Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

αν βάλω κάποιον launcher και μετά θέλω να γυρίσω στον default, οι ρυθμίσεις, εικονίδια, διάταξη κλπ μένουν όπως ήταν ?

Είναι ανεξάρτητα το ένα από το άλλο.

το διπλο ταπ για κλειδωμα οθονης εχει να κανει με την paid version του νοβα, οχι με το τηλεφωνο

Νομίζω ότι ο free σου έδινε την δυνατότητα με διπλό ταπ να κάνεις οποία εφαρμογή ήθελες. Εγώ τότε είχα βάλει το screen off και από την στιγμή που έβαλα την paid έκδοση του nova απεγκατέστησα το screen off.

α άρα μένουν όπως τα είχα πριν βάλω τον καινούριο τoν launcher

thanks!

εγω θα επαιρνα και backup (αντιγραφο) για να ειμαι σιγουρος, ο νοβα εχει

Παιδιά ο φίλος μας ο Νόβας παράτησε τον καιρό στην search bar ή κάνω κάποιο λάθος;
Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Εκεί είναι... απλά πρέπει να τον ενεργοποιήσεις απο τα "Labs" :)

Το έχω ενεργοποιημένο εκεί, αλλά δεν μου βγάζει. Μέχρι το προχθεσινό update πάντως δούλευε κανονικά.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Υπάρχει καμία λίστα με εφαρμογές που υποστηρίζουν long press συντομεύσεις στον nova; Μεχρι τώρα βρήκα στο Evernote (γρήγορες σημειώσεις κλπ), todoist και youtube. Πολύ βολικό.

Tapatalked

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Ο Nova launcher σε προσφορά 0,50€ (-80%).

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher.prime

Στάλθηκε από το "κτήνος" V10

Edited by Amyntaios
Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Ο Nova launcher σε προσφορά 0,50€ (-80%).

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher.prime

Με πρόλαβες. Και γώ αυτό μπήκα να γράψω. Τον περίμενα μήνες. Πολύ καλά στο μισό ευρώ.

Καλός χρυσός ο Nova, αλλά να μην μπορείς να ταξινομησεις τους φακέλους μες το συρτάρι των εφαρμογών όπως θες, παραμονο αλφαβητικά???

I'm freaking speechless που λένε και οι βάρβαροι...

Ας μου πει κάποιος ότι έχω στραβωθει και δεν βλέπω τη ρύθμιση..

Τουλάχιστον ήταν σε προσφορά, μιας και ήταν ο λόγος που τον αγόρασα.. (η ταξινομηση σε φακέλους)

Αυτά τα ολίγα.

Παντασουζα

Δυστυχώς δεν έχεις στραβωθεί..

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Δεν είναι κακό να στέλνουμε mail για τέτοια θέματα. Συνήθως δίνουν σημασία στα "θέλω" των χρηστών. Εγώ πριν ούτε δύο εβδομάδες έστειλα μέιλ στο nova και τους έλεγα ότι μου αρέσει η εφαρμογή τους και σκέφτομαι να την αγοράσω και ρώτησα αν θα βγάζαν προσφορά. Μου είπαν ότι η πολιτική τους είναι να μην τις ανακοινώνουν νωρίτερα αλλά αν θέλω να περιμένω. Ποιος ξέρει μπορεί να τους επηρέασα. Επίσης έστειλα στο typemail για να προσθέσουν κάποια χαρακτηριστικά. Γενικά όλοι απαντάνε μέσα σε λίγες ώρες και λένε και ευχαριστώ που έστειλες και τους βοηθάς να βελτιώσουν την εφαρμογή τους.

Δεν είναι κακό. Στείλτε, ίσως δείξουν ενδιαφέρον.

Τσάμπα θα στείλεις. Αλήθεια.

Από τότε που θυμάμαι να έχω Android και άρα και Nova όλο η ίδια συζήτηση, και πάντα η ίδια απάντηση. Δεν... 3 έχω στείλει μόνο εγώ για αυτό

Εδώ και ένα χρόνο στον Lightning Launcher είμαι ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ικανοποιημένος και πραγματικά δεν υπάρχει launcher με περισσότερη παραμετροποίηση, μέχρι και JavaScript μπορείς να τον βάλεις να τρέχει (έφτιαξα πχ ένα ρολόι, απλά να δω πως γίνεται)

Παράδειγμα, πάντα ήθελα να έχω πολλές εφαρμογές στην αρχική αλλά τις έβρισκα άσχημες όπως φαινόντουσαν. Έχω βάλει 10 εφαρμογές Και τις έχω κάνει αόρατες, ενώ σε μια εφαρμογή έχω βάλει να ανοίγει άλλη αν κάνω swype πάνω, αν κάνω κάτω, αν κάνω διπλό κλικ κτλ

Ψάξτε τον για πειρατική έκδοση να τον δοκιμάσετε, για μένα τα άξιζε τα 2€ πάντως :) Α, και ο προγραμματιστής απαντάει άμεσα σε ότι του στείλετε

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Τσάμπα θα στείλεις. Αλήθεια.

Από τότε που θυμάμαι να έχω Android και άρα και Nova όλο η ίδια συζήτηση, και πάντα η ίδια απάντηση. Δεν... 3 έχω στείλει μόνο εγώ για αυτό

Εδώ και ένα χρόνο στον Lightning Launcher είμαι ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ικανοποιημένος και πραγματικά δεν υπάρχει launcher με περισσότερη παραμετροποίηση, μέχρι και JavaScript μπορείς να τον βάλεις να τρέχει (έφτιαξα πχ ένα ρολόι, απλά να δω πως γίνεται)

Παράδειγμα, πάντα ήθελα να έχω πολλές εφαρμογές στην αρχική αλλά τις έβρισκα άσχημες όπως φαινόντουσαν. Έχω βάλει 10 εφαρμογές Και τις έχω κάνει αόρατες, ενώ σε μια εφαρμογή έχω βάλει να ανοίγει άλλη αν κάνω swype πάνω, αν κάνω κάτω, αν κάνω διπλό κλικ κτλ

Ψάξτε τον για πειρατική έκδοση να τον δοκιμάσετε, για μένα τα άξιζε τα 2€ πάντως :) Α, και ο προγραμματιστής απαντάει άμεσα σε ότι του στείλετε

στα 4.5€ είναι πλέον :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χαχαχα όντως. Χριστούγεννα έρχονται, ίσως παίξει κάποια προσφορά, δοκιμή αξίζει σίγουρα πάντως :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Να ρωτησω κατι, λεω να χρησιμοποιησω τον nova ,τον ειχα αγορασει σε προηγουμενη προσφορα, ωραιος μου φαινεται αλλα δεν μου ξεκλειδωνει το κινητο με δαχτυλικο αποτυπωμα ,εσεις που εχετε δαχτυλικο αποτυπωμα σας δουλευει σωστα;

Πρέπει να ορίσεις στο διπλό χτύπημα να ξεκλειδώνει η οθόνη στις χειρονομίες

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Edited by akalos

Και στον Nova γίνεται να έχεις αόρατες όσες εφαρμογές θες, συν τα swipe πάνω τους.

Και εγώ έτσι το έχω

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

δεν το εχει αυτο φιλε, για κλειδωμα αναφερει και καποιες αλλες επιλογες

[ATTACH]66370[/ATTACH]

Στο δικό μου κινητό δουλεύει μια χαρά

Α...σορυ...να κλειδώνει η οθονη κι όχι να ξεκλειδώνει όπως έγραψα εκ παραδρομής

Edited by akalos

[ATTACH]66370[/ATTACH]

Στο δικό μου κινητό δουλεύει μια χαρά

εγω δεν βλεπω αυτο που αναφερεις πιο πανω, το μονο που βλεπω ειναι διπλο χτυπημα κλειδωμα οθονης ,τι σχεση τωρα εχει με αυτο που ρωταω δεν ξερω

Έχω κάνει edit φίλε μου έτσι...στο προηγούμενο post μου....Έτσι δουλεύει το δικό μου με το δακτυλικό αποτύπωμα

Σορυ αν κατάλαβα λάθος

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II