spyrosaxel Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Αν επιτρέπεται τι κινητό είχες πριν; Oταν σεβαστοί χρήστες στο φόρουμ που έχουν περάσει από τα χέρια τους δεκάδες συσκευές αναφέρουν ότι υπάρχει κάποιο θέμα,απλά υπάρχει.Ειναι αυτό που έγραψα ήδη.Κάποιος που είχε π.χ. ένα zte blade και πάρει το s4 θα νομίζει ότι ανακάλυψε την αμερική πριν ειχα το s3!και αν ειχε lag θα το ελεγα!οπως ειπα και πριν δεν θελω να το παιξω καποιος οτι εμενα δηλαδη το κινητο δεν εχει lag αλλα δεν LAG!:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosaxel Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 πλάκα κάνουμε?το note παίζει σε άλλη κατηγορία,τι πάει να πει ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ,ναυαρχίδα είναι και το s4 και μάλιστα πανάκριβη. Θα έλεγα κι εγώ αστούς να λένε όμως,πρώτον,δεν μου αρέσει να αμφισβητώ εύκολα και δεύτερον,ναι,έχει κάποιο lag η συσκευή...κι αν δεν έχει σε πολλούς,θα αποκτήσει σύντομα. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι λες "οσοι δεν εχετε lag θα αποκτησετε συντομα" και δεν λες "οσοι εχετε lag ευχομαι συντομα να διορθωθει!!"Δηλαδη για να καταλαβω οποιος δεν εχει lag εχει κανει κατι κακο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambros22 Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Αυτό έχω. Mdk σημαίνει κινα. Θελω να το αλλάξω σε Ευρώπη. Πως? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι λες "οσοι δεν εχετε lag θα αποκτησετε συντομα" και δεν λες "οσοι εχετε lag ευχομαι συντομα να διορθωθει!!"Δηλαδη για να καταλαβω οποιος δεν εχει lag εχει κανει κατι κακο? Προφανώς εννοεί με το που θα φορτωθεί η συσκευή θα βγάλει lag. You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Ρε παιδια αστειευεστε? Θα πρεπει να μην εχετε ξαναπιασει σοβαρο κινητο στη ζωη σας για να μη βλεπετε το απαραδεκτο -για αυτο το hardware- lagαρισμα της συσκευης. Ετσι ως εχει ειναι απαραδεκτο. Αλλα δεν εχω καμια αμφιβολια οτι αυτο θα διευθετηθει αμεσα απο τη σαμμυ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 (edited) nlambros22 Μια χαρά είναι ο Octa φιλε μου σε θέμα απόδοσης,δεν είναι εκεί το πρόβλημα, άλλα στο ότι δεν λειτουργεί ακόμα "σωστα" το Little big architecture.Δηλαδή αντί να γίνετε μίξη μεταξύ Α15 κ Α7, τώρα δουλεύουν η οι 4 Α15 μαζί η οι 4Α7 ανάλογα με την περίσταση.Σε καμιά περιπτώσει δεν επηρεάζει απόδοση αυτό...Την απόδοση στην μπαταρία ναι,θα μπορούσε να ήταν καλύτερη με αυτόν τον τρόπο.Ποτέ δεν θα δούλευαν και οι οχτώ μαζί έτσι και αλλιώς.(εκτός και αν το κάνουν αργότερα στο XDA) Όσο έχει να κάνει τώρα με το οποίο λαγκ,και στο 3αρι τα ιδια είχαμε στις αρχες,εξαλλου να ξέρετε ότι σε καθημερινή χρήση που κάνουμε οι περισσότεροι,ακόμα και τώρα δεν θα δείτε σοβαρά λαγκ,(εκτός και αν επιδιώξετε να τα δείτε φορτώνοντας το όσο δεν παίρνει..) και ακόμα και αυτά αργότερα θα εξαφανιστούν.. Edited May 2, 2013 by arfi-gorgona http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι λες "οσοι δεν εχετε lag θα αποκτησετε συντομα" και δεν λες "οσοι εχετε lag ευχομαι συντομα να διορθωθει!!"Δηλαδη για να καταλαβω οποιος δεν εχει lag εχει κανει κατι κακο? Θα δείξει στο άμεσο μέλλον αν θα βγάλει lag η όχι...εύχομαι να μην βγάλει σε κατόχους που δεν έχει τώρα. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Παιδιά καλημερα όταν λέτε Λαγκαρισμα τι εννωειται ;; Και θα μου εξυπηρετουσατε παρα πολυ αν μου προτινατε καπια εφαρμογή που να μπορω να κλειδωνω επιλεκτικά επαφές οχι όλες μονο όσες θέλω εγω. Ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Καλημερα σε ολους.Φευγω εκτος Αθηνων σημερα αλλα απο εβδομαδα οποιος ειναι Αθηνα παμε για ενα καφε να δειτε αν εχει lag ή οχι.Το αν καποιοι χρηστες δεν θεωρουν lag αυτο που βλεπουν ειναι αλλο.Ακομα και χωρις multitasking,φαινεται οτι το "σκεφτεται" για να εκτελεσει καποια εργασια. Καποιος φιλος αναφερθηκε στον task manager.Δεν το διορθωνει το lag Προς θεου,χαρειτε τις συσκευες σας και ευχομαι η sammy να το διορθωσει με update. Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 παιδια η summy δεν εκανε ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ τιποτα για το λαγκαρισμα στα κινητα της, ας ειναι καλα οι developer που κανουν οτι μπορουν για να την κρατησουν ψηλα. της εκατσε το note 2 και δουλευει σωστα. με το s4 νομιζω οτι θα παιξει οτι και με το s3 αν θελεις ενα κινητο που να δουλευει καπως καλητερα μονο custom room αυτη ειναι η αληθεια.- σκεψου οτι και το ραδιακι δεν το εβαλαν γιατι ειχαν κοληματα με το lte!!!!!! αλλα η sony και η htc καταφεραν και το εβαλαν χωρις κανενα προβλημα σε xperia z και στο one. για μενα τα μονα ατου που εχει το s4 μπροστα στο one 1) μικροτερο βαρος 2)καρτα μνημης .......... και το ξαναλεω ας ειναι καλα οι devs!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Καλημερα σε ολους.Φευγω εκτος Αθηνων σημερα αλλα απο εβδομαδα οποιος ειναι Αθηνα παμε για ενα καφε να δειτε αν εχει lag ή οχι.Το αν καποιοι χρηστες δεν θεωρουν lag αυτο που βλεπουν ειναι αλλο.Ακομα και χωρις multitasking,φαινεται οτι το "σκεφτεται" για να εκτελεσει καποια εργασια. Καποιος φιλος αναφερθηκε στον task manager.Δεν το διορθωνει το lag Προς θεου,χαρειτε τις συσκευες σας και ευχομαι η sammy να το διορθωσει με update. Ερωτηση: Εσυ το ρουταρες ετσι δεν ειναι? Και ρωταω για να δοκιμαζες το spirit fm αν δουλευει... Απο περιεργεια. Εγω εχω ραδιο ετσι και αλλιως αλλα για τα αλλα παιδια. Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Ρε παιδια αστειευεστε? Θα πρεπει να μην εχετε ξαναπιασει σοβαρο κινητο στη ζωη σας για να μη βλεπετε το απαραδεκτο -για αυτο το hardware- lagαρισμα της συσκευης. Ετσι ως εχει ειναι απαραδεκτο. Αλλα δεν εχω καμια αμφιβολια οτι αυτο θα διευθετηθει αμεσα απο τη σαμμυ... Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την υψηλή ανάλυση της οθόνης ή με το ότι τρέχουν τόσα πράγματα μαζί αλλά lag υπάρχει και κάνει αισθητή την παρουσία του.. Γενικά Βαγγέλη βλέπω ότι έκανε κάποια λάθη φέτος η Samsung και χθες διάβαζα στο xda οτι στην έκδοση με τον περιβόητο octa ο driver δεν κάνει ξεχωριστή διαχείριση για κάθε τετράδα επεξεργαστών οπότε και η μπαταρία δεν είναι καλή. Φυσικά θα φτιάξει το πράγμα αλλά αν δεν είναι αυτό προχειρότητα και κοροϊδία από μια τόσο μεγάλη εταιρία τότε τι είναι? Τι είμαστε δηλαδή guinea pigs των Κορεατων?? Εγω θέλω να φάει το χαστούκι της πάντως γιατί πολύ ψηλά τον αμανε φέτος, ξενέρωσα.. Καλημερα σε ολους.Φευγω εκτος Αθηνων σημερα αλλα απο εβδομαδα οποιος ειναι Αθηνα παμε για ενα καφε να δειτε αν εχει lag ή οχι.Το αν καποιοι χρηστες δεν θεωρουν lag αυτο που βλεπουν ειναι αλλο.Ακομα και χωρις multitasking,φαινεται οτι το "σκεφτεται" για να εκτελεσει καποια εργασια. Καποιος φιλος αναφερθηκε στον task manager.Δεν το διορθωνει το lag Προς θεου,χαρειτε τις συσκευες σας και ευχομαι η sammy να το διορθωσει με update. Αργύρη μου καλό ταξίδι και καλά να περάσεις. Έτσι έχουν τα πράγματα κι ας μην αρέσει σε κάποιους. Η συσκευή έχει lag και είναι οφθαλμοφανες. Ίσως το ότι περνάν σχεδόν όλες οι top συσκευές από τα χέρια μας μας δεν αφήνει περιθώρια για ρομαντισμους.. Δεν θα αποδείξω σε κανένα ότι δεν είμαι ελέφαντας, το αυτό έχει επιβεβαιωθεί από τόσα έμπειρα μέλη όσο και να μην αρέσει σε κάποιους.. Προσωπικά δεν μπορώ να βλέπω lag σε τέτοια συσκευή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimperts Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Διαβάζοντας τα ποστάκια σας, θα δώσω μια συμβουλή. Μια είμαι η επιλογή για επαγγελματίες Samsung NOTE II. Όλα τα άλλα είναι παιχνιδάκια. Δουλεύω το τηλέφωνο 2 μήνες και καθημερινά με εκπλήσει. Σκόπευα κάποια στιγμή να το αντικαταστήσω με το S IV, αλλά θα το αλλάξω μονο με NOTE III. Αν βέβαια είναι εξίσου καλό Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Ο αδερφός μου που έχει το s3 με τη τελευταία επίσημη δεν έχει καθόλου lag και η συσκευή του πάει σφαίρα. Οπότε μην τα λέμε όλα όπως θέλουμε η Samsung θα τα διορθώσει αυτά όπως έκανε και με την πρώτη 4.1.2. Οι custom Rom πλέον το μόνο που προσφέρουν είναι customization και άντε ίσως λίγο καλύτερη αυτονομία σε συνδυασμό με κάποιον κέρνελ. Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Ο αδερφός μου που έχει το s3 με τη τελευταία επίσημη δεν έχει καθόλου lag και η συσκευή του πάει σφαίρα. Οπότε μην τα λέμε όλα όπως θέλουμε η Samsung θα τα διορθώσει αυτά όπως έκανε και με την πρώτη 4.1.2. Οι custom Rom πλέον το μόνο που προσφέρουν είναι customization και άντε ίσως λίγο καλύτερη αυτονομία σε συνδυασμό με κάποιον κέρνελ. Κι εμένα έχει ελαχιστοποιηθει το lag λόγω καλού στησίματος και φυσικά nova launcher αλλά αν γυρίσω σε tw γίνεται πάρτυ προσποιησης!!! Άσε που καμιά φορά περιμένω τον dialer να ανοίξει φτιάχνοντας καφέ.. Κανένα lag, τι λες τώρα :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimperts Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Μπορει κάποιος να μου πει τι σημαίνει lag? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Μπορει κάποιος να μου πει τι σημαίνει lag? Κομπιασμα, μη ομαλή μετάβαση, μικρή καθυστέρηση, "σπασιμο" στην ομαλή λειτουργία της συσκευής.. Lag σημαίνει καθυστέρηση (jet lag, phase lag στα ηλεκτρονικά κτλ) ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 (edited) Ο αδερφός μου που έχει το s3 με τη τελευταία επίσημη δεν έχει καθόλου lag και η συσκευή του πάει σφαίρα. Οπότε μην τα λέμε όλα όπως θέλουμε η Samsung θα τα διορθώσει αυτά όπως έκανε και με την πρώτη 4.1.2. Οι custom Rom πλέον το μόνο που προσφέρουν είναι customization και άντε ίσως λίγο καλύτερη αυτονομία σε συνδυασμό με κάποιον κέρνελ. Δεν έχω φίλε μου πλέον το s3, αλλά θες να μου πεις ότι η sammy περίμενε ένα χρόνο για να δώσει τέλος στο lag;Γιατί όσο το ειχα είχε τα κολλήματα του και είναι γνωστό... anyway, ας κάνει όποιος θέλει ένα τεστ για να δει ένα μικρό δείγμα lag και ίσως καταλάβει τι λέμε. Πατάμε παρατεταμένα το home button να ανοίξει ο task manager και στη συνέχεια πατάμε ξανά μια φορά home button και scrollαρουμε προς τη δεξιά οθόνη. Εκεί πχ τρώει ένα εμφανες μικρό κόλλημα που στο note ii δεν υπάρχει. Επίσης, εκτός από το μικρό κόλλημα που τρώει, αν το δοκιμάσετε μαζί με ένα note ii, θα δείτε (εκτός του ότι δεν υπάρχει lag εκεί) ότι s4 πραγματοποιει την διαδικασία 0,5" πιο αργά. Edited May 2, 2013 by elthis Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 (edited) Κι εμένα έχει ελαχιστοποιηθει το lag λόγω καλού στησίματος και φυσικά nova launcher αλλά αν γυρίσω σε tw γίνεται πάρτυ προσποιησης!!! Άσε που καμιά φορά περιμένω τον dialer να ανοίξει φτιάχνοντας καφέ.. Κανένα lag, τι λες τώρα :) Εκείνος είναι με tw και δεν έχει, πέρα από τη καθυστέρηση στο άνοιγμα των επαφών, κάποιο άλλο lag. Τι να σου πω απλά δεν έχει... Lag είναι όταν πατάς κάτι και αργεί να ανοίξει η όταν πας να αλλάξεις μια σελίδα και μοιάζει σαν να κάνει κολλήματα κλπ.. Τώρα σε ότι αφορά το αν είναι η καλύτερη συσκευή η όχι...Μπορεί και να μην είναι. Μπορεί τα παιδιά που έχουν δοκιμάσει και το one να έχουν απόλυτο δίκιο. Αλλά για εμένα που μου αρέσει να τραβάω φωτογραφίες χωρίς να κουβαλάω πάντα μαζί μου μια φωτογραφική (ωραίες στιγμές βρίσκεις εκεί που δεν το περιμένεις) το s4 προς ώρας είναι μονόδρομος όπως επίσης και το ότι μου αρέσει να παίζω με ρομ και θέματα. Άλλη συσκευή με τέτοια υποστήριξη δεν υπάρχει. Επίσης όλα αυτά τα καλούδια που έχει βάλει εμένα μου αρέσουν. Το μενού της κάμερας είναι εκπληκτικό..Είναι τέλος πάντων κάτι νέο. Το one όσο όμορφο οπτικά και αν είναι και όσο απροβλημάτιστο και αν είναι δεν μου προσφέρει κάτι νέο. Τουλάχιστον σε βίντεο που το είδα. Επίσης τα 32gb που έχει δεν μου φτάνουν ούτε για ζήτω. Στο note 2 εχω 32άρα κάρτα και είναι σχεδόν γεμάτη μαζί και τα 16 της συσκευής. Οπότε έτσι όπως είναι τώρα για μένα είναι απαγορευτικό. Αν αύριο σε κάποια νέα συσκευή htc αλλάξει κάτι εδώ είμαστε. Edited May 2, 2013 by virland Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Κομπιασμα, μη ομαλή μετάβαση, μικρή καθυστέρηση, "σπασιμο" στην ομαλή λειτουργία της συσκευής.. Lag σημαίνει καθυστέρηση (jet lag, phase lag στα ηλεκτρονικά κτλ) ;) Όταν λες Κομπιασμα, μη ομαλή μετάβαση, μικρή καθυστέρηση, τι ενωεις ; Πες μας σε παρακαλω γιατι υπάρχουν πολλοί που δεν καταλαβενουν τι ενωεις και δεν σου κριβω οτι εγω προσωπικά το περίμενα πως και πως και τωρα άρχισα να προβληματιζωμε με αυτα που διαβάζω και αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο να δώσω το s3 και το iPhone 5 για να πάρω το s4 ??? γράψε μας σε παρακαλω αν αξίζει τον κόπο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την υψηλή ανάλυση της οθόνης ή με το ότι τρέχουν τόσα πράγματα μαζί αλλά lag υπάρχει και κάνει αισθητή την παρουσία του.. Γενικά Βαγγέλη βλέπω ότι έκανε κάποια λάθη φέτος η Samsung και χθες διάβαζα στο xda οτι στην έκδοση με τον περιβόητο octa ο driver δεν κάνει ξεχωριστή διαχείριση για κάθε τετράδα επεξεργαστών οπότε και η μπαταρία δεν είναι καλή. Φυσικά θα φτιάξει το πράγμα αλλά αν δεν είναι αυτό προχειρότητα και κοροϊδία από μια τόσο μεγάλη εταιρία τότε τι είναι? Τι είμαστε δηλαδή guinea pigs των Κορεατων?? Εγω θέλω να φάει το χαστούκι της πάντως γιατί πολύ ψηλά τον αμανε φέτος, ξενέρωσα.. Ενταξει ολοι οι κατασκευαστες κανουν χαζομαρες, κουραζουν ο ενας μετα τον αλλο. Τα ιδια εκανε κι η Apple, αλλα για την ωρα δεν της εχει στοιχισει πολυ. Κι η σαμμυ δεν θα κανει κοιλια ακομα, θα πουλησει πολυ και φετος το S4... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 (edited) Ενταξει ολοι οι κατασκευαστες κανουν χαζομαρες, κουραζουν ο ενας μετα τον αλλο. Τα ιδια εκανε κι η Apple, αλλα για την ωρα δεν της εχει στοιχισει πολυ. Κι η σαμμυ δεν θα κανει κοιλια ακομα, θα πουλησει πολυ και φετος το S4... Σίγουρα θα πουλήσει καλά αλλά όχι όσο περίμεναν για φέτος (δεν νομίζω να πιάσει 100εκ που είχαν δηλώσει ως στόχο).. Τελος πάντων ας δούμε την πορεία του S4 και τι θα δώσει σε αναβαθμισεις κτλ ;) Όταν λες Κομπιασμα, μη ομαλή μετάβαση, μικρή καθυστέρηση, τι ενωεις ; Πες μας σε παρακαλω γιατι υπάρχουν πολλοί που δεν καταλαβενουν τι ενωεις και δεν σου κριβω οτι εγω προσωπικά το περίμενα πως και πως και τωρα άρχισα να προβληματιζωμε με αυτα που διαβάζω και αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο να δώσω το s3 και το iPhone 5 για να πάρω το s4 ??? γράψε μας σε παρακαλω αν αξίζει τον κόπο Δεν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα με λόγια είναι κάτι που βλέπεται πάρα περιγράφεται με ευκολία.. Edited May 2, 2013 by efthimis31 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Καλημερα οποιοσ εκανε ρουτ κ recovery ας μας πουν απο που Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Ναι εχει lag αλλα οχι παντα. Σαν να ειναι λιγο τυχαιο μου φαινεται εμενα προσωπικα. Στις 10 φορες που θα περιηγηθω στις εφαρμογες και απο σελιδα σε σελιδα 1-2 κανει κομπιασματα χοντρικα. Δεν εχω δοκιμασει βεβαια αλλο launcher ακομα? Nova να φανταστω προτεινετε? Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Εγώ πάντως πιστεύω ότι δεν μπορείς να συγκρίνεις το NoteΙΙ (ΙΙΙ) με το S3(4). To Note είναι περισσότερο mini tablet με δυνατότητες τηλεφώνου ενώ το S είναι smartphone, πιστεύω ότι έχουν διαφορετικό target group και απευθύνονται σε διαφορετικές συνθήκες χρήσης και λειτουργίας. Και μόνο λόγω μεγέθους είναι συσκευές διαφορετικής κλάσης ... Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts