Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Δεν ξέρω αν γράφω στο Σώστι μερος αλλά θέλω να ρωτηαω κάτι για το Nova. Προσπαθώ να κάνω να εμφανίζονται μέσα στο σιτάρι εφαρμογών εκτός από τις εφαρμογές και τα widgets. Με κανένα τρόπο δεν μου τα βγάζει σε διαφορετική καρτέλα μέσα στο σιτάρι. Μου τα βγάζει βέβαια αν πατήσω το κεντρικό κουμπί σαν γραφικά στοιχεία αλλά θα ήθελα να τα βλέπω και σαν άλλη καρτέλαεσα στο σιτάρι εφαρμογών. Γίνεται;;;
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Μα αυτό το "ότι καλύτερο υπάρχει" πώς προκύπτει; Γιατί ,εγώ άς πούμε τον έχω αγοράσει ,και δεν τον χρησιμοποιώ γιατί δεν μού αρέσει...

Προκύπτει από την γνώμη εκατομμυρίων χρηστών που τον χρησιμοποιούν παγκοσμίως και όλοι εκφράζουν την άποψη ΄΄δοκίμασα άλλους launchers αλλά πάντα καταλήγω στον Nova΄΄. Θα το δείτε γραμμένο και πολλές φορές στα αγγλικά.

Προσωπικά δεν θα μπορούσα να φανταστώ την συσκευή μου χωρίς Nova. O μόνος λόγος για να μην χρησιμοποιήσει κάποιος Nova είναι η ταξινόμηση αν την έχει τόσο πολύ ανάγκη ή θέλει κάτι πιο ιδιαίτερο. Κατα τ άλλα τους παρασέρνει όλους και έχει εκατοντάδες θέματα εικονιδίων συμβατά στο google play.

καλησπερα σε οους και χρονια πολλα. Θελω στον νοβα να βαλω διαφανω καιρο οπως εχει ο stock launcher της samsung. εβαλα το go weather ex αλλα νομιζω οτι καταναλωνει μπαταρια και με εκνευριζει που καθε φορα που ανοιγω τον καιρο μου προτεινει να εγκαταστησω το cm. εχει κανεις να προτεινει κατι;

καλησπερα σε οους και χρονια πολλα. Θελω στον νοβα να βαλω διαφανω καιρο οπως εχει ο stock launcher της samsung. εβαλα το go weather ex αλλα νομιζω οτι καταναλωνει μπαταρια και με εκνευριζει που καθε φορα που ανοιγω τον καιρο μου προτεινει να εγκαταστησω το cm. εχει κανεις να προτεινει κατι;

Δες καιρος amber η το xwidget

Κ εγώ το χwidget θα σου προτείνω ! Έχει πολλά και διαφορετικά Αυτό εκεί μέσα να διαλέξεις! Όλο και κάποιο θα σου αρέσει!

Ετσι είναι δυστυχώς ,ότι έχει σχέση με τον go launcher πλέον, είναι τίγκα στο bloat. Δες το xwidgets που σου είπαν και τα παιδιά ,το οποίο έχει στην βιβλιοθήκη του ένα σωρό θέματα για όλα τα γούστα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Εμένα ο nova μερικές μέρες μου τα έχει κάνει τσουρέκια, όλο μου εξαφανίζει εικονίδια από την επιφάνεια εργασίας η widgets. Δοκίμασα tsf αλλά είναι κάπως, έτσι μάλλον με βλέπω πάλι σε next που τον θεωρώ πολύ ανώτερο του nova
Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

Εμένα ο nova μερικές μέρες μου τα έχει κάνει τσουρέκια, όλο μου εξαφανίζει εικονίδια από την επιφάνεια εργασίας η widgets. Δοκίμασα tsf αλλά είναι κάπως, έτσι μάλλον με βλέπω πάλι σε next που τον θεωρώ πολύ ανώτερο του nova

Βάλε lock στην επιφάνεια εργασίας για να μην μετακινούνται εικονίδια και widgets κατα λάθος. Πρώτη φορά διαβάζω κάτι τέτοιο για τον Nova.

Ο next είναι γεμάτος σκουπίδια αλλά και η εμφάνιση του δεν με τρέλανε να πω την αλήθεια.

Ο next είναι γεμάτος σκουπίδια αλλά και η εμφάνιση του δεν με τρέλανε να πω την αλήθεια.

Σκουπίδια; Όπως;

Γνωρίζει κανείς, στον nova, πως θα κάνω για να εμφανίζονται και τα widgets μέσα στο συρτάρι εκτός από τις εφαρμογές;
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Γνωρίζει κανείς, στον nova, πως θα κάνω για να εμφανίζονται και τα widgets μέσα στο συρτάρι εκτός από τις εφαρμογές;

Νομίζω οτι αυτό που ζητάς δεν γίνεται :confused:

Προσωπικά δεν το εχω δει κάπου

Υπήρχε αλλά για κάποιο λόγο το έβγαλαν.

Και εγώ το παίδεψα αλλά τίποτα.

----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Υπήρχε αλλά για κάποιο λόγο το έβγαλαν.

Κακώς το έβγαλαν. Πιο συμαζεμένα θα ήταν όλα μαζί.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Βάλε lock στην επιφάνεια εργασίας για να μην μετακινούνται εικονίδια και widgets κατα λάθος. Πρώτη φορά διαβάζω κάτι τέτοιο για τον Nova.

Είναι lock και παρόλα αυτά, εξαφανίζονται, τώρα για το φίλο που λέει ότι ο next έχει σκουπίδια, εμένα με αφήνει πλήρως ικανοποιημενο γιατί και εφέ έχει και παραμετροποιησημος στο φουλ είναι και αρκετές επιλογές themes - icons και τελικά σε αυτόν καταλήγω και ας έχω ρίξει αρκετά € στον nova

Σκουπίδια; Όπως;

Έχει μέσα εφαρμογές για εκκαθάριση μνήμης και κάποιες ακόμα που δεν θυμάμαι επίσης κάποια προγράμματα του όπως ο καιρός θέλουν τα widget από GO που και αυτά είναι γεμάτα διαφημίσεις, χώρια που για να τον αγοράσεις έχει αν δεν κάνω λάθος 8 ευρώ..

Είναι lock και παρόλα αυτά, εξαφανίζονται, τώρα για το φίλο που λέει ότι ο next έχει σκουπίδια, εμένα με αφήνει πλήρως ικανοποιημενο γιατί και εφέ έχει και παραμετροποιησημος στο φουλ είναι και αρκετές επιλογές themes - icons και τελικά σε αυτόν καταλήγω και ας έχω ρίξει αρκετά € στον nova

Στον nova πως έριξες λεφτά, αγοράζοντας τον prime, θέματα και εικονίδια;

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν θέλω να αφαιρέσω τον Nova, πως γίνεται; Μου έκανε κάτι περίεργα και ήθελα να τον απεγκαταστήσω και να τον περάσω ξανά. Δεν με άφηνε γιατί είναι λέει μέρος του συστήματος...... Τελικά τον έκανα επανεκίνηση και έστρωσε αλλά θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει και τρόπος να αφαιρεθεί.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Έχει μέσα εφαρμογές για εκκαθάριση μνήμης και κάποιες ακόμα που δεν θυμάμαι επίσης κάποια προγράμματα του όπως ο καιρός θέλουν τα widget από GO που και αυτά είναι γεμάτα διαφημίσεις, χώρια που για να τον αγοράσεις έχει αν δεν κάνω λάθος 8 ευρώ..

Δεν έχει εφαρμογές. Έχει κάποιες "συντομεύσεις" πού σε πάνε στο play για να κατεβάσεις εφαρμογές. Απλά σβήνεις τις συντομεύσεις από την αρχική οθόνη...

Η τιμή του είναι αυτή όντως. Εγώ τον είχα πάρει γύρο στα 11 βέβαια.

Στον nova, ναι για τον prime και icons έχουν φύγει αρκετά ευρώ, τον next τον πήρα όταν είχε πρώτο βγει 13€.

Εσυ που δεν μπορείς να τον απεγκαταστησεις, προφανώς του έχεις δώσει δικαιώματα διαχειριστή

Στον nova, ναι για τον prime και icons έχουν φύγει αρκετά ευρώ, τον next τον πήρα όταν είχε πρώτο βγει 13€.

Εσυ που δεν μπορείς να τον απεγκαταστησεις, προφανώς του έχεις δώσει δικαιώματα διαχειριστή

Αν είναι όπως λες ξέρεις αν υπάρχει τρόπος να τον βγάλω χωρίς να κάνω επαναφορά στις εργοστασιακές;

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Αν είναι όπως λες ξέρεις αν υπάρχει τρόπος να τον βγάλω χωρίς να κάνω επαναφορά στις εργοστασιακές;

Ρυθμίσεις- ασφάλεια - Διαχειριστές συσκευής, τον απενεργοποιης και μετά πας και τον κάνεις απεγκατασταση

Ρυθμίσεις- ασφάλεια - Διαχειριστές συσκευής, τον απενεργοποιης και μετά πας και τον κάνεις απεγκατασταση

Ευχαριστώ πολύ. Θα το δω.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Stock αν και παλιοτερα χρεισιμοποιουσα το NOVA.

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II