Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

Μπορείς να μας πεις που είναι γιατί το ψάχνω και δεν το βρίσκω.

Μάριε το βρήκα.. Απλά το βαζεις σαν widget στην σελίδα που θέλεις.

Είναι πρώτο πρώτο στου Nova τα widgets :)

My turbo boosted black leather LG G5 is awesome

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Eγώ από πάντα θυμάμαι να βγαίνει σε όλες τις homescreen σου η search bar, δεν υπάρχει επιλογή για να βγαίνει μόνο στην κεντρική σου.

Δεν είναι κάτι καινούριο.

Εγώ κάτι που έχω προσέξει από την προηγούμενη beta που δεν είχε τον καιρό (btw αυτή τη στιγμή εμφανίζονται μόνο βαθμοί F και όχι και C, o δημιουργός έχει γράψει πως αφιέρωσε χρόνο για τα shortcuts και δεν πολυ ασχολήθηκε με τον καιρό, και θα βγάλει update σύντομα) παρά μόνο την ημερομηνία, είναι ότι το πλαίσιο με το G στα αριστερά του widget είναι ΠΑΝΤΑ μαύρο, ακόμη και αν επιλέξω το άσπρο χρώμα από τις ρυθμίσεις.

Και σ' εσάς έτσι είναι;

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Μάριε το βρήκα.. Απλά το βαζεις σαν widget στην σελίδα που θέλεις.

Είναι πρώτο πρώτο στου Nova τα widgets :)

My turbo boosted black leather LG G5 is awesome

Να σε καλα φιλε, δεν ειχε πάει το μυαλό μου στο widget.

Μια βδομάδα τώρα το ψάχνω στις ρυθμίσεις του νοβα.

Eγώ από πάντα θυμάμαι να βγαίνει σε όλες τις homescreen σου η search bar, δεν υπάρχει επιλογή για να βγαίνει μόνο στην κεντρική σου.

Δεν είναι κάτι καινούριο.

Εγώ κάτι που έχω προσέξει από την προηγούμενη beta που δεν είχε τον καιρό (btw αυτή τη στιγμή εμφανίζονται μόνο βαθμοί F και όχι και C, o δημιουργός έχει γράψει πως αφιέρωσε χρόνο για τα shortcuts και δεν πολυ ασχολήθηκε με τον καιρό, και θα βγάλει update σύντομα) παρά μόνο την ημερομηνία, είναι ότι το πλαίσιο με το G στα αριστερά του widget είναι ΠΑΝΤΑ μαύρο, ακόμη και αν επιλέξω το άσπρο χρώμα από τις ρυθμίσεις.

Και σ' εσάς έτσι είναι;

Έχεις επιλέξει night mode μήπως?

Sent from my OnePlus 3

Έχεις επιλέξει night mode μήπως?

Sent from my OnePlus 3

Ναι, δεν πήγε καθόλου το μυαλό μου στο ότι μπορεί να φταίει αυτό.

Τώρα που το είδα, έχει και ρύθμιση να μην αλλάζει το χρώμα του widget το βράδυ, να παραμένει άσπρο.

Ευχαριστώ, να 'σαι καλά.

Sent from my Oneplus 3 using Tapatalk

Έτοιμος ο Νόβα παιδιά, έβγαλε κι αλλο update και έφτιαξε την θερμοκρασία και σε Celsius...

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έτοιμος ο Νόβα παιδιά, έβγαλε κι αλλο update και έφτιαξε την θερμοκρασία και σε Celsius...

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπάρχει όμως πρόβλημα με το update του καιρού.

Δεν συμβαδίζει σχεδόν ποτέ με τις καιρικές συνθήκες, αλλά κυρίως με την θερμοκρασία του Google Weather.

Σ' εμένα επίσης, ακόμη και τώρα αντί για ήλιο δείχνει το φεγγάρι!!!

Έχει αναφερθεί πολλές φορές στο G+, οπότε θεωρώ ότι θα βρει τη λύση ο δημιουργός.

Sent from my Oneplus 3 using Tapatalk

Εμένα πάντως δείχνει ερωτηματικό.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161028/f029398b671214b42709b05741a68066.jpg

sent from my Amstrad CPC6128

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Εμένα πάντως δείχνει ερωτηματικό.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161028/f029398b671214b42709b05741a68066.jpg

sent from my Amstrad CPC6128

Και σε εμένα το ίδιο ακριβώς!

OnePlus 3T, iPad mini 2

Δοκιμάστε να δώσετε permissions στο nova για την τοποθεσία σας.

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

Σήμερα το πρωί που ξύπνησα έδειχνε κανονικά, απλά αργεί να ανανεωθεί.

Είμαι σίγουρος ότι θα το φτιάξει και αυτό σε επόμενο update.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Εδώ και λίγο καιρό που έχω απεγκαταστήσει τον Nova από το P9 lite μου, παρατήρησα σημαντική βελτίωση στη διάρκεια της μπαταρίας.

Όχι ότι πριν έκανε τις τρελές καταναλώσεις, αλλά με τον μαμίσιο launcher υπάρχει πολύ αισθητή διαφορά.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Εδώ και λίγο καιρό που έχω απεγκαταστήσει τον Nova από το P9 lite μου, παρατήρησα σημαντική βελτίωση στη διάρκεια της μπαταρίας.

Όχι ότι πριν έκανε τις τρελές καταναλώσεις, αλλά με τον μαμίσιο launcher υπάρχει πολύ αισθητή διαφορά.

Έτσι ακριβώς είναι και αυτό ισχύει και στα πληκτρολόγια βέβαια 3χρονια που ήμουν με σαμσουνγκ δεν είχα δει διαφορά αλλά τώρα με χαιγουει που είμαι Όντος έχει διαφορά.

Για την ακρίβεια μου κόβει μια ώρα οθόνη ο νοβα και σχεδόν άλλη μισή το πληκτρολόγιο. Έβγαλα nova άφησα SwiftKey.

Αυτο λογικά συμβαίνει γιατί έχει πολύ καλό λαουντσερ σε διαχείριση μπαταρία όσες σχέση με τα σαμσουνγκ και έτσι φαίνεται η διαφορά.

Έτσι ακριβώς είναι και αυτό ισχύει και στα πληκτρολόγια βέβαια 3χρονια που ήμουν με σαμσουνγκ δεν είχα δει διαφορά αλλά τώρα με χαιγουει που είμαι Όντος έχει διαφορά.

Για την ακρίβεια μου κόβει μια ώρα οθόνη ο νοβα και σχεδόν άλλη μισή το πληκτρολόγιο. Έβγαλα nova άφησα SwiftKey.

Αυτο λογικά συμβαίνει γιατί έχει πολύ καλό λαουντσερ σε διαχείριση μπαταρία όσες σχέση με τα σαμσουνγκ και έτσι φαίνεται η διαφορά.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, δε νομίζω να ξαναβάλω στο p9 launcher.

Παλιά δούλευα και εγώ swiftkey, αλλά τώρα άφησα το swype που φορούσε.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Να προτείνω πάντως τον Lightning Launcher? :)

Μιας και δεν έχει free έκδοση, η το βρίσκεις κάπου για δοκιμή, η στο στέλνω εγώ αν είναι να δουλέψει το apk μου (το έχω αγορασμένο)

Πολύ ελαφρύς και κυριολεκτικά πάρα πολύ customization

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Καλησπέρα παιδιά θέλω να περάσω στο tablet τον Launche nova θα πρέπει να είναι root συσκευή μου;

Oχι φιλε μου δεν χρειαζεται.Απλα τον κανεις εγκατασταση απο το play store!

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Καλησπέρα παιδιά θέλω να περάσω στο tablet τον Launche nova θα πρέπει να είναι root συσκευή μου;

Σωστά λένε τα παιδιά, δε θέλει root ο nova, απλά αν θέλεις το 100% των λειτουργιών του, καλά είναι να πάρεις την έκδοση επι πληρωμή (nova prime).

Σωστά λένε τα παιδιά, δε θέλει root ο nova, απλά αν θέλεις το 100% των λειτουργιών του, καλά είναι να πάρεις την έκδοση επι πληρωμή (nova prime).

Η οποία έχει πολλές έξτρα λειτουργίες που δεν έχει η δωρεάν έκδοση. Γνώμη μου ας βάλει πρώτα την δωρεάν και αν δει ότι του αρέσει και τον βολεύει τότε προχωράει στην prime έκδοση ;)

Εγώ είναι χρονια με prime και λόγω συνήθειας πλέον δεν μπορώ να μη τον έχω σε συσκευή μου. Ούτε root ούτε τίποτα.

Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1

Edited by lek88

Εγώ τον είχα σπασμένο. Κάποια στιγμή πήρα την απόφαση να αγοράζω λίγες και καλές εφαρμογές. Αλλά τον βρίσκω λίγο ακριβό. Για την ώρα είμαι με τη free έκδοση που και πάλι είναι μια χαρά και μόλις βγάλουν καμία έκπτωση ίσως Χριστούγεννα Black Friday κτλ θα προχωρήσω σε αγορά

Η οποία έχει πολλές έξτρα λειτουργίες που δεν έχει η δωρεάν έκδοση. Γνώμη μου ας βάλει πρώτα την δωρεάν και αν δει ότι του αρέσει και τον βολεύει τότε προχωράει στην prime έκδοση ;)

Εγώ είναι χρονια με prime και λόγω συνήθειας πλέον δεν μπορώ να μη τον έχω σε συσκευή μου. Ούτε root ούτε τίποτα.

Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1

Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν το nova free έχει την την ελληνική γλώσσα και αν το περάσω σε ένα tablet με χαμηλή ταχύτητα αν δω κάποια βελτίωση . Μέσα ο nova έχει ενσωματωμένο κάποιο browser δεν ξέρω αν είναι γέλια ερώτηση έχω άγνοια Αν έχεις κάποιο χρόνο να με ενημερώσεις . Ευχαριστώ!

Edited by foust

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II