Jump to content

Blackberry Q10

k0miStiS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει κάποια εφαρμογή στο BBW, player ή browser, που να "τερματίζει" την οθόνη του Q10; Τι θέλω να πω. Λόγω της ανάλυσης 720x729, τα βίντεο δεν προβάλλονται σε ολόκληρη την οθόνη. Υπάρχει κάποιος τρόπος να "πιάνουν" όλη την έκτασή της;

Αυτό δεν έχει τύχει σε κανέναν;

Επίσης, σε αυτό κάποια απάντηση;

Huawei Nova 5T

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αυτη τη στιγμη σε ποια εκδοση εισαστε παιδια? 10.2.1.3442 ? μολις το πηρα και εκανε update..
Alcatel OT Max db > Alcatel OT 511 > Alcatel OT 715 > Nokia 6230i > Nokia 6290 > Nokia 5530 > Nokia E5-00 > BB Q10 > Xiaomi Mi A1

αυτη τη στιγμη σε ποια εκδοση εισαστε παιδια? 10.2.1.3442 ? μολις το πηρα και εκανε update..

Καλορίζικο!

Ναι αυτή η έκδοση είναι η τελευταία επίσημη. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η 10.3

Καλή διασκέδαση.

Καλορίζικο!

Ναι αυτή η έκδοση είναι η τελευταία επίσημη. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η 10.3

Καλή διασκέδαση.

αυτή και εγώ.... :-)

Γιατί είμαι στη 10.2.1.3062; :confused:

Huawei Nova 5T

Απενεργοποιησε το δικτυο και κανε check for update απο τα settings/software update

Το έκανα αυτό. Και με κάρτα μέσα ( μία cosmote ) και με χωρίς. Και δε βρήκε τίποτα... Θα δοκιμάσω με μία της wind αργότερα.

Huawei Nova 5T

Το έκανα αυτό. Και με κάρτα μέσα ( μία cosmote ) και με χωρίς. Και δε βρήκε τίποτα... Θα δοκιμάσω με μία της wind αργότερα.

Γιατι προφανως κοιτας την εκδοση λογισμικου. Αν κοιταξεις την εκδοση λειτουργικου συστηματος θα λεει 10.2.1.3442.:)

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Θα πάρει ποτέ την 10.3;

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Θα πάρει ποτέ την 10.3;

Ολες οι 10OS συσκευες πριν το passport και το classic θα πανε στην 10.3.1 κατευθειαν απο τις 17 του μηνα και μετα.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Γιατι προφανως κοιτας την εκδοση λογισμικου. Αν κοιταξεις την εκδοση λειτουργικου συστηματος θα λεει 10.2.1.3442.:)

Ουπς.... :O

Huawei Nova 5T

Ουπς.... :O

Δε φταις εσυ και εγω σαν 3062 την ξερω και οχι σαν 3442 και για να ειμαι ειλικρινης ποτε δεν καταλαβα ποιο απο τα δυο πρεπει να κοιταμε οταν λεμε ποια εκδοση φοραμε στις συσκευες μας.

ΔΕΝ επιτρέπονται αγγελίες εδώ, παρά μόνο στο Buy&Sell.

Μά δεν έβαλα καμιά αγγελία, παρα μόνο να εξυπηρέτησω κάποιο μέλος του φόρουμ για να γλυτώσει 70-80 ευρώ.

Δεν πειράζει, αφού θεωρείται αγγελία σβήσιμο και τέλος...

Μά δεν έβαλα καμιά αγγελία, παρα μόνο να εξυπηρέτησω κάποιο μέλος του φόρουμ για να γλυτώσει 70-80 ευρώ.

Δεν πειράζει, αφού θεωρείται αγγελία σβήσιμο και τέλος...

1 μήνα νωρίτερα πού ήσουν; :P χαχαχα

Huawei Nova 5T

επανερχομαι σε ειδη αναλυμενο θεμα, με την μεταφορα των επαφων τι γινεται παιδια? ποιον τροπο προτεινετε? με bluetooth ειδα δεν ανεφερε κανεις..εγω σκεφτομαι να τα κανω "Mark all" και αποστολη.. τι λετε?
Alcatel OT Max db > Alcatel OT 511 > Alcatel OT 715 > Nokia 6230i > Nokia 6290 > Nokia 5530 > Nokia E5-00 > BB Q10 > Xiaomi Mi A1

Ψαξε στο bb app world εχει εφαρμογες για device swich.αν θυμαμαι καλα εχει και μια της bb για android σε blackberry.

Ψαξε στο bb app world εχει εφαρμογες για device swich.αν θυμαμαι καλα εχει και μια της bb για android σε blackberry.

απο Nokia E5 θα το κανω..

Θα σου πω αυτο που λεω σε γνωστους μου.επειδη την εχω πατησει απειρες φορες και εχω χασει πολλες επαφες λογω αλλαγες σε sim , συσκευες κτλ καθησα τις περασα σε outlook νοικοκυρεμενα ομορφα και ωραια και πλεον απλα συγχρονιζει η συσκευη με το outlook.μπορει να σου φαινεται μανουρα και κουραστικο αλλα το αποτελεσμα θα σε ικανοποιησει.το ιδιο ισχυει και για gmail.

Το αντιγράφω κι εδώ, αφού στο άλλο θέμα δεν πήρα απάντηση. Μια εφαρμογή, που την έχουμε εγκαταστήσει από το BBW, μπορούμε να την κάνουμε update από το 1Mobile;

Edit:

Στις ρυθμίσεις του Hub, συγκεκριμένα στη Διαχείριση, έχετε το θέμα του να επιλέγετε, για παράδειγμα την πρώτη επιλογή και να "επιλέγεται" η δεύτερη; Τι εννοώ:

Έστω ότι είμαστε στη Διαχείριση του Hub.

Gmail

Hotmail

Εκεί, επιλέγοντας το Gmail, ανοίγουν οι ρυθμίσεις του Hotmail, που είναι ακριβώς κάτω από το Gmail.

Τέλος, πέρασε η 17 Δεκέμβρη και update δεν είδαμε.. :p

Huawei Nova 5T

• 2 weeks later...
Ραδιοφωνο τελικα εχει η συσκευη; Α! Και ηχογραφηση υπαρχει; εγω δεν εχω τπτ απο τα 2..πρεπει να κανω κατι;

Ραδιοφωνο τελικα εχει η συσκευη; Α! Και ηχογραφηση υπαρχει; εγω δεν εχω τπτ απο τα 2..πρεπει να κανω κατι;

Έχει ραδιόφωνο! Είναι μέσα στην εφαρμογή της μουσικής. :) Για την ηχογράφηση δεν το έχω ψάξει..

Huawei Nova 5T

Το Parrot απο το bb world, που ειναι και δωρεάν χρησιμοποιησε για ηχογράφηση

BlackBerry Passport and a Playbook

Αν εννοεί για ηχογράφηση κλήσης όμως, χρειάζεται πληρωμή μέσω της εφαρμογής.

Huawei Nova 5T

Αν εννοεί για ηχογράφηση κλήσης όμως, χρειάζεται πληρωμή μέσω της εφαρμογής.

Έχει ραδιόφωνο! Είναι μέσα στην εφαρμογή της μουσικής. :) Για την ηχογράφηση δεν το έχω ψάξει..

ωραια παιδια ευχαριστω πολυ! mr_47 απλη ηχοφραφηση ηθελα..κομπλε!

• The topic was unpinned