Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

Ναι, το ξέρω ότι στην 3.3 γίνεται μιας και πριν βάλω την 4 (prime) δοκίμασα αυτήν. Στην καινούργια έκδοση όμως για κάποιον ακατανόητο λόγο έκαναν πολύ δύσχρηστη τη συγκεκριμένη λειτουργία...

Παιδια υπαρχει τροπος στα gestures του nova prime με διπλο πατημα να εχω κλεισιμο και ανοιγμα οθονης;

Θενκς

Κλείσιμο μπορείς να έχεις με double tap. Βάζεις αυτό εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock και το αντιστοιχείς εκεί που πρέπει στις χειρονομίες από τα settings του nova. Για να 'χεις όμως και άνοιγμα θα πρέπει να το υποστηρίζει και το μοντέλο του κινητού (π.χ LG) καθώς αυτό είναι built-in λειτουργία της rom.

Κλείσιμο μπορείς να έχεις με double tap. Βάζεις αυτό εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock και το αντιστοιχείς εκεί που πρέπει στις χειρονομίες από τα settings του nova. Για να 'χεις όμως και άνοιγμα θα πρέπει να το υποστηρίζει και το μοντέλο του κινητού (π.χ LG) καθώς αυτό είναι built-in λειτουργία της rom.

Μαλιστα σε ευχαριστω!

Είχα δοκιμάσει κ εγώ την 4 prime version αλλά ήταν αρκετά πράγματα που δεν μου άρεσαν κ Έτσι γύρισα στην 3.3 prime.

Με Nova prime 4 έχω και γω μεγαλύτερη κατανάλωση στην μπαταρία που μπορώ να βρω παλιότερη έκδοση να δοκιμάσω?

Με Nova prime 4 έχω και γω μεγαλύτερη κατανάλωση στην μπαταρία που μπορώ να βρω παλιότερη έκδοση να δοκιμάσω?

Στο επίσημο site του, κάτω από το μεγάλο μπλε κουμπί θα δεις Nova Classic ( v3.3)

http://novalauncher.com/

Πως ακριβώς βλέπετε ότι έχει μεγαλύτερη κατανάλωση ο τελευταίος Νόβα; Εγώ στα στατιστικά της μπαταρίας αλλά και στο Better battery stats δεν βλέπω κάτι.
Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Πως ακριβώς βλέπετε ότι έχει μεγαλύτερη κατανάλωση ο τελευταίος Νόβα; Εγώ στα στατιστικά της μπαταρίας αλλά και στο Better battery stats δεν βλέπω κάτι.

Οι φίλοι μάλλον βλέπουν.

Ούτε κι εγώ έχω κάποιο πρόβλημα και ούτε είχα. Δεν είναι καν στην λίστα.

Μάλλον έχει να κάνει με το πώς κάθεται η εκάστοτε εφαρμογή στο κάθε κινητό. Εγώ για παράδειγμα δύο μέρες τώρα, από το τελευταίο update και μετά έχω τρελό battery leak από το Instagram!! Απ' ότι φαίνεται είμαι ο μόνος.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Εχω το Go power master και βλεπω την τρελλη καταναλωση μπαταριας του Νοva.

Τους εγραψα μνμ στο play και αναμενουμε....

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

στις ρυθμίσεις τις tesla κάτω κάτω κάτω έχει επιλογή να διαλέξεις τις εφαρμογές που δεν δείχνει εξαρχής τα unread!

Δε βλέπω κάπου τέτοια επιλογή στην tesla. Ευχαριστω

Κανένας launcher με αυτόματο text resize υπάρχει για lollipop;

Edit. Ότι να ναι, ψάχνω για browser με text resize. Τί κόλλημα έφαγα ότι τάχα ψάχνω για launcher ένας θεός ξέρει!

Edited by Gringo
Smile...

Καλησπερα αλανια,μια ερωτηση,γινετε στον νοβα στην καρτελα των εφαρμογων να βαλω δικια μου εικονα διαφορετικη απο το wallpaper? τωρα το εχω διαφανο και θα ηθελα να το αλλαξω αλλα μου δινει την επιλογη ενος χρωματος μονο.

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

ρε παιδια εκανα το τελευταιο update του νοβα λαντσερ και πλεον εκεινη την επιλογη για φοντο επιφανειας εργασιας που μπορουσες να το βαζεις οχι μονο να κινειται καθως αλλαζεις σελιδες αλλα και το μεγεθος(ειχε επιλογη να το βαλεις πιο ορθογωνια η το κλασσικο με τα αυτακια αριστερα δεξια η να το κοψεις εσυ απο που να ξεκινα και που να τελειωνει κτλ,,πλεον αυτο γιατι δεν υπαρχει-επιλεγω μια πικ για επιφανεια εργασιας μεσω του νοβα και απλα μου την πεταει στο περιπου με μια μικρη προσεγγιση στα πλαγια..γιατι??

Έχω nova prime και δεν μου εμφανίζει ειδοποιήσεις στα εικονίδια...Επίσης την locscreen δεν μπορώ να την αλλάξω?

Για ειδοποιησεις χρειαζεται το tesla unread plugin.

Αλλαζει κανονικα!

Έχω nova prime και δεν μου εμφανίζει ειδοποιήσεις στα εικονίδια...Επίσης την locscreen δεν μπορώ να την αλλάξω?

[ATTACH]62895[/ATTACH] για το πρώτο ερώτημα σου πας εδώ. Για το δεύτερο το έχω κ εγώ απορία το πώς αλλάζει κ από που

Τί σχέση έχει ρε παιδιά η lockscreen με τον launcher;

Τί δεν καταλαβαίνω στην ερώτησή σας;

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Τί σχέση έχει ρε παιδιά η lockscreen με τον launcher;

Τί δεν καταλαβαίνω στην ερώτησή σας;

Δεν ξέρω τι θέλει να πει το παιδί πιο πάνω αλλά εγώ θέλω να μάθω αν με τον nova μπορώ κάπως να αλλάξω την οθόνη κλειδώματος !!! Να μην είναι η στοκ κλασικη οθόνη κλειδώματος της λολιποπ. Δηλαδή ας πούμε να ξεκλειδώνει η οθόνη με Swype από πάνω προς τα κάτω η κάτι τέτοιο

Δεν ξέρω τι θέλει να πει το παιδί πιο πάνω αλλά εγώ θέλω να μάθω αν με τον nova μπορώ κάπως να αλλάξω την οθόνη κλειδώματος !!! Να μην είναι η στοκ κλασικη οθόνη κλειδώματος της λολιποπ. Δηλαδή ας πούμε να ξεκλειδώνει η οθόνη με Swype από πάνω προς τα κάτω η κάτι τέτοιο

Δεν μπορείς. Ο Nova είναι launcher όπως σωστά ειπώθηκε, δεν αλλάζει τίποτα όσον αφορά την οθόνη κλειδώματος.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II