Jump to content

Blackberry Q10

k0miStiS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καμμία.Το λογότυπο της εταιρείας εμφανίζεται κατα το άνοιγμα και κλείσιμο της συσκευής.

Οπως αναφέρθηκε πιο πάνω, μόνο το SQN100-3 είναι 4G, άρα αυτό και μόνο πρέπει να προσέξεις. Τηλεφώνησε στο κατάστημα να σου πουν ποιό μοντέλο είναι πριν προχωρήσεις σε αγορά.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Η διαφορά τιμής ανάμεσα στο sqn100-3 και στο sqn100-2 είναι αρκετά σημαντική ( >100). Σκέφτομαι ίσως είναι καλύτερα να αγοράσω το sqn-100-2 αφού άλλωστε εχει 3g παντού. Λογικά δε θα μου λείψει το 4g για τα επόμενα 2-3 χρόνια εκτος αν μου διαφεύγει κάτι.

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Η διαφορά τιμής ανάμεσα στο sqn100-3 και στο sqn100-2 είναι αρκετά σημαντική ( >100). Σκέφτομαι ίσως είναι καλύτερα να αγοράσω το sqn-100-2 αφού άλλωστε εχει 3g παντού. Λογικά δε θα μου λείψει το 4g για τα επόμενα 2-3 χρόνια εκτος αν μου διαφεύγει κάτι.

Πολύ σωστά. Το 4G θα το χρησιμοποιήσεις λίγο και δεν υπάρχει παντού. Επίσης καταναλώνει πολύ περισσότερη μπαταρία (μην ξεχνάς το wi-fi με το οποίο πετάει). Εγώ 4G δεν χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ. Και απο τη στιγμή που υπάρχει μεγάλη διαφορά τιμής...

Πάντως, είναι υπέροχη συσκευή με ένα ακόμη πιο υπέροχο λειτουργικό. :)

Πολύ σωστά. Το 4G θα το χρησιμοποιήσεις λίγο και δεν υπάρχει παντού. Επίσης καταναλώνει πολύ περισσότερη μπαταρία (μην ξεχνάς το wi-fi με το οποίο πετάει). Εγώ 4G δεν χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ. Και απο τη στιγμή που υπάρχει μεγάλη διαφορά τιμής...

Πάντως, είναι υπέροχη συσκευή με ένα ακόμη πιο υπέροχο λειτουργικό. :)

Καλησπέρα και από εμένα

Παρακαλώ θερμά κάποιος φίλος που γνωρίζει να βοηθήσει...

Σκοπέυω να προχωρήσω σε αγορά του Q10 , σε αντικατάσταση του BB Bold 9780 .

Το κινητό κύρίως το χρησιμοποιώ για επαγγελματική συσκευή ( πάρα πολλά τηλεφωνήματα και emails καθημερινά)

Με την υπηρεσία BIS της Blackberry έχω συμπίεση ( με το πρόγραμμα BIS 500 MB της Cosmote είμαι υπερ καλυμμένος ...) και ταυτόχρονα έχω άμεσο mail ( ακριβώς λόγω της BIS)σε δύο λογαριασμούς email ( προσωπικό αλλά κυρίως επαγγελματικό)

Τώρα που δεν υπάρχει συμπίεση μήπως θα χρειαστώ τεράστιο όγκο δεδομένων ?? ( η εναλλακτική του WiFi) δεν παίζει , γιατί είμαι πολλές ώρες εκτός γραφείου ...

Επίσης , άμεσο email θα έχω ?? Φαντάζομαι θα έχει δυνατότητα push email , αλλά πόσο συχνό ??

Και μια τρίτη ερώτηση , από αυτονομία είναι οκ ??? Εννοώ αντέχει μια μέρα με σκληρή όμως χρήση ( ομιλία και emails ??)

Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Θανάσης

Καλησπέρα και από εμένα

Παρακαλώ θερμά κάποιος φίλος που γνωρίζει να βοηθήσει...

Σκοπέυω να προχωρήσω σε αγορά του Q10 , σε αντικατάσταση του BB Bold 9780 .

Το κινητό κύρίως το χρησιμοποιώ για επαγγελματική συσκευή ( πάρα πολλά τηλεφωνήματα και emails καθημερινά)

Με την υπηρεσία BIS της Blackberry έχω συμπίεση ( με το πρόγραμμα BIS 500 MB της Cosmote είμαι υπερ καλυμμένος ...) και ταυτόχρονα έχω άμεσο mail ( ακριβώς λόγω της BIS)σε δύο λογαριασμούς email ( προσωπικό αλλά κυρίως επαγγελματικό)

Τώρα που δεν υπάρχει συμπίεση μήπως θα χρειαστώ τεράστιο όγκο δεδομένων ?? ( η εναλλακτική του WiFi) δεν παίζει , γιατί είμαι πολλές ώρες εκτός γραφείου ...

Επίσης , άμεσο email θα έχω ?? Φαντάζομαι θα έχει δυνατότητα push email , αλλά πόσο συχνό ??

Και μια τρίτη ερώτηση , από αυτονομία είναι οκ ??? Εννοώ αντέχει μια μέρα με σκληρή όμως χρήση ( ομιλία και emails ??)

Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Γειά,

και εγώ πριν, το Bold 9780 είχα :)

Η μπαταρία του Q10 είναι πολύ καλή.

Εmail έχω 3 λογαριασμούς και ναι η αμεσότητα είναι σχεδόν η ίδια με πριν.

Data: Ναι, θα σου καταναλώσει περισσότερα από πριν, όμως οχι και κάτι τρομερό. Τα 300ΜΒ του συμβολαίου μου δεν τα φτάνω, κάνω όμως χρήση wi-fi αργά στο σπίτι. Πάντα εξαρτάται απο τη χρήση που κάνεις και πόσες εφαρμογές έχεις να τρέχουν.

Σε συμβουλεύω να προχωρήσεις και δεν θα το μετανιώσεις καθώς το Q10 είναι παρα πολύ καλό και το Blackberry OS10 παρα παρα πολύ καλό. Θα ενθουσιαστείς.

Γειά,

και εγώ πριν, το Bold 9780 είχα :)

Η μπαταρία του Q10 είναι πολύ καλή.

Εmail έχω 3 λογαριασμούς και ναι η αμεσότητα είναι σχεδόν η ίδια με πριν.

Data: Ναι, θα σου καταναλώσει περισσότερα από πριν, όμως οχι και κάτι τρομερό. Τα 300ΜΒ του συμβολαίου μου δεν τα φτάνω, κάνω όμως χρήση wi-fi αργά στο σπίτι. Πάντα εξαρτάται απο τη χρήση που κάνεις και πόσες εφαρμογές έχεις να τρέχουν.

Σε συμβουλεύω να προχωρήσεις και δεν θα το μετανιώσεις καθώς το Q10 είναι παρα πολύ καλό και το Blackberry OS10 παρα παρα πολύ καλό. Θα ενθουσιαστείς.

Καλησπέρα

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες.

Οκ , λέω να προχωρήσω και εγώ σε αγορα λοιπόν ...

Κάποια πρόταση για θήκη μαζί με την αγορά κινητού ??

Τι λέτε για τις παρακάτω ?? Γενικά , εσείς οι κάτοχοι , χρησιμοποιείτε θήκη ??

http://www.mobilecenter.gr/blackberry-leather-pocket-black-for-blackberry-q10-acc-50704-201.html

http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/Case-BlackBerry-Q10-ACC-50707-201-Black.aspx

Ευχαριστώ

Edited by Montoya_f1
Θανάσης

Συνφορουμίτες , αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι το εξής ...vodafone και cosmote το 4g παίζει στην ίδια μπάντα? Εαν πάρουμε vodafone branded blackberry q10 θα παίζει κανονικά το 4G σε cosmote? Απ'ότι κατάλαβα πρέπει να ψάξω για SQN 100-3. Επειδή βλέπω την τιμή του να παίζει χαμηλά στα 335 - 345 περίπου ....Επίσης αυτονομία παιζει και δεύτερη μέρα (με τηλέφωνα και μαιλ μεσαία χρήση , και wifi για απαντήσεις επαγγελματικών mails). Απο service ξέρει κανένας τι γίνεται , εαν χρειαστεί πχ όσοι αγόρασαν απο ιντερνετικό μαγαζί η εγγύηση , όλα καλά ? Για service τι παίζει ? σε επαρχία μεριά (Ηράκλειο Κρήτης)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Παιδιά, επειδή έλειψα λίγο καιρό από τα μούρα, στείλτε μου σε πμ ποιο σκρουτζομάγαζο φέρνει 4G μοντέλο. Εκτός VnP που φέρνει και τα 2.

Οσοι έχετε δουλεψει το blackberry 10, δουλευει το gps με ελληνικους χαρτες; Αν ναι, ποιες εφαρμογες χρησιμοποιείτε για destinator;

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω εάν χαλάσει το κινητο (BB) εντός εγγύησης και στο αντικαταστήσουν (από την BB) λέγοντάς σου οτι είναι καινούργιο χωρίς κουτί ,για να αποφευχθούν οι πωλήσεις , με καινουργιο ΙΜΕΙ ,χαρτί αντικατάστασεις και εγγύηση που ισχύει απο την έκδοση του δελτίυ αντικατάστασης και για ένα χρόνο, γίνεται αυτο σε καμία περίπτωση να είναι refurbished και να στο πλασάρουν καινούργιο?

τι εννοεις για να αποφευχθουν πωλησεις?απο οσο ξερω για αντικατασταση σου δινουν κουτατο.εχεις υποψια οτι σου εδωσαν refurbished?

οχι οχι,σε μια αγοραπωλησία που μπορεί να γίνει, ο ιδιωκτήτης του εν λογω κινητου ,μου είπε οτι το πρώτο του έπεσε κάτω και η BB του το αντικατέστησε με δελτίο αντικατάστασης ,καινούργιο ΙΜΕΙ,εγγύηση που να ισχύει απο την έκδοση του δελτίου αντικατάστασης αλλά μου είπε οτι δεν του έδωσαν κουτί,γιαυτο ρωτάω ,επειδή με εγγυήσεις κτλ δεν έχω εμπειρία.Οπότε εσύ λες οτι σου δίνουν και το κουτί κανονικά?

Καλησπέρα παιδια,

Έφτασε η ώρα να αντικαταστήσω to bb μου.Όντας κάτοχος bb με qwerty τα τελευταία 4 χρόνια η επιλογή μου είναι προφανώς το Q10.

Το βρήκα εδω: http://www.vnp.gr/kinita-tilefona/blackberry/blackberry-q10-sqn100.html όπου μου είπαν ότι είναι εισαγωγής από Αγγλία. Οι απορίες στις οποίες θα ήθελα την βοήθεια σας είναι οι εξής:

1) Τι γίνεται με το BIS? Πρέπει να πάω στην cosmote να το κόψω και να το αντικαταστήσω με κάποια MB internet? Αν ναι, πόσα θα προτείνατε για μια μέτρια με άνω του μετρίου χρήση (15-20 mails, social media, browsing)?

2) Οι αναβαθμίσεις του λογισμικού γίνονται κανονικά τώρα που οι πάροχοι δεν φέρνουν καν την συσκευή στην ελλάδα?

3)Για τυχόν service που απευθύνομαι?

4)Δεν έχω αγοράσει ποτέ προϊόν εισαγωγής οπότε συγχωρέστε τον όποιο ενδιασμό μου, αλλά αξίζει να το αγοράσω από το VnP ή θα ήταν καλύτερα από κάποιο μαγαζί ποιο ευρείας αποδοχής (κατάστημα amazon π.χ.) από τη στιγμή που δε το βρίσκω στην cosmote?

P.S.To 4G δε με απασχολεί

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Καλησπέρα παιδια,

Έφτασε η ώρα να αντικαταστήσω to bb μου.Όντας κάτοχος bb με qwerty τα τελευταία 4 χρόνια η επιλογή μου είναι προφανώς το Q10.

Το βρήκα εδω: http://www.vnp.gr/kinita-tilefona/blackberry/blackberry-q10-sqn100.html όπου μου είπαν ότι είναι εισαγωγής από Αγγλία. Οι απορίες στις οποίες θα ήθελα την βοήθεια σας είναι οι εξής:

1) Τι γίνεται με το BIS? Πρέπει να πάω στην cosmote να το κόψω και να το αντικαταστήσω με κάποια MB internet? Αν ναι, πόσα θα προτείνατε για μια μέτρια με άνω του μετρίου χρήση (15-20 mails, social media, browsing)?

2) Οι αναβαθμίσεις του λογισμικού γίνονται κανονικά τώρα που οι πάροχοι δεν φέρνουν καν την συσκευή στην ελλάδα?

3)Για τυχόν service που απευθύνομαι?

4)Δεν έχω αγοράσει ποτέ προϊόν εισαγωγής οπότε συγχωρέστε τον όποιο ενδιασμό μου, αλλά αξίζει να το αγοράσω από το VnP ή θα ήταν καλύτερα από κάποιο μαγαζί ποιο ευρείας αποδοχής (κατάστημα amazon π.χ.) από τη στιγμή που δε το βρίσκω στην cosmote?

P.S.To 4G δε με απασχολεί

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Σωστή απόφαση.

Για καλύτερη ενημέρωση σου, δες στο forum πιο πάνω αλλά και στην ενότητα Ζ10, υπάρχουν πολλές πληροφορίες που θα σου φανούν χρήσιμες.

(1) Ναι στο ΒΒ10 δεν υπάρχει το BIS και θα χρειαστείς πρόγραμμα με περισσότερα data. Εμένα 300ΜΒ μου φτάνουν. Ξεκινάς και βλέπεις (έχεις πάντα το πολύ καλό wi-fi)

(2) Ναι τα updates γίνονται κανονικά.

(3) Για service στον πωλητή ή στον πάροχο.

(4) Οι περισσότεροι απο σκρουτζομάγαζο τα πήραμε. Διάβασε και τις κριτικές στο skroutz.gr για το όποιο κατάστημα επιλέξεις και πριν εκτελέσεις την αγορά επικοινώνησε μαζί τους τηλεφωνικά για να βεβαιωθείς ότι το έχουν και είναι το μοντέλο που θες.

Καλώς να το δεχθείς ... θα ενθουσιαστείς :)

Να σαι καλά για την γρήγορη απάντηση.

*Ξέχασα να ρωτήσω τι SIM παίρνει το Q10? πρέπει να αλλάξω την κανονική που έχω τώρα?

Να σαι καλά για την γρήγορη απάντηση.

*Ξέχασα να ρωτήσω τι SIM παίρνει το Q10? πρέπει να αλλάξω την κανονική που έχω τώρα?

;)

Ναι, Micro sim όπως όλα τα smartphones τώρα και θα πρέπει να την αλλάξεις σε ένα κατάστημα του παρόχου σου.

οχι οχι,σε μια αγοραπωλησία που μπορεί να γίνει, ο ιδιωκτήτης του εν λογω κινητου ,μου είπε οτι το πρώτο του έπεσε κάτω και η BB του το αντικατέστησε με δελτίο αντικατάστασης ,καινούργιο ΙΜΕΙ,εγγύηση που να ισχύει απο την έκδοση του δελτίου αντικατάστασης αλλά μου είπε οτι δεν του έδωσαν κουτί,γιαυτο ρωτάω ,επειδή με εγγυήσεις κτλ δεν έχω εμπειρία.Οπότε εσύ λες οτι σου δίνουν και το κουτί κανονικά?

Όταν κάποτε είχα πρόβλημα με το storm 1, μου έκαναν αντικατάσταση με τον τρόπο που περιγράφεις. Χωρίς κουτί κλπ, νέα συσκευή με νέα χαρτιά.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

• 2 weeks later...

Να σας ρωτήσω βρε παιδιά κάτι ακόμα.....?

Είμαι στο τσακ να πάρω ένα Q10 και θέλω να ρωτήσω το εξής...Είναι εύκολο να σετάρεις gmail κανονικά ? Επειδή διατηρώ δύο ιστοσελίδες και λαμβάνω μαίλ στο nexus που έχω τώρα απο mail droid application είναι εύκολο να βρω εφαρμογή να τα λαμβάνω στο Q10. Όσον αφορά την Cosmote έχω πάει σε δυο καταστήματα και δεν έχουν ιδέα όσον αφορά τα προγράμματα χρήσης. Έχω στο πρόγραμμα μου 1.5 gb ιντερνετ , μπορώ να το δουλεύω κανονικά στο μπέρρυ ή θα τρέχω για να ενεργοποιήσω ειδικό πρόγραμμα ?( πράγμα που δεν συμφέρει ).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας

Να σας ρωτήσω βρε παιδιά κάτι ακόμα.....?

Είμαι στο τσακ να πάρω ένα Q10 και θέλω να ρωτήσω το εξής...Είναι εύκολο να σετάρεις gmail κανονικά ? Επειδή διατηρώ δύο ιστοσελίδες και λαμβάνω μαίλ στο nexus που έχω τώρα απο mail droid application είναι εύκολο να βρω εφαρμογή να τα λαμβάνω στο Q10. Όσον αφορά την Cosmote έχω πάει σε δυο καταστήματα και δεν έχουν ιδέα όσον αφορά τα προγράμματα χρήσης. Έχω στο πρόγραμμα μου 1.5 gb ιντερνετ , μπορώ να το δουλεύω κανονικά στο μπέρρυ ή θα τρέχω για να ενεργοποιήσω ειδικό πρόγραμμα ?( πράγμα που δεν συμφέρει ).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας

Ναι, παααρα πολύ εύκολο και δεν χρειάζεσαι κάποια εφαρμογή. Εγώ έχω τρείς λογαριαμούς μέιλ (gmail, yahoo ...) Οι ενημερώσεις είναι αμεσες!

Το 1.5GB είναι υπερ αρκετό (εγώ έχω 300ΜΒ) και είναι οκ με πολλή χρήση emails, BB Messenger, Browsing, apps.

Υπενθύμιση: Τα μπέρυ έγιναν γνωστά κυρίως για τα διαχείρηση των μειλ.

Συμβουλή: Να το πάρεις (και εγώ Nexus είχα)

:)

να σαι καλά , γιατί στην κοσμοτέ που πήγα ψιλο απογοητεύτηκα. Δεν είχαν ιδέα και μου φαίνεται οτι γενικά τα μπέρρυ τα έχουνε ψιλο θαμμένα . Κυρίως μαιλ θα δουλεύω και επισυνάψεις....Για μένα είναι παααααρα πολύ σημαντικό η αποσπώμενη μπαταρία , και ειδικά σε επαγγελματικό τηλέφωνο

Ευχαριστώ!!!!!

να σαι καλά , γιατί στην κοσμοτέ που πήγα ψιλο απογοητεύτηκα. Δεν είχαν ιδέα και μου φαίνεται οτι γενικά τα μπέρρυ τα έχουνε ψιλο θαμμένα . Κυρίως μαιλ θα δουλεύω και επισυνάψεις....Για μένα είναι παααααρα πολύ σημαντικό η αποσπώμενη μπαταρία , και ειδικά σε επαγγελματικό τηλέφωνο

Ευχαριστώ!!!!!

Παρακαλώ.

Δυστυχώς, είναι όπως το λες και έχει να κάνει με θέματα μαρκετινγκ των παρόχων (τι τους συμφέρει να πουλησουν με κέρδος).

Εδώ στο φόρουμ του Q10 αλλά και του Ζ10 θα βρείς πολλές χρήσιμες πληροφορίες. Κάνεις σωστή επιλογή ιδίως για τη χρήση που το θέλεις (για εμας τους επαγγελματίες το κινητό είναι πρώτα εργαλείο και μετα όλα τ' άλλα).

Η μπαταρία είναι πολύ καλή (καλύτερη από του Nexus αλλά και του Ζ10). Υπάρχει εξωτερικός φορτιστής (περιλαμβάνει και μπαταρία) της Blackberry για την περίπτωση που είσαι on the go και ξεμένεις, αλλά δεν νομίζω να τον χρειαστείς.

Ψάχνοντας να αλλάξω κινητό ομολογώ πως με γοητεύει πολυ το q10!!!οι ερωτήσεις που ηθελα να κάνω ειναι:

1.επαφες απο το iPhone που ειναι συγχρονισμενες μεσω iCloud πως περνάω;

2. Επειδή βγάζω πολλές φωτό ειναι καλη η φωτογραφική του

3. Απο gps υπαρχει προγραμμα που να μην χρήσιμοποιει data!? και

4. Χρησιμοποιώ πολυ Instagram και tapatalk υπάρχουν στο bb?

Ευχαριστω

Ψάχνοντας να αλλάξω κινητό ομολογώ πως με γοητεύει πολυ το q10!!!οι ερωτήσεις που ηθελα να κάνω ειναι:

1.επαφες απο το iPhone που ειναι συγχρονισμενες μεσω iCloud πως περνάω;

2. Επειδή βγάζω πολλές φωτό ειναι καλη η φωτογραφική του

3. Απο gps υπαρχει προγραμμα που να μην χρήσιμοποιει data!? και

4. Χρησιμοποιώ πολυ Instagram και tapatalk υπάρχουν στο bb?

Ευχαριστω

1. http://us.blackberry.com/support/transferring-to-bb10-device/personal.html

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

2. Για τα δεδομένα τα δικά μου είναι καλή. Μπορείς να βρεις πολλά συγκριτικά πάντως στο google μεταξύ του Q10 και άλλων συσκευών.

3. Υπάρχει πρόγραμμα, ναι, αλλά δεν είναι δωρεάν.

4. Υπάρχουν και τα δύο μέσω snap, δεν έχω χρησιμοποιήσει όμως το tapatalk για να σου πω αν λειτουργεί σωστά. Το instagram είναι οκ.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

με χαλαρη χρηση .... κλησεις 30 λεπτων το πολυ την ημερα και λιγο internet ... δηλαδη διαβασμα email 3-4 φορες την ημερα... η μπαταρια ποσο περιπου κραταει ???

με χαλαρη χρηση .... κλησεις 30 λεπτων το πολυ την ημερα και λιγο internet ... δηλαδη διαβασμα email 3-4 φορες την ημερα... η μπαταρια ποσο περιπου κραταει ???

Και 2 ημερες αν κινείσαι σε περιοχές με καλό σήμα

• The topic was unpinned