SourTouki Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 (edited) Η έγκριση μου ήρθε αμέσως! Παρήγγειλα (από το Γερμανικό) το S4 στα 557 (με τα μεταφορικά) και το μαύρο HTC One στα 513 (πάλι με τα μεταφορικά). Αυτό που παρατήρησα είναι ότι το ΦΠΑ αφαιρείται μόνο στα είδη που πωλούνται απ' ευθείας από το Amazon (και όχι από τα υπόλοιπα καταστἠματα υπό την ομπρέλα του). Στο Γερμανικο που ψαχνω το βλεπω 649 ευροπουλακια.. που το πηρες εσυ 557? Υ.Γ.Επειδη μαλλον εχεις λεφτα εσυ θες να παρεγγελεις και ενα για μενα!! :lol::lol::lol: Edited April 11, 2013 by SourTouki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 (edited) Στο Γερμανικο που ψαχνω το βλεπω 649 ευροπουλακια.. που το πηρες εσυ 557? Υ.Γ.Επειδη μαλλον εχεις λεφτα εσυ θες να παρεγγελεις και ενα για μενα!! :lol::lol::lol: Είπαμε, με εταιρικό ΑΦΜ βγαίνει €545,38 + €11,90 μεταφορικά= €557,28 Υ.Γ.: Αν δεν είχαν τιγκάρει οι κάρτες μου, θα έπαιρνα για όλο το φόρουμ! Πρέπει όμως πρώτα να εξοφλήσω αυτά που αγόρασα και μετά να ξαναγοράσω, οπότε τον παράλλο μήνα!!! Παρἠγγειλα και αυτό: http://www.mobilefun.co.uk/genuine-samsung-galaxy-s4-s-view-cover-black-ef-ci950bbegww-p38371.htm Edited April 11, 2013 by Pharmex [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 (edited) Παρἠγγειλα και αυτό: http://www.mobilefun.co.uk/genuine-samsung-galaxy-s4-s-view-cover-black-ef-ci950bbegww-p38371.htm Αυτό το S VIEW COVER δέν έχω καταλάβει πώς μαυρίζει το συγκεκριμένο κομμάτι της οθόνης και δείχνει κλήσεις κτλ....έχει δικιά του οθόνη πάνω της η είναι κάποιο app που τρέχει με την συγκεκριμένη θήκη?:worry: Edited April 11, 2013 by ioannis_m Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SourTouki Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Αυτό το S VIEW COVER δέν έχω καταλάβει πώς μαυρίζει το συγκεκριμένο κομμάτι της οθόνης και δείχνει κλήσεις κτλ....έχει δικιά του οθόνη πάνω της η είναι κάποιο app που τρέχει με την συγκεκριμένη θήκη?:worry: Λογικα ειναι κατι σαν το smart cover της Apple.. Θα εχει καποιο μαγνητη και οταν το κλεινεις θα ενεργοποιητε αυτο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 H Γερμανια δεν θα παρει Exynos...απ'οτι ξερω μονο Ρωσια και Ουκρανια στισ 16 Απριλιου και γυρω στα μεσα Μαιου και η Ιταλια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 ξερουμε ποτε ερχεται Ευρωπη η εκδοση με τον exynos 5? Exynos μονο Ρωσια και Ουκρανια...και μεσα Μαιου η Ιταλια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Exynos μονο Ρωσια και Ουκρανια...και μεσα Μαιου η Ιταλια. Πότε θα πάρει exynos η Ρωσία; Έχουν ανακοινώσει; Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Πότε θα πάρει exynos η Ρωσία; Έχουν ανακοινώσει; Για 16 Απριλίου λένε... Τίποτα όμως σίγουρα ακόμα... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Ενδιαφέρον! Μια φίλη θα πάει Μόσχα στις 21 του μήνα και θα ξαναπάει μέσα στο Μάιο. Έχουν πει και τιμή; Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Ενδιαφέρον! Μια φίλη θα πάει Μόσχα στις 21 του μήνα και θα ξαναπάει μέσα στο Μάιο. Έχουν πει και τιμή; Παικταρά μου εμείς είμαστε για Μόσχα, όχι οι γυναίκες!!! Λοιπόν αν και από ότι λένε στις 24 του μήνα θα κυκλοφορήσει στην Ρωσία, παρόλα αυτά πάρε μια προς Samsung Hellas και ρώτησε τους για το θέμα τις εγγύησης... Από Ιταλία 100% θα σε καλυψη αν το πάρεις,πιστεύω και από Ρωσία αλλά καλού κακού κάνε τους ένα τηλέφωνο Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Nerven Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Είπαμε, με εταιρικό ΑΦΜ βγαίνει €545,38 + €11,90 μεταφορικά= €557,28 Υ.Γ.: Αν δεν είχαν τιγκάρει οι κάρτες μου, θα έπαιρνα για όλο το φόρουμ! Πρέπει όμως πρώτα να εξοφλήσω αυτά που αγόρασα και μετά να ξαναγοράσω, οπότε τον παράλλο μήνα!!! Παρἠγγειλα και αυτό: http://www.mobilefun.co.uk/genuine-samsung-galaxy-s4-s-view-cover-black-ef-ci950bbegww-p38371.htm Άντε με το καλό να μας έρθουν!!!!:clap: Σε μαύρο το τσίμπησες; Εγώ προτίμησα το ασπρουλιάρη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 (edited) Ελα ψηθειτε απο Αθηνα να κανουμε καμμια μπαζα να μοιραστουμε μεταφορικα... http://www.amazon.co.uk/SPIGEN-SGP-Samsung-Protective-Protection/dp/B00BYJXKDK/ref=sr_1_12?ie=UTF8&qid=1365708850&sr=8-12&keywords=spigen+samsung+galaxy+s4 Edited April 12, 2013 by icy20 Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Ελα ψηθειτε απο Αθηνα να κανουμε καμμια μπαζα να μοιραστουμε μεταφορικα... http://www.amazon.co.uk/SPIGEN-SGP-Samsung-Protective-Protection/dp/B00BYJXKDK/ref=sr_1_12?ie=UTF8&qid=1365708850&sr=8-12&keywords=spigen+samsung+galaxy+s4 Δηλαδή αν βάλεις μια τέτοια θήκη, που έτσι κι αλλιώς θα βάλεις, το διαφορά θα έχει από τα "premium" που τα καλύπτεις με πλαστικό; Τουλάχιστον αυτή δείχνει μέταλλο. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SourTouki Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Ελα ψηθειτε απο Αθηνα να κανουμε καμμια μπαζα να μοιραστουμε μεταφορικα... http://www.amazon.co.uk/SPIGEN-SGP-Samsung-Protective-Protection/dp/B00BYJXKDK/ref=sr_1_12?ie=UTF8&qid=1365708850&sr=8-12&keywords=spigen+samsung+galaxy+s4 Εγω μεσα ειμαι απο Θεσ/νικη :( εεεε... ψιτ.. εσεις που τα παραγγειλατε ηδη μη μας το θυμιζετε και ποναμε :(:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Παικταρά μου εμείς είμαστε για Μόσχα, όχι οι γυναίκες!!! Λοιπόν αν και από ότι λένε στις 24 του μήνα θα κυκλοφορήσει στην Ρωσία, παρόλα αυτά πάρε μια προς Samsung Hellas και ρώτησε τους για το θέμα τις εγγύησης... Από Ιταλία 100% θα σε καλυψη αν το πάρεις,πιστεύω και από Ρωσία αλλά καλού κακού κάνε τους ένα τηλέφωνο Σε 5 μερες κυκλοφορει σε Ρωσια και Ουκρανια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Δηλαδή αν βάλεις μια τέτοια θήκη, που έτσι κι αλλιώς θα βάλεις, το διαφορά θα έχει από τα "premium" που τα καλύπτεις με πλαστικό; Τουλάχιστον αυτή δείχνει μέταλλο. Δεν σε επιασα 100%. Τωρα αυτο το λες για καλο η για κακο? Εγω παντως ειχα πει οτι και το one να επαιρνα σε τετοια θηκη θα το εβαζα. Αρα δωρον αδωρο το μεταλλο και η ομορφια... Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 (edited) Δεν σε επιασα 100%. Τωρα αυτο το λες για καλο η για κακο? Εγω παντως ειχα πει οτι και το one να επαιρνα σε τετοια θηκη θα το εβαζα. Αρα δωρον αδωρο το μεταλλο και η ομορφια... Αυτό ακριβώς εννοώ. Οτι τελικά ψάχνουμε μέταλλα και κρύσταλλα για να έχουμε να λέμε. Τα απολαμβάνουμε λίγα λεπτά στο σπίτι και μεγαλη προσοχή μην μας πέσει κάτω. Δείτε το πως φαίνεται δίπλα στο Note2 Όσο τα βλέπω μαζί, τόσο περισσότερο επιμένω στην άποψη μου ότι το S4 δεν απευθύνεται στο κοινό του Note. Edited April 12, 2013 by Te_salat Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SourTouki Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Τωρα αρχιζω να εχω και εγω το διλλημα μου.... Note II η S4?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 (edited) Ελα ψηθειτε απο Αθηνα να κανουμε καμμια μπαζα να μοιραστουμε μεταφορικα... http://www.amazon.co.uk/SPIGEN-SGP-Samsung-Protective-Protection/dp/B00BYJXKDK/ref=sr_1_12?ie=UTF8&qid=1365708850&sr=8-12&keywords=spigen+samsung+galaxy+s4 Να πω οτι τα μεταφορικα ειναι 8.49 ευρω. Αρα 3-4 ατομα αν ειμαστε παει κοντα στα 2 ευρω το ατομο τα μεταφορικα... Edited April 12, 2013 by icy20 Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Nerven Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Δεν την βρίσκετε πολύ "bulky" την συγκεκριμένη; Κάνει και leap μπροστά στην οθόνη; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 (edited) Bulky εννοεις ογκωδη; Θελω προστασια να φτανει μεχρι μπροστα στην οθονη το πλαστικο γιατι οσες φορες μου εχει πεσει κινητο τις μισες επεφτε με την εμπρος οψη. Εκτος αυτου δεν μου φαινεται οτι μεγαλωνει πολυ το κινητο. Αλλωστε δεν ειναι αναγκαιο να παρουμε ολοι την ιδια. Απλα εγω για πιο μαζεμενες θηκες παιρνω αυτες με 1 ευρω. Ηθελα κατι πιο ομορφο κ με προστασια Edited April 12, 2013 by icy20 Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Nerven Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 (edited) Bulky εννοεις ογκωδη; Θελω προστασια να φτανει μεχρι μπροστα στην οθονη το πλαστικο γιατι οσες φορες μου εχει πεσει κινητο τις μισες επεφτε με την εμπρος οψη. Εκτος αυτου δεν μου φαινεται οτι μεγαλωνει πολυ το κινητο. Αλλωστε δεν ειναι αναγκαιο να παρουμε ολοι την ιδια. Απλα εγω για πιο μαζεμενες θηκες παιρνω αυτες με 1 ευρω. Ηθελα κατι πιο ομορφο κ με προστασια Με κάλυψες απόλυτα. Εγώ από την άλλη δεν μπορώ της θήκες πόσο μάλλον να κάνει χειλάκι μπροστά στην οθόνη με βλέπω για: http://www.spigen.com/cell-phone/samsung/galaxy-s4-cases/galaxy-s4-case-ultra-thin-air-transparency.html Κάτι παρόμοιο περιμένω να είναι: Όταν με το καλό έρθει αναμένουμε photos! ;) Edited April 12, 2013 by Nerven Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Παικταρά μου εμείς είμαστε για Μόσχα, όχι οι γυναίκες!!! Λοιπόν αν και από ότι λένε στις 24 του μήνα θα κυκλοφορήσει στην Ρωσία, παρόλα αυτά πάρε μια προς Samsung Hellas και ρώτησε τους για το θέμα τις εγγύησης... Από Ιταλία 100% θα σε καλυψη αν το πάρεις,πιστεύω και από Ρωσία αλλά καλού κακού κάνε τους ένα τηλέφωνο Μα αγορίνα μου Ρωσίδα είναι η φίλη ;) Τώρα με την εγγύηση έχεις ένα δίκιο. Θα τη βάλω να ρωτήσει εκεί για αρχή και βλέπουμε. Άσε να δούμε και σε τι τιμές θα το βρίσκει... Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Ξερει κανεις ποση ωρα κανει να φορτισει το κινητο με ασυρματο φορτιστη;; http://www.handtec.co.uk/samsung-galaxy-s4-wireless-charging-pad-cover.html Αν κανει ιδια ωρα με τον κανονικο φορτιστη θα με ψησει να τον τσιμπησω:) Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Ξερει κανεις ποση ωρα κανει να φορτισει το κινητο με ασυρματο φορτιστη;; http://www.handtec.co.uk/samsung-galaxy-s4-wireless-charging-pad-cover.html Αν κανει ιδια ωρα με τον κανονικο φορτιστη θα με ψησει να τον τσιμπησω:) Το gatzetaki αυτό δεν πρεπει να λειπει απο την συλλογή μας!!! Λογικά 3-4 ωρες αλλα το αφηνεις ολη νυχτα και ξενιάζεις...Εχει διακοπτη οπως σχεδον ολα που οταν φορτισει σταματάει Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts