Jump to content

myphone.gr podcast No. 9: Στον απόηχο του Galaxy S4 [+poll!]

DJDB
 Κοινοποίηση

Θα αγοράσετε το νέο Galaxy S4 της Samsung;  

626 members have voted

1. 1. Θα αγοράσετε το νέο Galaxy S4 της Samsung;

• Θα το αγοράσω σίγουρα, είμαι βέβαιος
      86
    • Είναι αρκετά πιθανό πως θα το αγοράσω
      149
    • Μάλλον όχι, μικρή πιθανότητα
      152
    • Όχι, σε καμία περίπτωση
      218
    • Δεν γνωρίζω / δεν απαντώ
      21

Recommended Posts

Το vs που ζήτησε ο Κωνσταντίνος θα είναι όλα τα λεφτά, αλλά πρέπει να γίνει τέλος Ιουνίου Όχι τώρα.

Τώρα μιλάμε υποθετικά.

Για μένα το Sony Z θέλει ακόμα μια χρονιά για γίνει πλήρως αναγνωστικό.

Το HTC one αν είχε μια Νορμάλ κάμερα και μπαταρία 2900 mAh, θα ήταν ο νικητής.

Δεν συμπεριλαμβανω το θέμα του κλειδωματος και τις + εκδόσεις που βγάζει κάθε τόσο η HTC.

Είναι πράγματα που αφορούν λίγους. Για μένα πολύ σημαντικά αλλά για κάποιον που αγοράζει με επιδότηση κάθε 2 χρόνια δεν έχουν σημασία.

Μεγαλύτερο πρόβλημα για την HTC είναι ότι όσοι μπαίνουν τώρα στα smartphones δεν την ξέρουν αφού δεν έχει συσκευές στην φθηνή κατηγορία και δεν είναι γνωστή από τις τηλεοράσεις όπως οι άλλοι δύο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 118
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλο το podcast αλλα ρε μαγκες Ντροπη πραγματικα.. στο 22:50 αν θυμαμαι καλα , ο βοθρος ρευεται ;; Ειναι δυνατον ; Σπιτι του ειναι , ή σε σοβαρο φορουμ τεχνολογιας ;

@kotsos κλαιω ρε φιλε:lol:

Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν.

Καλο το podcast αλλα ρε μαγκες Ντροπη πραγματικα.. στο 22:50 αν θυμαμαι καλα , ο βοθρος ρευεται ;; Ειναι δυνατον ; Σπιτι του ειναι , ή σε σοβαρο φορουμ τεχνολογιας ;

Προσπάθησα να βρω το σημείο που λες γιατί δεν θυμόμουν κάτι τέτοιο. Νομίζω έχεις κάποιο πρόβλημα στα αυτιά ή δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τους ήχους.

Το Podcast είναι βαρετό. 35 φορές η λέξη "δυστυχώς" και γενικά ....όλα χάλια. Σιγά ρε παιδιά, τόσο χάλια πάνε τα πράγματα? Τόσο μαύρη μαυρίλα όλα...

Προσπάθησα να βρω το σημείο που λες γιατί δεν θυμόμουν κάτι τέτοιο. Νομίζω έχεις κάποιο πρόβλημα στα αυτιά ή δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τους ήχους.

Το Podcast είναι βαρετό. 35 φορές η λέξη "δυστυχώς" και γενικά ....όλα χάλια. Σιγά ρε παιδιά, τόσο χάλια πάνε τα πράγματα? Τόσο μαύρη μαυρίλα όλα...

Octap πανε στο 22:42 ακριβως και ακου μεχρι το 22:46 . Θα δεις οτι δεν ειμαι εγω που εχω το προβλημα στα αυτια και μπορω να ξεχωρισω μια χαρα τους ηχους. Ακουγεται μαλιστα και το ποτηρι που αφηνει στο τραπεζι ή οτι πινει τελος παντων

Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X

Εγώ. Και δεν λέω ότι δεν έχει αλλάξει σημαντικά, άκουσε το ξανά ;).

Αυτό που θέλω να πω (δεν νομίζω πως το αναλύω όμως) είναι πως οι κατασκευαστές εξαρτημάτων υπολογιστών (cpu, gpu κτλ) έφτασαν κάποια στιγμή την τεχνολογία σε παρακμή. Μετά από τον «καλπασμό» των Mhz και Ghz που υπήρξε επί αρκετά χρόνια, επήλθε κάποια στιγμή η παρακμή (και δεν νομίζω πως έχει ξεπεραστεί ακόμη, δεν βλέπω κανέναν να ασχολείται ιδιαίτερα με το θέμα).

Το ίδιο πράγμα πάει να συμβεί σήμερα και στα smartphones...

Καμία παρακμή στους υπολογιστές. Οι καταναλώσεις έχουν πέσει τρελά και σε απολύτως αντιστρόφως ανάλογη πορεία με τις επιδόσεις που σκαρφαλώνουν συνέχεια. Εδώ και 3-4 χρόνια το τροφοδοτικό έχει κάτσει στα 500 watt και δε λέει να ανέβει παραπάνω. Τη στιγμή που τα γραφικά των παιχνιδιών παίζουν full hd με 40fps σε προπέρσινο μηχάνημα... Δεν υπάρχει καμιά στασιμότητα. Αν παρακολουθήσετε δοκιμές gpu, cpu, memory και ssd πώς έτρεχαν τα παιχνίδια τότε και τώρα θα πάθετε πλάκα!

Εγώ δεν συμφωνώ στο podcast με μία τάση απαξίωσης που υπήρχε για τις συσκευές του 2013. Δεν είναι λογικό να περιμένει κανείς να ανακαλύπτεται η αμερική κάθε χρόνο. Είναι βαρβάτη η εξέλιξη που γίνεται έτσι και αλλιώς και σε ποιότητα υλικών (της Samsung εξαιρουμένης :p) και σε ηλεκτρονικά μέρη.

Ίσως φέτος να είναι η χρονιά που τα specs δε φέρνουν τίποτα, γι'αυτό να σας φαίνεται έτσι. Είναι πιο ξεκάθαρο από ποτέ ότι το software από εδώ και μπρος θα κάνει τη διαφορά μαζί με τις διαδικτυακές υπηρεσίες που συνεχώς προοδεύουν.

Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains.

Octap πανε στο 22:42 ακριβως και ακου μεχρι το 22:46 . Θα δεις οτι δεν ειμαι εγω που εχω το προβλημα στα αυτια και μπορω να ξεχωρισω μια χαρα τους ηχους. Ακουγεται μαλιστα και το ποτηρι που αφηνει στο τραπεζι ή οτι πινει τελος παντων

Το ενδεχόμενο να είναι καρέκλα γραφείου ας πούμε, δεν παίζει; :p Χωρίς πλάκα, δεν είναι ρέψιμο!

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

Παιδιά, το θέμα που συζητάτε λήγει έδω, έλεος, υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα στο podcast και την συσκευή να συζητήσουμε από το αν ήταν ή δεν ήταν και τι ήταν..

Στο θέμα μας :-)

δυνατη συσκευη το galaxy s και πιστευω θα εχει καλες πωλησεις οπως το προηγουμενο

DJDB πως θα κατεβασω το τελευταιο podcast

Edited by geo_1983petra

Ρε παιδια ραδιοφωνο δεν εχει;:confused:
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

δυνατη συσκευη το galaxy s και πιστευω θα εχει καλες πωλησεις οπως το προηγουμενο

DJDB πως θα κατεβασω το τελευταιο podcast

Συνιστούμε να το ακούσεις από το Mixcloud.

Τώρα, αν θέλεις οπωσδήποτε να το κατεβάσεις, try this.

Ρε παιδια ραδιοφωνο δεν εχει;:confused:

Από ότι φαίνεται όχι.. Ούτε με τον snap ούτε με τον octa

Φιλικά Γιώργος

Κάποια στιγμή ίσως πάρω το Note II ή και το S4 αλλά στην τιμή που είναι τώρα αποκλείεται. Είμαι πολύ ευχαριστημένος απο το S2 οπότε μπορεί να ξαναπροτιμήσω τη samsung (αν όλα πάνε καλά μέχρι τότε) αλλά όταν πλέον το S4 θα έχει πέσει αρκετά.

Ήρθαν κι άλλα νέα. Galaxy S4 Mini τελικά στην οικογένεια ακόμη 1 φορά http://www.sammobile.com/2013/03/22/spotted-samsung-galaxy-s4-mini/ ομορφούτσικο φαίνεται πάτνως :D

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Δεν θα το αποκτήσω καθότι μετά από αρκετά Android και με τελευταία αγορά το LG 4X, άλλαξα σε iphone 5 και με καλύπτει απόλυτα. Επίσης δεν βολεύουν εμένα προσωπικά τηλεφωνικές συσκευές άνω των 4 ή άντε 4,5 ιντσών. Προτιμώ ένα μικρό tablet αντ αυτού. Το GALAXY 4 είναι σπουδαία συσκευή αλλά είναι και το τι ταιριάζει στον καθένα ενώ ανέκαθεν μου άρεσε το κινητό μου να έχει και κάποιο ξεχωριστό design.Αν κάποια στιγμή βαριόμουν το iphone και τα windows 8 και bb10 αποκτούσαν περισσότερες εφαρμογές ίσως το σκεφτόμουν για κάποιο lumia h bb.

συγγνωμη κιολας αλλα τι ξεχοριστο design εχει το iphone5 απο τα υπολοιπα iphone???:blink::blink::blink::blink:

Θα περιμένω το Google Nexus 5!

φιλε μου στην θεση σου θα περιμενα το galaxy s5..:lol::lol::p:p

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα
Μια του κλεφτη δυο του κλεφτη τρεις και εγινε ΥΠΟΥΡΓΟΣ:lol:

To nexus to 5 δεν θα το περιμένω γιατί θα αργήσει αλλά θα περιμένω το Google X Phone και ανάλογα θα προχωρήσω σε αγορά. Ξενερωμα πάντως που δεν εχει octa με 4g υποστήριξη, ψιλοκοροϊδία μου φάνηκε..

To nexus to 5 δεν θα το περιμένω γιατί θα αργήσει αλλά θα περιμένω το Google X Phone και ανάλογα θα προχωρήσω σε αγορά. Ξενερωμα πάντως που δεν εχει octa με 4g υποστήριξη, ψιλοκοροϊδία μου φάνηκε..

Θα εχει lte υποστηριξη, γι αυτο αργουν να το βγαλουν στην αγορα... το δηλωσε κ η samsung στο προσωπικο της twitter