Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

Παίδες με τον Nova Prime όταν κάνω απεγκατάσταση των εφαρμογών είτε μέσω App Drawer είτε μέσω Settings > Apps πάντα μου αφήνει το shortcut. Με τον HTC Sense αυτό το πρόβλημα δεν υπήρχε.

Μήπως είναι κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει;

129026.png?1640591734

Παίδες με τον Nova Prime όταν κάνω απεγκατάσταση των εφαρμογών είτε μέσω App Drawer είτε μέσω Settings > Apps πάντα μου αφήνει το shortcut. Με τον HTC Sense αυτό το πρόβλημα δεν υπήρχε.

Μήπως είναι κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει;

Ποτέ δεν έχει συμβεί αυτό σε μένα. Πάντα η συντόμευση φεύγει. Δεν έχω δει πουθενά τέτοια ρύθμιση.

Ποτέ δεν έχει συμβεί αυτό σε μένα. Πάντα η συντόμευση φεύγει. Δεν έχω δει πουθενά τέτοια ρύθμιση.

Επιβεβαιωνω!:)

Τι στο καλό, 3 εφαρμογές απεγκατέστησα και στις 3 μου άφησε τα shortcuts..

129026.png?1640591734

Τι στο καλό, 3 εφαρμογές απεγκατέστησα και στις 3 μου άφησε τα shortcuts..

Μολις θυμηθηκα οτι καπου εχει ρυθμισεις ο nova για να δημιουργει shortcuts μολις εγκαταστησεις μια εφαρμογη, ψαξ'το λιγο και απενεργοποιησε το..;)

Edit: Ρυθμισεις nova - νεες εφαρμογες :)

Edited by makis206

Το έχουμε γυρίσει όλοι στο νόβα ή μου φαίνεται?

Μάκη και εσύ?? :p

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Μολις θυμηθηκα οτι καπου εχει ρυθμισεις ο nova για να δημιουργει shortcuts μολις εγκαταστησεις μια εφαρμογη, ψαξ'το λιγο και απενεργοποιησε το..;)

Edit: Ρυθμισεις nova - νεες εφαρμογες :)

Ήδη απενεργοποιημένο είναι.

Μόλις διαπίστωσα ότι μου αφήνει τα shortcuts από απεγκατάσταση μόνο όταν αυτά είναι μέσα σε φακέλους.

Είναι ο πιο σταθερός και ο πιο όμορφος launcher κατ'εμέ. Δοκίμασα και κάποιους δωρέαν π.χ. Buzz κτλ., αλλά επ'ουδενί δε φτάνουν τον Nova Prime. Και τα 3€ που κοστίζει είναι απλά αστείο ποσό γι'αυτά που προσφέρει, και σε σχέση με κάτι 12ευρα του ανταγωνισμού.

129026.png?1640591734

Μόλις διαπίστωσα ότι μου αφήνει τα shortcuts από απεγκατάσταση μόνο όταν αυτά είναι μέσα σε φακέλους.

Είναι ο πιο σταθερός και ο πιο όμορφος launcher κατ'εμέ. Δοκίμασα και κάποιους δωρέαν π.χ. Buzz κτλ., αλλά επ'ουδενί δε φτάνουν τον Nova Prime. Και τα 3€ που κοστίζει είναι απλά αστείο ποσό γι'αυτά που προσφέρει, και σε σχέση με κάτι 12ευρα του ανταγωνισμού.

Πρεπει να δοκιμασεις tsf και next. Με αυτους γινεται η συγκριση. Αυτοι οι 3 (με το νοβα δηλαδη) ειναι οι καλυτεροι. Αυτη την περιοδο και εγω ειμαι με νοβα.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Σεβομαι οτι σε πολλους τους αρεσει και δουλεύουν nova. Αλλά εδώ είναι ένα thread για όλους τους launchers θα ηθελα να παρακαλεσω καποιον supervisor ή moderator να κανει ενα thread που να γραφουνε οσοι θελουν για nova αποκλειστικα και εδω μεσα να συνεχιστει σαν ομιλια για δοκιμες συγκρισεις και νεα για ολους τους launchers. Έχω κουραστει να κοιταω καθε μερα μπας και διαβασω καποιο νεο για οποιοδήποτε launcher και να διαβαζω μονο για nova. Ευχαριστώ εκ των προτερων και ελπίζω να μην παρεξηγηθω

Ναι.

Καλος ο Nova, αλλα δεν ειναι το ιδιο smooth σε ολα τα κινητα. Επιπροσθετως, δεν υποστηριζει themes, παρα μονο icons.

Tον εχω αγορασει, αλλα πλεον χρησιμοποιω buzz + apex.

Που ακριβως ειδες οτι ο Buzz δεν ειναι καλυτερος απο τον Nova;

Εκει που θελει (παραμετροποιηση εμφανισης) ειναι μιλια μπροστα απο τον δευτερο. Θα βελτιωθει και αλλο.

Ναι.

Καλος ο Nova, αλλα δεν ειναι το ιδιο smooth σε ολα τα κινητα. Επιπροσθετως, δεν υποστηριζει themes, παρα μονο icons..

Ο apex υποστηρίζει themes ( δηλαδή όχι μόνο αλλαγή icons) η είναι και αυτός αδερφάκι των nova και holo;

Ο apex υποστηρίζει themes ( δηλαδή όχι μόνο αλλαγή icons) η είναι και αυτός αδερφάκι των nova και holo;

Έχει και υποστήριξη για skins, το οποίο δεν είναι πιο τα ιδιαίτερο βέβαια.

Ναι.

Καλος ο Nova, αλλα δεν ειναι το ιδιο smooth σε ολα τα κινητα. Επιπροσθετως, δεν υποστηριζει themes, παρα μονο icons.

Tον εχω αγορασει, αλλα πλεον χρησιμοποιω buzz + apex.

Που ακριβως ειδες οτι ο Buzz δεν ειναι καλυτερος απο τον Nova;

Εκει που θελει (παραμετροποιηση εμφανισης) ειναι μιλια μπροστα απο τον δευτερο. Θα βελτιωθει και αλλο.

Είναι εντελώς διαφορετική υλοποίηση των 2. Ο nova από άποψη χρηστικότητας είναι καλύτερος γιατί έχει πλήρη παράμετροποιηση σε θέματα συμπεριφοράς. Ο buzz έχει άλλες δυνατότητες στο θέμα look and feel. Οπότε ανάλογα με τις ανάγκες; να του καθενός είναι. Τον δοκίμασα μια στα γρήγορα χθες και μου φάνηκε λίγο laggy σε σχέση με apex και nova. Δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα όμως.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Έχει και υποστήριξη για skins, το οποίο δεν είναι πιο τα ιδιαίτερο βέβαια.

Είναι εντελώς διαφορετική υλοποίηση των 2. Ο nova από άποψη χρηστικότητας είναι καλύτερος γιατί έχει πλήρη παράμετροποιηση σε θέματα συμπεριφοράς. Ο buzz έχει άλλες δυνατότητες στο θέμα look and feel. Οπότε ανάλογα με τις ανάγκες; να του καθενός είναι. Τον δοκίμασα μια στα γρήγορα χθες και μου φάνηκε λίγο laggy σε σχέση με apex και nova. Δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα όμως.

Eγω ασχοληθηκα λιγο παραπανω.

Στο κινητο μου ειναι πιο smooth o Buzz. Δεν εχει effects αλλα ρολαρει πολυ καλα. Ο Νοva δεν εχει πολυ καλο smoothness, ενω στο προηγουμενο κινητο επαιζε πιο καλα.

To θεμα λοιπον που με εχει εξιταρει με τον buzz ειναι οτι εχει παρα πολλα θεματα, που αλλαζουν τελειως την μορφη του κινητου. Μαλιστα, ασχοληθηκα και εφτιαξα και ο ιδιος 2.

Εχει μεγαλη καταναλωση μνημης και νομιζω οτι τρωει και λιγο μπαταρια παραπανω, αλλα εγω θα τον παρακολουθω/χρησιμοποιω.

Eγω ασχοληθηκα λιγο παραπανω.

Στο κινητο μου ειναι πιο smooth o Buzz. Δεν εχει effects αλλα ρολαρει πολυ καλα. Ο Νοva δεν εχει πολυ καλο smoothness, ενω στο προηγουμενο κινητο επαιζε πιο καλα.

To θεμα λοιπον που με εχει εξιταρει με τον buzz ειναι οτι εχει παρα πολλα θεματα, που αλλαζουν τελειως την μορφη του κινητου. Μαλιστα, ασχοληθηκα και εφτιαξα και ο ιδιος 2.

Εχει μεγαλη καταναλωση μνημης και νομιζω οτι τρωει και λιγο μπαταρια παραπανω, αλλα εγω θα τον παρακολουθω/χρησιμοποιω.

Συμφωνώ απόλυτα σε όλα.

Έχεις δίκιο και για τον nova και έχω ακριβώς την ίδια αίσθηση για τον Buzz

πειτε μου ποιο ειναι το καλυτερο launcher να κατεβασω γιατι ειναι παρα πολλα κ δεν ξερω ποιο να βαλω. επισης θελω να περασω θεματα που να αλλαζουν τα εικονιδια οπως γινοταν στο ios me to winterboard, γινεται?

πειτε μου ποιο ειναι το καλυτερο launcher να κατεβασω γιατι ειναι παρα πολλα κ δεν ξερω ποιο να βαλω. επισης θελω να περασω θεματα που να αλλαζουν τα εικονιδια οπως γινοταν στο ios me to winterboard, γινεται?

Δοκιμασε τον Apex.

Και μετα, ψαξε στο Store για 'apex theme'

Για τα καλά, και στο S2 αλλά και στο tabάκι! Έστρωσε ο κερατούκλης πάντως..:p

Γεια χαρανταν εχω μια ερωτηση ρε παιδια για τον go launcher! Πως γινεται να αλλαξω το background χρωμα οταν παταω να ανοιξει μια εφαρμογη?

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II