Jump to content

Sony Xperia ZL

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φυσικά δίκιο έχεις. Του το λένε και στα σχόλια.

Βέβαια είναι ιδιάζουσα περίπτωση, αφού έχει και το λογότυπο της Σόνι πάνω του. Κι εγώ δηλ. για "οθόνη" το βλέπω. (μέρος της).

Είναι πολλά τα βίντεο που το βγάζουν αλλά δεν θα το λέγα screen protection.

Και εσυ δικιο εχεις, μεγαλο φαουλ της sony να βαλει το λογοτυπο πανω στη μεμβρανη :mad:

Θελω να δω αν εχει κανει την ιδια ''πατεντα :mad:'' και στο zl, πιστευω κατα 99% θα την εχει κανει.....

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

• Απαντήσεις 192
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να και μια δοκιμή.

http://www.gsmarena.com/sony_xperia_zl-review-923.php

Το ζήτημα τώρα είναι τιμή και διαθεσιμότητα.

Το πιο ακριβό Ζ έχει πέσει στο σκρουτζ στα 505.

Αυτό λογικά αντίστοιχα θα πρεπε να χει 450.

Το μαυρο το ''βγαζει'' διαθεσιμο http://www.hoh.de/search?sSearch=Sony+xperia+zl , το λευκο ακομα γραφει σε 5-10 ημερες.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Βασικα αυτο που συγκρατω απο το review ειναι η καλυτερη οθονη που εχει σε σχεση με το Z αναμενομενο κατ εμε διοτι δεν χρησιμοποιει το ιδιο συμπαγες γυαλι με το Z που κοβει αρκετα απο την ευκρινεια του panel.

Βεβαια η μη διαθεσιμοτητα σε λευκο και η υψηλη τιμη του με εκαναν να επιλεξω το SP που το προπαρηγγειλα απο αρχες Απριλιου και το αναμενω.

Τωρα δεν κανω πισω:p

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Βασικα αυτο που συγκρατω απο το review ειναι η καλυτερη οθονη που εχει σε σχεση με το Z αναμενομενο κατ εμε διοτι δεν χρησιμοποιει το ιδιο συμπαγες γυαλι με το Z που κοβει αρκετα απο την ευκρινεια του panel.

Βεβαια η μη διαθεσιμοτητα σε λευκο και η υψηλη τιμη του με εκαναν να επιλεξω το SP που το προπαρηγγειλα απο αρχες Απριλιου και το αναμενω.

Τωρα δεν κανω πισω:p

Alex γούσταρες άσπρο φίλε!!!

Είναι όντως πολύ όμορφο το άτιμο...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Alex γούσταρες άσπρο φίλε!!!

Είναι όντως πολύ όμορφο το άτιμο...

Μου αρεσε πολυ αυτο το μοντελο απο τη Sony αλλα ακριβο και μη διαθεσιμο στην αγορα και στο λευκο που τα σπαει αλλα τωρα καθομαστε στα αυγα μας:p

630 ευρω στο amazon ειναι τιμη φαρμακι ακομα και χωρις φπα παλι βγαινει ακριβο.

Αν εκανε οσο το μαυρο που ειναι 100 ευρω κατω το συζηταγαμε.

next time.

Κανω μερικες σκεψεις..... αυτα που γραφω ειναι προσωπικες εκτιμησεις, λαθος ή σωστο, ειναι μονο σκεψεις.

Η Sony αργησε να το βγαλει στην αγορα για να μην πεσει σε εσωτερικο ανταγωνισμο με το z.

Αν τα εβγαζε μαζι στην αγορα θα την επεφταν οι περισσοτεροι στο zl και οχι στο z, θες για τα χρηματα, θες για το μεγεθος(το ποιο μικρο 5αινζο?), θες για το πληκρο καμερας......

Σκεψεις off :lol:

Το λευκο ειναι...... αχ :love: :lol:

Κανω μερικες σκεψεις..... αυτα που γραφω ειναι προσωπικες εκτιμησεις, λαθος ή σωστο, ειναι μονο σκεψεις.

Η Sony αργησε να το βγαλει στην αγορα για να μην πεσει σε εσωτερικο ανταγωνισμο με το z.

Αν τα εβγαζε μαζι στην αγορα θα την επεφταν οι περισσοτεροι στο zl και οχι στο z, θες για τα χρηματα, θες για το μεγεθος(το ποιο μικρο 5αινζο?), θες για το πληκρο καμερας......

Σκεψεις off :lol:

Το λευκο ειναι...... αχ :love: :lol:

Να σου πω δεν έχεις άδικο και εγω εφόσον κυκλοφορούσε ταυτόχρονα με το Z να είσαι σίγουρος ότι πιθανότητα θα το τσιμπαγα:p

Τώρα πλέον θα βολευτούμε με το SP μην νομίζεις ότι θα ξεφυγεις από τις δαγκανες του ετσι:lol::)

Τελικά όπου και αλλού να κοιτάξω μάλλον με βλέπω με το αγαπημένο ζελέδακι που εξ αρχής μου έκανε κλικ από τον Γενάρη.:p

Αφού έφαγε άκυρο το SP που πηγαίνει 15 Μαΐου και μετά το λευκο ο δρόμος είναι πλέον ανοιχτός για την εξαρχής καψουρα:D

Αρκεί να δούμε το λευκο στο αμαζον να πέσει στα 550 όσο το μαύρο και δεν τη γλιτώνει.

Είδωμεν μέχρι μέσα Μαΐου να βγει επιτέλους στην αγορά και το λευκο.

Alex και μένα η άποψη μου είναι ότι αφού σου γυάλισε αυτό δεν θα πρεπε να κάνεις υποχώρηση. Και εδώ που τα λέμε με το ZL θα είσαι μία κλάση πάνω από το SP. Από θέμα χαρακτηριστικών, μέχρι αναβαθμίσεων και κοινότητας.;)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Alex και μένα η άποψη μου είναι ότι αφού σου γυάλισε αυτό δεν θα πρεπε να κάνεις υποχώρηση. Και εδώ που τα λέμε με το ZL θα είσαι μία κλάση πάνω από το SP. Από θέμα χαρακτηριστικών, μέχρι αναβαθμίσεων και κοινότητας.;)

Βρε εσυ συμφωνω ΑΛΛΑ το προβλημα ειναι να κυκλοφορησει επιτελους και πλεον δεν νοειται σε υψηλοτερη τιμη απο το Ζ σε καμια περιπτωση και η μονη αξιοπιστη πηγη αγορας του ειναι το αμαζον να εχω και το κεφαλι μου ησυχο σε περιπτωση στραβης τουλαχιστον στις 15 πρωτες ημερες να μπορω να ζητησω ειτε αντικατασταση ειτε επιστροφη χρηματων.

Δεν τολμω απ απουδηποτε αλλου αγορα ξεκαθαρα.

Και επειδη εχει στην ουσια το μονοπωλιο η γερμανικη αγορα στο ZL στο amazon μεχρι τωρα παιζουν με τις τιμες και τις ανεβαζουν στο Θεο

817 ευρω διαθετουν το κοκκινο φαντασου :blink::shock:και 630 το λευκο ενω το μαυρο μονο το εχουν καπως πιο λογικα στα 550.

http://www.amazon.de/Sony-Smartphone-Touchscreen-Quad-core-Megapixel/dp/B00BT99QMO/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1367328983&sr=8-4&keywords=xperia+zl

Και απο την αλλη υπαρχει το Honami που αν δεις τα χαρακτηριστικα θα σπερνει ανεμους http://www.xperiablog.net/2013/04/28/sony-h2-flagship-rumour-mill-details-on-togari-and-honami/

Και προβλεπετε να βαλει η Sony και αυτο http://www.xperiablog.net/2013/04/26/sonys-triluminos-displays-coming-to-future-xperia-smartphones/

Οταν διαβαζεις ολα αυτα οσο να ναι το σκεφτεσαι πλεον.

Να το παρω και εγω το θελω,αλλα σε καποια λογικη τιμη το λευκο ναι οχι ομως σε λογικη κερδοσκοπιας.

Edited by alextrela

Alex μου, αυτά είναι φήμες. Εκτός του ότι δεν πιστεύω ό,τι ακούγεται, ακόμα και έτσι να είναι, το ένα είναι phablet και τα άλλα τα περιμένουμε μετά από 3 μήνες και δεν ξέρουμε ούτε σε ποιες αγορές θα κυκλοφορήσουν, ούτε και τιμές. Όσο καθυστερείς και περιμένεις όλο και κάτι νέο και πιο εντυπωσιακό θα βγαίνει. Αλλά φυσικά συμφωνώ ότι οι τιμές είναι λυστρικές του amazon
[sIGPIC][/sIGPIC]

Βρε εσυ συμφωνω ΑΛΛΑ το προβλημα ειναι να κυκλοφορησει επιτελους και πλεον δεν νοειται σε υψηλοτερη τιμη απο το Ζ σε καμια περιπτωση και η μονη αξιοπιστη πηγη αγορας του ειναι το αμαζον να εχω και το κεφαλι μου ησυχο σε περιπτωση στραβης τουλαχιστον στις 15 πρωτες ημερες να μπορω να ζητησω ειτε αντικατασταση ειτε επιστροφη χρηματων.

Δεν τολμω απ απουδηποτε αλλου αγορα ξεκαθαρα.

Και επειδη εχει στην ουσια το μονοπωλιο η γερμανικη αγορα στο ZL στο amazon μεχρι τωρα παιζουν με τις τιμες και τις ανεβαζουν στο Θεο

817 ευρω διαθετουν το κοκκινο φαντασου :blink::shock:και 630 το λευκο ενω το μαυρο μονο το εχουν καπως πιο λογικα στα 550.

Να το παρω και εγω το θελω,αλλα σε καποια λογικη τιμη το λευκο ναι οχι ομως σε λογικη κερδοσκοπιας.

Πολυ σωστη η αποψη σου, περιμενε μεχρι να κατασταλαξουν οι τιμες. Πιστευω οτι θα εχει ιδια τιμη με το z.

Alex μου, αυτά είναι φήμες. Εκτός του ότι δεν πιστεύω ό,τι ακούγεται, ακόμα και έτσι να είναι, το ένα είναι phablet και τα άλλα τα περιμένουμε μετά από 3 μήνες και δεν ξέρουμε ούτε σε ποιες αγορές θα κυκλοφορήσουν, ούτε και τιμές. Όσο καθυστερείς και περιμένεις όλο και κάτι νέο και πιο εντυπωσιακό θα βγαίνει. Αλλά φυσικά συμφωνώ ότι οι τιμές είναι λυστρικές του amazon

Ναι το ξερω φημες ειναι και στην καλυτερη νωριτερα απο τον Οκτωβρη δεν προβλεπεται ΑΝ κυκλοφορησει ποτε,αλλα για να κανω την κινηση πρεπει και να κυκλοφορησει το λευκο και σε καποια λογικη τιμη τουλαχιστον οσο κανει το μαυρο.

Αυτο ειναι το κακο οτι το ZL με εξαιρεση Γερμανια-Ρωσια που ειναι και χωρα εκτος ΕΕ δεν κυκλοφορει ευρεως παρα μονο σε Ασιες-Αμερικη κλπ,και αυτο το εκμεταλευονται στο amazon και κανουν οτι θελους ακομα και στο θεο οι τιμες οπως ειδες.:(

Τεσπα ελπιζω να βγει μεχρι 15-20 του Μαιου να κυκλοφορησει και να λογικευτει η τιμη του.:)

Edited by alextrela

• 3 weeks later...

2 εβδομάδες +

και κανένας δεν ασχολείται με το ZL ενώ εκεί που βγήκε και το Ζ υπήρχε ενδιαφέρον.

Φταίει και η Σόνι που ανακοινώνει συνέχεια καινούργια μοντέλα και κάνει τα προηγούμενα old news.

Logi εδω μεσα λες οτι δεν ασχολειται κανεις ή και στα ξενα forum δεν βλεπεις να ασχολουνται?

μα δεν εχουν διαφορα το Ζ με το ΖL...

Ε, πως δεν έχουν διαφορές. Κατασκευή, διαστάσεις, η οθόνη έχει καλύτερη αναγνωσιμότητα στο ZL (νομίζω δεν έχει ένα layer που έχει το Ζ για να ναι αδιάβροχο), και φυσικά το κουμπί της κάμερας.

Logi εδω μεσα λες οτι δεν ασχολειται κανεις ή και στα ξενα forum δεν βλεπεις να ασχολουνται?

Δυστυχώς γενικά δεν βλέπω πολύ κίνηση. Φταίει η Σόνι που προώθησε το Ζ περισσότερο και που έβγαλε/ανακοίνωσε κι άλλα μοντέλα καπάκι.

Να κι ένα συμπαθητικό βίντεο review. Που παινεύει ιδιαίτερα και την οθόνη!

Κατσε βρε συ και τι να κανει; Να μεινει με το Ζ μονο ολη τη χρονια;; Αφου τα L/SP/ZR δεν ειναι ναυαρχιδες..
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παντως εδω ασχολονται:p

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=2090

Να δουμε εδω ποιος θα ασχοληθει,η μαλλον μονος μου θα γραφω και μονος μου θα απανταω:lol:

Κατσε βρε συ και τι να κανει; Να μεινει με το Ζ μονο ολη τη χρονια;; Αφου τα L/SP/ZR δεν ειναι ναυαρχιδες..

Sony seems to have a lot going on in its labs. After the Xperia Z and Xperia ZL hit the market, the Japanese manufacturer announced the Xperia L, Xperia SP and Xperia ZR. Then, a mysterious new device - Xperia i1 Honami - entered our rumor mill that will supposedly revive the Cybershot lineup. The Xperia A and Xperia S39h followed suite not long after Honami. Today we have another unannounced Xperia smartphone churning around the rumor mill - the Sony Xperia UL codenamed Gaga.

Και μην ξεχνάμε και τα Τ,TL, V και δεν ξέρω ποια άλλα γράμματα!

Καλά δεν ξέρω! Ίσως είμαι και επηρεασμένος από άλλα τεχνολογικά, που ανανεώνονται πιο αργά. Για παράδειγμα κάτι ηχεία που πήρα πριν 5-6 χρόνια για κάποια ειδική χρήση, τα διάλεξα ανάμεσα σε 7-8 μοντέλα άλλων εταιρειών. Τώρα που θέλω να αγοράσω κάποια καινούργια και μετά μια γεμάτη 5ετία έχω να επιλέξω πάλι ανάμεσα στα ...ίδια 7-8 μοντέλα!

Πως να ασχοληθεί κανείς με κάτι που δεν θα έρθει στην Ελλάδα;

Καλά και π.χ. το Motorola RAZR i δεν ήρθε στην Ελλάδα, αλλά το τόπικ του είναι πολύ δραστήριο!

Edited by Logi
Απάντηση και στον φίλο ZXR

Μην τρελαινεσαι αγαπητε...απο τις φημες μεχρι την πραγματικοτητα απεχουμε αρκετα. Συνυπολογισε και το γεγονος οτι τα μισα δεν θαρθουν Ευρωπη και τα αλλα μισα δεν θαρθουν Ελλαδα και μας βλεπω φετος για πρωτη φορα να βγαζουμε τη χρονια με 4 μοντελα.:p
[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Xperia ZL