Jump to content

Blackberry Q10

k0miStiS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω έχω θέμα με πονοκέφαλους...:mad:

Νομίζω ότι συγκεκριμένα εσύ θα πρέπει να σταματήσεις να το χρησιμοποιείς... Αν ισχύουν αυτά που έχω διαβάσει σε διάφορα sites, αλλά και εδώ, δε θέλεις το επόμενο - μετά τον πονοκέφαλο - σύμπτωμα...

Huawei Nova 5T

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Νομίζω ότι συγκεκριμένα εσύ θα πρέπει να σταματήσεις να το χρησιμοποιείς... Αν ισχύουν αυτά που έχω διαβάσει σε διάφορα sites, αλλά και εδώ, δε θέλεις το επόμενο - μετά τον πονοκέφαλο - σύμπτωμα...

Για πές....links

Για πές....links

Για απώλεια προσωρινής μνήμης διάβασα.. Αλλά, πάντα μπορεί να μην ισχύει και να ήταν μια ακόμα κατευθυνόμενη έρευνα.. Τα links ήταν στο q10 μου.. Διάβασε πιο πάνω, γιατί δε μπορώ να τα αντιγράψω...

DVAMV, το ένα link.. http://www.saferemr.com/?m=1

Edit ( 13/10 ): Να ευχαριστήσω όλους όσους ασχολήθηκαν και με βοήθησαν με τις απαντήσεις τους, σχετικά με το "μπάνιο" του q10 μου. :bow: Τελικά, κι ας "έφαγε" ένα "κύμα" μπύρας, το κινητό λειτουργεί ακριβώς όπως όταν το αγόρασα. :thumbsup: ( Από αυτό γράφω τώρα! ) Απ' ό,τι κατάλαβα, η BlackBerry κατασκευάζει τις συσκευές της όπως και η Nokia, πιο "χοντροκομμένες" από όλες τις άλλες, κάτι που με ευχαριστεί ιδιαίτερα ( :happy: ) και ήταν ένας λόγος που αγόραζα Nokia συσκευές σαν βασικές μου. Να καταφέρει η BlackBerry να ανεβάσει τα ποσοστά της, έτσι ώστε να συνεχίσει να προσφέρει ποιοτικές συσκευές.

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Καλησπέρα.

Αγόρασα ένα Q10 με qwertz αντί για qwerty...είναι sqn100-3

υπάρχει κάποια άλλη διαφορά πέρα από το πληκτρολόγιο???

Καλησπέρα.

Αγόρασα ένα Q10 με qwertz αντί για qwerty...είναι sqn100-3

υπάρχει κάποια άλλη διαφορά πέρα από το πληκτρολόγιο???

οχι καμια :)

Σχετικά παντως με το SAR του q10 ειναι αρκετα πιο υψηλο απο τις υπολοιπες συσκευες. Είναι περίπου 1.33 ενω του bb z3 που εψαξα ειναι 0.77 παλι θεωτητικά υψηλο σε σχεση με άλλες συσκευές. Τώρα παντως για πονοκεφαλους φαντάζομαι πρέπει να το χρησιμοποιεί κκάποιος πάρα πολύ.
BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3

Σχετικά παντως με το SAR του q10 ειναι αρκετα πιο υψηλο απο τις υπολοιπες συσκευες. Είναι περίπου 1.33 ενω του bb z3 που εψαξα ειναι 0.77 παλι θεωτητικά υψηλο σε σχεση με άλλες συσκευές. Τώρα παντως για πονοκεφαλους φαντάζομαι πρέπει να το χρησιμοποιεί κκάποιος πάρα πολύ.

Ό,τι έχει υψηλό sar έχει. για να έχει κάποιος πονοκεφάλους, το ένα είναι αυτό που γράφεις. Το δεύτερο είναι να χρησιμοποιεί για αρκετά χρόνια στη ζωή του κινητά.

Πάντως, έχοντας παράλληλα με το q10, μια συσκευή με 0,3 sar, δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Huawei Nova 5T

ε φανταζομαι εαν εχεις ενα hands-free ή ενα bluetooth ακουστικο, δε θα εχει καποιος προβλημα, ή και μονο που το εχεις και το μεταχειριζεσαι και το κουβαλας σε επιρεαζει..?

βλεπεται πιο κινητο εχω, [Nokia E5-00] το εχω περιπου 3,5 χρονια και νομιζω εχει πανω κατω ιδιες τιμες SAR με το Q10 [το οποιο μαλλον θα ειναι το επομενο μου τηλεφωνο]

Edited by damianos_
Alcatel OT Max db > Alcatel OT 511 > Alcatel OT 715 > Nokia 6230i > Nokia 6290 > Nokia 5530 > Nokia E5-00 > BB Q10 > Xiaomi Mi A1

ε φανταζομαι εαν εχεις ενα hands-free ή ενα bluetooth ακουστικο, δε θα εχει καποιος προβλημα, ή και μονο που το εχεις και το μεταχειριζεσαι και το κουβαλας σε επιρεαζει..?

βλεπεται πιο κινητο εχω, [Nokia E5-00] το εχω περιπου 3,5 χρονια και νομιζω εχει πανω κατω ιδιες τιμες SAR με το Q10 [το οποιο μαλλον θα ειναι το επομενο μου τηλεφωνο]

Προσωπικά, για να αποφεύγω όσο μπορώ την ακτινοβολία, χρησιμοποιώ "κλασσικά" hands-free, με καλώδιο, και ανοιχτή ακρόαση. Το bluetooth δεν το "εμπιστεύομαι" καθόλου. Επίσης, κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις, είναι - όταν δε χειρίζεσαι την κάθε συσκευή σου - να την έχεις σε απόσταση από 2 εκατοστά μακριά από εσένα και πιο μακριά. Και μόνο που το κουβαλάς σε επηρεάζει. Αλλά, με διαφορετική ένταση στην κάθε κατάσταση. Συνήθως, εκπέμπουν τη μέγιστη ακτινοβολία κατά τη διάρκεια της κλήσης ή/και όταν υπάρχει πρόβλημα με το σήμα του παρόχου. Την ελάχιστη, όταν έχουν τέλειο σήμα και δεν κάνουμε κάτι με τη συσκευή.

Για να είσαι σίγουρος για το sar της συσκευής σου, κοίταξε στο βιβλίο οδηγιών της.

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Καλησπέρα. Μάζεψα αρκετές απορίες και επανήλθα.

Ξέρουμε αν γίνεται με κάποια εφαρμογή, διαφορετική του viber, να έχουμε viber; Τι εννοώ. Όπως με την εφαρμογή im+ και imo messenger ( σε WP και Android ) μπορεί κάποιος να κάνει log in στο λογαριασμό του στο skype και σε άλλες υπηρεσίες, αν υπάρχει και στο bb10 αυτή η δυνατότητα. Αν υπάρχει και στο BBW, ακόμα καλύτερα.

Μπορούμε να βάλουμε σαν active frame κάποια σημείωση; Σαν να είναι καρφιτσωμένη..

Στο whatsapp, η ετήσια πληρωμή μπορεί να γίνει μέσω του λογαριασμού κινητής;

Επίσης, με ποιο τρόπο έχετε καταφέρει να πληρώσετε εφαρμογές μέσω του λογαριασμού κινητής γενικότερα; Έχω μια κάρτα vodafone και δε μου εμφανίζεται ποτέ σαν επιλογή πληρωμής...

Huawei Nova 5T

Δεν γίνεται αυτό που ζητάς για το viber.

Το Action Pad ίσως το κάνει αυτό, δεν το έχω δοκιμάσει όμως.

Το Whatsapp δεν μου έβγαλε ποτέ ειδοποίηση για πληρωμή, πάντα μου ανανεώνει την περίοδο χάριτος...

Οι εφαρμογές πληρώνονται μόνο με συμβόλαιο, σου βγάζει επιλογή στα payment options η συσκευή.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Δεν γίνεται αυτό που ζητάς για το viber.

Το Action Pad ίσως το κάνει αυτό, δεν το έχω δοκιμάσει όμως.

Το Whatsapp δεν μου έβγαλε ποτέ ειδοποίηση για πληρωμή, πάντα μου ανανεώνει την περίοδο χάριτος...

Οι εφαρμογές πληρώνονται μόνο με συμβόλαιο, σου βγάζει επιλογή στα payment options η συσκευή.

Στο ψάξιμο για πιο παλιό apk λοιπόν.

Έφυγα για δοκιμή του Action Pad.

Πολύ καλό αυτό για το WhatsApp.

Μόνο με συμβόλαιο; Κακό αυτό...

Σ' ευχαριστώ, για τις κατατοπιστικές σου απαντήσεις. :)

Huawei Nova 5T

Γιατί δεν περνάς κάποια 10.3 να λειτουργήσει κανονικά; Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα ιδιαίτερο θέμα εκτός από κάτι μικρολαθάκια σε κάποια γραφικά που δεν ενοχλούν όμως.

Έχω παλαιότερο viber apk, στείλε μου ΡΜ αν το χρειαστείς.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Γιατί δεν περνάς κάποια 10.3 να λειτουργήσει κανονικά; Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα ιδιαίτερο θέμα εκτός από κάτι μικρολαθάκια σε κάποια γραφικά που δεν ενοχλούν όμως.

Έχω παλαιότερο viber apk, στείλε μου ΡΜ αν το χρειαστείς.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη 10.2, πέρα από την καθυστέρηση της πληκτρολόγησης στον browser και του viber. Πιστεύω ότι το θέμα με την πληκτρολόγηση θα λυθεί με τη 10.3, που δε θα αργήσει ( ? ) να κυκλοφορήσει, και το viber, θα καταφέρω να το χρησιμοποιήσω.

Huawei Nova 5T

Γιατί το σταμάτησαν

Αν εννοείς το viber, όχι. Αλλά, το επίσημο, που βρίσκεται στο BBW, δεν είναι συμβατό με το Q10. Φαντάζομαι και με το Q5. Και μέχρι στιγμής, ούτε η BlackBerry, ούτε και η εταιρεία που αναπτύσσει το viber, έχουν μπει στον κόπο να το διορθώσουν.

Σχετικά με 3 apks, που δοκίμασα. Όποιο και να επέλεγα και να έκανα την εγκατάσταση, ξεκινούσε, συγχρόνιζε τις επαφές μου, αλλά μόλις επέλεγα μια επαφή, έτσι ώστε να ξεκινήσω μια συζήτηση, είχα force close. Όλα αυτά με τα 3 apks ταυτόχρονα αποθηκευμένα στη συσκευή. Στην επόμενες δοκιμές, μετέφερα όλα τα apks εκτός συσκευής και κάθε φορά είχα αποθηκευμένο το apk που δοκίμαζα. Το αποτέλεσμα ήταν να μην έρχεται καν το μήνυμα με τον κωδικό ενεργοποίησης του viber. Θα με τρελάνει το Q10! :lol: Δεν είναι στο χέρι του, όμως. Δεν εγκαταλείπω.

Huawei Nova 5T

Καλησπέρα. Μια καινούρια απορία. Ο αντάπτορας για την πρίζα του τοίχου, πόσα mAh γράφει;
Huawei Nova 5T

Καλησπέρα. Μια καινούρια απορία. Ο αντάπτορας για την πρίζα του τοίχου, πόσα mAh γράφει;

Σε αυτό δε μπορεί να απαντήσει κανείς;....

Ακόμα, βρήκα τρόπο να λειτουργήσει το viber στο Q10, αλλά δεν ξέρω:

1. Πόσο μπορούμε να εμπιστευτούμε τα συγκεκριμένα apks.

2. Δεν έχω ελέγξει ακόμα το θέμα των ελληνικών χαρακτήρων.

Ο τρόπος είναι αυτός:

Huawei Nova 5T

επειδη θα ειναι η πρωτη φορα που θα αγορασω κινητο και γενικα κατι αξιας απο το ιντερνετ, θα ηθελα τη γνωμη σας..αν εχει καποιος γνωμη..θεωρω οτι ειναι σε πολυ καλη τιμη και γενικα καλη περιπτωση..

http://www.ebay.com/sch/Cell-Phones-Smartphones-/9355/m.html?_nkw=&_armrs=1&_ipg=&_from=&_ssn=buybuybox.europe&Brand=BlackBerry&_dcat=9355&Model=BlackBerry%2520Q10&rt=nc

Alcatel OT Max db > Alcatel OT 511 > Alcatel OT 715 > Nokia 6230i > Nokia 6290 > Nokia 5530 > Nokia E5-00 > BB Q10 > Xiaomi Mi A1

Στο bestprice το έχει 254€. Γιατί να το πάρεις από ebay; Δεν έχει και τόσο μεγάλη διαφορά.

Αν πάλι θέλεις, το δικό μου Ζ10 το είχα πάρει από ebay αλλά από Αγγλία και θα το ξανάκανα χωρίς δισταγμό. Από Ασία μάλλον όχι αλλά αυτό είναι προσωπικό μου κόλλημα.

Καλησπέρα. Έχει εμφανιστεί σε κάποιον, αυτό που φαίνεται στα παρακάτω συνημμένα; Αυτό παρουσιάζεται μόνο όταν το αρχικό άρθρο είναι μεγάλο και μόνο στο myphone.
Huawei Nova 5T

Καλησπέρα. Έχει εμφανιστεί σε κάποιον, αυτό που φαίνεται στα παρακάτω συνημμένα; Αυτό παρουσιάζεται μόνο όταν το αρχικό άρθρο είναι μεγάλο και μόνο στο myphone.

Ναι εμφανίζεται και σε μένα (Ζ10) αλλά και σε άλλους και μόνο στο myphone.

Σε αυτό δε μπορεί να απαντήσει κανείς;....

Ακόμα, βρήκα τρόπο να λειτουργήσει το viber στο Q10, αλλά δεν ξέρω:

1. Πόσο μπορούμε να εμπιστευτούμε τα συγκεκριμένα apks.

2. Δεν έχω ελέγξει ακόμα το θέμα των ελληνικών χαρακτήρων.

Ο τρόπος είναι αυτός:

...και εγώ αυτό έβαλα και μου δουλεύει. Βέβαι στις επαφές βγάζει κινέζικα. Καταλαβαίνω τις επαφές μου από τις εικόνες.

Κατά τα άλλα μια ζαρά φαίνεται ότι δουλεύει...

The_Apostolos

ΑΔΡΑΞΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ

Παιδιά θέλω τη βοηθειά σας! Εχω το blackberry q10 kai μου συνέβει το ίδιο με το z10. Εμεινε απο μπαταρία, το φόρτισα , άνοιξε για να βάλω το pin έκλεισε και από εκείνη τη στιγμη η οθόνη είναι μάυρη και αναβοσβήνει το κόκκινο λαμπάκι! please help!!!!!!!

• The topic was unpinned