Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

2 ώρες είναι το Refund εδώ και πολύ καιρό. Ήταν 15λεπτο αλλά το άλλαξαν.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχω καιρό να αγοράσω κάτι

Σίγουρα υπάρχουν άτομα εδώ μέσα με Nova που έχουν εντοπίσει το πρόβλημα και θέλω να μου πουν αν έχουν βρει λύση.

Ένα από τα features που χρησιμοπούμε πολύς κόσμος είναι το dt2wake με τη χρήση των gestures και της 3rd part εφαρμογής, Screen Off and Lock.

Πλέον με συσκευή με fingerprint sensor διαπίστωσα ότι όταν κλείνεις το τηλέφωνο με διπλό χτύπημα, όταν πας να την ανοίξεις δεν σου δίνει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσεις τον αισθητήρα παρά μόνο τον τρόπο κλειδώματος οθόνης (π.χ. μοτίβο, PIN κτλ).

Έχετε βρει κάποιον άλλο τρόπο (ίσως άλλη εφαρμογή από το Play) που να λειτουργεί το ξεκλείδωμα με τον αισθητήρα;

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Έβαλα πρώτη φορά nova ενώ πριν χρησιμοποιούσα apex και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Και με τον Apex ήμουν πολύ ευχαριστημένος με την παραμετροποίηση που σου έδινε αλλά μου έκανε redraws και για αυτό είχα αποφασίσει από καιρό ότι θα φάει σουτ μόλις βρω το κουράγιο να στήσω πάλι το κινητό (είναι και 400 εφαρμογές αυτές θέλουν ώρα).

Ο nova δεν μου κάνει ΠΟΤΕ redraws και είναι και πολύ γρήγορος. Για την ώρα έχω τη free έκδοση και περιμένω να τον τσιμπήσω στην πρώτη προσφορά που θα γίνει (αποφάσισα ότι τέλος τα πειρατικά μετά από χρόνια και πήρα μια κάρτα των 25Ε για το playstore).

Πάντως η free έκδοση σε συνδυασμό με την φοβερή εφαρμογή swipe home button που την δουλεύω χρόνια στα προσφέρει όλα γιατί έχεις και τα gestures.

Αυτό το συνδυασμό έχω και εγώ. Nova prime με swipe home button και έχεις ότι πιο εύχρηστο υπάρχει. Ούτε κουμπιά να πατήσω ούτε τίποτα όλα με gestures. Για αυτό αγαπάμε Android.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σίγουρα υπάρχουν άτομα εδώ μέσα με Nova που έχουν εντοπίσει το πρόβλημα και θέλω να μου πουν αν έχουν βρει λύση.

Ένα από τα features που χρησιμοπούμε πολύς κόσμος είναι το dt2wake με τη χρήση των gestures και της 3rd part εφαρμογής, Screen Off and Lock.

Πλέον με συσκευή με fingerprint sensor διαπίστωσα ότι όταν κλείνεις το τηλέφωνο με διπλό χτύπημα, όταν πας να την ανοίξεις δεν σου δίνει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσεις τον αισθητήρα παρά μόνο τον τρόπο κλειδώματος οθόνης (π.χ. μοτίβο, PIN κτλ).

Έχετε βρει κάποιον άλλο τρόπο (ίσως άλλη εφαρμογή από το Play) που να λειτουργεί το ξεκλείδωμα με τον αισθητήρα;

Φίλε μου, σ' εμένα με Huawei P9 Lite και Nova prime δεν συμβαίνει αυτό.

Κλείνω κανονικά την οθόνη με double tap και την ανοίγω από τον fingerprint sensor.

Πάντα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Edited by p_k

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Φίλε μου, σ' εμένα με Huawei P9 Lite και Nova prime δεν συμβαίνει αυτό.

Κλείνω κανονικά την οθόνη με double tap και την ανοίγω από τον fingerprint sensor.

Πάντα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μου κάνει εντύπωση γιατί αν διαβάσεις τα σχόλια στην εφαρμογή μέσα στο Google Play θα δεις παράπονα από όλους για το ίδιο ακριβώς θέμα, και ερωτήσεις προς τον δημιουργό για το αν παράτησε το development μιας και έχει να δώσει update από το 2014.

Sent from my Oneplus 3 using Tapatalk

Εννοείς στα σχόλια του nova;

Παύλος Παυλίδης 

Εννοείς στα σχόλια του nova;

Όχι, δεν είναι πρόβλημα του Nova, αλλά της εφαρμογής Screen Off and Lock που ενεργοποιεί το gesture για να κλείσει η οθόνη.

Ωραία, εγώ όμως δεν χρησιμοποιώ το screen off and lock.

Επειδή έχω τον nova prime χρησιμοποιώ τα gestures που έχει o launcher και έχω ορίσει στις χειρονομίες ότι με διπλό πάτημα θα κλειδωνει η οθόνη

Να γιατί δεν έχω πρόβλημα με τον fingerprint sensor.

Παύλος Παυλίδης 

H Huawei έχει κάνει δική της πατέντα στο OS για να παίζει το unlock με δακτυλικό.

Sent from my Note 7

Ωραία, εγώ όμως δεν χρησιμοποιώ το screen off and lock.

Επειδή έχω τον nova prime χρησιμοποιώ τα gestures που έχει o launcher και έχω ορίσει στις χειρονομίες ότι με διπλό πάτημα θα κλειδωνει η οθόνη

Να γιατί δεν έχω πρόβλημα με τον fingerprint sensor.

Μήπως όμως είσαι ρουτ; Γιατί και σε εμένα έτσι δουλεύει, αλλά νομίζω ότι χρειάζεται ρουτ.

Αυτο που λες χωρις ρουτ δεν γινεται, ειναι δικλειδα ασφαλειας απο το android.

Δεν φταιει ο Nova, ουτε το screen off.

1. Κατεβάζεις και εγκαθιστάς την εφαρμογή screen lock pro .

2. Πας στις ρυθμίσεις της και τσεκάρεις Lollipop & Marshmallow...it takes approximately 10+ seconds to lock.

3. Στις ρυθμίζεις nova πας χειρονομιες / διπλό πάτημα / δεξια συντομεύσεις / και διαλέγεις Screen lock Pro ( Shortcut ) τελευταίο κατω.

Με αυτό το τροπο ξεκλειδώνεις μονο με δαχτυλικό (χωρις να ζηταει τιποτα άλλο) ενώ εχεις nova.

Είμαι root ρε παιδιά, στην υπογραφή μου άλλωστε γράφω ότι φοράω custom rom & kernel.

Θα δοκιμάσω την Screen Lock.

Ευχαριστώ.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Μήπως όμως είσαι ρουτ; Γιατί και σε εμένα έτσι δουλεύει, αλλά νομίζω ότι χρειάζεται ρουτ.

Όχι, δεν είμαι ρουτ και ουδέποτε έχω ρουτάρει συσκευή μου.

Δουλεύει κανονικά, όπως προανέφερα.

Παύλος Παυλίδης 

Είμαι root ρε παιδιά, στην υπογραφή μου άλλωστε γράφω ότι φοράω custom rom & kernel.

Θα δοκιμάσω την Screen Lock.

Ευχαριστώ.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Αφού είσαι, γιατί δεν χρησιμοποιείς το gesture του ίδιου του nova; Δεν χρειάζεται άλλη εφαρμογή, απλά αν θυμάμαι καλά, θα σου ζητήσει δικαιώματα ρουτ όταν το σετάρεις.

Όσοι δουλεύετε nova έχετε παρατηρήσει ότι καθώς μετακινειτε ένα εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας αφήνει ένα ίχνος,κάτι σαν σκιά πίσω του κατά τη διάρκεια που το μετακινειτε;

Ίσως το έκανε από πάντα και δεν το είχα παρατηρήσει, όχι ότι είναι κάτι σημαντικό,απλά από περιέργεια ρωτάω...

Παύλος Παυλίδης 

Όσοι δουλεύετε nova έχετε παρατηρήσει ότι καθώς μετακινειτε ένα εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας αφήνει ένα ίχνος,κάτι σαν σκιά πίσω του κατά τη διάρκεια που το μετακινειτε;

Ίσως το έκανε από πάντα και δεν το είχα παρατηρήσει, όχι ότι είναι κάτι σημαντικό,απλά από περιέργεια ρωτάω...

Όχι. Σε μένα δεν το κάνει. Ίσως είναι θέμα της οθόνης σου.

"V" for V10

"Greek LG V10 community" FB forum

Οχι έτσι όπως το λες. Αλλά μου έχει τύχει να κάνω απεγκατασταση μια εφαρμογή κ όταν φύγει το εικονίδιο απο την αρχική οθόνη να αφήσει σταμπα πίσω!! Σπάνια γίνεται αυτό αλλά φεύγει με επανεκκίνηση της συσκευής.

--Στάλθηκε απο tapatalk με Lg g4. Lollipop 5.1--

Η σκιά, το αποτύπωμα καλυτερα, δεν είναι μονιμη, ακολουθεί την κίνηση του εικονιδίου και εξαφανιζεται αμέσως.

Παύλος Παυλίδης 

Η σκιά, το αποτύπωμα καλυτερα, δεν είναι μονιμη, ακολουθεί την κίνηση του εικονιδίου και εξαφανιζεται αμέσως.

Αυτό δεν μου το κάνει...

--Στάλθηκε απο tapatalk με Lg g4. Lollipop 5.1--

Αφού είσαι, γιατί δεν χρησιμοποιείς το gesture του ίδιου του nova; Δεν χρειάζεται άλλη εφαρμογή, απλά αν θυμάμαι καλά, θα σου ζητήσει δικαιώματα ρουτ όταν το σετάρεις.

Γιατί δεν δουλεύει.

Ξεκλειδώνει με το μοτίβο και όχι με το δακτυλικό αποτύπωμα.

Κι εμένα μου το κάνει.

Γιατί δεν δουλεύει.

Κι εμένα μου το κάνει.

Huawei P9 έχεις κι εσύ φίλε μου;

Παύλος Παυλίδης 

Huawei P9 έχεις κι εσύ φίλε μου;

Όχι, Oneplus 3.

Υπάρχουν στο avatar μου και στην υπογραφή μου.

Γιατί δεν δουλεύει.

Κι εμένα μου το κάνει.

Στις ρυθμίσεις nova, προχωρημένους, τί έχεις ως κλείδωμα οθόνης; Εγώ το 'έχω "ρουτ" και δουλεύει άψογα.

Αν δεν είναι και αυτό, δεν ξέρω τι άλλο χρειάζεται, εκτός και αν είναι θέμα της συσκευής σου.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II