crile Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 καλη χρονια και απο μενα. χτες εβαλα κι εγω την CM11 του Cr3pt ειμαι πολυ ευχαριστημενος μεχρι στιγμης μονο που ειχα ενα θεματακι με το killjoy. το φλασαρω κανονικα κ στο terminal μετα μπαινει σε ατερμονο loop γραφοντας ενα path οτι busybox not found. καποια βοηθεια? Βαλε την cm 11 του szymel, απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2552148 και θα εισαι μια χαρα ειναι τελεια rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazygrouzin Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Βαλε την cm 11 του szymel, απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2552148 και θα εισαι μια χαρα ειναι τελεια rom. Απλα για να σε πληροφορησω ειναι βασισμενη στην kitkat του cr3pt, αρα οτι bugs εχει του cr3pt θα εχει και του szymel. :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. January 16, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 (edited) Βρε παιδιά, ποιο πρόβλημα είναι γνωστό στο Kitkat; Αυτή τη στιγμή η CM11 είναι στο ίδιο σημείο που ήταν και η C10.2. Κανένα κόλλημα, κανένα reboot. Είμαι με δίκτυο και WiFi όλη μέρα, από το πρωί ως το βράδυ και όποτε μπήκα στο Internet έμπαινε. Αυτό που μου έχει κάνει την μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι μετά από συνεχόμενες (πάνω από 2) μέρες λειτουργίας δεν δείχνει σημάδια κόπωσης (lag, κολλήματα στις εφαρμογές) που εμφανίζονταν αρκετά συχνά σε επίσημες ROM και λιγότερο σε custom. Αυτό που δεν έχω δοκιμάσει ακόμα είναι να επιλέξω ART αντί του Dalvik. EDIT: Αν δεν αλλάξετε σε ART τότε δεν ξέρετε τι σημαίνει ταχύτητα και ομαλότητα στο κινητό μας!!! Ούτε καταλαβαίνετε τι σημαίνει 4.4.2. Μόλις το έβαλα, το κινητό μπούταρε σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, και με το που άνοιξε...ΘΑΥΜΑ! Άλλο κινητό στα χέρια μου! ΠΡΟΣΟΧΗ! Κρατήστε backup όπως πάντα πριν κάνετε οτιδήποτε, και φλασάρετε αυτά τα gapps που είναι συμβατά με ART-> http://d-h.st/Ate Edited January 16, 2014 by pkatsaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazygrouzin Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Βρε παιδιά, ποιο πρόβλημα είναι γνωστό στο Kitkat; Αυτή τη στιγμή η CM11 είναι στο ίδιο σημείο που ήταν και η C10.2. Κανένα κόλλημα, κανένα reboot. Είμαι με δίκτυο και WiFi όλη μέρα, από το πρωί ως το βράδυ και όποτε μπήκα στο Internet έμπαινε. Αυτό που μου έχει κάνει την μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι μετά από συνεχόμενες (πάνω από 2) μέρες λειτουργίας δεν δείχνει σημάδια κόπωσης (lag, κολλήματα στις εφαρμογές) που εμφανίζονταν αρκετά συχνά σε επίσημες ROM και λιγότερο σε custom. Αυτό που δεν έχω δοκιμάσει ακόμα είναι να επιλέξω ART αντί του Dalvik. EDIT: Αν δεν αλλάξετε σε ART τότε δεν ξέρετε τι σημαίνει ταχύτητα και ομαλότητα στο κινητό μας!!! Ούτε καταλαβαίνετε τι σημαίνει 4.4.2. Μόλις το έβαλα, το κινητό μπούταρε σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, και με το που άνοιξε...ΘΑΥΜΑ! Άλλο κινητό στα χέρια μου! ΠΡΟΣΟΧΗ! Κρατήστε backup όπως πάντα πριν κάνετε οτιδήποτε, και φλασάρετε αυτά τα gapps που είναι συμβατά με ART-> http://d-h.st/Ate Δυστυχως Πανο υπαρχει θεμα στο wifi σε μερικα encryptions, μπορει να το επιβεβαιωσει ο φιλος απο πανω, λεει secured, saced with wpa και δεν προσπαθει καν να μπει, ειχα αφησει και logcat αλλα δεν το ελυσε, και ειναι και σε αλλα cm11 γιατι εξαχνα σε διαφορα φορουμ. Απο εκει και περα πολυ σταθερη ρομ, αν και εχει ενα παραξενο πραγμα ποθ μονο εκει το συναντησα, αν αλλαξεις το ονομα σου στο back up οταν κανεις restore λεει md5 mismach, ενω τις αλλες ρομ τισ κανει restorε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. January 16, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Δυστυχως Πανο υπαρχει θεμα στο wifi σε μερικα encryptions, μπορει να το επιβεβαιωσει ο φιλος απο πανω, λεει secured, saced with wpa και δεν προσπαθει καν να μπει, ειχα αφησει και logcat αλλα δεν το ελυσε, και ειναι και σε αλλα cm11 γιατι εξαχνα σε διαφορα φορουμ. Απο εκει και περα πολυ σταθερη ρομ, αν και εχει ενα παραξενο πραγμα ποθ μονο εκει το συναντησα, αν αλλαξεις το ονομα σου στο back up οταν κανεις restore λεει md5 mismach, ενω τις αλλες ρομ τισ κανει restorε. Στο θέμα του encryption είναι δυνατό να το κάνει μόνο σε κάποιες συσκευές;;; Ή είμαι τόσο τυχερός και σε όποιο wifi και αν μπήκα, ήταν το encryption το σωστό;;; Έχω μπει σε παλιές συνδέσεις, καινούριες συνδέσεις, παλιά και καινούρια rooter αλλά ποτέ δεν είχα πρόβλημα! Τι να πω; Μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Αυτό για το backup το παρατήρησα κι εγώ, γι' αυτό δεν αλλάζω όνομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkshadowman Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 με τα encyptions εχουν σχεδον ολες που εχω δοκιμασει τι να πω μεχρι και σε wep καποια στιγμη δεν συνδεοταν. στου szymel παντως μια χαρα το killjoy θα δω και art και θα ενημερωσω. απλα ειχα δοκιμασει και το adaway αλλα απο οτι διαβασα μαλλον με τις 4.4 δεν ειναι συμβατο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazygrouzin Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 (edited) Το miui παντως ειναι κουκλι.... Τωρα το εξερευνω Edit. Λιγη ραμ αλλα πανεμορφο Edited January 16, 2014 by Crazygrouzin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cagliostro Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Παιδια το Radio FM παιζει σε ολες αυτες τις τελευταίες ; Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MickWellington Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Χωρίς να τις έχω δοκιμάσει, δεν έχω διαβάσει κάπου ότι δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crile Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Δεν δουλευει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lef7er1s Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Καλησπέρα θέλω να περάσω στο κινητό ενός φίλου μια Custom Rom γιατί με τη μαμά του κολάει πολύ. Τι έχετε να προτείνετε όσο πιο κοντά γίνεται σε stable για καθημερινή χρήση και με καλή διάρκεια μπαταρίας;Σκέφτομαι για cm-10 nightly ή Slim Bean 4.1.2 με Phenom kernel. Ευχαριστώ και sorry που ρωτάω ετσι αλλα δεν την ξερω καθολου την συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazygrouzin Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Καλησπέρα θέλω να περάσω στο κινητό ενός φίλου μια Custom Rom γιατί με τη μαμά του κολάει πολύ. Τι έχετε να προτείνετε όσο πιο κοντά γίνεται σε stable για καθημερινή χρήση και με καλή διάρκεια μπαταρίας;Σκέφτομαι για cm-10 nightly ή Slim Bean 4.1.2 με Phenom kernel. Ευχαριστώ και sorry που ρωτάω ετσι αλλα δεν την ξερω καθολου την συσκευη Vanir, την εχω μια βδομαδα, αψογη, και σε λιγο με radio fm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crile Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Τελεια rom η vanir και εγω την εχω 4 ημερες.Με τη perfomance την δουλευεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobulis Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Τελεια rom η vanir και εγω την εχω 4 ημερες.Με τη perfomance την δουλευεις. Απο διάρκεια μπαταρίας πώς παει; Έχω εδώ κ 1-2 μήνες την cm11 kitkat του szymel και η μπαταρία είναι το μονο μου παράπονο. Έβαλα greenify, δοκιμασα χαμηλότερες συχνότητες CPU, αλλά δε γίνεται τίποτα. Τουλάχιστον είναι κ ταχύτατη και σταθερή, αλλά τα νούμερα αυτονομίας της μαμά ROM δεν τα βλέπεις ουτε με κυάλια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. February 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Απο διάρκεια μπαταρίας πώς παει; Έχω εδώ κ 1-2 μήνες την cm11 kitkat του szymel και η μπαταρία είναι το μονο μου παράπονο. Έβαλα greenify, δοκιμασα χαμηλότερες συχνότητες CPU, αλλά δε γίνεται τίποτα. Τουλάχιστον είναι κ ταχύτατη και σταθερή, αλλά τα νούμερα αυτονομίας της μαμά ROM δεν τα βλέπεις ουτε με κυάλια... Ψάξε και φλάσαρε το Operation Killjoy script. Εμένα κρατάει 1μιση μέρα με data και wifi συνέχεια ανοιχτά και φουλ τηλέφωνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobulis Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Μετά από ένα δεκαήμερο πειραματισμών, ακόμα δεν έβγαλα άκρη με τη μπαταρία. Για κάποιον λόγο το κινητάκι δεν μπορεί να μπει σε deep sleep. Έγινε έλεγχος για το τί ξεκινάει με το startup manager, pέρασα greenify, πέρασα το (πολύ καλό) script του operation killjoy με ή χωρίς entropy, αλλά μέχρι στιγμής χωρίς αποτέλεσμα. Το ΣΚ που θα έχω χρόνο θα το ψάξω παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crile Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 (edited) Βαλε την cm 11 του vanir και operation killjoy. Ειναι η καλυτερη rom δοκιμασετην. Edited February 20, 2014 by crile Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zwiros Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Καλησπέρα σας Θέλω να ξαναπεράσω την γνήσια rom άλλα στο τέλος διαδικασίας μου βγάζει αυτό το λάθος http://s13.postimg.org/6kdver5nb/image.jpg αν μπορεί κανείς ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ τον πρότερων. Παράθεση Νίκας - Μανίκας - Λιας - Καραμπαλίκας - Γενικολλιάς - Βουρδουμπάς - Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. February 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Μετά από ένα δεκαήμερο πειραματισμών, ακόμα δεν έβγαλα άκρη με τη μπαταρία. Για κάποιον λόγο το κινητάκι δεν μπορεί να μπει σε deep sleep. Έγινε έλεγχος για το τί ξεκινάει με το startup manager, pέρασα greenify, πέρασα το (πολύ καλό) script του operation killjoy με ή χωρίς entropy, αλλά μέχρι στιγμής χωρίς αποτέλεσμα. Το ΣΚ που θα έχω χρόνο θα το ψάξω παραπάνω. Υπάρχει σίγουρα κάτι που δεν αφήνει το κινητό να μπει σε deep sleep. Κάποια εφαρμογή. Δεν εξηγείται αλλιώς. Συμβουλή μου, βγάλε όλες τις εφαρμογές και ξανά πέρνα τες μία μία. Καλησπέρα σας Θέλω να ξαναπεράσω την γνήσια rom άλλα στο τέλος διαδικασίας μου βγάζει αυτό το λάθος http://s13.postimg.org/6kdver5nb/image.jpg αν μπορεί κανείς ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ τον πρότερων. Έχω τόσο πολύ καιρό να χρησιμοποιήσω PC για να φλασάρω που δε θυμάμαι σχεδόν τίποτα! Αν στο κάνει στο τελείωμα του φλασαρίσματος είναι φυσιολογικό. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να τρέχεις το πρόγραμμα για το φλασάρισμα ως διαχειριστής, τσέκαρε το firewall και το antivirus μήπως στο μπλοκάρει και επίσης μην ξεχνάς να τρέχεις και τον Windows Enabler και να τσεκάρεις ότι κάτω δεξιά στο PC στα εικονίδια να σου εμφανίζει ένα On. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cagliostro Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Vanir, την εχω μια βδομαδα, αψογη, και σε λιγο με radio fm Radio FM ? Σιγουρα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YIACHRO Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Γεια σας μηπως ξερει καποιος που θα βρω την KIT KAT ΓΙΑ LG L7 UNROOTED ; ευχαριστω οποιον μου απαντησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostistakis Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Παιδες εχει μπει σε EMERGENSY MODE !! και παταω start new update και βγαζει αυτα 10:42:48 : Start fn_StartUpgrade 10:42:48 : Extract kdz file 10:43:21 : kdz decrypt Success 10:43:31 : Extract file Success. 10:43:31 : LGMobileDL Load. 10:43:31 : Port = -1 10:43:31 : Connection check start. 10:43:40 : Check Phone mode = 2 10:43:58 : Phone type check....... 10:44:04 : _DetachDLL Call 10:44:04 : _DetachDLL Call End 10:44:04 : Param : Path = C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone\LGP700AT-00-V20d-EUR-XX-MAY-02-2013+0.dz 10:44:04 : Param : moduleDir = 10:44:04 : Param : waitTime = 1701672291 10:44:04 : Param : UsbHighSpeed = 1 10:44:04 : Param : PhoneMode = 2 10:44:04 : Param : BinVersion = V20D_00 10:44:04 : Param : AuthMark = 12849 10:44:04 : Call fn_StartUpgrade 10:44:04 : CDMA: wParam = 206, lParam = 0 10:44:04 : Model Dll Msg Not Found(206, 0) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. March 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Παιδες εχει μπει σε EMERGENSY MODE !! και παταω start new update και βγαζει αυτα 10:42:48 : Start fn_StartUpgrade 10:42:48 : Extract kdz file 10:43:21 : kdz decrypt Success 10:43:31 : Extract file Success. 10:43:31 : LGMobileDL Load. 10:43:31 : Port = -1 10:43:31 : Connection check start. 10:43:40 : Check Phone mode = 2 10:43:58 : Phone type check....... 10:44:04 : _DetachDLL Call 10:44:04 : _DetachDLL Call End 10:44:04 : Param : Path = C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone\LGP700AT-00-V20d-EUR-XX-MAY-02-2013+0.dz 10:44:04 : Param : moduleDir = 10:44:04 : Param : waitTime = 1701672291 10:44:04 : Param : UsbHighSpeed = 1 10:44:04 : Param : PhoneMode = 2 10:44:04 : Param : BinVersion = V20D_00 10:44:04 : Param : AuthMark = 12849 10:44:04 : Call fn_StartUpgrade 10:44:04 : CDMA: wParam = 206, lParam = 0 10:44:04 : Model Dll Msg Not Found(206, 0) ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να τρέχεις το πρόγραμμα για το φλασάρισμα ως διαχειριστής, τσέκαρε το firewall και το antivirus μήπως στο μπλοκάρει και επίσης μην ξεχνάς να τρέχεις και τον Windows Enabler και να τσεκάρεις ότι κάτω δεξιά στο PC στα εικονίδια να σου εμφανίζει ένα On. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonismon Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Kαλησπέρα εχω android 4.1.2 Έκδοση κέρνελ 3.4.0 !! και την v20D_00 Root me framaroot Πως μπορω να το κανω πιο γρήγορο ; έχω διαβάσει όλες τις σελίδες και ακόμη χάνομαι !!! Βλέπω κάτι CM10 αλλα δε ξέρω πώς να βρω αυτα που θα κάνουν με τις παραπάνω πληροφορίες λογισμικού Ευχαριστώ εκ των προτέρων !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crile Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 (edited) Βαλε την cm 11 Link http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2650983 και τα gapps-mini-4.4.2-20140215- Link https://drive.google.com/folderview?id=0B8rdXKCWrqjUY19aWEwzSmU0NkE&usp=sharing ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Kαλησπέρα εχω android 4.1.2 Έκδοση κέρνελ 3.4.0 !! και την v20D_00 Root me framaroot Πως μπορω να το κανω πιο γρήγορο ; έχω διαβάσει όλες τις σελίδες και ακόμη χάνομαι !!! Βλέπω κάτι CM10 αλλα δε ξέρω πώς να βρω αυτα που θα κάνουν με τις παραπάνω πληροφορίες λογισμικού Ευχαριστώ εκ των προτέρων !! Edited March 16, 2014 by crile Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts