rotsikas Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Έτσι ακριβώς. Η Σονυ για παράδειγμα το ZR δεν θα το κυκλοφορήσει στην Ιταλία. Πολύ πιθανό επομένως και στην Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Εδώ και 3 ημέρες έχοντας στην κατοχή μου το πανέμορφο Xperia ZL σε λευκο χρώμα θα αναφέρω κάποιες σύντομες εντυπώσεις.:) Πρώτον η συσκευη είναι πολύ βολικη και πρακτική στο κράτημα στο χέρι με η χωρίς θήκη(έχω βάλει βέβαια όπως κάνω με όλα τα κινητα μου:p) Η οθόνη είναι εξαιρετική με φυσικά ζωντανά χρώματα με πολύ καλή συμπεριφορά σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους επίσης. Άψογη συνεργασία με BT της Sony σε ομιλία και ακρόαση μουσικής Επίσης το WiFi είναι πολύ καλό. Η μπαταρία του άνετα βγάζει 1.5 μέρα με τη χρήση που του κάνω. Ενα άλλος θετικός παράγοντας είναι ότι ο φορτίστης της Sony είναι παρά πολύ καλός καταφέρνοντας να φορτίζει τη συσκευη σε 1.5 ώρα περίπου από 10-15% υπόλοιπο μπαταρίας. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συσκευη και όλα είναι άψογα και δεν έχω κανένα απόλυτος παράπονο εώς τωρα(εύχομαι όλα να πανε έτσι όσο καιρό θα έχω το κινητο στην κατοχή μου) Αυτά σε πρώτη φάση δεν έχω δοκιμάσει βέβαια τις φωτογραφικές ικανότητες της συσκευής ούτε και το GPS ακόμα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Καλοριζικο Αλεξ Απο που και ποσο αν επιτρέπεται ..? Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Καλομιλητο Αλεξ ! Οταν κοντευει να αδειασει η μπαταρια δες αν μπορεις ποσες ωρες εχεις ανοικτη οθονη. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 (edited) Καλοριζικο Αλεξ Απο που και ποσο αν επιτρέπεται ..? Από το amazon το πήρα 549 κοστίζει λιανικα και χωρίς το ΦΠΑ βγαίνει 470 ευρω συνολικά με τα μεταφορικά. Καλομιλητο Αλεξ ! Οταν κοντευει να αδειασει η μπαταρια δες αν μπορεις ποσες ωρες εχεις ανοικτη οθονη. Ευχαριστω Θαναση αρκεί να μου πεις που περιγράφει αυτήν την πληροφορία μέσα στο κινητο. Edited May 27, 2013 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Γεια σου ρε Αλεξ με την κινητάρα σου! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Από το amazon το πήρα 549 κοστίζει λιανικα και χωρίς το ΦΠΑ βγαίνει 470 ευρω συνολικά με τα μεταφορικά. Ευχαριστω Θαναση αρκεί να μου πεις που περιγράφει αυτήν την πληροφορία μέσα στο κινητο. Mενου>ρυθμισεις>μπαταρια>οθονη, κανε ενα ''ταπ/κλικ'' στο ''οθονη'' και θα σου βγαλει ποσες ωρες ειναι ενεργοποιημενη. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Γεια σου ρε Αλεξ με την κινητάρα σου! Δεν μου τη γλύτωσε τελικά το ζελεδακι:p Ε τι να κάνουμε εξαρχής αυτή η συσκευη μου έκανε κλικ από την πρώτη ημέρα που την ανακοίνωσε η Sony. Mενου>ρυθμισεις>μπαταρια>οθονη, κανε ενα ''ταπ/κλικ'' στο ''οθονη'' και θα σου βγαλει ποσες ωρες ειναι ενεργοποιημενη. Οκ θα ενημερώσω όταν αδειάσει η μπαταρία(το φόρτισα νωρίς το πρωί) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Δεν μου τη γλύτωσε τελικά το ζελεδακι:p Ε τι να κάνουμε εξαρχής αυτή η συσκευη μου έκανε κλικ από την πρώτη ημέρα που την ανακοίνωσε η Sony. Οκ θα ενημερώσω όταν αδειάσει η μπαταρία(το φόρτισα νωρίς το πρωί) Η αλήθεια ειναι αλεξ οτι ειδικά εσυ απο την αρχή το λιγούρευες το ZL.... αντε καλοριζικό και να το χαρείς!!! Εγω σημερα παραγγειλα το oppo .... Θα τεσταρουμε τις μπαταρίες να δουμε τις διαφορές,αν και λόγο κυρίως σταμινα το ZL πιστεύω οτι θα τα πηγαίνει καλύτερα!!! Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Και το Oppo μου άρεσε εξίσου σε λευκο αλλα άργησαν να το βγάλουν στην Ευρώπη. Αν και έχω κάποιους ενδοιασμούς με τους κινέζους ακόμα κυρίως σε θέματα εγγύησης και υποστήριξης. Ισως το σκεφτώ μελλοντικά με την εταιρια αφού δούμε πως θα κυλήσουν με την παρουσία τους στην Ευρώπη αφού περάσει ένα ικανό χρονικό διάστημα. Εώς τότε Xperia ZL δαγκωτο:p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Δεν μου τη γλύτωσε τελικά το ζελεδακι:p Ε τι να κάνουμε εξαρχής αυτή η συσκευη μου έκανε κλικ από την πρώτη ημέρα που την ανακοίνωσε η Sony. Οκ θα ενημερώσω όταν αδειάσει η μπαταρία(το φόρτισα νωρίς το πρωί) Καλορίζικο! Να! Πάρε και ένα φρέσκο δωράκι! http://www.xperiablog.net/2013/05/28/xperia-zl-c6503-firmware-rolling-out-version-10-1-1-a-1-253/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Καλορίζικο! Να! Πάρε και ένα φρέσκο δωράκι! http://www.xperiablog.net/2013/05/28/xperia-zl-c6503-firmware-rolling-out-version-10-1-1-a-1-253/ Ναι βγηκε και για Γερμανια μετα απο Αμερικη εδω και 2-3 εβδομαδες που ειχε βγει. Τσεκαρα μεσω ΟΤΑ, αλλα ακομα δεν μου εμφανιζει κατι,ισως μεσω pc companion η' seus να μου βγαλει αλλα θα το αφησω για αργοτερα να διαβασω εντυπωσεις απο κατοχους στο εξωτερικο με την αντιστοιχη version με το δικο μου και εφοσον τα νεα ειναι καλα θα κανω και εγω την αναβαθμιση,διοτι ειμαι ευχαριστημενος με την παρον εκδοση και δεν εχω παραπονα απο την συσκευη. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Αλεξ, νεώτερα? GPS? Κάμερα? Ανέβασε και καμιά φωτό που τράβηξες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Αλεξ, νεώτερα? GPS? Κάμερα? Ανέβασε και καμιά φωτό που τράβηξες. Για πες μας και για την μπαταρια :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 (edited) Να αναφερω την εμπειρια μου με την καινουργια εκδοση την 253 που την εκανα μεσω pc companion η οποια ειχε ενα αρκετα αρνητικο θεμα το οτι εκει που με την προηγουμενη εκδοση ηθελα μιαμιση με 1.40 λεπτα για να φορτισει το κινητο απο 10-15% με την νεα ξαφνικα ηθελα 2 ωρες με 10 με 15 λεπτα!!! και εννοειται τα πηρα στο κρανιο με την πατατα της Sony:ninja: Αφου λοιπον καταφερα και φλασαρα την προηγουμενη εκδοση σημερα το πρωι που το φορτισα επανηλθε στα λογικα του πχ απο 10% πηγε στο 100% σε 1 ωρα και 40 λεπτα και παλι καλα να λεμε:p Το ιδιο θεμα ειχαν και στην Αμερικη με την αντιστοιχη version της συσκευης απο παιδια που κανανε την αναβαθμιση,αλλα ελεγα μηπως επειδη εχω την ευρωπαικη version δεν θα εχω αυτο το θεμα,αλλα η Sony ειχε αντιθετη γνωμη. Απαραδεκτο να βγαινει νεο firmware και απο το πουθενα να δημιουργουνται θεματα ενω πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι εβγαλε την καινουργια εκδοση ολα τρεχουν ρολοι στη συσκευη,ουτε bugs εχει η μπαταρια του ειναι νορμαλ. Καθομαι λοιπον στα αυγα μου με την 434 εως βγει η 4.2.2 αφου μια χαρα firmware ειναι και δεν αντιμετωπιζω το παραμικρο. Ελπιζω εκει στη Sony λιγο να σοβαρευτουν. Κατα τα αλλα ολα αψογα με την συσκευη μια εβδομαδα που την εχω:) Μπαταρια ανετα μου βγαζει 1.5 ημερα με την χρηση που κανω,φωτο δεν νομιζω να υπαρχουν διαφορες με το Z αλλα καποια στιγμη θα ανεβασω καποια,ετσι κι αλλιως εγω ψειρας με τις φωτο δεν ειμαι και μια χαρα θα με καλυψει οπως και με τα περισσοτερα κινητα που περασαν στην κατοχη μου. Οσον αφορα το stamina mode το εχω ανενεργο και 2-3 ημερες που το ειχα στο on δεν παρατηρησα καποια αξιοσημειωτη αλλαγη προς το καλυτερο,αρα και εδω καθομαι στα αυγα μου με τη νορμαλ λειτουργια της συσκευης. Edited June 2, 2013 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Πιστευω οτι stamina mode και αλλες αφαρμογες αυτου του στιλ δεν χρειαζονται αν εχουμε κανει σωστες ρυθμισεις στο τηλεφωνο απο μονοι μας. Αποψη μου :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Πιστευω οτι stamina mode και αλλες αφαρμογες αυτου του στιλ δεν χρειαζονται αν εχουμε κανει σωστες ρυθμισεις στο τηλεφωνο απο μονοι μας. Αποψη μου :) Συμφωνω και εγω μαζι σου:p Δεν χρειαζομαστε ουτε stamina ουτε ενα αλλο προγραμματακι που βγηκε προσφατα στο play store που αφορα σε κινητα που φοραν snapdragon και ταχα κανει καλυτερη διαχειρηση και κατανομη ενεργειας. Εβγαλα και τα διαφορα καλουδια της Sony που δεν τα χρειαζομαι,δεν εγκατεστησα καποια περιεργη εφαρμοση παρα μονο γνωστες και δοκιμασμενες και ολα κομπλε ειναι Η συσκευη ανταποκρινεται οπως πρεπει πλεον.:) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 (edited) Η 4.2.2 version του Android ειναι προ των πυλων για το ζελεδακι:p Αναμενουμε λοιπον (αυριο θα τσεκαρω) Εδω οι αλλαγες/προσθηκες Latest version of Sony Media Apps with seamless integrated services – my Xperia application that helps you find your phone and secure everything you have on it. Read more at myxperia.sonymobile.com – New Customizable navigation bar with quick settings – New widget functionalities, both on lockscreen and homescreen – Support for bigger (64GB) SD card so that you can store even more on your Xperia http://www.xperiablog.net/2013/06/20/xperia-zl-android-4-2-2-jelly-bean-update-10-3-a-0-423-rolling-out/ Update Σημερα το πρωι εγκατεστησα μεσω pc companion την 4.2.2 Εντυπωσεις τις επομενες ημερες http://img818.imageshack.us/img818/48/okb.png Edited June 21, 2013 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Μετά από μια εβδομάδα με την 4.2.2 και αφού το έκανα επανεγκατασταση μέσω PC companion μετά από 2 ημέρες αφού έκανα την αναβάθμιση για να δέσει πιο καλα η νεα εκδοση,στα θετικα μπορω να πω την βελτίωση στην απόδοση της μπαταρίας και κυρίως το παρατηρώ κατα το σερφάρισμα με 3G αλλα και με wifi και στους χρόνους αναμονής όπου βλέπω μια βελτίωση και κυρίως σταθερότητας σε σχέση με την 4.1.2 που είχα κάποια σκαμπανεβάσματα που δεν τα έχω τωρα καθολου:) Αλλες αλλαγές είναι κυρίως στο lock screen και αρκετές προσθήκες στα settings της συσκευής όπως πχ τα quick setting όπου στη notification bar έχω παρα πολλές επιλογές παράμετροποιησης. Στα αρνητικα ότι η Sony μάλλον χάλασε οριστικά και με την 4.2.2 τη χρονική διάρκεια φορτίσεις της συσκευής από 1,5 ώρα περίπου από 10-15% στο 100% που είχα στην αρχή με την 434 στο 2ωρο και με την νέα έκδοση του Android:( Βεβαια έστειλα τα παράπονα μου και στο Sony Xperia blog με μήνυμα μου,αλλα δεν περιμένω να αλλάξει κατι προς το καλύτερο. Δυστυχώς το έχει καθιερώσει η Sony μια πατάτα να την κάνει στάνταρ στα μοντέλα που κυκλοφορεί. Τεσπα. Είναι το μοναδικό αρνητικό που της προσαπτω με το ZL. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Καλησπερα παιδες! θα ηθελα να κανω μια ερωτηση στους κατοχους του ZL καθως δεν μπορω να το δω καπου εδω αλλα με ενδιαφερει. ειδα οτι ειναι πιο παχυ απο το Ζ, αλλα πιο μικρο μηκος! Γενικα σαν αισθηση πως ειναι?το νιωθει καποιος λεπτο? ή αυτο το χιλιοστο ειναι μεγαλη διαφορα? Επισης, πιστευετε οτι αξιζει να παω σε αυτο απο το Ζ μονο και μονο για το κουμπι της καμερας (πραγματικα δε μπορω να διανοηθω φωτο χωρις να εστιασω εγω με κουμπι) και για το λιγο μικροτερο μεγεθος (αν και το παχος ειναι επισης σημαντικο).. επειδη με το Τ νιωθω οτι ειναι οριακα μεγαλο, δε με ενοχλει αλλα σε σχεση με το Ζ το νοιωθω πολυ καλυτερα, ηθελα την αποψη σας για το ZL Που ειναι καπως καλυτερο νομιζω. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 δεν το εχω πιασει στο χερι μου αλλα ειναι σιγουρα 1 ποντο πιο μικρο απ το Ζ. αυτο βολευει στο πιασιμο. ατυχια που δεν το φερνει η σονυ εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 (edited) Καλησπερα παιδες! θα ηθελα να κανω μια ερωτηση στους κατοχους του ZL καθως δεν μπορω να το δω καπου εδω αλλα με ενδιαφερει. ειδα οτι ειναι πιο παχυ απο το Ζ, αλλα πιο μικρο μηκος! Γενικα σαν αισθηση πως ειναι?το νιωθει καποιος λεπτο? ή αυτο το χιλιοστο ειναι μεγαλη διαφορα? Επισης, πιστευετε οτι αξιζει να παω σε αυτο απο το Ζ μονο και μονο για το κουμπι της καμερας (πραγματικα δε μπορω να διανοηθω φωτο χωρις να εστιασω εγω με κουμπι) και για το λιγο μικροτερο μεγεθος (αν και το παχος ειναι επισης σημαντικο).. επειδη με το Τ νιωθω οτι ειναι οριακα μεγαλο, δε με ενοχλει αλλα σε σχεση με το Ζ το νοιωθω πολυ καλυτερα, ηθελα την αποψη σας για το ZL Που ειναι καπως καλυτερο νομιζω. Κοιτα εγω το διαλεξα διοτι σε μεγεθος ειναι πιο compact απο το Z και στο χερι καθεται πολυ καλα. Και οπως ειπες και η camera button επαιξε και αυτην το ρολο της. Eπισης πισω το καπακι ειναι ματ και οχι glossy. Απο εκει και περα η οθονη του πολυ καλη σε ευκρινεια και αντιθεση,αλλα να εχεις υποψη οτι το κινητο δεν κυκλοφορει επισημα στην Ελλαδα,παρα μονο στο εξωτερικο. Εγω το πηρα απο το γερμανικο amazon μιας και στην Γερμανια κυκλοφορει κανονικα εδω στην Ευρωπη συν Ρωσια και Πορτογαλια. Αρα η εγγυηση που εχω ειναι απο τη Sony Γερμανιας μεσω amazon που το πηρα. Εδω οι διαστασεις Xperia Z:139 x 71 x 7.9 mm Weight 146 g Xperia ZL:131.6 x 69.3 x 9.8 mm Weight 151 g Xperia T:129.4 x 67.3 x 9.4 mm Weight 139 g Εμενα πχ το αδιαβροχο του Ζ δεν μου κανει καποια αισθηση,ασε που γεμιζει καργα δαχτυλιες πραγμα που δεν θα μου αρεσε καθολου. Σταθμιζει θετικα αρνητικα και στα 2 και κρινεις ποιο σου καθετε καλυτερα συμφωνα με τα γουστα σου. Edited July 24, 2013 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Σε ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση.. Η αλήθεια είναι ότι το Ζ στο χέρι δε βολεύει.. Αλλά είναι σχεδόν 2 χιλιοστά πιο λεπτό, οπότε αν και το zl δε μου βγει άνετο στο χέρι και είναι σχεδόν σαν το Ζ, φοβάμαι ότι θα το μετανιώσω.. Καθώς τα σχεδόν 2 χιλιοστά διαφορά στο πάχος δεν είναι λίγα. Το Τ είναι ιδανικό και αν ήταν 8χιλιοστά παχύ θα ήταν τέλειο.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dikemon Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 (edited) Έκανα σήμερα την παραγγελία του ΖL! 16/8/ με 3/9 η παραλαβή του....Σε μαύρο και τιμή 405 μαζί με τα μεταφορικά! Από το amazon.de! Ελληνικά έχει??? Κουφό ε/?? (androind είναι θα μου πεις)! Πήρα και ένα sony Τ για την κόρη μου 240 μετά μεταφορικά! Έχετε καμμιά ιδέα για θήκη και prot. screen????? Edited August 7, 2013 by dikemon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 (edited) Έκανα σήμερα την παραγγελία του ΖL! 16/8/ με 3/9 η παραλαβή του....Σε μαύρο και τιμή 405 μαζί με τα μεταφορικά! Από το amazon.de! Ελληνικά έχει??? Κουφό ε/?? (androind είναι θα μου πεις)! Πήρα και ένα sony Τ για την κόρη μου 240 μετά μεταφορικά! Έχετε καμμιά ιδέα για θήκη και prot. screen????? Μια χαρα ελληνικά εχει:) Καλόριζικο όταν με το καλο. Μάλλον θα είμαστε μονο οι δυο μας με το συγκεκριμένο κινητο:p Από θήκη έχω πάρει αυτήν από amazon de εξίσου και είναι παρα πολυ καλη http://www.amazon.de/gp/product/B00CUW52EK/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1 Εφαρμόζει τέλεια, άνετα η πρόσβαση στα button είναι μαλακή και δεν κινδυνεύει από γρατζουνιες από τύπου hard case η συσκευη. Είναι η μοναδική που μου άρεσε και την πήρα με κλειστα ματιά εννοείται. Screen protector δεν έβαλα διότι έχει εργοστασιακή της Sony. Συνιστώ να βάλεις διότι κατι ψιλό αμιχες απέκτησε η συσκευη μου και αν και θα ήθελα να βάλω δική μου και να βγάλω την original αλλα φοβάμαι θα βγει το logo της Sony που μάλλον είναι κολλημένο στο screen protector που έβαλε η Sony. Ψάξε είτε από amazon είτε eBay θα βρεις αρκετές. Edited August 7, 2013 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts