Jump to content

[LG Optimus L7 (P700)] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

pkatsaras
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ πολύ, με πρόλαβες ετοιμαζόμουν να τα ρωτήσω καθώς είδα την μπαταρία να πηγαίνει από το 100 στις 8:30 το πρωί στο 39 στις 3 το μεσημέρι :p

Κατά τ'άλλα αναμένουμε την 4.4. Πόσο καιρό θέλει ακόμα για να βγει μία κάπως πιο stable έκδοση για καθημερινή χρήση;

• Απαντήσεις 583
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ πολύ, με πρόλαβες ετοιμαζόμουν να τα ρωτήσω καθώς είδα την μπαταρία να πηγαίνει από το 100 στις 8:30 το πρωί στο 39 στις 3 το μεσημέρι :p

Κατά τ'άλλα αναμένουμε την 4.4. Πόσο καιρό θέλει ακόμα για να βγει μία κάπως πιο stable έκδοση για καθημερινή χρήση;

Κανα μηνα περιπου.

Edited by Crazygrouzin

εν τέλει έβαλα τη ρομ του cr3pt 4.3.1 , όλα καλά αλλά δεν μου βγάζει ρυθμίσεις για τη συχνότητα του επεξεργαστή αλλά ούτε και ρυθμίσεις για developer debugging.

μήπως ξέρει κάποιος κάτι??

ευχαριστώ

εν τέλει έβαλα τη ρομ του cr3pt 4.3.1 , όλα καλά αλλά δεν μου βγάζει ρυθμίσεις για τη συχνότητα του επεξεργαστή αλλά ούτε και ρυθμίσεις για developer debugging.

μήπως ξέρει κάποιος κάτι??

ευχαριστώ

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=46966964&postcount=329

Wipe cache και wipe dalvik cache όπως πάντα μετά από τέτοια flashαρίσματα. Ποτέ δεν έκαναν κακό!!!

Thnks, Δηλαδη υποστηρίζει init.d η rom?

μπορω να πω οτι η νεα εκδοση cr3pt ειναι οτι καλυτερο αλλα δεν συνδεεται σε zte routers της conn-x μαλλον κατι με τα drivers?

Και νομιζα οτι μονο εγω το επαθα αυτο...

Γεια χαρά παιδιά και από μένα είμαι νέο μέλος στην παρέα και χάρη στο forum κατάφερα επιτέλους να βάλω την τελευταία CyanognMod

μετά από 5 ώρες :p και τώρα αναρωτιέμαι τι θα μπορούσα να κάνω για να κάνω τη συσκευή ακόμη πιο γρήγορη (όχι πως με χαλάει η ταχύτητα του μετά την εγκατάσταση της Cyanogenmod). Εννοώ ποιες εφαρμογές μπορώ να κάνω απεγκατάσταση γιατί φοβάμαι μήπως σβήσω τίποτα σημαντικό του συστήματος.

Ευχαριστώ!!

Γεια χαρά παιδιά και από μένα είμαι νέο μέλος στην παρέα και χάρη στο forum κατάφερα επιτέλους να βάλω την τελευταία CyanognMod

μετά από 5 ώρες :p και τώρα αναρωτιέμαι τι θα μπορούσα να κάνω για να κάνω τη συσκευή ακόμη πιο γρήγορη (όχι πως με χαλάει η ταχύτητα του μετά την εγκατάσταση της Cyanogenmod). Εννοώ ποιες εφαρμογές μπορώ να κάνω απεγκατάσταση γιατί φοβάμαι μήπως σβήσω τίποτα σημαντικό του συστήματος.

Ευχαριστώ!!

Greenify https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify

Για να παγωσεις οποια εφαρμογη δεν θες να τρεχει στο παρασκηνιο και AutoKiller Memory Optimizer

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rs.autokiller με optimus στα settings για να μην ξεμενεις απο ραμ, θα μειωθουν τα κρασαρισματα.

Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα! Έχω ZTE με VDSL και συνδέεται κανονικότατα!!!

Παραξενο, μπηκες σε conex? Δεν μπενει σε κανενα, ουτε στο σπιτη της ξαδερφης μου που εχει conex

Παραξενο, μπηκες σε conex? Δεν μπενει σε κανενα, ουτε στο σπιτη της ξαδερφης μου που εχει conex

ναι οντως πολυ παραξενο εχω δοκιμασει σε 3 και τιποτα δεν συνδεεται με τιποτα

ναι οντως πολυ παραξενο εχω δοκιμασει σε 3 και τιποτα δεν συνδεεται με τιποτα

Παιδιά τι να σας πω, δε δυσκολεύτηκα καθόλου!

Παιδιά τι να σας πω, δε δυσκολεύτηκα καθόλου!

Hmmmm. Very strange.. AES encryption?

Εμενα λεει saved and secured with wpa και δεν προσπαθει καν να μπει.

ακριβως ετσι και μενα το ιδιο κανει! το δοκιμασα και μετα απο clena install αλλα τιποτα

ακριβως ετσι και μενα το ιδιο κανει! το δοκιμασα και μετα απο clena install αλλα τιποτα

Ιδού και οι λεπτομέρειες του δικτύου.

Ιδού και οι λεπτομέρειες του δικτύου.

Δεν ειναι οτι δεν μπενει στο conex αλλα σε ολα τα δικτυα με encryption AES, Σε ολα τα αλλα μπενω κανονικα.

Edited by Crazygrouzin

Δεν ειναι οτι δεν μπενει στο conex αλλα σε ολα τα δικτυα με encryption AES, Σε ολα τα αλλα μπενω κανονικα.

εγω μπαινω κανονικα στα αλλα με AES εκτος conn-x. δε ξερω αν εχει σχεση το WPA η το WPA2..

διοτι το δικο μου εχει WPA AES conn-x και δεν μπαινει. αλλα σε WPA2 με AES μπαινει κανονικοτατα

τελικα μετα απο μια ερευνα που εκανα σε δικτυο εκτος conn-xxxxxxx μπαινει κανονικα με ολα τα encryptions (wpa2, wpa, tkip, aes, mixed) ενω σε conn-xxxxxxx μπαινει κανονικα σε ολα τα encryptions εκτος απο την WPA TKIPAES στις αλλες μπαινει κανονικα

• The title was changed to [LG Optimus L7 (P700)] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις