fanish1 Δημοσιεύτηκε July 17, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 17, 2004 Παιδιά μπορεί να με βοηθήσει κάποιος λέγοντας μου ποιό πρόγραμμα να χρησιμοποιήσω για να κάνω τα Dvd μου αρχεία Avi ή Mpeg!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. July 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 Gordian Knot 'h to Auto Gordian Knot(pou exei aytomates ry8miseis)...epishs ypaxrei kai to neodivx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. July 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 Egw xrisimopoio to DVDx Check it... :whistle: Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas_D Δημ. July 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tntiseverywere (17 Ιούλ. 2004 , 12:28) Egw xrisimopoio to DVDx Check it... :whistle: Συμφνωνω απολυτα!! Και εγω αυτο χρησιμοποιω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος!! Και απλω στην χρηση του και σε SVCD , VCD , Divx κανει !!!!! Παράθεση Ειχα να σου πω πολλα μα δε μιλσουσα.Ηξερα τη θεση μου καλα και υποχωρουσα. Ενιωσα να χανομαι αλλα χαμογελουσα. Επαιξα το ρολο μου καλα και αδιαφορουσα.Ακουγα για αλλον να μιλας και συμφωνουσα. Παραλιγο να εκλαιγα κι ομως γελουσα. Γιατι δεν μπορουσα να σου πω το ποσο σ'αγαπησα και ποσο σ'αγαπω...!!! ~~~~!~~~~Livas_D~~~~!~~~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. July 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tntiseverywere (17 Ιούλ. 2004 , 12:28) Egw xrisimopoio to DVDx Check it... :whistle: Θα το βρώ κάπου free ή πρέπει να το πληρώσω?? Είναι μεγάλο για να μου το στείλει κάποιος αν το έχει?? Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 Το DVDx έχει κάκιστη ποιότητα. Να προτιμήσεις το Gordian Knot για άριστα αποτελέσματα ή το AutoGK αν βαριέσαι. Διάβασε τους οδηγούς στο http://www.doom9.org Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris3 Δημ. July 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 Gordian Knot gia teleia apotelesmata!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. July 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 Ευχαριστώ μάγκες θα το δοκιμάσω!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. July 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE (17 Ιούλ. 2004 , 21:10) Το DVDx έχει κάκιστη ποιότητα. Να προτιμήσεις το Gordian Knot για άριστα αποτελέσματα ή το AutoGK αν βαριέσαι. Διάβασε τους οδηγούς στο http://www.doom9.org Το κατέβασα αλλά μάλον επειδή έιμαι ψιλοάσχετος με μπερδέυει!! Κατάφερα και έκανα ένα απόσπασμα απο ένα Dvd σε Avi αλλά χωρίς ήχο!! Κάτι είναι και αυτό για αρχή!! Χωρίς πλάκα τώρα αν το έχει κανείς μπορεί να δώσει οδηγίες?? :eek: :eek: :cry: :cry: Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas_D Δημ. July 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE (17 Ιούλ. 2004 , 21:10) Το DVDx έχει κάκιστη ποιότητα . Να προτιμήσεις το Gordian Knot για άριστα αποτελέσματα ή το AutoGK αν βαριέσαι. Διάβασε τους οδηγούς στο http://www.doom9.org Σε αυτο παντως φιλε μου διαφωνω !!! Γιατι αν βαλεις το DVDx 2.2 με Codes Divx503Bundle (Ετσι το εχω εγω) και μπορω να σου πω οτι τα κανει Τελεια!!!! Σε ενα cdaki το βαζω το πολυ μεχρι 1:40 λεπτα!!! γιατι μετα ναι δεν λεω , αρχιζει και χαλαει η ποιοτητα!!! Παράθεση Ειχα να σου πω πολλα μα δε μιλσουσα.Ηξερα τη θεση μου καλα και υποχωρουσα. Ενιωσα να χανομαι αλλα χαμογελουσα. Επαιξα το ρολο μου καλα και αδιαφορουσα.Ακουγα για αλλον να μιλας και συμφωνουσα. Παραλιγο να εκλαιγα κι ομως γελουσα. Γιατι δεν μπορουσα να σου πω το ποσο σ'αγαπησα και ποσο σ'αγαπω...!!! ~~~~!~~~~Livas_D~~~~!~~~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jzand Δημ. July 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2004 επειδη χρησιμοποιω και τα δυο το gk ειναι καλυτερο αλλα μονο για αναπαραγωγη σε pc. αν δοκιμασεις να παιξεις ταινια σε επιτραπεζιο dvd θα κολλαει Παράθεση jzand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jzand (18 Ιούλ. 2004 , 12:54) επειδη χρησιμοποιω και τα δυο το gk ειναι καλυτερο αλλα μονο για αναπαραγωγη σε pc. αν δοκιμασεις να παιξεις ταινια σε επιτραπεζιο dvd θα κολλαει Μα αφού το GK τα κάνει DivX! Έχεις επιτραπέζιο DivX player; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. July 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2004 Gk rulezz :p Τελειωνω το καθε pass σε 45-50 λεπτα και το αποτελεσμα ειναι σαφως καλυτερο . Απο την αλλη η χρηση του απαιτει περισσοτερη ενασχοληση και αρκετο χρονο συγκριτικα με το DVDx . Το δευτερο το χρησιμοποιω μονο για ταινιες που δεν με ενδιαφερει και πολυ το πως θα βγουν και κυριως οταν δεν εχω τον χρονο να ασχοληθω και πολυ με το αποτελεσμα που θα εχει η κωδικοποιηση . Να μπορουσε να εκμεταλευτει το DVDx και τους 2 λογικους επξεργαστες ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος R.I.P. (18 Ιούλ. 2004 , 17:18) Gk rulezz :p Τελειωνω το καθε pass σε 45-50 λεπτα και το αποτελεσμα ειναι σαφως καλυτερο . Απο την αλλη η χρηση του απαιτει περισσοτερη ενασχοληση και αρκετο χρονο συγκριτικα με το DVDx . Το δευτερο το χρησιμοποιω μονο για ταινιες που δεν με ενδιαφερει και πολυ το πως θα βγουν και κυριως οταν δεν εχω τον χρονο να ασχοληθω και πολυ με το αποτελεσμα που θα εχει η κωδικοποιηση . Να μπορουσε να εκμεταλευτει το DVDx και τους 2 λογικους επξεργαστες ... Τι επεξεργαστή έχεις φίλε που κάνει τόσο γρήγορα το DivX?? Γιατί εγώ με 2,4 GHz το κάθε pass κάνει από 2-2.30 ώρες και συνολικά 6-7 ώρες "ντιβεξάρω" μια ταινία. Η ποιότητα είναι πολύ καλή από το Auto Gordian Knot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. March 17, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Παιδιά μετά παο καιρό να ρωτήσω και κάτι άλλο!! Εμένα μου κάνει μόνο Χivd και όταν πατάω Divx μου λέει Divx is not intaled. Τι διαφορά έχουν αυτά τα δύο?? Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2006 Παιδιά μετά παο καιρό να ρωτήσω και κάτι άλλο!! Εμένα μου κάνει μόνο Χivd και όταν πατάω Divx μου λέει Divx is not intaled. Τι διαφορά έχουν αυτά τα δύο?? Διαφορετικές υλοποιήσεις του MPEG-4 codec. Το xvid είναι open source ενώ το divx commercial. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. March 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 Παιδιά το Auto Gordian Knot κάνει avi μόνο τα Video Cd ή και τα DVD?? Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SamsungX460 Δημ. March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 είμαι άσχετη αλλά δείξτε λίγο κατανόηση. σε τι χρησιμεύει μια μετατροπή από dvd σε mpeg/avi; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 Χρησιμευει στο να κανεις το dvd πιο μικρο, να εχει πιο μικρο μεγεθος και να μπορεις να το βαλεις πχ σε ενα PSP. Το CloneDvd Mobile; Ειναι φοβερο!!! h**p://www.nsaneproductions.com/?request=2947626 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 είμαι άσχετη αλλά δείξτε λίγο κατανόηση. σε τι χρησιμεύει μια μετατροπή από dvd σε mpeg/avi; Απο 4GB που είναι η ταινία μπορείς να την κάνεις π.χ. 700MB, όσο ένα cd δηλαδή, χωρίς δραματική επίπτωση στην ποιότητα της εικόνας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Απο 4GB που είναι η ταινία μπορείς να την κάνεις π.χ. 700MB, όσο ένα cd δηλαδή, χωρίς δραματική επίπτωση στην ποιότητα της εικόνας. Θα ρωτήσω εδώ για να μην ανοίξω άλλο θέμα... Θέλω να χρησιμοποιήσω ένα αποσπάσματα από ένα dvd στο powerpoint. Θα πρέπει να το μετατρέψω σε avi ή σε mpeg; Θα δουλέψει με divx; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Αν ο υπολογιστής οπου θα γίνει η παρουσίαση έχει τον divx codec εγκατεστημένο θα δουλέψει φαντάζομαι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Δούλεψε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. December 4, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Παιδιά τελικά δούλεψα το Auto Gordian knot. Τα κάνει σχεδόν όλα μόνο του. Το κακό είναι ότι μου περνάει και τα τρέιλερ της ταινίας μέσα. Τι να κάνω για να μην τα περνά?? Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 paidia exo katebasi ena video apo to internet se morfi wma pos tha mporeso na to kano kai na to grapso se cd gia na paizei se epitrapezio dvdplayer; sorry gia ta greeklish :) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts