Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

Έβαλα τον Launcher X. Μοιάζει σε πολλά σημεία με τον nova. Αλλά έχει και κάποιες διάφορες. Τον ψάχνω ακόμη για να δω αν θα τον κρατήσω. Μέχρι στιγμής φαίνεται καλός.

Αν :

1) είναι σταθερός ( όχι παγώματα ή restarts )

2) δεν καταναλώνει πολύ μπαταρία

3) έχει επιλογή για ορισμό gestures ( slide up, down, douple, tap, long press, pinch zoom)

4) έχει επιλογή για αλλαγή εικόνας εικονιδίων ( όχι έτοιμα θέματα)

5) προσφέρει δυνατότητα αλλαγής του grid φτάνοντας ως το 10Χ10 ( στον Nova θέτω 6 στήλες και 9 γραμμές ) και χειρίζεται σωστά το μέγεθος των widgets ( όχι παραπανίσια κενά γύρω γύρω )

6) είναι smooth στην κύλιση των αρχικών οθονών

7) επιτρέπει τα αυτονόητα όπως άπειρη κύλιση, μενού και φακέλους

8) δεν έχει bloatware

9) δεν αυτοματοποιεί πράγματα που δεν θέλεις να αυτοματοποιήσεις

10) δεν εξαφανίζει ανά διαστήματα τα widgets, δεν κάνει redraws και δεν χάνει τον συγχρονισμό ώρας ( πχ σε ρολόι widget)

11) το παρατεταμένο πάτημα πιάνει πάντα 100% ( στον Apex πχ αν σκρολάρεις σε μια άλλη home screen και πατήσεις παρατεταμένα, δεν πιάνει πάντα. Κάντε δοκιμές και θα το διαπιστώσετε)

τότε και μόνο τότε θα τον δοκιμάσω. Aυτοί είναι οι λόγοι για μένα για να κρίνω πολύ θετικά έναν launcher και αυτοί είναι οι λόγοι που έχω κολλήσει με τον Nova.

Ξέρει κανένας πως μπορούμε να διορθώσουμε τις ειδοποιήσεις στον Nova Prime; με βγάζει συνέχεια στο Facebook και στο messenger ότι έχω μια ειδοποίηση αλλά δεν έχω.......

Το tesla είναι χαλιά δεν βγάζει τις ειδοποίησεις σε fb κ messanger!! Βάλε το missed it! Σε μένα δουλεύει μια χαρά!

Δηλαδή ο Nova το Δεκέμβριο είχε €0,5 έως €0,91 (όπως διάβασα σε προηγούμενες σελίδες) και τώρα έχει €4,50 ή πάντα έπαιζε στα €4,50 και απλά ήταν προσφορά πριν τις γιορτές;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δηλαδή ο Nova το Δεκέμβριο είχε €0,5 έως €0,91 και τώρα έχει €4,50 ή πάντα έπαιζε στα €4,50 και απλά ήταν προσφορά πριν τις γιορτές;

Ηταν προσφορα κανονικα γυρω στα 5 ευρω εχει.

Κάποιος που χρησιμοποιεί telegram μπορεί να μου πει αν γίνεται να το κάνω να βλέπω preview του μνμτος όπως στο viber; και με κλειδωμένη οθόνη;

Επειδή δουλεύω τον Apex και μου αρέσει αρκετά, η pro έκδοση αξίζει ρε παιδιά; Θα καταλάβω διαφορά σε δυνατότητες; Έχει ίδια τιμή με τον Nova, στα €4,49
[sIGPIC][/sIGPIC]

Επειδή δουλεύω τον Apex και μου αρέσει αρκετά, η pro έκδοση αξίζει ρε παιδιά; Θα καταλάβω διαφορά σε δυνατότητες; Έχει ίδια τιμή με τον Nova, στα €4,49

Αν ειναι να αγορασεις Nova με κλειστα τα ματια!

Αν ειναι να αγορασεις Nova με κλειστα τα ματια!

Είδα που έλεγαν πιο πίσω κάτι για την κύλιση, ότι ήθελε πιο πολύ δάχτυλο παρατεταμένα και με τρόμαξε λίγο να σου πω..;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είδα που έλεγαν πιο πίσω κάτι για την κύλιση, ότι ήθελε πιο πολύ δάχτυλο παρατεταμένα και με τρόμαξε λίγο να σου πω..;)

Βάλε τον free και δες πως είναι.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Δεν κάναμε λόγο για παρατεταμένο άγγιγμα στον Nova. Απλά το δάχτυλο πρέπει να κάνει λίγο μακρύτερη διαδρομή για την αλλαγή κάθε home screen σε σχέση με κάποιους άλλους launchers. Άλλο το παρατεταμένο άγγιγμα κι άλλο η μακρύτερη διαδρομή. Aν δεν είσαι ψείρας πάντως, ούτε καν θα το καταλάβεις αυτό το θέμα και θα σου φαίνεται άψογη η κύλιση. Ακόμα όμως κι αν το καταλάβεις , αυτό δεν θα πρέπει να αποτελέσει σοβαρό λόγο απόρριψης του Νova.

Βάλε τον free και δες πως είναι.

Δεν κάναμε λόγο για παρατεταμένο άγγιγμα στον Nova. Απλά το δάχτυλο πρέπει να κάνει λίγο μακρύτερη διαδρομή για την αλλαγή κάθε home screen σε σχέση με κάποιους άλλους launchers. Άλλο το παρατεταμένο άγγιγμα κι άλλο η μακρύτερη διαδρομή. Aν δεν είσαι ψείρας πάντως, ούτε καν θα το καταλάβεις αυτό το θέμα και θα σου φαίνεται άψογη η κύλιση. Ακόμα όμως κι αν το καταλάβεις , αυτό δεν θα πρέπει να αποτελέσει σοβαρό λόγο απόρριψης του Νova.

Πολύ κάλος όντως έχει δίκιο η ψηφοφορία!

Έκανα εγκατάσταση τον free, και μετά καπάκι αγόρασα τον prime. Οπότε είναι εντάξει σωστά;

http://s21.postimg.org/stz909z1j/Screenshot_2016_01_31_10_42_02.png

pic upload

http://s24.postimg.org/r0sf4hev9/Screenshot_2016_01_31_10_46_48.png

adult photo sharing

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πολύ κάλος όντως έχει δίκιο η ψηφοφορία!

Έκανα εγκατάσταση τον free, και μετά καπάκι αγόρασα τον prime. Οπότε είναι εντάξει σωστά;

http://s21.postimg.org/stz909z1j/Screenshot_2016_01_31_10_42_02.png

pic upload

http://s24.postimg.org/r0sf4hev9/Screenshot_2016_01_31_10_46_48.png

adult photo sharing

Ναι είσαι κομπλέ.

Υ.Γ. Αν έχεις πρόσβαση στις actually free εφαρμογές του Amazon θα βρείς το OfficeSuite το pro δωρεάν.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Ευχαριστώ αλλά μάλλον δεν έχω. Πως αποκτάς πρόσβαση στις Actually free εφαρμογές του Amazon;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ αλλά μάλλον δεν έχω. Πως αποκτάς πρόσβαση στις Actually free

Δεν θυμάμαι σε ποιο τοπικ είναι οι οδηγίες, ας βάλει κάποιος ένα λινκ, αλλά ή ουσία είναι πως βάζεις διεύθυνση ΗΠΑ για να έχεις προσβαση.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Για τον ZenUI έχετε άποψη;

Δεν έχει επιλογή για ορισμό gestures ( έχει μόνο το κλασικό γλίστρημα προς τα κάτω για τις ειδοποιήσεις ή το search) και επίσης το grid μπορεί να πάει μόνο μέχρι 5Χ5. Γενικά σε δυνατότητες επιλογών υστερεί ακόμα σε σχέση με τον Nova Prime. Eπίσης στη διαχείριση μπαταρίας, μου εμφανίστηκε με 2% απορρόφηση. Απορρίφθηκε.

Ο φάκελος αριστερά είναι του Apex και έχει προεπισκόπηση 9 εικονιδίων και δεξιά του Nova με 4. Αλλάζει από κάπου να γίνει παραπάνω και στο Nova;

http://s16.postimg.org/m5vxx7joh/fakeloi.jpg

Edited by al_exis
[sIGPIC][/sIGPIC]

Τρεχει κανεις action launcher 3? Αξιζει να τον αγορασω για 5 ευρω?

Τον είχα αγοράσει εγώ. Δεν είναι συμβατός με το τελευταίο xposed. Έχεις xposed? Παρόλα αυτά νομίζω ότι είναι πολλά τα 5 ευρώ.

Φιλικά, Κατερίνα

Τον είχα αγοράσει εγώ. Δεν είναι συμβατός με το τελευταίο xposed. Έχεις xposed? Παρόλα αυτά νομίζω ότι είναι πολλά τα 5 ευρώ.

O free sto tab m λειτουργαει μια χαρα ενω εχω xposed.

Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp

Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix

O free sto tab m λειτουργαει μια χαρα ενω εχω xposed.

Στο g2 με το v79 exposed μόλις πήγαινες να βγάλεις κάποιο εικονίδιο από τη homescreen κολλούσε το σύμπαν..... Το ανέφεραν και άλλοι στο Google plus. Εγώ ζήτησα επιστροφή. Και την πήρα.....

Με το v69 δεν είχα θέμα.....

Φιλικά, Κατερίνα

Σε ένα s6 φίλου είδα ότι γενικά το background της οθόνης έμοιαζε 3d και τα εικονίδια ήταν σαν να επεπλεαν. Υπαρχει κάποιος launcher που το κάνει αυτό;

Στο g2 με το v79 exposed μόλις πήγαινες να βγάλεις κάποιο εικονίδιο από τη homescreen κολλούσε το σύμπαν..... Το ανέφεραν και άλλοι στο Google plus. Εγώ ζήτησα επιστροφή. Και την πήρα.....

Με το v69 δεν είχα θέμα.....

Μετα απο ποσο καιρο ζητησες επιστροφη?

Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp

Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix

Μετα απο ποσο καιρο ζητησες επιστροφη?

Δεν θυμάμαι. Αρκετό. Έγινε λίγο χαμός στο Google plus γιατί είχα στείλει και ξαναστείλει mail στο developer και δεν απαντούσε και το έγραψα εκεί..... Και πέσαν όλοι επάνω μου.... Αλλά τελικα μου τα επέστρεψε.....

Φιλικά, Κατερίνα

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II