duk3r Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Από χτες βράδυ βρίσκεται και στα δικά μου χέρια και ουσιαστικά από το πρωί και με μπαταρία 100 % ξεκινά το ξεζούμισμα. Έχω ενεργοποιημένα τα πάντα και όντως υπάρχει ένα ελαφρύ lag σε κάποια σημεία. Θα υπάρξουν πολλοί πειραματισμοί. LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Είναι παρα πολύ πιθανό.Σίγουρα θέλει ρουταρισμα και άδειασμά.Γραφωντας τα παραπανω είχα στο μυαλό μου το απροβληματιστο out of the box note 2 Αργύραρε να προσθέσω σε αυτά που λές και τον Nova!!!:D:D Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Ελπίζω αυτό το ghosting που έχει παρατηρηθεί σε κάποιους ιδιαίτερα στις γκρι μπάρες τον επιλογών ( ) να είναι software και όχι οθόνης ή του controller της οθόνης... Και στο 3αρι αν κάνω κάτι παρόμοιο βλέπω ενα πολύ ελαφρύ ghosting. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Τι λετε για αυτο το καπακι απο αλουμηνιο στα 8€?? Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Τι λετε για αυτο το καπακι απο αλουμηνιο στα 8€?? Πολύ ωραίο φαίνεται... Δώσε λινγκ... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Πολύ ωραίο φαίνεται... Δώσε λινγκ... εδω οτι τραβαει η ψυχη σας οτι χρωμα γουσταρετε. Καλο μηνα να εχουμε παιδια κ καλο λιωσιμο. Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Τι λετε για αυτο το καπακι απο αλουμηνιο στα 8€?? Ωραίο ποιοτικό κομμάτι!!Και για 8 ευρο παίρνεις και 5-6 άνετα και ας γρατζουνιστουν.Και θα έχεις και το αλουμίνιο feeling. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Και στο 3αρι αν κάνω κάτι παρόμοιο βλέπω ενα πολύ ελαφρύ ghosting. Στο βίντεο είναι πολύ έντονο...Στο note2 δεν παρατηρώ καθόλου κάτι σχετικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Ωραίο ποιοτικό κομμάτι!!Και για 8 ευρο παίρνεις και 5-6 άνετα και ας γρατζουνιστουν.Και θα έχεις και το αλουμίνιο feeling. PREMIUM θα ελεγα.;) Θα τσιμπησω την μπλε για καλοκαιρακι κ την ασημι για αλλαγη. Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Στο βίντεο είναι πολύ έντονο...Στο note2 δεν παρατηρώ καθόλου κάτι σχετικό... Σήμερα με το καλό που θα το δω κατα πάσα πιθανότητα απο κοντά σε ενα φίλο,θα το κοιτάξω. Γιαννη ναι Premium,με 8 ευρακια γίνεται και το 4αρι Premium και τελειώνει η υπόθεση.. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosaxel Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 (edited) Αλλη μια βραδινη http://i40.tinypic.com/1zwdl54.jpg φιλε paok4270 πραγματικα οτο φωτο εχεις βγαλει δειχνουν υπεροχες!μπορεις να μου πιες στην νυχτα για να βγουν τοσο καλες σε τι επιλογες πας?γιατι αποκλειεται να την αφηνεις AUTO! Edited May 1, 2013 by Superuser Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botsaris Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Παιδιά, έχει εντοπίσει κανείς διαθέσιμο έστω και για προπαραγγελία το 32ρι; Γιατί τα 9 γίγα που μένουν διαθέσιμα στο 16ρι μου φαίνονται πολύ λίγα για τέτοιο τηλέφωνο.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos86 Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Παιδιά, έχει εντοπίσει κανείς διαθέσιμο έστω και για προπαραγγελία το 32ρι; Γιατί τα 9 γίγα που μένουν διαθέσιμα στο 16ρι μου φαίνονται πολύ λίγα για τέτοιο τηλέφωνο.... Γιατι δεν παιρνεις μια micro SD? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Το 3αρι εχει διαθεσιμα 11+. Πάντως και 9 είναι καλα... εκτός αν αρχίσεις και τα γεμίζεις με τεράστια και πολλά παιχνίδια.Αλλιώς δεν θα έχεις πρόβλημα...Εγω όλα μου τα έργα τραγούδια κτλπ τα βάζω στην 64 κάρτα (και δεν μου φτάνει..) και οχι στην μνήμη του κινητου.Για προγράμματα,GPS, etc ειναι υπέρ αρκετή. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Τι λετε για αυτο το καπακι απο αλουμηνιο στα 8€?? Απλα εγω οφειλω να το ξαναπω οτι ναι ειναι υπεροχα και ειχα παρει διαφορα τετοια καπακια στο s3 αλλα με ολα εχανα μια γραμμη σημα και μια γραμμη wifi... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botsaris Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Γιατι δεν παιρνεις μια micro SD? Micro sd έχω 64αρα, για φοτο βίντεο μουσική και αντίγραφα ασφαλείας, αλλά αν θες να τρέξεις μερικά παιχνίδια και βάλεις και μερικές gps εφαρμογές, η εσωτερική πάει γέμισε και λύσεις τύπου app2sd είναι λίγο προβληματικες, με λίγα λόγια ΘΈΛΩ ΤΟ 32ΡΙ!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Το 3αρι εχει διαθεσιμα 11+. Πάντως και 9 είναι καλα... εκτός αν αρχίσεις και τα γεμίζεις με τεράστια και πολλά παιχνίδια.Αλλιώς δεν θα έχεις πρόβλημα...Εγω όλα μου τα έργα τραγούδια κτλπ τα βάζω στην 64 κάρτα (και δεν μου φτάνει..) και οχι στην μνήμη του κινητου.Για προγράμματα,GPS, etc ειναι υπέρ αρκετή. Γοργόνα έτσι την πάτησα στο S2 και τα έβαζα όλα στην κάρτα ... την "πήρα στα χέρια" -δύο φορές μάλιστα- και έχασα τα πάντα ... Γι αυτό στο S3 προτίμησα το 32άρι και τα έχω όλα στην συσκευή ... Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Εγώ τα κάνω και αντιγραφή στο Pc ανα διαστήματα, ειδικά τις φώτο.Και έτσι δεν χρειαζομαι τόσο μεγάλη εσωτερική μνημη. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Εγώ τα κάνω και αντιγραφή στο Pc ανα διαστήματα, ειδικά τις φώτο.Και έτσι δεν χρειαζομαι τόσο μεγάλη εσωτερική μνημη. Η καλύτερη λύση είναι αυτή που αναφέρεις... Ανα τακτά χρονικά διαστήματα μια αντιγραφή στο pc... Αρε Σάμμυ, δώσε κάτι ολοκληρωμένο, και χρέωσε το και άλλο, αρκεί να είναι ολοκληρωμένο... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 (edited) Τι λετε για αυτο το καπακι απο αλουμηνιο στα 8€?? Δοκιμασμενες και... αποτυχημενες λυσεις εδω και χρονια με Note 1, 2, S3 κλπ Εγγυημενος τροπος για να εχεις κακιστο σημα σε GSM, GPS, WiFi... Μην πεταξετε τα λεφτα σας παιδια (εστω και τα λιγα που κοστιζει). Απλα στα 5 λεπτα θα την εχετε βγαλει γιατι απλουστατα αχρηστευει το τηλεφωνο... Edited May 1, 2013 by v@gelis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Δοκιμασμενες και... αποτυχημενες λυσεις εδω και χρονια με Note 1, 2, S3 κλπ Εγγυημενος τροπος για να εχεις κακιστο σημα σε GSM, GPS, WiFi... Μην πεταξετε τα λεφτα σας παιδια (εστω και τα λιγα που κοστιζει). Απλα στα 5 λεπτα θα την εχετε βγαλει γιατι απλουστατα αχρηστευει το τηλεφωνο... Βαγγέλη αν ρουταρεις το s4 δώσε εντυπώσεις παικταρά μου... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Βαγγέλη αν ρουταρεις το s4 δώσε εντυπώσεις παικταρά μου... Σε μια ωρα θα το εχω και θα το ετοιμασω για το φιλο. Δεν εχω διαβασει για το τι υπαρχει για το S4 κι επειδη ευτυχως εχω χρονο σημερα θα ασχοληθω ;) ΥΓ Να του ριξω τον αγαπημενο μας Nova? Εχετε καλες εμπειριες στο 4αρι με αυτον? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Σε μια ωρα θα το εχω και θα το ετοιμασω για το φιλο. Δεν εχω διαβασει για το τι υπαρχει για το S4 κι επειδη ευτυχως εχω χρονο σημερα θα ασχοληθω ;) ΥΓ Να του ριξω τον αγαπημενο μας Nova? Εχετε καλες εμπειριες στο 4αρι με αυτον? Απο ότι άκουσα δεν παίζει ακόμα recovery για το s4... Τώρα για τον nova αν και τον έχω κατεβάσει δεν το δοκίμασα ακόμα... Βλέπω λίγο συμπεριφορά tw αλλά μάλλον σήμερα θα τον δουλέψω ... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Απο ότι άκουσα δεν παίζει ακόμα recovery για το s4... Τώρα για τον nova αν και τον έχω κατεβάσει δεν το δοκίμασα ακόμα... Βλέπω λίγο συμπεριφορά tw αλλά μάλλον σήμερα θα τον δουλέψω ... χμμ, ελπιζω να μην σκαλωσουμε εκει γιατι ενας απο τους βασικους λογους να εχεις το s4 ειναι ακριβως αυτος. Αν χαθει κι αυτο, απλα θα πεσει πολυ στα ματια μου η σαμμυ... Για το νοβα μονο καλα λογια εχω να λεω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 (edited) Παιδια οποιος ρουταρει επιτυχως το 9505 παρακαλω να ενημερωσει και αμα παιζει κ link και οδηγιες για τι εχετε ξηλωσει για καλυτερη αποδοση ακομα καλυτερα. Γιατι ειμαστε καποιοι noobs σε αυτα. Ευχαριστω Edited May 1, 2013 by icy20 Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts