kotsos4u Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Όχι είναι ηλεκτρονικό καταστημα,με παρουσια σε αρκετές χώρες.Είναι αξιόπιστο (προσωπικά έχω αγοράσει παρα πολλές φορες) και δεν υπάρχει κανένα θέμα με την εγγυηση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=31649 Απο εδω διαβασα τα περισσοτερα αρνητικα. Με εγγυηση ομως τι παιζει ; Αν χαλασει θα μπορω να παω στην αντιπροσωπεια της samsung στη Θεσσαλονικη (γιατι εδω μενω) και να μη μπλεχτουν καθολου αυτοι ; Το προτεινεις για αγορα 680 ευρω; Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=31649 Απο εδω διαβασα τα περισσοτερα αρνητικα. Με εγγυηση ομως τι παιζει ; Αν χαλασει θα μπορω να παω στην αντιπροσωπεια της samsung στη Θεσσαλονικη (γιατι εδω μενω) και να μη μπλεχτουν καθολου αυτοι ; Το προτεινεις για αγορα 680 ευρω; Τα σχόλια είναι 4 χρόνια πίσω και διάβασα για μια περίπτωση με paypal.Έχω αγοράσει τουλάχιστον 8 κινητά απο αυτους.Μπορω να σου πω πως πιο παλιά που το Expansys.com.gr το διαχειριζόταν η Γαλλία ηταν αρκετα καλό.Απο τοτε που το ανελαβε η Αγγλία είναι τραγικοί στην επικοινωνία (τουλαχιστον μέσω email) αλλά παρόλα αυτά γενικά αξιόπιστοι. Δεν χρεώνουν την πιστωτική σου πριν στείλουν το προϊον,σε 2 δικές μου περιπτωσεις που είχα πληρώσει με PayPal και ακυρωσα τις παραγγελίες μου έκαναν refund στο PayPal την επόμενη ημερα.Έχουν DOA 14 ημερες (και όχι 7 που έχουν κάποια λαμογια εδώ) και απο εκεί και μετα πηγαίνεις εσυ στο service της Samsung στη Θεσσαλονίκη. PS το amazon.de το έχει πιο φθηνά στα 649 ;) Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Τα σχόλια είναι 4 χρόνια πίσω και διάβασα για μια περίπτωση με paypal.Έχω αγοράσει τουλάχιστον 8 κινητά απο αυτους.Μπορω να σου πω πως πιο παλιά που το Expansys.com.gr το διαχειριζόταν η Γαλλία ηταν αρκετα καλό.Απο τοτε που το ανελαβε η Αγγλία είναι τραγικοί στην επικοινωνία (τουλαχιστον μέσω email) αλλά παρόλα αυτά γενικά αξιόπιστοι. Δεν χρεώνουν την πιστωτική σου πριν στείλουν το προϊον,σε 2 δικές μου περιπτωσεις που είχα πληρώσει με PayPal και ακυρωσα τις παραγγελίες μου έκαναν refund στο PayPal την επόμενη ημερα.Έχουν DOA 14 ημερες (και όχι 7 που έχουν κάποια λαμογια εδώ) και απο εκεί και μετα πηγαίνεις εσυ στο service της Samsung στη Θεσσαλονίκη. PS το amazon.de το έχει πιο φθηνά στα 649 ;) Και το Amazon.it 629.. Άραγε φέρνει αυτό κινητά Ελλάδα? Ιταλία πέφτει και πιο κοντά.. ;-) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Και το Amazon.it 629.. Άραγε φέρνει αυτό κινητά Ελλάδα? Ιταλία πέφτει και πιο κοντά.. ;-) Δεν είναι το αντίστοιχο.Το συγκεκριμένο στα 629 κανει shipping μονο Ιταλία.Το αντίστοιχο του 649 είναι στο ιταλικό 659(amazon.it) Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Το clove μόλις με ενημέρωσε για το φωνι στις 26 διαθέσιμο... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Αντε με το καλο Νικο:) Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Nerven Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Αρχίσανε τα βιολιά! :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Αρχίσανε τα βιολιά! :p Του φαιρεται που του φέρεται έτσι άσχημα με τα μαχαίρια, χάθηκε μετά να σκουπίσει την οθόνη με ένα πανάκι; Να φερθεί λίγο τρυφερά ρε παιδί μου. :-D Πάντως πολύ θα ήθελα να δω συμπεριφορά με άμμο θαλάσσης πως τα πάει. [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Εχω σταματησει να τα βλεπω αυτα τα τεστ. Μπορω ευκολα να χαραξω με απλους καθημερινους τροπους οτι γυαλι θες gorilla glass 1 & 2 & 3 , αμεσα , στο χωρο σας . :P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Εμένα θα με ενδιέφερε κάτι που ίσως ενδιαφέρει και άλλους χρήστες.Αν κάποιο παιδί το έχει ήδη παραλάβει η περιμένει να το παραλάβει,λογικά από τις πρώτες δουλειές που θα κάνει θα είναι να το κάνει ROOT για να μπορεί να έχει τον έλεγχο σε όλα τις συσκευής του.:) Για να συνεχίσω χωρίς να μακρυγορώ,θα ήθελα με το που γίνει αυτό από κάποιον να κατεβάσει από το Gοοgle Play την εφαρμογή Spirit FM και να δεί άν μπορεί το κινητό να την δεχθεί και να παίξει ράδιο σαν να είναι ραδιόφωνο από την Samsung.Να δούμε δηλαδή άν υπάρχει το Chipset ενσωματωμένο και απλά δεν έχουν βάλει ράδιο από την Samsung.;) ps:Θα είναι φοβερό αν κάτσει και παίξει κάτι τέτοιο και ταυτόχρονα ντροπή για την Samsung που δεν θα το έχει βάλει.:( Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Galactic Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Εμένα θα με ενδιέφερε κάτι που ίσως ενδιαφέρει και άλλους χρήστες.Αν κάποιο παιδί το έχει ήδη παραλάβει η περιμένει να το παραλάβει,λογικά από τις πρώτες δουλειές που θα κάνει θα είναι να το κάνει ROOT για να μπορεί να έχει τον έλεγχο σε όλα τις συσκευής του.:) Για να συνεχίσω χωρίς να μακρυγορώ,θα ήθελα με το που γίνει αυτό από κάποιον να κατεβάσει από το Gοοgle Play την εφαρμογή Spirit FM και να δεί άν μπορεί το κινητό να την δεχθεί και να παίξει ράδιο σαν να είναι ραδιόφωνο από την Samsung.Να δούμε δηλαδή άν υπάρχει το Chipset ενσωματωμένο και απλά δεν έχουν βάλει ράδιο από την Samsung.;) ps:Θα είναι φοβερό αν κάτσει και παίξει κάτι τέτοιο και ταυτόχρονα ντροπή για την Samsung που δεν θα το έχει βάλει.:( Αν και σε καταλαβαινω απολυτα φιλε μου (λατρης FM κ.λ.π και εγω), οχι δεν παιξει. Δεν το υποστηριζει το hw ! Αυτη η εφαρμογη και ο τροπος που αναφερεις,θα μπορουσαν να λειτουργησουν μαζι και με καποιες προυποθεσεις, εφοσον υπηρχε το αντιστοιχο hw κομμματι ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Παιδια μεχρι στιγμης τα γνωστα μαγαζια που μπορουμε να το προ παραγγειλουμε ειναι amazon handtec και expansys παρελειψα κανενα ? Εχει αρχισει να με κερδιζει το καινουργιο μονιτορ ρε ****το εκει που πηγαινα για το note :X Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Στο galaxy s4 o hdmi adaptor υποστηρίζει 1080p και δεν απαιτεί εξωτερική πηγή τροφοδοσίας για να λειτουργήσει καθώς υποστηρίζει το πρότυπο mhl 2.0. Όποιος θέλει μπορεί να ρίξει μια ματιά εδώ. Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Δεν σας κρύβω με τρομάζει το λεπτό κομμάτι στις άκρες της οθόνης μήπως με το καιρό κάνει ραγίσματα, με ζόρισμα η με διαφορές θερμοκρασίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Παιδια μεχρι στιγμης τα γνωστα μαγαζια που μπορουμε να το προ παραγγειλουμε ειναι amazon handtec και expansys παρελειψα κανενα ? Εχει αρχισει να με κερδιζει το καινουργιο μονιτορ ρε ****το εκει που πηγαινα για το note :X άρα ο ανταπτορας που έχω για το sgs3 δεν θα κάνει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Πριν απο λιγο το amazon uk αλλαξε την ημερομηνια λανσαρισματος απο 26 σε 27 Απριλιου. Ενω συνεχιζει να μου δειχνει Dispatched 25 April. Παντως εγω πρωτη φορα βλεπω smartphone να λανσαρεται σαββατο. Τι παιζει δεν ξερω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 [ATTACH]31868[/ATTACH] Τυχερος μεν αλλα απο Θεσσαλονικη που να τρεχω τωρα στο Γκαζι!:P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Πριν απο λιγο το amazon uk αλλαξε την ημερομηνια λανσαρισματος απο 26 σε 27 Απριλιου. Ενω συνεχιζει να μου δειχνει Dispatched 25 April. Παντως εγω πρωτη φορα βλεπω smartphone να λανσαρεται σαββατο. Τι παιζει δεν ξερω. Και εδώ Σάββατο αρχίζουν και μάλιστα αυτό! Μου χουν έρθει mail από public κ.α. Στις εξωφρενικές τιμές τους όμως να τα χαίρονται :) Θα κατέβω μόνο να τα δω αν υπάρχουν... Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 [ATTACH]31868[/ATTACH] Τυχερος μεν αλλα απο Θεσσαλονικη που να τρεχω τωρα στο Γκαζι!:P Στείλε την σε εμάς... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 [ATTACH]31868[/ATTACH] Τυχερος μεν αλλα απο Θεσσαλονικη που να τρεχω τωρα στο Γκαζι!:P Στείλε την σε εμάς... τι event ειναι αυτο παιδια? Τυπου εξωτερικου και ετσι? Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 τι event ειναι αυτο παιδια? Τυπου εξωτερικου και ετσι? Θα παρευρεθουν 800 ατομα τα οποια κληρωθηκαν τα οποια μπορουν να φερουν και αλλο ενα ατομο μαζι τους.Συνολο 1600 ατομα λοιπον και πολλοι καλεσμενοι απο τεχνολογικα σαητ κλπ(Θα παει και ο Βλαχακης απο το techblog:P) Ελπιζω αν μπορεσει ο φιλος να μπει με το ονομα μου κλπ και δεν του ζητησουν ταυτοτητα να περασει εξαιρετικα και να μας μεταφερει λεπτομερειες απο το event.:P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Θα παρευρεθουν 800 ατομα τα οποια κληρωθηκαν τα οποια μπορουν να φερουν και αλλο ενα ατομο μαζι τους.Συνολο 1600 ατομα λοιπον και πολλοι καλεσμενοι απο τεχνολογικα σαητ κλπ(Θα παει και ο Βλαχακης απο το techblog:P) Ελπιζω αν μπορεσει ο φιλος να μπει με το ονομα μου κλπ και δεν του ζητησουν ταυτοτητα να περασει εξαιρετικα και να μας μεταφερει λεπτομερειες απο το event.:P A οκ κατάλαβα. Ωραια θα είναι. Ο Βλαχακης δεν μου αρεσει καθόλου. Τα χτυπάει τα τηλέφωνα. Θυμαμαι τι εκανε σε s3 και τρελαίνομαι χαχαχαχα Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Θα παρευρεθουν 800 ατομα τα οποια κληρωθηκαν τα οποια μπορουν να φερουν και αλλο ενα ατομο μαζι τους.Συνολο 1600 ατομα λοιπον και πολλοι καλεσμενοι απο τεχνολογικα σαητ κλπ(Θα παει και ο Βλαχακης απο το techblog:P) Ελπιζω αν μπορεσει ο φιλος να μπει με το ονομα μου κλπ και δεν του ζητησουν ταυτοτητα να περασει εξαιρετικα και να μας μεταφερει λεπτομερειες απο το event.:P Είσαι αρχηγός παικταρά μου... Να πληροφορήσω ότι ο Φιλος tken μετά από δικό μου mail μου έστειλε την πρόσκληση, και εννοείται πως θα είμαι εκεί για να δω το θηρίο από κοντά... Επίσης θα σας μεταφέρω ότι δουν τα μάτια μου... Και πάλι ευχαριστώ... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 μουρθε προσκληση για να παω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Είσαι αρχηγός παικταρά μου... Να πληροφορήσω ότι ο Φιλος tken μετά από δικό μου mail μου έστειλε την πρόσκληση, και εννοείται πως θα είμαι εκεί για να δω το θηρίο από κοντά... Επίσης θα σας μεταφέρω ότι δουν τα μάτια μου... Και πάλι ευχαριστώ... μουρθε προσκληση για να παω. Αναμενουμε λοιπον εντυπωσεις και οπτικο υλικο.Κανονιστε να βρεθειτε και να πατε μαζι,να εχουμε μια αντιπροσωπεια απο το myphone!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts