MickWellington Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Ευχαριστώ πολύ, με πρόλαβες ετοιμαζόμουν να τα ρωτήσω καθώς είδα την μπαταρία να πηγαίνει από το 100 στις 8:30 το πρωί στο 39 στις 3 το μεσημέρι :p Κατά τ'άλλα αναμένουμε την 4.4. Πόσο καιρό θέλει ακόμα για να βγει μία κάπως πιο stable έκδοση για καθημερινή χρήση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazygrouzin Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 (edited) Ευχαριστώ πολύ, με πρόλαβες ετοιμαζόμουν να τα ρωτήσω καθώς είδα την μπαταρία να πηγαίνει από το 100 στις 8:30 το πρωί στο 39 στις 3 το μεσημέρι :p Κατά τ'άλλα αναμένουμε την 4.4. Πόσο καιρό θέλει ακόμα για να βγει μία κάπως πιο stable έκδοση για καθημερινή χρήση; Κανα μηνα περιπου. Edited November 13, 2013 by Crazygrouzin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkshadowman Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 εν τέλει έβαλα τη ρομ του cr3pt 4.3.1 , όλα καλά αλλά δεν μου βγάζει ρυθμίσεις για τη συχνότητα του επεξεργαστή αλλά ούτε και ρυθμίσεις για developer debugging. μήπως ξέρει κάποιος κάτι?? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazygrouzin Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 εν τέλει έβαλα τη ρομ του cr3pt 4.3.1 , όλα καλά αλλά δεν μου βγάζει ρυθμίσεις για τη συχνότητα του επεξεργαστή αλλά ούτε και ρυθμίσεις για developer debugging. μήπως ξέρει κάποιος κάτι?? ευχαριστώ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=46966964&postcount=329 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkshadowman Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 ευχαριστώ φιλέ μου δούλεψε μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazygrouzin Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Πανο το killjoy απλα το φλασαρουμε χωρις καμια αλλη ενεργεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. November 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Wipe cache και wipe dalvik cache όπως πάντα μετά από τέτοια flashαρίσματα. Ποτέ δεν έκαναν κακό!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazygrouzin Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Wipe cache και wipe dalvik cache όπως πάντα μετά από τέτοια flashαρίσματα. Ποτέ δεν έκαναν κακό!!! Thnks, Δηλαδη υποστηρίζει init.d η rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. November 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Εννοείται! Όλες οι CM υποστηρίζουν init.d Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazygrouzin Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Εννοείται! Όλες οι CM υποστηρίζουν init.d Thnks Πανο, το περασα. πολυ καλη ram managment. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkshadowman Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 μπορω να πω οτι η νεα εκδοση cr3pt ειναι οτι καλυτερο αλλα δεν συνδεεται σε zte routers της conn-x μαλλον κατι με τα drivers? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazygrouzin Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 μπορω να πω οτι η νεα εκδοση cr3pt ειναι οτι καλυτερο αλλα δεν συνδεεται σε zte routers της conn-x μαλλον κατι με τα drivers? Και νομιζα οτι μονο εγω το επαθα αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. November 23, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα! Έχω ZTE με VDSL και συνδέεται κανονικότατα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hoolis Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Γεια χαρά παιδιά και από μένα είμαι νέο μέλος στην παρέα και χάρη στο forum κατάφερα επιτέλους να βάλω την τελευταία CyanognMod μετά από 5 ώρες :p και τώρα αναρωτιέμαι τι θα μπορούσα να κάνω για να κάνω τη συσκευή ακόμη πιο γρήγορη (όχι πως με χαλάει η ταχύτητα του μετά την εγκατάσταση της Cyanogenmod). Εννοώ ποιες εφαρμογές μπορώ να κάνω απεγκατάσταση γιατί φοβάμαι μήπως σβήσω τίποτα σημαντικό του συστήματος. Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazygrouzin Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Γεια χαρά παιδιά και από μένα είμαι νέο μέλος στην παρέα και χάρη στο forum κατάφερα επιτέλους να βάλω την τελευταία CyanognMod μετά από 5 ώρες :p και τώρα αναρωτιέμαι τι θα μπορούσα να κάνω για να κάνω τη συσκευή ακόμη πιο γρήγορη (όχι πως με χαλάει η ταχύτητα του μετά την εγκατάσταση της Cyanogenmod). Εννοώ ποιες εφαρμογές μπορώ να κάνω απεγκατάσταση γιατί φοβάμαι μήπως σβήσω τίποτα σημαντικό του συστήματος. Ευχαριστώ!! Greenify https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify Για να παγωσεις οποια εφαρμογη δεν θες να τρεχει στο παρασκηνιο και AutoKiller Memory Optimizer https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rs.autokiller με optimus στα settings για να μην ξεμενεις απο ραμ, θα μειωθουν τα κρασαρισματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazygrouzin Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα! Έχω ZTE με VDSL και συνδέεται κανονικότατα!!! Παραξενο, μπηκες σε conex? Δεν μπενει σε κανενα, ουτε στο σπιτη της ξαδερφης μου που εχει conex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkshadowman Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Παραξενο, μπηκες σε conex? Δεν μπενει σε κανενα, ουτε στο σπιτη της ξαδερφης μου που εχει conex ναι οντως πολυ παραξενο εχω δοκιμασει σε 3 και τιποτα δεν συνδεεται με τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. November 24, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 ναι οντως πολυ παραξενο εχω δοκιμασει σε 3 και τιποτα δεν συνδεεται με τιποτα Παραξενο, μπηκες σε conex? Δεν μπενει σε κανενα, ουτε στο σπιτη της ξαδερφης μου που εχει conex Παιδιά τι να σας πω, δε δυσκολεύτηκα καθόλου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazygrouzin Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Παιδιά τι να σας πω, δε δυσκολεύτηκα καθόλου! Hmmmm. Very strange.. AES encryption? Εμενα λεει saved and secured with wpa και δεν προσπαθει καν να μπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkshadowman Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Hmmmm. Very strange.. AES encryption? Εμενα λεει saved and secured with wpa και δεν προσπαθει καν να μπει. ακριβως ετσι και μενα το ιδιο κανει! το δοκιμασα και μετα απο clena install αλλα τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. November 24, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 ακριβως ετσι και μενα το ιδιο κανει! το δοκιμασα και μετα απο clena install αλλα τιποτα Hmmmm. Very strange.. AES encryption? Εμενα λεει saved and secured with wpa και δεν προσπαθει καν να μπει. Ιδού και οι λεπτομέρειες του δικτύου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazygrouzin Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 (edited) Ιδού και οι λεπτομέρειες του δικτύου. Δεν ειναι οτι δεν μπενει στο conex αλλα σε ολα τα δικτυα με encryption AES, Σε ολα τα αλλα μπενω κανονικα. Edited November 24, 2013 by Crazygrouzin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkshadowman Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Δεν ειναι οτι δεν μπενει στο conex αλλα σε ολα τα δικτυα με encryption AES, Σε ολα τα αλλα μπενω κανονικα. εγω μπαινω κανονικα στα αλλα με AES εκτος conn-x. δε ξερω αν εχει σχεση το WPA η το WPA2.. διοτι το δικο μου εχει WPA AES conn-x και δεν μπαινει. αλλα σε WPA2 με AES μπαινει κανονικοτατα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkshadowman Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 τελικα μετα απο μια ερευνα που εκανα σε δικτυο εκτος conn-xxxxxxx μπαινει κανονικα με ολα τα encryptions (wpa2, wpa, tkip, aes, mixed) ενω σε conn-xxxxxxx μπαινει κανονικα σε ολα τα encryptions εκτος απο την WPA TKIPAES στις αλλες μπαινει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazygrouzin Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Μηπως φταιει το cwm? Πανο ποιο cwm εχεις εσυ? Υπαρχει flashable το τελευτεο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts