Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Huawei Ascend Mate

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην Νυχτερινη ληψη της φωτογραφικης ειναι καλυτερο το note 2 μακραν..Στην ημερα ειναι το ιδιο καλη..(H καμερα του note2 ειναι καλυτερη)

Στον Ηχο γενικοτερα ειναι ολα τελεια...

Στην ταχυτητα του Browsing μου κανει ενα κλικ πιο γρηγορο το Huawei...

Η μπαταρια κραταει απιστευτα οντως...2,5 μερες + οτι ειμαι heavy user...

Oθοναρα απιστευτη....Και επισης το λευκο χρωμα του δινει αλλο τονο!!

Δουλευει απροβληματιστα χωρις ουτε ενα ιχνος lag...

Δυστυχώς με ενδιαφέρει πάρα πολύ η κάμερα και εκεί έχω κάποιες ενστάσεις για να το πάρω. Για τον ιδιο λόγω που <<σκαλώνω>>

να πάρω και το ultra z. Ίδωμεν. Εκνευριζομαι πάντως αφανταστα με την προβολή και την αποδοχή απο τον κόσμο που έχουν πολλά σαβουροεπωνυμα κινητα που δεν αξίζουν ούτε το μισό της τιμής τους και κάτι αξιόλογα και τίμια κινητά όπως το huawei ascend mate θάβονται.

Edited by baltziak

• Απαντήσεις 134
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δυστυχώς με ενδιαφέρει πάρα πολύ η κάμερα και εκεί έχω κάποιες ενστάσεις για να το πάρω. Για τον ιδιο λόγω που <<σκαλώνω>>

να πάρω και το ultra z. Ίδωμεν. Εκνευριζομαι πάντως αφανταστα με την προβολή και την αποδοχή απο τον κόσμο που έχουν πολλά σαβουροεπωνυμα κινητα που δεν αξίζουν ούτε το μισό της τιμής τους και κάτι αξιόλογα και τίμια κινητά όπως το huawei ascend mate θάβονται.

Οντως η κάμερα δεν είναι τοσο καλη όσο του note2 αλλά για μένα είναι το μοναδικό μειονέκτημα του mate αυτό...(Προσωπικά χρησιμοποιώ φωτογραφική μηχανή όταν θέλω να αποθανατησω κάτι)

Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro

To mate ισως δεν τα πηγε τοσο καλα εμπορικα λογω του μεγεθους του..Επισης πρωσοπικα πιστευω πως το Note 2 απο την στιγμη που παιζει στη ιδια τιμη πλεον με το mate 2gb ram,ειναι ανωτερο γενικα..(καμερα,πενακι και τα apps που το συνοδευουν,υποστηριξη και αλλα).Αλλα με το 1 gb ram στα 230 περιπου εχει πολυ καλη σχεση τιμης-αξιας και γι αυτο αλλωστε και το επελεξα..

To mate ισως δεν τα πηγε τοσο καλα εμπορικα λογω του μεγεθους του..Επισης πρωσοπικα πιστευω πως το Note 2 απο την στιγμη που παιζει στη ιδια τιμη πλεον με το mate 2gb ram,ειναι ανωτερο γενικα..(καμερα,πενακι και τα apps που το συνοδευουν,υποστηριξη και αλλα).Αλλα με το 1 gb ram στα 230 περιπου εχει πολυ καλη σχεση τιμης-αξιας και γι αυτο αλλωστε και το επελεξα..

Αυτή τη στιγμη το mate έχει free ram 1.1GB και χρησιμοποιείται 650+...Οποτε καταλαβαίνεις οτι με το 1GB ram θα εχεις πραγματικό 920MB εκ των οποίων τα 500+ θα τα δεσμεύει το συστημα σου..

Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro

Εννοειται οτι ειναι καλοδεχουμενο το 1 gb παραπανω,δεν το συζηταω,αλλα ειχα ξανα 4πυρηνο με 1 γιγα ραμ και μαλιστα πιο κινεζικο( :lol: ) απο το mate και μου ηταν παραπανω απο αρκετο.Γενικα εισαι ευχαριστημενος απο τις πρωτες μερες χρησης?

• 2 weeks later...
Το χω και εγω πλεον στα χερια μου το θηριο.Πολυ ποιοτικη συσκευη,καμια μα καμια σχεση με zopo,THL και λοιπα κινεζικα που εχω ποιασει στα χερια μου αλλα και με αλλες επωνημες συσκευες.Φοβερη οθονη,πολυ ομορφο το emotion UI.Η καμερα ειναι μετρια θα ελεγα.Γενικα αν εισαι οκ με το μεγεθος του θα μεινεις πολυ ικανοποιημενος.Φιλε Αρη την θηκη απο που την πηρες?Ζελατινα στην οθονη του εχεις?

Ειναι Flip Cover της Huawei..Το ειχα φερει απο εξω..

• 2 weeks later...
To Εχω βαλει Αγγελια γιατι πηρα το LG G2...Oποιος θελει ΠΜ me!!

• 1 month later...
  • 1 month later...

Πολυ νεκρό το θέμα ρε παιδιά :worry:. Τώρα εδικά που έχει τιμή χώμα...:). Το ερώτημα προς τους κατόχους (??)

είναι το εξής. Το σερφάρισμα στο ιντερνετ είναι πολύ πιο άνετο (οπτικά, δεν ταλαιπωρειται η ορασή σου δηλαδή) στην οθονάρα

του mate (που είναι όμως HD), σε σχέση με ένα 5ιντσο FHD??