steliosk Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Δεν υπαρχουν λογια για να σε ευχαριστησω!! +1 και από εμένα, εισαι δάσκαλος! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Βασικά, επειδή δεν έχω το μυαλό μου αυτές τις ημέρες τρέχει σε πολλά, το βασικό με το baseband και γιατί γίνεται αυτό είναι ότι η CM10 είναι πάνω σε βάση v10 άρα ICS ενώ η v20d είναι Jelly Bean. Αν η βάση των ROM ήταν ίδια δε θα χρειαζόταν όλη αυτή η μανούρα όπως μέχρι πριν βγει η Jelly Bean. Από CM10 πήγαινες σε Stock και τούμπαλιν χωρίς κόπο. Βέβαια, πάλι τα δεδομένα θα είχαν θέμα γιατί άλλα στοιχεία έχει η Stock, άλλα η CM αλλά το φλασάρισμα θα ήταν πιο απλό θέμα. Με τον τροπο που μας τα εξηγεις και παλι τα εκανες παιχνιδακι για ολους μας! Αντε να σου ευχηθω και developer!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. May 18, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Με τον τροπο που μας τα εξηγεις και παλι τα εκανες παιχνιδακι για ολους μας! Αντε να σου ευχηθω και developer!!:) Μπαααα! Δεν παίζει! Ούτε τις γνώσεις έχω ούτε την υπομονή να διαβάσω και να μάθω αλλά ούτε και εξοικείωση με Linux για να φτιάξω Rom. Έκαστος στο είδος του ξέρω εγώ οπότε αυτά τα χωράφια ας τα διαχειριστούν αυτοί που ξέρουν! ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΑΚΤΑ ΝΕΑ! Εκτός από CM10 και ΣΤΟΚ πλέον το μέλος του xda, tudorsirb μας έχει 2 νέες rom με βάση την cm10 (άρα αν είμαστε cm10 δεν έχουμε πρόβλημα με το baseband). AOKP 4.1.2 - Build 1: Off&On - Unofficial Gandalf Edition Κανένα bug έως τώρα... Factory reset και φλασάρουμε μέσω CWM, factory reset πάλι μετά, Gapps και έτοιμοι. Slim Bean 4.1.2 - Build2: Oblivion - Gandalf Edition Bugs: -Το developer tools κάνει force close -Το widget του καιρού δεν λειτουργεί στην lockscreen Factory reset και φλασάρουμε μέσω CWM, factory reset πάλι μετά, Gapps και έτοιμοι. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΦΛΑΣΑΡΕΤΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΤΑ GAPPS ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΡΟΜ ΕΔΩ->http://sourceforge.net/projects/lgl7mods/files/%5BP700%5D%20LG%20L7/Slimbean/Slim_Gapps.zip/download Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Μπαααα! Δεν παίζει! Ούτε τις γνώσεις έχω ούτε την υπομονή να διαβάσω και να μάθω αλλά ούτε και εξοικείωση με Linux για να φτιάξω Rom. Έκαστος στο είδος του ξέρω εγώ οπότε αυτά τα χωράφια ας τα διαχειριστούν αυτοί που ξέρουν! ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΑΚΤΑ ΝΕΑ! Εκτός από CM10 και ΣΤΟΚ πλέον το μέλος του xda, tudorsirb μας έχει 2 νέες rom με βάση την cm10 (άρα αν είμαστε cm10 δεν έχουμε πρόβλημα με το baseband). AOKP 4.1.2 - Build 1: Off&On - Unofficial Gandalf Edition Κανένα bug έως τώρα... Factory reset και φλασάρουμε μέσω CWM, factory reset πάλι μετά, Gapps και έτοιμοι. Slim Bean 4.1.2 - Build2: Oblivion - Gandalf Edition Bugs: -Το developer tools κάνει force close -Το widget του καιρού δεν λειτουργεί στην lockscreen Factory reset και φλασάρουμε μέσω CWM, factory reset πάλι μετά, Gapps και έτοιμοι. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΦΛΑΣΑΡΕΤΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΤΑ GAPPS ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΡΟΜ ΕΔΩ->http://sourceforge.net/projects/lgl7mods/files/%5BP700%5D%20LG%20L7/Slimbean/Slim_Gapps.zip/download Δάσκαλε, ποια η διαφορά μεταξυ cm10 και AOKP? Το Bluetooth για μουσικη παιζει ή επειδη βασιζεται στην cm10 εχει θεμα? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. May 18, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Δάσκαλε, ποια η διαφορά μεταξυ cm10 και AOKP? Το Bluetooth για μουσικη παιζει ή επειδη βασιζεται στην cm10 εχει θεμα? Σε τέτοιες περιπτώσεις μόνο η δοκιμή είναι η καλύτερη λύση. Κρατάς ένα backup από όποια έκδοση είσαι και πειραματίζεσαι με οτιδήποτε νέο. Μην νομίζετε ότι δοκιμάζω τα πάντα. Είμαι λίγο επιφυλακτικός ειδικά όταν έχω στήσει κάτι έτσι όπως με βολεύει. Τουλάχιστον μέχρι να βαρεθώ! Εγώ απλά ανεβάζω οτιδήποτε νέο και όποιος θέλει το δοκιμάζει. Ειδικά τώρα εγώ είμαι σε στοκ v20d rooted με CWM και είμαι OK τώρα. Έχω μόνο ένα script το 4cylturbo NOS injected για διαχείριση μνήμης και μείωση του lag. Όταν θα έχω λίγο χρόνο θα γράψω ένα οδηγό για αυτό, όποιος θέλει το τσεκάρει και στο google, είναι αρκετά εύκολο να εγκατασταθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Μπαααα! Δεν παίζει! Ούτε τις γνώσεις έχω ούτε την υπομονή να διαβάσω και να μάθω αλλά ούτε και εξοικείωση με Linux για να φτιάξω Rom. Έκαστος στο είδος του ξέρω εγώ οπότε αυτά τα χωράφια ας τα διαχειριστούν αυτοί που ξέρουν! ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΑΚΤΑ ΝΕΑ! Εκτός από CM10 και ΣΤΟΚ πλέον το μέλος του xda, tudorsirb μας έχει 2 νέες rom με βάση την cm10 (άρα αν είμαστε cm10 δεν έχουμε πρόβλημα με το baseband). AOKP 4.1.2 - Build 1: Off&On - Unofficial Gandalf Edition Κανένα bug έως τώρα... Factory reset και φλασάρουμε μέσω CWM, factory reset πάλι μετά, Gapps και έτοιμοι. Slim Bean 4.1.2 - Build2: Oblivion - Gandalf Edition Bugs: -Το developer tools κάνει force close -Το widget του καιρού δεν λειτουργεί στην lockscreen Factory reset και φλασάρουμε μέσω CWM, factory reset πάλι μετά, Gapps και έτοιμοι. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΦΛΑΣΑΡΕΤΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΤΑ GAPPS ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΡΟΜ ΕΔΩ->http://sourceforge.net/projects/lgl7mods/files/%5BP700%5D%20LG%20L7/Slimbean/Slim_Gapps.zip/download Οταν λες για την πρωτη rom καθολου bug εως τωρα τι εννοεις? Δηλαδη δουλευουν ΟΛΑ σωστα? Π.χ ραδιο, viber, ακροαση μουσικης μεσω Bluetooth κ.α. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. May 18, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Οταν λες για την πρωτη rom καθολου bug εως τωρα τι εννοεις? Δηλαδη δουλευουν ΟΛΑ σωστα? Π.χ ραδιο, viber, ακροαση μουσικης μεσω Bluetooth κ.α. Έτσι όπως το καταλαβαίνω, επειδή η βάση είναι από CM10 το πιο πιθανό είναι ότι ΔΕΝ έχει άλλα bug εκτός από τα γνωστά της CM10 αλλά δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Σε τέτοιες περιπτώσεις μόνο η δοκιμή είναι η καλύτερη λύση. Κρατάς ένα backup από όποια έκδοση είσαι και πειραματίζεσαι με οτιδήποτε νέο. Μην νομίζετε ότι δοκιμάζω τα πάντα. Είμαι λίγο επιφυλακτικός ειδικά όταν έχω στήσει κάτι έτσι όπως με βολεύει. Τουλάχιστον μέχρι να βαρεθώ! Εγώ απλά ανεβάζω οτιδήποτε νέο και όποιος θέλει το δοκιμάζει. Ειδικά τώρα εγώ είμαι σε στοκ v20d rooted με CWM και είμαι OK τώρα. Έχω μόνο ένα script το 4cylturbo NOS injected για διαχείριση μνήμης και μείωση του lag. Όταν θα έχω λίγο χρόνο θα γράψω ένα οδηγό για αυτό, όποιος θέλει το τσεκάρει και στο google, είναι αρκετά εύκολο να εγκατασταθεί. Δάσκαλε, ετσι το εχω και εγω το κινητο, περιμένω το οδηγο για να ξέρω αν το εχω φτιαξει σωστά.... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. May 18, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Δεν είμαι δάσκαλος, απλά παρακολουθώ και ενημερώνω το ελληνικό φόρουμ σε ότι καινούριο αφορά το "πείραγμα" του κινητού μας όπως μπορώ να το αντιληφθώ εγώ. Αν θέλετε κάπως να με φωνάζετε, πείτε με Πάνο, το όνομά μου! :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Πάνο δεν βλέπω αναφορα για lags στην AOKP, και ακόμα κανένας δεν εχει πει ακόμα για το bluetooth, ξέρεις εσυ κατι? ωΣκεφτομαι να την βάλω... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. May 18, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Πάνο δεν βλέπω αναφορα για lags στην AOKP, και ακόμα κανένας δεν εχει πει ακόμα για το bluetooth, ξέρεις εσυ κατι? ωΣκεφτομαι να την βάλω... Δεν ξέρω τίποτα, δυστυχώς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 (edited) νεα ρομ P.A.C-Man 19.3.0 | Jellybean 4.1.2 | BETA 1 μολις παει σε beta 2 η 3, τoτε θα την βάλω... Edited May 19, 2013 by steliosk Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazygrouzin Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Λοιπον οποιος ειναι στην CM10 και δεν του φτανουν τα 2.7 giga για εφαρμογες , υπαρχει ενα ευκολο και μαματο κολπο, το οποιο συνδεει την SD καρτα σας με την μνημη του τηλεφονου. Λοιπον κατεβαζετε το supersu απο το market και του δινεται ροοτ access. Μετα κατεβαζετε απο εδω το remoundsd 1.3 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=27923363 και το κανετε εγκατασταση, το ανοιγετε και πανω δεξια εχει ενα σημα με εργαλειο, πατατε εκει και γραφετε αυτα. Στο Interne SD /storage/sdcard0 Στο External SD /storage/sdcard1 Στο Target external SD card /sdcard Μετα πατατε Execute remount, κανετε επανεκκινηση και κοιτατε στον αποθευτικο χωρο ενα μαγικο εχει γινει. :D:D Ειναι προτιμοτερο να γινει σε γυμνο τηλεφονο, γιατι καποια μικρα αρχεια πηγενουνα αναγκαστικα στην interal μνημη, Enjoy!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. May 19, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Αρχίζω να αισθάνομαι περιττός! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Φιλε πανο (και οσοι ενδιαφερεστε) ψαχνοντας σημερα επεσα πανω στο παρακατω μηνυμα!:D Ευχομαι να δουλευει!:D Posts: 3 Join Date: May 2013 Ok,over 15 hrs using the new build(19/05) i can easily say cant describe how awesome my p700 became..Keep going guys,nice work! Some tips.. 1.Gantalf kernel works great,overclocked at 1,3 Ghz. 2.Force closing of google search can be easily solved by updating it in Play Store. 3.Viber WORKS. No bugs after all,if something changes i will inform. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. May 22, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Φιλε πανο (και οσοι ενδιαφερεστε) ψαχνοντας σημερα επεσα πανω στο παρακατω μηνυμα!:D Ευχομαι να δουλευει!:D Posts: 3 Join Date: May 2013 Ok,over 15 hrs using the new build(19/05) i can easily say cant describe how awesome my p700 became..Keep going guys,nice work! Some tips.. 1.Gantalf kernel works great,overclocked at 1,3 Ghz. 2.Force closing of google search can be easily solved by updating it in Play Store. 3.Viber WORKS. No bugs after all,if something changes i will inform. Έβαλα την PacMan να δω πως πάει αλλά δε δουλεύει το viber και θα την δω λίγο και αυτή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 (edited) Έβαλα την PacMan να δω πως πάει αλλά δε δουλεύει το viber και θα την δω λίγο και αυτή... Εγω φιλε πανο απο την στιγμη που πλεον (ετσι πιστευω απο δω και περα) δεν εχω με την cm10 reboot, και δεν ασχολουμαι με το viber, αλλα κι επειδη παει σφαιρα, δεν θα την αλλαξω, διοτι βαρεθηκα και κουραστηκα καθε λιγο και λιγακι να ξαναστηνω το τηλεφωνο. Επειτα πιστευω πως ειμαστε κοντα στο να δουμε μια stable cm10 οποτε και αναμενω! Παντως καθε νεα cm10 που βγαινει ειναι ολο και ποιο σταθερη (αποψη μου παντα)! :) Αν την βαλεις πες μας αν δουλεψει το viber! Edited May 22, 2013 by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 (edited) Φιλε πανο (και οσοι ενδιαφερεστε) ψαχνοντας σημερα επεσα πανω στο παρακατω μηνυμα!:D Ευχομαι να δουλευει!:D Posts: 3 Join Date: May 2013 Ok,over 15 hrs using the new build(19/05) i can easily say cant describe how awesome my p700 became..Keep going guys,nice work! Some tips.. 1.Gantalf kernel works great,overclocked at 1,3 Ghz. 2.Force closing of google search can be easily solved by updating it in Play Store. 3.Viber WORKS. No bugs after all,if something changes i will inform. Σε ποιο σημειο του xda το γραφει αυτο, το ψάχνω γι αυτο σε ρωτάω...:) Edit: οκ το βρηκα... Edited May 22, 2013 by steliosk Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Καλημερα σε ολη την παρεα! Διαβασα και στο xda οτι για ραδιο στην cm10 κανει το spirit fm! Το εχει δοκιμάσει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Καλημερα σε ολη την παρεα! Διαβασα και στο xda οτι για ραδιο στην cm10 κανει το spirit fm! Το εχει δοκιμάσει κανεις? Nαι και δουλευει μια χαρα. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. May 23, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Nαι και δουλευει μια χαρα. Πλάκα κάνεις;;; Με ποια έκδοση CM10, την τελευταία; Γιατί με παλιότερες που προσπάθησα δεν έπιανε!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Πλάκα κάνεις;;; Με ποια έκδοση CM10, την τελευταία; Γιατί με παλιότερες που προσπάθησα δεν έπιανε!!! :D ειχα βαλει για λιγες ωρες την τελευταια (19/5/13) αλλα μετα πηγα στην stock rooted παλι. θα περιμενω την pac man την οποια την ανεβασε με τον gandalf kernel. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. May 23, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 ειχα βαλει για λιγες ωρες την τελευταια (19/5/13) αλλα μετα πηγα στην stock rooted παλι. θα περιμενω την pac man την οποια την ανεβασε με τον gandalf kernel. Εγώ πάλι έβαλα την PacMan, την κράτησα μια μέρα και έβαλα τώρα την CM10 η οποία τουλάχιστον μέχρι στιγμής είναι ό,τι καλύτερο έχει μπει στο κινητό. Καλή η PacMan αλλά πολύ μπέρδεμα οι ρυθμίσεις και μικρά γράμματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 (edited) Nαι και δουλευει μια χαρα. Εγω προσπαθησα τοσες φορες και δεν το καταφερα ποτε να δουλεψει το ραδιο. εσυ πως το εκανες? Και αν μπορεις πες μου αναλυτικα διοτι με ενδιαφερει! Εγώ πάλι έβαλα την PacMan, την κράτησα μια μέρα και έβαλα τώρα την CM10 η οποία τουλάχιστον μέχρι στιγμής είναι ό,τι καλύτερο έχει μπει στο κινητό. Καλή η PacMan αλλά πολύ μπέρδεμα οι ρυθμίσεις και μικρά γράμματα. Πως την βλεπεις την cm10 φιλε πανο? Τελικα δουλευει το viber? Και επισης θα ηθελα να αναφερω ενα κουφο με την cm10: Χωρις φλασασρισμενο τον kernel ολες οι συντομευσεις στην οθονη κλειδωματος αναταποκρινονται αμεσα! Ενω με φλασαρισμενο τον kernel που λογικα πρεπει να ειναι ολα ποιο γρηγορα και ομαλα, οταν στην οθονη κλειδωματος διαλεγω να παω κατευθειαν στα μηνυματα, η να παρω τηλ κ.α ξεκλειδωνει, αλλα μετα απο περιπου 4-5 δευτερολεπτα θα παει εκει που θελω. Το εχει προσεξει κανεις σας αυτο? Edited May 23, 2013 by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. May 23, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Εγω προσπαθησα τοσες φορες και δεν το καταφερα ποτε να δουλεψει το ραδιο. εσυ πως το εκανες? Και αν μπορεις πες μου αναλυτικα διοτι με ενδιαφερει! Πως την βλεπεις την cm10 φιλε πανο? Τελικα δουλευει το viber? Και επισης θα ηθελα να αναφερω ενα κουφο με την cm10: Χωρις φλασασρισμενο τον kernel ολες οι συντομευσεις στην οθονη κλειδωματος αναταποκρινονται αμεσα! Ενω με φλασαρισμενο τον kernel που λογικα πρεπει να ειναι ολα ποιο γρηγορα και ομαλα, οταν στην οθονη κλειδωματος διαλεγω να παω κατευθειαν στα μηνυματα, η να παρω τηλ κ.α ξεκλειδωνει, αλλα μετα απο περιπου 4-5 δευτερολεπτα θα παει εκει που θελω. Το εχει προσεξει κανεις σας αυτο? Με το kernel πάει σφαίρα, δεν το είδα χωρίς αυτό. Αλλά το ρημάδι το viber δε λέει να μου δουλέψει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts