stratous156 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Ειναι το igrann στο bb world. σε ευχαριστώ... Επίσης βλέπω στο bb world τις εφαρμογές app for instagram και free app for instagram Αυτές τι ακριβώς είναι? Παράθεση Blackberry 9000-9650-9810-9900-Q10 White-Q10 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Λοιπόν εγώ τις μεμβράνες μου τις παίρνω είτε απο πλαισιο ειτε απο το mobilecenter. Ποτε δε μου εχει τυχει να μην ταιριαζει. Δε σου επιβεβαιωνω θετικα αυτη τη φορα πολυ απλα γιατί το πηρα δευτερο χερι το q10 και ειχε ηδη μεμβρανη. Του πλαισιου δεν ειναι κατι ιδιαιτερο , αλλα ταιριαζουν , εβαλα προσφατα για το tab pro μου. Επισης το πλαισιο εχει θηκη σιλικόνης που την πηρα, ταιριαζει αψογα και με 1,90 ευρω. Καλημέρα Τελικά έδωσα 10 ευρώ και πήρα της SPG και ησύχασα 2 τεμ έχει η συσκευασία, αλλά ρε παιδι μου η αίσθηση που σου αφήνει αυτή η μεμβράνη την στιγμή που την τοποθετείς, δεν την έχω ξανά δει σε καμία άλλη Πραγματικά θεωρώ ότι πιο κορυφαία Την καλημέρα μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritos_d Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Παιδια καλησπερα.βγαζει 2 μερες η μπαταρια του Κυριως μονο με κλησεις;ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Παιδια καλησπερα.βγαζει 2 μερες η μπαταρια του Κυριως μονο με κλησεις;ευχαριστω. για σιγουρια δες τα εχνικα χαρακτηριστικα του κινητου.13 ωρες εχει talktime συμφωνα με την εταιρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Παιδια καλησπερα.βγαζει 2 μερες η μπαταρια του Κυριως μονο με κλησεις;ευχαριστω. Mια με μιάμιση μέρα με πάρα πολύ λιώσιμο πραγματικά . Wifi μόνιμα ανοιχτό ,κλήσεις πολλές ,μουσική πάρα πολύ, άνοιγμα data 3g έξω καμιά ώρα , παίζω λίγο και κάνα παιχνιδάκι , αυτά τα ολίγα. Όλα αυτά μια με μιάμιση μέρα(στην καλύτερη) Παραπάνω δεν το έχω κρατήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritos_d Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Ευχαριστω παρα πολυ παιδια για τις απαντησεις σας! Οποτε εγω που το θελω πιο πολυ για να μιλαω ειναι σουπερ.Το πολυ ενα bluetooth να συνδεσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Ευχαριστω παρα πολυ παιδια για τις απαντησεις σας! Οποτε εγω που το θελω πιο πολυ για να μιλαω ειναι σουπερ.Το πολυ ενα bluetooth να συνδεσω. χτυπα το και θα βαλεις στην ακρη το iphoneακι .... Πιο compact συσκευη , δεν εχεις ξανα πιασει ποτε ....Μια συσκευη με Κύρος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 (edited) καλησπερα θα ηθελα λιγο την βοηθεια σας Αν μπορουν 2-3 ατομα τα οποια εχουν το μοντελο SQN100-3 και συνδεση cosmote ,να τσεκαρουν εαν κατω απο 14% υπολοιπο μπαταριας , μολις δεχθει η κανει κληση το κινητο , θα κλεισει αυτοματα η συσκευη . Πλεον η συσκευη μου , μολις παει απο 14% και κατω εαν κανω κληση , η δεχτω , τοτε αυτοματα κλεινει η συσκευη (μήνυμα : device turning off) Εχει αρχισει και γινεται εκνευριστικο και ψαχνοντας και σε ξενα φορουμ , διαπιστωσα πως και αλλοι εχουν το ιδιο προβλημα .... Οσο καιρο το εχω , η αληθεια ειναι οτι συνηθως το φορτιζα γυρω στα 18-20% υπολοιπο μπαταριας , οποτε δεν ειχα δει και το ''προβλημα'' Αν μπορείτε να τσεκαρετε , θα ημουν υπόχρεος Ευχαριστω πολυ :) Edited July 28, 2014 by gatokefalo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 εχει παρατηρηθει αναλογο προβλημα και στο z10.δες στο thread του z10 για την λυση στο προβλημα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 εχει παρατηρηθει αναλογο προβλημα και στο z10.δες στο thread του z10 για την λυση στο προβλημα σου. για να ψαξω τωρα 200 σελιδες ...λιγο δυσκολο :lol: Αν θυμασαι περιπου ποτε ....θα με βοηθουσες λιγακι .... Παρολαυτα αν μπορουν μελη να δοκιμασουν αυτο που ανεφερα πιο πισω θα ημουν υποχρεος Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 για να ψαξω τωρα 200 σελιδες ...λιγο δυσκολο :lol: Αν θυμασαι περιπου ποτε ....θα με βοηθουσες λιγακι .... Παρολαυτα αν μπορουν μελη να δοκιμασουν αυτο που ανεφερα πιο πισω θα ημουν υποχρεος Ευχαριστω :) Ο DJHoya στη σελίδα 168 για Blackberry Z10, μήνυμα #2520 (8 Ιουλίου 2014, 01:10) έγραψε: " Η διαδικασια ειναι : 1. Φορτιζουμε την μπαταρια πληρως μεχρι το 100%. 2. Αφηνουμε το κινητο να ξεφορτιστει μεχρι να σβησει (εμενα εσβηνε το κινητο παντα κοντα στο 40-50%). 3. Βγαζουμε την μπαταρια απο το κινητο και την αφηνουμε για κανενα 2ωρο. 4. Πριν τοποθετησουμε την μπαταρια παλι στο κινητο παταμε το power button για 2 λεπτα κ μετα τη βαζουμε. 5. Συνδεουμε τον φορτιστη κ σε λιγα λεπτα ανοιγει το κινητο. Αν δειχνει πανω απο 5% (εμενα εδειχνε 13%) τοτε το αποσυνδεουμε απο το φορτιστη κ σε λιγα λεπτα η ενδειξη θα δειχνει 0%. Τοτε το συνδεουμε αμεσως στο φορτιστη μεχρι να φορτισει πληρως. Λογικά πλεον η ενδειξη της μπαταριας θα δειχνει κανονικα απο 0% μεχρι 100%. " Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Ο DJHoya στη σελίδα 168 για Blackberry Z10, μήνυμα #2520 (8 Ιουλίου 2014, 01:10) έγραψε: " Η διαδικασια ειναι : 1. Φορτιζουμε την μπαταρια πληρως μεχρι το 100%. 2. Αφηνουμε το κινητο να ξεφορτιστει μεχρι να σβησει (εμενα εσβηνε το κινητο παντα κοντα στο 40-50%). 3. Βγαζουμε την μπαταρια απο το κινητο και την αφηνουμε για κανενα 2ωρο. 4. Πριν τοποθετησουμε την μπαταρια παλι στο κινητο παταμε το power button για 2 λεπτα κ μετα τη βαζουμε. 5. Συνδεουμε τον φορτιστη κ σε λιγα λεπτα ανοιγει το κινητο. Αν δειχνει πανω απο 5% (εμενα εδειχνε 13%) τοτε το αποσυνδεουμε απο το φορτιστη κ σε λιγα λεπτα η ενδειξη θα δειχνει 0%. Τοτε το συνδεουμε αμεσως στο φορτιστη μεχρι να φορτισει πληρως. Λογικά πλεον η ενδειξη της μπαταριας θα δειχνει κανονικα απο 0% μεχρι 100%. " σε ευχαριστω πολυ Σακη :) θα το δοκιμασω και βλεπουμε.... να εισαι καλα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Παρακαλώ. Απ' ότι γράφουν στις παρακάτω σελίδες, λειτούργησε η συνταγή. Καλή επιτυχία :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GDBOX Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 καλησπερα θα ηθελα λιγο την βοηθεια σας Αν μπορουν 2-3 ατομα τα οποια εχουν το μοντελο SQN100-3 και συνδεση cosmote ,να τσεκαρουν εαν κατω απο 14% υπολοιπο μπαταριας , μολις δεχθει η κανει κληση το κινητο , θα κλεισει αυτοματα η συσκευη . Πλεον η συσκευη μου , μολις παει απο 14% και κατω εαν κανω κληση , η δεχτω , τοτε αυτοματα κλεινει η συσκευη (μήνυμα : device turning off) Εχει αρχισει και γινεται εκνευριστικο και ψαχνοντας και σε ξενα φορουμ , διαπιστωσα πως και αλλοι εχουν το ιδιο προβλημα .... Οσο καιρο το εχω , η αληθεια ειναι οτι συνηθως το φορτιζα γυρω στα 18-20% υπολοιπο μπαταριας , οποτε δεν ειχα δει και το ''προβλημα'' Αν μπορείτε να τσεκαρετε , θα ημουν υπόχρεος Ευχαριστω πολυ :) Με 13% μόλις έκανα κλήση Cosmote 3G χωρίς κάποιο πρόβλημα (100-3 λευκό). Θα δοκιμάσω και κάτω από 10% με 4g,3g,2g για να δούμε. Μάλλον όμως είναι πρόβλημα ποσοστού μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Με 13% μόλις έκανα κλήση Cosmote 3G χωρίς κάποιο πρόβλημα (100-3 λευκό). Θα δοκιμάσω και κάτω από 10% με 4g,3g,2g για να δούμε. Μάλλον όμως είναι πρόβλημα ποσοστού μπαταρίας. Χιλια ευχαριστω :) Δοκιμασε το και λιγο πιο κατω εαν μπορεις (μιλησε και λιγο) Να εισαι καλα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GDBOX Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Χιλια ευχαριστω :) Δοκιμασε το και λιγο πιο κατω εαν μπορεις (μιλησε και λιγο) Να εισαι καλα :) Έκανα δύο 5λεπτά τηλεφωνήματα (από 10%-8%) με 4g. Όλα OK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 (edited) Έκανα δύο 5λεπτά τηλεφωνήματα (από 10%-8%) με 4g. Όλα OK σε ευχαριστω πολυ :) αρα θα δοκιμασω το κολπακι πιο πισω και πιστευω να δουλεψει Να εισαι καλα :) Edited August 3, 2014 by gatokefalo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratous156 Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 (edited) καλησπέρα, το blackberry protect δεν υπάρχει στο OS10? edit: τώρα είδα ότι ήταν στις ρυθμίσεις Edited August 10, 2014 by stratous156 Παράθεση Blackberry 9000-9650-9810-9900-Q10 White-Q10 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panakos16 Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 γεια σας παιδια! εχω ενα προβλημα με το bb μου εσπασε η οθονη και δειχνει μον μαυρο μεσα... ποθ μπορω να βρω να παραγγειλω οθονη? Παράθεση Xperia z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 γεια σας παιδια! εχω ενα προβλημα με το bb μου εσπασε η οθονη και δειχνει μον μαυρο μεσα... ποθ μπορω να βρω να παραγγειλω οθονη? Τσέκαρε στο skroutz ποιος έχει διαθέσιμες οθόνες, συνήθως το play247 στο Μαρούσι και το esaybuyworld έχουν τέτοια ανταλλακτικά. Αλλιώς blackberryrepair.gr όπου σου κάνουν και τοποθέτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 (edited) Καλησπέρα. Επειδή ψάχνομαι για καινούρια συσκευή και θέλω να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό, κοιτάζω προς Blackberry. Αυτά που κάνω με τις συσκευές μου και τα θεωρώ κριτήριο για όσες παίρνω είναι: 1. Πολύ internet. Οπότε ο browser θέλω να είναι όσο πιο άψογος μπορεί να γίνει. 2. Να μπορώ να ακούω τον ήχο από τα βίντεο του youtube στο background και παράλληλα να κάνω και οτιδήποτε άλλο με τη συσκευή μου. 3. Να διαχειρίζεται τα mails με τον καλύτερο τρόπο. Έχω 2 outlook λογαριασμούς και 2 gmail. Συγκεκριμένα στα mails θέλω να δουλεύει το zoom, όπως γίνεται και στα WP και να μην έχω κανένα θέμα με τους χαρακτήρες. 4. Επειδή είναι κι αυτό από Αμερικάνικη εταιρεία, δε νομίζω να τίθεται θέμα με τους Ελληνικούς χαρακτήρες στο sms. Γράφει 160 χαρακτήρες, φεύγει το μήνυμα και το μήνυμα παραλαμβάνεται όπως έφυγε και όχι με "Κινέζικα", σωστά; 5. Ποιότητα κλήσης. Ερχόμενος από Nokia με τη γνωστή ποιότητα κλήσης, δε μπορώ να συμβιβαστώ με κάτι μέτριο σε αυτό το θέμα. Έχει καλή ακουστική ( μικρόφωνο, ακουστικό και ηχείο ) και καλό σήμα ( 2g, 3g ); 6. Αν και διάβασα όλο το thread θα ήθελα να μου γράψει και πάλι κάποιος για την ποιότητα κατασκευής. Θα χρησιμοποιείται ως επί των πλείστων εκτός θήκης η συσκευή. 7. Διάβασα η μπαταρία έχει καλή διάρκεια. Αλλά όλες οι εντυπώσεις ήταν όταν είχε πρωτοαγοραστεί η συσκευή. Τώρα, που έχει περάσει και λίγος καιρός και έχει πάρει και κάποια updates, η διάρκεια ζωής παραμένει ικανοποιητική ή στο "βωμό" των features "θυσιάστηκε"; 7. Έχει καλή αναπαραγωγή μουσικής, μέσω ενσύρματων ακουστικών ή μέτρια πράγματα; Δε με απασχολεί αν έχει κακής ποιότητας ακουστικά στη συσκευασία ( αν έχει ), γιατί πάντα παίρνω άλλα. Δίνω πολύ μεγάλη σημασία στην ποιότητα του ήχου. 9. Τέλος, είδα στο gsmarena ότι το sar στο κεφάλι είναι 1,40+. :blink: Τις συσκευές μου τις χρησιμοποιώ χωρίς handsfree, με τον παραδοσιακό τρόπο με ανοιχτή ακρόαση. Τα Bluetooth handsfree τα απεχθάνομαι και τα ενσύρματα τα έχω μόνο για μουσική. Η ερώτησή μου είναι. Δεν έχει ενοχλήσει κανέναν η ακτινοβολία; Edit: 10. Θέμα με τη θερμότητα υφίσταται στη συγκεκριμένη συσκευή; Επειδή δεν είδα σε όλο το thread κάποια σχετική αναφορά. 11. Όσο για το 4g, δε με απασχολεί. Όταν και αν το φέρουν σωστά στην Ελλάδα, έτσι ώστε μην υποτετραπλασσιάζεται η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, θα έχω αλλάξει πολλές συσκευές. Εμένα το θέμα με τους κωδικούς 1,2,3,4 είναι ποιος ( ή ποιοι ) είναι αυτός ( ή αυτοί ) που δέχεται η vodafone; Αυτά τα λίγα. :) Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edited August 19, 2014 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Καλησπέρα. Επειδή ψάχνομαι για καινούρια συσκευή και θέλω να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό, κοιτάζω προς Blackberry. Αυτά που κάνω με τις συσκευές μου και τα θεωρώ κριτήριο για όσες παίρνω είναι: 1. Πολύ internet. Οπότε ο browser θέλω να είναι όσο πιο άψογος μπορεί να γίνει. 2. Να μπορώ να ακούω τον ήχο από τα βίντεο του youtube στο background και παράλληλα να κάνω και οτιδήποτε άλλο με τη συσκευή μου. 3. Να διαχειρίζεται τα mails με τον καλύτερο τρόπο. Έχω 2 outlook λογαριασμούς και 2 gmail. Συγκεκριμένα στα mails θέλω να δουλεύει το zoom, όπως γίνεται και στα WP και να μην έχω κανένα θέμα με τους χαρακτήρες. 4. Επειδή είναι κι αυτό από Αμερικάνικη εταιρεία, δε νομίζω να τίθεται θέμα με τους Ελληνικούς χαρακτήρες στο sms. Γράφει 160 χαρακτήρες, φεύγει το μήνυμα και το μήνυμα παραλαμβάνεται όπως έφυγε και όχι με "Κινέζικα", σωστά; 5. Ποιότητα κλήσης. Ερχόμενος από Nokia με τη γνωστή ποιότητα κλήσης, δε μπορώ να συμβιβαστώ με κάτι μέτριο σε αυτό το θέμα. Έχει καλή ακουστική ( μικρόφωνο, ακουστικό και ηχείο ) και καλό σήμα ( 2g, 3g ); 6. Αν και διάβασα όλο το thread θα ήθελα να μου γράψει και πάλι κάποιος για την ποιότητα κατασκευής. Θα χρησιμοποιείται ως επί των πλείστων εκτός θήκης η συσκευή. 7. Διάβασα η μπαταρία έχει καλή διάρκεια. Αλλά όλες οι εντυπώσεις ήταν όταν είχε πρωτοαγοραστεί η συσκευή. Τώρα, που έχει περάσει και λίγος καιρός και έχει πάρει και κάποια updates, η διάρκεια ζωής παραμένει ικανοποιητική ή στο "βωμό" των features "θυσιάστηκε"; 7. Έχει καλή αναπαραγωγή μουσικής, μέσω ενσύρματων ακουστικών ή μέτρια πράγματα; Δε με απασχολεί αν έχει κακής ποιότητας ακουστικά στη συσκευασία ( αν έχει ), γιατί πάντα παίρνω άλλα. Δίνω πολύ μεγάλη σημασία στην ποιότητα του ήχου. 9. Τέλος, είδα στο gsmarena ότι το sar στο κεφάλι είναι 1,40+. :blink: Τις συσκευές μου τις χρησιμοποιώ χωρίς handsfree, με τον παραδοσιακό τρόπο με ανοιχτή ακρόαση. Τα Bluetooth handsfree τα απεχθάνομαι και τα ενσύρματα τα έχω μόνο για μουσική. Η ερώτησή μου είναι. Δεν έχει ενοχλήσει κανέναν η ακτινοβολία; Edit: 10. Θέμα με τη θερμότητα υφίσταται στη συγκεκριμένη συσκευή; Επειδή δεν είδα σε όλο το thread κάποια σχετική αναφορά. 11. Όσο για το 4g, δε με απασχολεί. Όταν και αν το φέρουν σωστά στην Ελλάδα, έτσι ώστε μην υποτετραπλασσιάζεται η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, θα έχω αλλάξει πολλές συσκευές. Εμένα το θέμα με τους κωδικούς 1,2,3,4 είναι ποιος ( ή ποιοι ) είναι αυτός ( ή αυτοί ) που δέχεται η vodafone; Αυτά τα λίγα. :) Ευχαριστώ εκ των προτέρων. φίλε είμαι χρήστης Ζ10 παρ όλα αυτά πιστεύω oti για τα κριτήρια που θέτεις το είναι αυτό που ζητάς . ( 1-9) η ποιότητα ήχου κατά τη διάρκεια της κλήσης όσο και ο πομποδέκτης είναι καλύτερο από ότι ΝΟΚΙΑ Ε seriies είχα χρησημοποιήσει όλα αυτά τα χρόνια θα έχεις σήμα τoso GSM όσο wifi και σε σημεία που αλλά κινητά δε πιάνουν . η δοκιμή ήταν φέτος στις διακοπές με Iphone 4S . το οποίο δεν είχε σήμα ενώ εγώ έβγαζα κλήση κανονικά σίγουρα θα προτίνα χρήση ενσύρματων ακουστικών , πιθανά κάτι σε καλή ποιότητα για να σε ικανοποιεί η χρήση , τύπου Beats Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 φίλε είμαι χρήστης Ζ10 παρ όλα αυτά πιστεύω oti για τα κριτήρια που θέτεις το είναι αυτό που ζητάς . ( 1-9) η ποιότητα ήχου κατά τη διάρκεια της κλήσης όσο και ο πομποδέκτης είναι καλύτερο από ότι ΝΟΚΙΑ Ε seriies είχα χρησημοποιήσει όλα αυτά τα χρόνια θα έχεις σήμα τoso GSM όσο wifi και σε σημεία που αλλά κινητά δε πιάνουν . η δοκιμή ήταν φέτος στις διακοπές με Iphone 4S . το οποίο δεν είχε σήμα ενώ εγώ έβγαζα κλήση κανονικά σίγουρα θα προτίνα χρήση ενσύρματων ακουστικών , πιθανά κάτι σε καλή ποιότητα για να σε ικανοποιεί η χρήση , τύπου Beats Το z10 ή το q10; Δεν το έχεις γράψει. :) Όλα καλά, λοιπόν. Κοιτούσα και το z10, αλλά δεν είδα κάτι το ιδιαίτερο, που να με κάνει να πάω να το δω σε κάποιο stand.. Το q10 είναι τελείως διαφορετική συσκευή και ίσως να είναι και αυτό που να με έχει "τραβήξει" περισσότερο. Ακουστικά εννοείται ότι θα πάρω κάτι καλό, αν της συσκευασίας είναι @#€%&. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratous156 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Το z10 ή το q10; Δεν το έχεις γράψει. :) Όλα καλά, λοιπόν. Κοιτούσα και το z10, αλλά δεν είδα κάτι το ιδιαίτερο, που να με κάνει να πάω να το δω σε κάποιο stand.. Το q10 είναι τελείως διαφορετική συσκευή και ίσως να είναι και αυτό που να με έχει "τραβήξει" περισσότερο. Ακουστικά εννοείται ότι θα πάρω κάτι καλό, αν της συσκευασίας είναι @#€%&. της συσκευασίας είναι αρκετά καλά...θα μείνεις αρκετά ικανοποιημένος... Σε ότι αφορά τη συσκευή...προχώρα χωρίς δεύτερη σκέψη...θα σε καλύψει πλήρως βάση των κριτηρίων που έχεις θέσει Παράθεση Blackberry 9000-9650-9810-9900-Q10 White-Q10 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 της συσκευασίας είναι αρκετά καλά...θα μείνεις αρκετά ικανοποιημένος... Σε ότι αφορά τη συσκευή...προχώρα χωρίς δεύτερη σκέψη...θα σε καλύψει πλήρως βάση των κριτηρίων που έχεις θέσει Και κάτι τελευταίο. Σχετικά με την ανάλυση της οθόνης. Ξέρω έχει μεγάλη ανάλυση και είναι καλό αυτό. Σχετικά με τη γραμματοσειρά, στο myphone π.χ., έχει ικανοποιητικό μέγεθος για ανάγνωση; Και μπορώ να διαλέξω και διαφορετικό μέγεθος; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts