβαια ολα αυτα αν εχετε XP!

αυτο το ρυθμιζεις μεσα απο το BIOS του υπολογιστη σου , πρεπει ομως να το υποστηριζει το BIOS για να το κανεις αυτο
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

1η παράμετρος: Πρέπει να μπείς στο BIOS της MOTHERBOARD (πατώντας συνήθως το πλήκτρο DEL κατά την εκκίνηση του υπολογιστή) και να βρεις την ρύθμιση που επιτρέπει το άνοιγμα με ένα πλήκτρο ή συνδιασμό πλήκτρων, κωδικού κλπ... :cool:

2η παράμετρος: Σε αρκετά MOTHERBOARDs όπως της ASUS για παράδειγμα, δεν αρκεί μόνο να μπείς στο BIOS. Πάνω στο MOTHERBOARD έχει ρύθμιση (jumper) η οποία ενεργοποιεί αυτήν την λειτουργία που κατά κανόνα είναι απενεργοποιημένη... :whistle:

3η παράμετρος: Είτε εάν ρυθμίσεις το πληκτρολόγιο, είτε το ποντίκι, οι συσκευές αυτές πρέπει να είναι PS2 και όχι USB :!:

Καλή τύχη!!!

:alien:

κ @ τ @ ν τ ι @

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mavrios (18 Ιούλ. 2004 , 01:35)

3η παράμετρος: Είτε εάν ρυθμίσεις το πληκτρολόγιο, είτε το ποντίκι, οι συσκευές αυτές πρέπει να είναι PS2 και όχι USB :!:

Καλή τύχη!!!

:alien:

Δεν ειναι απαραιτητο να ειναι ps2!!!Τα δικα μου πχ ειναι USB και εχω βαλει λειτουργια soft on! Απλα πρεπει να υποστηριζει η mo/bo ταση ρευματος στις θυρες usb οταν ειναι κλειστος ο pcs!!!!H ASUS που εχω και νομιζω και ολες οι ASUS εχουν τετοια επιλογη........... :)

:tease:

Εγώ πάντως που έχω το P4C800-E DELUXE της ASUS δεν μπορώ να το κάνω να δουλέψει... :p

Ίσως φταίει το diNovo Bluetooth Logitech (πληκτρολόγιο & ποντίκι) που έχω :whistle:

κ @ τ @ ν τ ι @

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mavrios (18 Ιούλ. 2004 , 23:14)

Ίσως φταίει το diNovo Bluetooth Logitech (πληκτρολόγιο & ποντίκι) που έχω :whistle:

Ε τωρα μας $^&%^*%*!!!! :p :p

Δε δουλευει μαλλον γιατι οταν ο pcs ειναι κλειστος και εχεις ρυθμισει τη usb να παιρνει ρευμα, αυτο ειναι το ελαχιστο για να ξεκινησει!!!!Το BT σου ομως ζηταει full τροφοδοσια μαλλον για να δουλεψει η οποια ερχεται οταν ο υπολογιστης ειναι πλεον ανοιχτος!!!!Οποτε γι αυτο δεν παιζει!!!! ;)

:tease:

Ντροπή ... τι εκφράσεις είναι αυτές ... !@#$%^&* :p :p :p

Πάντως μου έλυσες την απορεία Άγνωστε :whistle:

:innocent:

κ @ τ @ ν τ ι @