elthis Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Ηλία αφού είστε μαζεμένοι ένα σωρό έμπειροι χρήστες πείτε ποια οθόνη αποδίδει σωστά χρώματα. Ούτε φαντεζι, ούτε υπερτονισμενα, αλλά σωστά. Επισης αν πλησιάζει την απόδοση του λευκού του HTC άλλη οθόνη... Όπως είπε κι ο Αργύρης, one.... Και αναμενόμενο λόγω πάνελ... Βέβαια παρατηρήσαμε κάποιες πολύ αχνες κάθετες μπλε γραμμές στο πάνελ του one όταν η οθόνη είναι κλειστή, που πρέπει να δει ο Νίκος αν φταίει η συσκευή του ή το φαινόμενο είναι γενικό. Η συσκευή που πλησίαζε το λευκό ήταν φυσικά το n4 και μετά το note (με ζελατίνα). Πάντως η αλήθεια είναι ότι όσο έπεφτε ο ήλιος, τόσο το s4 ξεχώριζε και η οθόνη του φαινόταν πραγματικά εντυπωσιακή. Γιαυτό η αρχική μας τοποθέτηση ήταν πρωί one, s4 βράδυ... :) Ο tw σε σχέση με το note ήταν ΕΜΦΑΝΏΣ πιο lag, no doubt... Περιμένουμε καλύτερη υλοποίηση λοιπόν σε αυτό το κομμάτι.... Το ευχόμαστε τουλάχιστον... Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Όπως είπε κι ο Αργύρης, one.... Και αναμενόμενο λόγω πάνελ... Βέβαια παρατηρήσαμε κάποιες πολύ αχνες κάθετες μπλε γραμμές στο πάνελ του one όταν η οθόνη είναι κλειστή, που πρέπει να δει ο Νίκος αν φταίει η συσκευή του ή το φαινόμενο είναι γενικό. Η συσκευή που πλησίαζε το λευκό ήταν φυσικά το n4 και μετά το note (με ζελατίνα). Πάντως η αλήθεια είναι ότι όσο έπεφτε ο ήλιος, τόσο το s4 ξεχώριζε και η οθόνη του φαινόταν πραγματικά εντυπωσιακή. Γιαυτό η αρχική μας τοποθέτηση ήταν πρωί one, s4 βράδυ... :) Ο tw σε σχέση με το note ήταν ΕΜΦΑΝΏΣ πιο lag, no doubt... Περιμένουμε καλύτερη υλοποίηση λοιπόν σε αυτό το κομμάτι.... Το ευχόμαστε τουλάχιστον... Ηλία το lag του s4 θα φτιάξει δίχως αμφιβολία. Αυτό που δε θα φτιάξει είναι η επιεικώς αστεία ποιότητα του Μεγάλο ατού του έναντι του one το πολύ μικρότερο bezel αυτό, ναι, είναι πραγματικό ατού. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 (edited) One Όχι 10ch @Μανος. Χαλαρά lag και δεν είναι δύσκολο να το αναπαραγεις Για τον kernel που γραψατε πριν και σβηστηκε (Perseus) δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά δεν παιζει ρολο στα χρωματα.Θα πρεπει ο dev ή να έχει πειράξει τα χρωματα ή να δίνει επιλογη να τα πειράξει ο χρηστης Και τα 2 :) Και από ότι είπε θα το κάνει το ιδιο και στο 4αρι με εχυνος όταν το αγοράσει :happy: PS: Υπάρχει και για νότε 2 και εκει θα εχει μεγάλη διαφορά λόγο του RGB.Δοκιμάστε το όσοι το εχετε ακόμα. Πολύ καλό "τεστ" πάντως παιδια,ελπιζω μια μέρα να καταφέρω να δω και το ονε από κοντά. Edited April 30, 2013 by arfi-gorgona http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Galactic Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 (edited) Όπως είπε κι ο Αργύρης, one.... Και αναμενόμενο λόγω πάνελ... Βέβαια παρατηρήσαμε κάποιες πολύ αχνες κάθετες μπλε γραμμές στο πάνελ του one όταν η οθόνη είναι κλειστή, που πρέπει να δει ο Νίκος αν φταίει η συσκευή του ή το φαινόμενο είναι γενικό. Η συσκευή που πλησίαζε το λευκό ήταν φυσικά το n4 και μετά το note (με ζελατίνα). Πάντως η αλήθεια είναι ότι όσο έπεφτε ο ήλιος, τόσο το s4 ξεχώριζε και η οθόνη του φαινόταν πραγματικά εντυπωσιακή. Γιαυτό η αρχική μας τοποθέτηση ήταν πρωί one, s4 βράδυ... :) Ο tw σε σχέση με το note ήταν ΕΜΦΑΝΏΣ πιο lag, no doubt... Περιμένουμε καλύτερη υλοποίηση λοιπόν σε αυτό το κομμάτι.... Το ευχόμαστε τουλάχιστον... Ηλια ξερεις καλα οτι θα υπαρξει αμεσα και γρηγορα μια καλυτερη υλοποιηση ! Με το wifi Note vs One + S4 μηπως προλαβες να δοκιμασεις ετσι στα πολυ προχειρα κατι ? Σε ευχαριστω πολυ Ηλια (και τα υπολοιπα παλικαρια..!). Ηλία το lag του s4 θα φτιάξει δίχως αμφιβολία. Αυτό που δε θα φτιάξει είναι η επιεικώς αστεία ποιότητα του Μεγάλο ατού του έναντι του one το πολύ μικρότερο bezel αυτό, ναι, είναι πραγματικό ατού. Αχχχ αυτη η ποιοτητα ! Δεν κουραστηκες ? Τα ακουσες τα συμπερασματα τους ! Το πρωι η μαθητρια το βραδυ η π@ρνη !:lol: Edited April 30, 2013 by Galactic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Ηλια ξερεις καλα οτι θα υπαρξει αμεσα και γρηγορα μια καλυτερη υλοποιηση ! Με το wifi Note vs One + S4 μηπως προλαβες να δοκιμασεις ετσι στα πολυ προχειρα κατι ? Σε ευχαριστω πολυ Ηλια (και τα υπολοιπα παλικαρια..!). Κοίτα, σε 4 διαφορετικά τεστ με speedtest.com το Note βγήκε άνετα πρώτο (μεταξύ των 2 έγινε η δοκιμή)...Ο Νίκος υποστηρίζει ότι σπίτι του όταν το δοκίμασε το s4 έβγαλε καλύτερα αποτελέσματα....Βέβαια, για να τα λέμε κι όλα, είχαμε τις περισσότερες αποσυνδέσεις απ όλα στο s4 μιας και το router δεν ήταν κοντά... Αχχχ αυτη η ποιοτητα ! Δεν κουραστηκες ? Τα ακουσες τα συμπερασματα τους ! Το πρωι η μαθητρια το βραδυ η π@ρνη !:lol: Η αλήθεια είναι αυτή....Όποιος έχει τη δυνατότητα να τα έχει και τα 2 (Βλέπε galanakop), είναι ο απόλυτος χρήστης...:) @paok4270, όντως η κάμερά του είναι, αν όχι η κορυφαία, απο τις κορυφαίες...Δε θα απογοητεύσει κανέναν... Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Όπως είπε κι ο Αργύρης, one.... Και αναμενόμενο λόγω πάνελ... Βέβαια παρατηρήσαμε κάποιες πολύ αχνες κάθετες μπλε γραμμές στο πάνελ του one όταν η οθόνη είναι κλειστή, που πρέπει να δει ο Νίκος αν φταίει η συσκευή του ή το φαινόμενο είναι γενικό. Η συσκευή που πλησίαζε το λευκό ήταν φυσικά το n4 και μετά το note (με ζελατίνα). Πάντως η αλήθεια είναι ότι όσο έπεφτε ο ήλιος, τόσο το s4 ξεχώριζε και η οθόνη του φαινόταν πραγματικά εντυπωσιακή. Γιαυτό η αρχική μας τοποθέτηση ήταν πρωί one, s4 βράδυ... :) Ο tw σε σχέση με το note ήταν ΕΜΦΑΝΏΣ πιο lag, no doubt... Περιμένουμε καλύτερη υλοποίηση λοιπόν σε αυτό το κομμάτι.... Το ευχόμαστε τουλάχιστον... Αυτό με το lag με φοβίζει πολύ όχι για το S4 που δεν μ ενδιαφέρει σαν συσκευή αλλά για επερχόμενη αναβάθμιση του Note2 που θα περιέχει πολλά από τα έξτρα που πρόσθεσε η Samsung. Ηλία το lag του s4 θα φτιάξει δίχως αμφιβολία. Αυτό που δε θα φτιάξει είναι η επιεικώς αστεία ποιότητα του Μεγάλο ατού του έναντι του one το πολύ μικρότερο bezel αυτό, ναι, είναι πραγματικό ατού. Βαγγέλη δεν είναι καθόλου σίγουρο. Παραφορτωθηκε και κάπου ήταν επόμενο να υπάρχουν confing μεταξύ όλων αυτών. Για μια ακόμα φορά το επόμενο note θα είναι η πιο ώριμη εκδοχή. Εγώ πάντως δεν κρύβω οτι θέλω να δω και άλλα πράγματα. ... όπως το ios7:) Και ένα συνδυασμό αντίστροφο μ αυτον που λεγαμε κάποτε. Δηλαδή ios τηλέφωνο και Android tablet με stylus:D Θα δοκιμάσω με συσκευές που εχω ηδη να δω αν βολεύει. Το Note2 παραμένει. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Διαβαζω για ασπρα διαβαζω κ κιτρινα....αν ειναι να το παμε ετσι πειτε μου κ μενα το καλητερο μαυρο πιο το αποδίδει?:wacko: Παιδια κ τα δυο κινητα εχουν τα + και τα - εχει βαρεθει ο κοσμος (οπως κ εγω)τα νηματα των δυο αυτων κορυφαιων συσκευων να μπαινουν κ να γραφουν οι απεναντι για ασπρα πλαστικα μαυρα 4 mgpixel k 13, αλουμίνια κ πατζουρια.Καλο για καποιους οπως εγω που μπορει να ειναι λιγο ασχετοι να μπαινουν κ να διαβαζουν για το μοντελο που γουσταρουν κ πλήρωσαν. Παντα φιλικα προς ολους.:) Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Galactic Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 (edited) Κοίτα, σε 4 διαφορετικά τεστ με speedtest.com το Note βγήκε άνετα πρώτο (μεταξύ των 2 έγινε η δοκιμή)...Ο Νίκος υποστηρίζει ότι σπίτι του όταν το δοκίμασε το s4 έβγαλε καλύτερα αποτελέσματα....Βέβαια, για να τα λέμε κι όλα, είχαμε τις περισσότερες αποσυνδέσεις απ όλα στο s4 μιας και το router δεν ήταν κοντά... Η αλήθεια είναι αυτή....Όποιος έχει τη δυνατότητα να τα έχει και τα 2 (Βλέπε galanakop), είναι ο απόλυτος χρήστης...:) @paok4270, όντως η κάμερά του είναι, αν όχι η κορυφαία, απο τις κορυφαίες...Δε θα απογοητεύσει κανέναν... Ηλια σε ευχαριστω πολυ ! Και εγω στα ιδια συμπερασματα καταληγω! Περιμενω να ερθει ο φιλος με το Οne, να καψουμε τα routers σημερα το βραδυ και τα gps ! Για οθονες και καμερες,φαγαμε τσαμπα τον Παπα..:p:lol: ! Αλλα τα κλεισαμε τα θεματα.. edit : εμενα το one παει λιιιιγοοο μπροστα απο s4 στα προχειρα και στα γρηγορα, αλλα και σημερα θα τα λιωσουμε..:p Διαβαζω για ασπρα διαβαζω κ κιτρινα....αν ειναι να το παμε ετσι πειτε μου κ μενα το καλητερο μαυρο πιο το αποδίδει?:wacko: Παιδια κ τα δυο κινητα εχουν τα + και τα - εχει βαρεθει ο κοσμος (οπως κ εγω)τα νηματα των δυο αυτων κορυφαιων συσκευων να μπαινουν κ να γραφουν οι απεναντι για ασπρα πλαστικα μαυρα 4 mgpixel k 13, αλουμίνια κ πατζουρια.Καλο για καποιους οπως εγω που μπορει να ειναι λιγο ασχετοι να μπαινουν κ να διαβαζουν για το μοντελο που γουσταρουν κ πλήρωσαν. Παντα φιλικα προς ολους.:) Φιλε σε παρακαλω.. Δεν θελω να στεναχωριεσαι με εμας και την μουρλα μας ! Και οι δυο συσκευες ειναι φοβερες και πολλα παιδια το φωναζουν παντου !!! Αληθεια σου λεω,γνωριζω καλα τις δυο συσκευες.. Και το S4 εμενα προσωπικα ειναι μεσα στην καρδια μου.. Και εχουν περασει απο τα χερια μου οι καλυτερες...!! Μολις το διαπιστωσεις και εσυ ο ιδιος,θα νιωσεις περιφανος για την επιλογη σου ! Κοιτα να την χαρεις οσο πιο πολυ μπορεις ! Σε ευχαριστω να εισαι καλα ! @ mods / sorry..:cry: Απο κεκτημενη ταχυτητα ! Edited April 30, 2013 by Galactic Συνένωση Μηνυμάτων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Ηλια σε ευχαριστω πολυ ! Και εγω στα ιδια συμπερασματα καταληγω! Περιμενω να ερθει ο φιλος με το Οne, να καψουμε τα routers σημερα το βραδυ και τα gps ! Για οθονες και καμερες,φαγαμε τσαμπα τον Παπα..:p:lol: ! Αλλα τα κλεισαμε τα θεματα.. edit : εμενα το one παει λιιιιγοοο μπροστα απο s4 στα προχειρα και στα γρηγορα, αλλα σημερα θα τα λιωσω.. Φιλε σε παρακαλω.. Δεν θελω να στεναχωριεσαι με εμας και την μουρλα μας ! Και οι δυο συσκευες ειναι φοβερες και πολλα παιδια το φωναζουν παντου !!! Αληθεια σου λεω,γνωριζω καλα τις δυο συσκευες.. Και το S4 εμενα προσωπικα ειναι μεσα στην καρδια μου.. Και εχουν περασει απο τα χερια μου οι καλυτερες...!! Μολι το διαπιστωσεις και εσυ ο ιδιος,θα νιωσεις περιφανος για την επιλογη σου ! Κοιτα να την χαρεις οσο πιο πολυ μπορεις ! Σε ευχαριστω να εισαι καλα ! Δεν στεναχωριεμαι αυτο ελειπε.Απλα εχει φτιαχτει ενα νημα εδω που μπορει ο οποιοσδηποτε φιλος να κονταροχτυπηθει για ολα.Κ αν ειπα κατι κ το εχει παρεξηγησει καποιος επειδη ο γραπτος ο λογος ειναι ξυλινος τα λεω με πνευμα πολυ καλοπροαίρετο.;) Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Ηλια σε ευχαριστω πολυ ! Και εγω στα ιδια συμπερασματα καταληγω! Περιμενω να ερθει ο φιλος με το Οne, να καψουμε τα routers σημερα το βραδυ και τα gps ! Για οθονες και καμερες,φαγαμε τσαμπα τον Παπα..:p:lol: ! Αλλα τα κλεισαμε τα θεματα.. edit : εμενα το one παει λιιιιγοοο μπροστα απο s4 στα προχειρα και στα γρηγορα, αλλα και σημερα θα τα λιωσουμε..:p Φιλε σε παρακαλω.. Δεν θελω να στεναχωριεσαι με εμας και την μουρλα μας ! Και οι δυο συσκευες ειναι φοβερες και πολλα παιδια το φωναζουν παντου !!! Αληθεια σου λεω,γνωριζω καλα τις δυο συσκευες.. Και το S4 εμενα προσωπικα ειναι μεσα στην καρδια μου.. Και εχουν περασει απο τα χερια μου οι καλυτερες...!! Μολις το διαπιστωσεις και εσυ ο ιδιος,θα νιωσεις περιφανος για την επιλογη σου ! Κοιτα να την χαρεις οσο πιο πολυ μπορεις ! Σε ευχαριστω να εισαι καλα ! @ mods / sorry..:cry: Απο κεκτημενη ταχυτητα ! Galactic φίλε αδερφικε η αλήθεια είναι ότι το one είναι η πιο ισορροπημένη πρόταση της αγοράς αυτή την στιγμή, από όποια πλευρά και αν το δούμε, αρχίζω να πιστεύω ότι είναι... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Δεν στεναχωριεμαι αυτο ελειπε.Απλα εχει φτιαχτει ενα νημα εδω που μπορει ο οποιοσδηποτε φιλος να κονταροχτυπηθει για ολα.Κ αν ειπα κατι κ το εχει παρεξηγησει καποιος επειδη ο γραπτος ο λογος ειναι ξυλινος τα λεω με πνευμα πολυ καλοπροαίρετο.;) Μιλάνε χρήστες με πολλά χρόνια παρουσίας στο χώρο και το forum και αυτό βοηθάει όσους θέλουν να ξέρουν τα υπερ και τα κατά μιας συσκευής που πρέπει να δώσουν παραπάνω απο ένα βασικό μηνιάτικο.Και δε βλέπω απο αυτούς κονταροχτυπήματα άλλα απο κάποιους νεότερους χρήστες που δε δείχνουν το ανάλογο respect. Προσωπικά το θεωρώ αναγκαίο να υπάρχει αυτή τη στιγμή ένα δείγμα απο 2 (ή και παραπάνω) συσκευές που: Α) Θεωρούνται η κορυφαίες. Β) Παρουσιάστηκαν μαζί. Γ) Το νήμα είναι [Προς Κυκλοφορία] και όχι ακόμα [Επίσημο]. Δε θεωρούμαι fan καμίας εταιρίας και επιλέγω ότι είναι καλύτερο για τη χρήση που θέλω να κάνω.Έχω περάσει και απο τις 2 εταιρίες και ξέρω καλά τα -/+... Όσα παιδιά λοιπόν Googlαρουν ''Samsung Galaxy S4'' και βλέπουν αυτό το forum και τo νήμα περιμένωντας να διαβάσουν κάτι που θα τους κάνει σοφότερους και πιο αποφασιστικούς για τη συσκευή που σκέφτονται να αγοράσουν, μιας και δε κυκλοφορεί ευρέως, να γνωρίζουν τι θα έχουν στα χέρια τους σε σχέση με τον υπάρχων ανταγωνισμό. όταν λοιπόν το νήμα γίνει [Επίσημο] και έχουμε (σχεδόν) κατασταλάξει στα -/+, θα αλλάξει και το περιεχόμενο των posts... Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Μιλάνε χρήστες με πολλά χρόνια παρουσίας στο χώρο και το forum και αυτό βοηθάει όσους θέλουν να ξέρουν τα υπερ και τα κατά μιας συσκευής που πρέπει να δώσουν παραπάνω απο ένα βασικό μηνιάτικο.Και δε βλέπω απο αυτούς κονταροχτυπήματα άλλα απο κάποιους νεότερους χρήστες που δε δείχνουν το ανάλογο respect. Προσωπικά το θεωρώ αναγκαίο να υπάρχει αυτή τη στιγμή ένα δείγμα απο 2 (ή και παραπάνω) συσκευές που: Α) Θεωρούνται η κορυφαίες. Β) Παρουσιάστηκαν μαζί. Γ) Το νήμα είναι [Προς Κυκλοφορία] και όχι ακόμα [Επίσημο]. Δε θεωρούμαι fan καμίας εταιρίας και επιλέγω ότι είναι καλύτερο για τη χρήση που θέλω να κάνω.Έχω περάσει και απο τις 2 εταιρίες και ξέρω καλά τα -/+... Όσα παιδιά λοιπόν Googlαρουν ''Samsung Galaxy S4'' και βλέπουν αυτό το forum και τo νήμα περιμένωντας να διαβάσουν κάτι που θα τους κάνει σοφότερους και πιο αποφασιστικούς για τη συσκευή που σκέφτονται να αγοράσουν, μιας και δε κυκλοφορεί ευρέως, να γνωρίζουν τι θα έχουν στα χέρια τους σε σχέση με τον υπάρχων ανταγωνισμό. όταν λοιπόν το νήμα γίνει [Επίσημο] και έχουμε (σχεδόν) κατασταλάξει στα -/+, θα αλλάξει και το περιεχόμενο των posts... ευχαριστουμε πολυ τα παιδια που μας δινουν ολες αυτες τις πληροφοριες. Εγω προσωπικα αποφασισα να μεινω στο Ν4 μου. Δεν εχω παραπονο, και σαν τηλεφωνο ειναι μια χαρα, γρηγορο και χωρις κανενα κολλημα. Να δωσω ενα μισθο για κατι που δεν ειναι τελειο... χλωμο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Χρήστες όπως ο συγκεκριμένος; Αυτοί οι χρήστες θα μας κάνουν σοφοτερους;<a href="http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4679444" class="internal">Αρχικό μήνυμα από bouss</a> Αυτό συμβαίνει γιατί ο φακός του one έχει μεγαλύτερο εύρος. Αυτό σημαίνει ότι πιάνει μεγαλύτερο πλάνο, αλλά από την άλλη πρέπει σε αυτό το μεγαλύτερο πλάνο να απλώσει ακόμα περισσότερο τα 4ΜΡ. Εγω βρήκα την λύση για τις μακρινές αν αποφασίσω να αγοράσω το one :):D <a href="http://img59.imageshack.us/i/20130430190556.png/" rel="nofollow" target="_blank" class="external">http://img59.imageshack.us/img59/3269/20130430190556.png</a> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Ζητηθηκαν νυχτερινες φωτος: Παρτε μερικα... https://dl-web.dropbox.com/get/public/20130430_220723_LLS.jpg?w=AACOY3hQ7XtFz-LxX6zyYkMJURMU8u-Us5imUSPObD8V4Q https://dl-web.dropbox.com/get/public/20130430_220740.jpg?w=AABNbIdaSnNs-vfZzCBny19CLLGmPYrtnPkb72mQEK7fmA https://dl-web.dropbox.com/get/public/20130430_221034.mp4?w=AABnG2RrPI70miuC_aCLXuzswIh-GzHJPSJhV1Lqy9K6hQ Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Ζητηθηκαν νυχτερινες φωτος: Παρτε μερικα... https://dl-web.dropbox.com/get/public/20130430_220723_LLS.jpg?w=AACOY3hQ7XtFz-LxX6zyYkMJURMU8u-Us5imUSPObD8V4Q https://dl-web.dropbox.com/get/public/20130430_220740.jpg?w=AABNbIdaSnNs-vfZzCBny19CLLGmPYrtnPkb72mQEK7fmA https://dl-web.dropbox.com/get/public/20130430_221034.mp4?w=AABnG2RrPI70miuC_aCLXuzswIh-GzHJPSJhV1Lqy9K6hQ share κανε δεν ανοίγουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Galactic Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 (edited) Galactic φίλε αδερφικε η αλήθεια είναι ότι το one είναι η πιο ισορροπημένη πρόταση της αγοράς αυτή την στιγμή, από όποια πλευρά και αν το δούμε, αρχίζω να πιστεύω ότι είναι... Καρντασαρα μου..! Τα ειπαμε και τα γραψαμε και οι δυο μας στο -VS- ! Αν καταφερει καποιος να τα βρει με τις hw και γενικοτερα απαιτησεις του (design,υλικα,οθονες,ηχεια,καμερες,slot/GB,fm,radio και..και..και..) απο τις δυο φοβερες συσκευες ! Τοτε προχωραει αφοβα..! Μην ξεχνας οτι το S4 φοραει 4.2.2 με οτι αυτο συνεπαγεται.. Μην ξεχνας το γενικοτερο θεμα υποστηριξης απο μανουλες και αλλοδαπους,για οσους ειναι τρελοι fans και μη ! Και μην ξεχνας το σημαντικοτερο... Το ενα ειναι full unibody METALLICA και το αλλο full on PLASTIC :lol::p:rotfl: ! Και οι δυο φοβερες,αρκει να ξερεις τη ζητας με βαση τις αναγκες και τις απαιτησεις σου και σαν χρηστης,αλλα και σαν ανθρωπος ! Κατα τα αλλα εγω και η μουρλα μου μαζι με τα θελω μου,επιλεξαμε το S4 ετσι απλα ! Αναγνωριζοντας οτι το One,εχει πραγματα που θα ηθελα :lol: Οne = / Απο ισορροπια ειναι φοβερο.. Θα το ηθελα.. Αλλα εχω κανει ηδη την επιλογη μου και ξερω οτι δεν θα το μετανιωσω,με βαση τα κριτηρια που επελεξα :) ! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4679740#post4679740 = Hλιας / elthis = Τα ειπε ολα.. Απλα respect:bow: γιατι ειμαι πολυ νεος και ασχετος ! Τον ευχαριστω και τον διαβαζω παρα πολυ,γιατι θελω να μαθαινω μεσα απο την γραφη του,που την θεωρω πολυ αξιοπιστη σε σχεση με πολλων αλλων ! Edited April 30, 2013 by Galactic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Μιλάνε χρήστες με πολλά χρόνια παρουσίας στο χώρο και το forum και αυτό βοηθάει όσους θέλουν να ξέρουν τα υπερ και τα κατά μιας συσκευής που πρέπει να δώσουν παραπάνω απο ένα βασικό μηνιάτικο.Και δε βλέπω απο αυτούς κονταροχτυπήματα άλλα απο κάποιους νεότερους χρήστες που δε δείχνουν το ανάλογο respect. Προσωπικά το θεωρώ αναγκαίο να υπάρχει αυτή τη στιγμή ένα δείγμα απο 2 (ή και παραπάνω) συσκευές που: Α) Θεωρούνται η κορυφαίες. Β) Παρουσιάστηκαν μαζί. Γ) Το νήμα είναι [Προς Κυκλοφορία] και όχι ακόμα [Επίσημο]. Δε θεωρούμαι fan καμίας εταιρίας και επιλέγω ότι είναι καλύτερο για τη χρήση που θέλω να κάνω.Έχω περάσει και απο τις 2 εταιρίες και ξέρω καλά τα -/+... Όσα παιδιά λοιπόν Googlαρουν ''Samsung Galaxy S4'' και βλέπουν αυτό το forum και τo νήμα περιμένωντας να διαβάσουν κάτι που θα τους κάνει σοφότερους και πιο αποφασιστικούς για τη συσκευή που σκέφτονται να αγοράσουν, μιας και δε κυκλοφορεί ευρέως, να γνωρίζουν τι θα έχουν στα χέρια τους σε σχέση με τον υπάρχων ανταγωνισμό. όταν λοιπόν το νήμα γίνει [Επίσημο] και έχουμε (σχεδόν) κατασταλάξει στα -/+, θα αλλάξει και το περιεχόμενο των posts... Φυσικα κ χρειαζομαστε τις γνωμες κ τις εμπειριες των σοφοτερων κ πιο ψαγμενων κ τους ευχαριστω ολα αυτα τα χρονια οποιοι κα ειναι κ εχουν κ τετοια υπομονη.Σεβασμο ομως θα εχω σε αυτους που αναφερονται στην συσκευη που λεει το νημα δηλ....Προς κυκλοφορια SAMSUNG GALAXY S4 κ οχι Προς κυκλοφορια το S4&ONE.Σε αυτους που μπαινουν για να κανουν χαβαλε κ να πηραζουν τον κοσμο , ας ειναι κ η ιδια η Cher Wang,δεν θα εχω,γιατι δεν σεβεται εμενα εκεινη την στιγμη.Καταλαβαινεις καλα τι λεω.;) Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 share κανε δεν ανοίγουν Κατι εχω κανει λαθος μαλλον. https://www.dropbox.com/sh/baogngkm2wwl38z/LmMTj_Tw2n Αυτο? Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Κατι εχω κανει λαθος μαλλον. https://www.dropbox.com/sh/baogngkm2wwl38z/LmMTj_Tw2n Αυτο? Ανοίγουν, αλλά το αποτέλεσμα μόνο ικανοποιητικο δεν είναι. Έβαλες το χαμηλό φωτισμό; [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Ανοίγουν, αλλά το αποτέλεσμα μόνο ικανοποιητικο δεν είναι. Έβαλες το χαμηλό φωτισμό; Στη μια ναι. Στην αλλη οχι. Φαινεται αλλωστε γιατι ειναι η ιδια φωτο...Βεβαια ηταν αρκετα σκοτεινα.Τα φωτα ειναι μακρυα εκτος απο το ενα που ειναι εκει στη μεση. Αλλα πραγματι δεν ειναι και τοσο καλο το αποτελεσμα. Οπως το περιμεναμε βασικα πιστευω... Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 (edited) Ανοίγουν, αλλά το αποτέλεσμα μόνο ικανοποιητικο δεν είναι. Έβαλες το χαμηλό φωτισμό; Δεν τον εχει βαλει,αν δεις και το βιντεο ειναι ακριβώς το ιδιο με τις φωτο. Ps:Ειδα οτι ειπες οτι το έβαλες στην μια,εχει ομως 2 διαφορετικά για χαμηλό φωτισμό (αν ειναι οπως το 3αρι) Πιο απο τα 2 εβαλες?Υπαρχει το Low ligth και το Night mode.Εχτες η βραδινή που μας έδειξε ενα παιδί ηταν άπειρες φορες καλύτερη. Edited April 30, 2013 by arfi-gorgona http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Κατι εχω κανει λαθος μαλλον. https://www.dropbox.com/sh/baogngkm2wwl38z/LmMTj_Tw2n Αυτο? Jet.Δεν με εντυπωσιασαν οι νυχτερινές λήψεις.Σε σχέση με το Ν8 μου δηλαδη. Αυτοματες ρυθμίσεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Δεν τον εχει βαλει,αν δεις και το βιντεο ειναι ακριβώς το ιδιο με τις φωτο. Ps:Ειδα οτι ειπες οτι το εβαλες στην μια,εχει ομως 2 διαφορετικα για χαμηλο φωτισμο (αν ειναι οπως το 3αρι) Πιο απο τα 2 εβαλες? Δεν νομιζω οτι ειμαι τοσο ασχετος. Στην πρωτη εγω θυμαμαι οτι εβαλα... Αλλωστε αυτο δεν σημαινει το LLS στο τελος του ονοματος? Jet.Δεν με εντυπωσιασαν οι νυχτερινές λήψεις.Σε σχέση με το Ν8 μου δηλαδη. Αυτοματες ρυθμίσεις? Ναι απο ρυθμισεις δεν πειραξα τιποτα απολυτως. Η μια full auto και η αλλη απλα night mode... Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Η διαφορά όμως με την χθεσινή φώτο είναι τεράστια... εκτός πια και αν ηταν πισα σκοτάδι εκεί που την έβγαλες. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 (edited) Η διαφορά όμως με την χθεσινή φώτο είναι τεράστια... εκτός πια και αν ηταν πισα σκοτάδι εκεί που την έβγαλες. Πισα δεν ηταν απλα ηταν αρκετα σκοτεινα. Περιμενετε να βγαλω μια ακομα με τα φωτα... Οσον αφορα το αλλο που με ρωτησατε εγω μια νυχτερινη ρυθμιση βρηκα που λεγεται "νυχτα" ΥΓ Προσεθεσα και αλλες και εβαλα και 2 με το One X https://www.dropbox.com/sh/baogngkm2wwl38z/LmMTj_Tw2n Edited April 30, 2013 by icy20 Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts