Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

Όσο ένα πακέτο τσιγάρα κόστιζε πριν την προσφορά. Για τον καλύτερο launcher που υπάρχει και θα τον έχεις για πόσα χρόνια σε όλες τις συσκευές σου, νομίζω ότι είναι τσάμπα.

το παρακάνεις λίγο . 5 ευρώ όντως το θεωρώ πολλά και εγώ και τον είχα πάρει πριν 2 - 3 χρόνια που δεν ήταν σε προσφορά στο 1.5 . είναι λίγο ξεφτίλα κάποιες τιμές πλέον στο μάρκετ

σε λίγο δηλαδή για 3 εφαρμογές σωστές θα δίνουμε 20ρίκα και θα λέμε και ευχαριστώ ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επρεπε να εχει βγει ενας 'launcher settings converter', να κανει την καλυτερη δυνατη δουλεια, αυτοματοποιημενη, αναλαμβανοντας να περασει/μεταβαση, οσο πιο 'smooth' τα παντα ολα οσα εχει σεταρει ο χρηστης, απο τον εναν launcher στον αλλον.

Καποιοι μπορει να εχουν χρονο για πειραματισμους (ή και για σκοτωμα), αλλα οταν δεν εχεις, το σεταρισμα ενος κινητου που προκυπτει απο την αλλαγη launcher σε ενα τηλεφωνο με μπολικο customization, ειναι μια εργασία που δεν την ξεκινάς ευκολα, και μαλιστα και με αβεβαιο αποτελεσμα στο τελος (αν θα σου αρεσει, αν ανταποκρινεται στις προσδοκιες σου, κλπ)

Επρεπε να εχει βγει ενας 'launcher settings converter', να κανει την καλυτερη δυνατη δουλεια, αυτοματοποιημενη, αναλαμβανοντας να περασει/μεταβαση, οσο πιο 'smooth' τα παντα ολα οσα εχει σεταρει ο χρηστης, απο τον εναν launcher στον αλλον.

Καποιοι μπορει να εχουν χρονο για πειραματισμους (ή και για σκοτωμα), αλλα οταν δεν εχεις, το σεταρισμα ενος κινητου που προκυπτει απο την αλλαγη launcher σε ενα τηλεφωνο με μπολικο customization, ειναι μια εργασία που δεν την ξεκινάς ευκολα, και μαλιστα και με αβεβαιο αποτελεσμα στο τελος (αν θα σου αρεσει, αν ανταποκρινεται στις προσδοκιες σου, κλπ)

Πως να γίνει αυτό;

Δεν έχουν τις ίδιες ρυθμίσεις όλοι οι launchers.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Όσο ένα πακέτο τσιγάρα κόστιζε πριν την προσφορά. Για τον καλύτερο launcher που υπάρχει και θα τον έχεις για πόσα χρόνια σε όλες τις συσκευές σου, νομίζω ότι είναι τσάμπα.

Ισχύει!! Τον έχω κ εγώ!!

Αν κ εδώ που τα λέμε ήταν αρκετά ακριβός πριν. Αλλά..... Υπάρχουν λύσεις αν ξέρεις που να τον βρεις τον prime δωρεαν.... "!!!

5€ για launcher........ :/

Αν δεν τον είχα όμως θα έδινα άνετα τώρα τα 50 λεπτά για να τον παρω!

Πιστεύω ότι η λογική τιμή που θα μπορούσαν να τον δίνουν είναι γύρω στο 1 με 2€...... 5 είναι πολλά

Edited by lek88

Mιση ωρα δουλεια; Μια;

Ποσο συχνα αλλαζεις launcher δηλαδη;

Και πως θα παρεις τα settings του Nova δηλαδη και θα τα πας στον TSF, που δεν εχουν καμια σχεση;

Το αγορασα και εγώ λοιπον!

Τα capital controls γιατί δεν έχουν εφαρμογή στο playstore?

Θα την αγοραζες αν είχαν???

:-D

Γιατί δεν θα μπορούσε ο Μιλτιάδης να κατεβάσει εφαρμογές για το iphone του

http://www.diaforetiko.gr/varvitsiotis-an-psifisoume-ochi-den-tha-boroume-na-katevasoume-efarmoges-sto-iphone/

Τρεις εκδοχές υπάρχουν:

1η εκδοχή : Τα χρήματα που αποσύρει κάποιος από τον τραπεζικό του λογαριασμό για να αγοράσει εφαρμογές, δεν συνιστούν μεγάλη εκροή για την τράπεζα. Τι μέσο ποσό δίνει μηνιαίως ο Έλληνας για αγορά εφαρμογών ; Χωρίς να έχω κανένα στοιχείο, θεωρώ πολύ πιθανό το ποσό αυτό να είναι κάτω από 10€ το μήνα. Πολύ πιο κάτω.

2η εκδοχή : Η Google για να μην έχει απώλεια κερδών, επέβαλε στις ελληνικό κράτος να άρει τα capital controls για την αγορά εφαρμογών.

3η εκδοχή : 1η+2η εκδοχή μαζί.

Για να επιστρέψουμε όμως στο θέμα του thread, ξαναδοκίμασα πάλι άλλη μια φορά τους πιο γνωστούς launchers μπας και αλλάξω τον Nova Prime. Πάλι δεν βρέθηκε κανένας. Ο Go Prime παραμένει 2η επιλογή μου. Ο Apex έχει να ενημερωθεί πάρα πολύ καιρό. Οι υπόλοιποι Nova like launchers δεν απέκτησαν την παραμετροποίηση που μου δίνει ο Nova.

Edited by ipred

Παιδιά η αγορά εφαρμογών εν μέσω capital controls επετράπη από τον πρώτο μήνα σχεδόν.

Να κάνω μια ερώτηση για τον Nova...Η εφαρμογή Tesla unread δε λειτουργεί με το Viber; Δε μου εμφανίζεται εικονίδιο ειδοποίησης και στις ρυθμίσεις του Tesla δε βλέπω κάτι για Viber...

Edit/Solved: Εντάξει τραγικός μπροστά στα μάτια μου ήταν...

Να κάνω μια ερώτηση για τον Nova...Η εφαρμογή Tesla unread δε λειτουργεί με το Viber; Δε μου εμφανίζεται εικονίδιο ειδοποίησης και στις ρυθμίσεις του Tesla δε βλέπω κάτι για Viber...

Όχι δεν λειτουργει με viber

Edit/Solved: Εντάξει τραγικός μπροστά στα μάτια μου ήταν...

edit: Μιας και το βρήκες σβήνω το screeshot μη φορτώνουμε άδικα

Edited by al_exis
[sIGPIC][/sIGPIC]

Όχι δεν λειτουργει με viber

Μα δούλεψε...:)

Tick εκεί που λέει notification bar watcher και στη λίστα εφαρμογών ανοίγεις το Viber..

http://s9.postimg.org/o3njkujwf/Screenshot_2016_03_13_13_39_36_com_teslacoilsw_n.jpg

Edited by Leontamp

Μα δούλεψε...:)

Tick εκεί που λέει notification bar watcher και στη λίστα εφαρμογών ανοίγεις το Viber..

http://s9.postimg.org/o3njkujwf/Screenshot_2016_03_13_13_39_36_com_teslacoilsw_n.jpg

Εμένα δεν είναι έτσι το tesla. Δεν έχει τόσες ρυθμίσεις. Μήπως πρέπει να κάνω κάτι για να εμφανιστούν?

Δεν έχω ιδέα...Μήπως αλλάζει ανάλογα με το android της συσκευής; Εγώ είμαι σε MIUI...Και του al_exis πριν που είχε βάλει ένα screenshot διαφορετικό μου φάνηκε το μενού του...

Δεν έχω ιδέα...Μήπως αλλάζει ανάλογα με το android της συσκευής; Εγώ είμαι σε MIUI...Και του al_exis πριν που είχε βάλει ένα screenshot διαφορετικό μου φάνηκε το μενού του...

για το συγκεκριμένο δεν έχω να πω κάτι άλλα η Miui γενικά παρουσιάζει αρκετές ασυμβατότητες με πολλές εφαρμογές π.χ Tasker.

frastgr

Στο nova μου δείχνει πολλές εφαρμογές διπλές. Έχω βάλει μερικές σε φακέλους αλλά υπάρχουν και έξω. Υπάρχεί κάποια ρύθμιση;
SAMSUNG NOTE 5

Στο nova μου δείχνει πολλές εφαρμογές διπλές. Έχω βάλει μερικές σε φακέλους αλλά υπάρχουν και έξω. Υπάρχεί κάποια ρύθμιση;

Θα πας ρυθμίσεις Nova / επιφάνεια εργασίας / και θα απενεργοποιήσεις το "αυτόματη προσθήκη συντομευσεων"

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο Νόβα στο συρτάρι εφαρμογών μου δείχνει Και εμένα πολλές εφαρμογές διπλές. Είναι εφτά εφαρμογές οι οποίες υπάρχουν και στο tab Apps που εκεί πηγαίνουν από μαμά, αλλά και στα αλλά tabs που τα βάζω ανά κατηγορία.

Το έχει παρατηρήσει κάνεις;

Θα πας ρυθμίσεις Nova / επιφάνεια εργασίας / και θα απενεργοποιήσεις το "αυτόματη προσθήκη συντομευσεων"

Το έχω κάνει αυτό αλλά τίποτα.

SAMSUNG NOTE 5

Στο Νόβα στο συρτάρι εφαρμογών μου δείχνει Και εμένα πολλές εφαρμογές διπλές. Είναι εφτά εφαρμογές οι οποίες υπάρχουν και στο tab Apps που εκεί πηγαίνουν από μαμά, αλλά και στα αλλά tabs που τα βάζω ανά κατηγορία.

Μήπως εννοείς τις εφαρμογές που εμφανίζονται πατώντας το συρτάρι εφαρμογών, επάνω επάνω στην πρώτη σελίδα του συρταριού;

Αν εννοείς αυτό κάνε απενεργοποίηση αυτό

http://s14.postimg.org/8j2adxodd/48423274_85be_42c0_8c18_63533a25ca7a.jpg

Το έχω κάνει αυτό αλλά τίποτα.

Δοκίμασε το παραπάνω

Edited by al_exis
[sIGPIC][/sIGPIC]

Στις ρυθμίσεις στις καρτέλες υπάρχει αυτή η ρύθμιση. Προφανώς έχετε τσεκαρισμένη την αντίστοιχη επιλογή.

http://s25.postimg.org/rifdi2aej/novaapps.jpg

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II