Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

Μα πως θα πας απο την μια οθονη στην αλλη; Ειναι... το minimum effect, μετα το μονο που μπορεις να κανεις ειναι αν μειωσεις το χρονο και να γινεται αστραπιαια (στο look and feel)

Προφανώς εννοεί σαν να πηγαίνεις από την τελευταία οθόνη στη πρώτη

Εννοώ ακριβώς αυτό που λέω αλλά μάλλον δεν υπάρχει, δεν θέλω εφέ! :-P

Δεν θέλω απλά απ'τη τελευταία στη πρώτη που όπως είπε σωστά ο nikchris είναι το ίδιο, αλλά ούτε και το minimum effect, ούτε να μειώσω το χρόνο ώστε να φαίνεται απλά ένα αστραπιαίο κουτσουρεμένο slide.. ένα απλό να εξαφανίζεται ακαριαία η μια οθόνη και επάνω της να εμφανίζεται άλλη λέω.

Θέλω να φτιάξω ουσιαστικά δύο οθόνες σχεδόν ίδιες με τη δεύτερη να εμφανίζει περισσότερες επιλογές, κάτι σαν το παρακάτω παράδειγμα αλλά μάλλον δεν γίνεται. Με βλέπω για request..

Ps. Όχι που δεν θα το είχε ζητήσει ήδη κάποιος..

Edited by Sofos_5

Εννοώ ακριβώς αυτό που λέω αλλά μάλλον δεν υπάρχει, δεν θέλω εφέ! :-P

Δεν θέλω απλά απ'τη τελευταία στη πρώτη που όπως είπε σωστά ο nikchris είναι το ίδιο, αλλά ούτε και το minimum effect, ούτε να μειώσω το χρόνο ώστε να φαίνεται απλά ένα αστραπιαίο κουτσουρεμένο slide.. ένα απλό να εξαφανίζεται ακαριαία η μια οθόνη και επάνω της να εμφανίζεται άλλη λέω.

Θέλω να φτιάξω ουσιαστικά δύο οθόνες σχεδόν ίδιες με τη δεύτερη να εμφανίζει περισσότερες επιλογές, κάτι σαν το παρακάτω παράδειγμα αλλά μάλλον δεν γίνεται. Με βλέπω για request..

Ps. Όχι που δεν θα το είχε ζητήσει ήδη κάποιος..

Μοιάζει πάρα πολύ με το flower του smart launcher.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Παιδιά launcher αξίζει να έχεις άλλο η είναι σαν να τρέχει ένα πρόγραμμα πρόγραμμα και τρώει τσάμπα μπα ΤΡ άρια?

Τρώει όσο και το κανονικό, πολλές φορές και λιγότερο. Συν ότι έχεις πολύ περισσότερες δυνατότητες παραμετροποιησης.

could you do it again?

Αν εισαι ρουτ ξηλωνεις και τον μαμά launcher και είσαι κομπλέ

Δεν το κάνεις ποτέ, γιατί αν κάνεις reset το κινητό...

could you do it again?

Με reset δεν επανέρχεται?

Όπως και οι αλλες εφαρμογές που διαγραφείς?

αν διαγραψεις το apk της, οχι ;)

could you do it again?

αν διαγραψεις το apk της, οχι ;)

Πολύ σωστά δεν διαγράφουμε τον μαμά απλά περνάμε δεύτερο και τον έχουμε σαν προεπιλογή. ακόμα και αν για κάποιο λόγο κρασαρει ο δεύτερος να μπορεί το κινητό από μόνο του να επανέλθει στα κανονικά του.

Δοκίμασα τον Dodol και μου κάνει αυτό που κάνουν οι περισσότεροι launchers. Εναν ελαφρύ λόξιγκα στο scrolling. Nova Prime ξανά μέχρι τέλους. Ο μόνος άλλος που ήταν απόλυτα smooth μεσα στο συρτάρι εφαρμογών ήταν ο tsf.

ρε παιδια στο νοβα αυτη η υπερβολικη απλοτητα δεν σας κουραζει?

πχ θελω να ψαξω μια εφαρμογη στο μενου και παω μια μια ...δεν εχει καν search ....

Εμένα δεν με κουράζει γιατί έχω κάνει φακέλους ανά είδος εφαρμογών αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχω και τόσο πολλές εφαρμογές ( καμιά 60άρια χωρισμένες σε 5 φακέλους και 18 έξω , από 6 στις 3 σειρές dock).

Στον Nova Prime εκτιμώ κάτι που δεν αναφέρεται συχνά και το οποίο δεν το έχω δει το ίδιο καλό στους άλλους launchers : Tο λεπτομερές resizing των widgets. Βάζω πχ και στον Nova και στον Go , grid 9x6 κι ενώ στον Nova κάνω τα widgets ακριβώς όπως θέλω, στον Go δημιουργούνται κενά περιθώρια γύρω τους. Αυτό για κάποιον που ασχολείται με theming είναι πολύ σημαντικό. Επίσης δεν ξέρω πόσοι launchers έχουν overlap. Πχ στον Nova με ένα zooper widget που απεικονίζει ένα απλό background μπορώ να βάζω το background πίσω από ένα widget καιρού ή επαφών ή ημερόλογιο κτλ χάρη στο overlap. Γενικά για όσους ασχολούνται πολύ με το customization των homescreens o Νοva Prime είναι άπιαστος.:)

Edited by ipred

Μήπως ξέρει κάποιος στον Next πώς μπορώ να αλλάξω το background των φακέλων, δηλαδή να το κάνω πιο σκούρο συγκεκριμένα..
Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos.

Εμένα δεν με κουράζει γιατί έχω κάνει φακέλους ανά είδος εφαρμογών αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχω και τόσο πολλές εφαρμογές ( καμιά 60άρια χωρισμένες σε 5 φακέλους και 18 έξω , από 6 στις 3 σειρές dock).

Στον Nova Prime εκτιμώ κάτι που δεν αναφέρεται συχνά και το οποίο δεν το έχω δει το ίδιο καλό στους άλλους launchers : Tο λεπτομερές resizing των widgets. Βάζω πχ και στον Nova και στον Go , grid 9x6 κι ενώ στον Nova κάνω τα widgets ακριβώς όπως θέλω, στον Go δημιουργούνται κενά περιθώρια γύρω τους. Αυτό για κάποιον που ασχολείται με theming είναι πολύ σημαντικό. Επίσης δεν ξέρω πόσοι launchers έχουν overlap. Πχ στον Nova με ένα zooper widget που απεικονίζει ένα απλό background μπορώ να βάζω το background πίσω από ένα widget καιρού ή επαφών ή ημερόλογιο κτλ χάρη στο overlap. Γενικά για όσους ασχολούνται πολύ με το customization των homescreens o Νοva Prime είναι άπιαστος.:)

κοιτα φιλε ομορφα ολα αυτα ..συμφωνω ..

εμενα ο Nova αν ειχε μερικα βασικα δεν θα τον αλλαζα ποτε ...αυτον ειχα εξαλου αγορασμενο χρονια...

οταν ομως στην τοσο απλοτητα δεν μπορω να βρω την τελευταία εφαρμογη που εβαλα απο το playstore η να βρω ρε παιδι μου μια εφαρμογη που θελω (και δεν την εχω σε φακελο τι να κανουμε τωρα δεν την έβαλα :p) η δεν θυμαμαι πως την λενε και πρεπει να ψάχνω μια ωρα .....κουραζομαι ......! και κουραζομαι άσχημα ...

κατι τετοια χαζα με εχουν ξενερωσει ...

ρε παιδια στο νοβα αυτη η υπερβολικη απλοτητα δεν σας κουραζει?

πχ θελω να ψαξω μια εφαρμογη στο μενου και παω μια μια ...δεν εχει καν search ....

εμενα ο Nova αν ειχε μερικα βασικα δεν θα τον αλλαζα ποτε ...αυτον ειχα εξαλου αγορασμενο χρονια...

οταν ομως στην τοσο απλοτητα δεν μπορω να βρω την τελευταία εφαρμογη που εβαλα απο το playstore η να βρω ρε παιδι μου μια εφαρμογη που θελω (και δεν την εχω σε φακελο τι να κανουμε τωρα δεν την έβαλα :p) η δεν θυμαμαι πως την λενε και πρεπει να ψάχνω μια ωρα .....κουραζομαι ......! και κουραζομαι άσχημα ...

Τουναντιον, εχει ομορφο ωραιο και καθαρο interface.

Αν θες να βρισκεις εφαρμογες/επαφες/bookmarks/κλπ με search, υπαρχουν 1002 apps/search bars που το κανουν, εγω δεν θα ηθελα να εχω τον φακό του search μες στον drawer...

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Eχει δει κανεις τον Ludic Launcher?

Εχει εκτπωση σημερα ο Pro, θα τον δοκιμασω!!!

Τουναντιον, εχει ομορφο ωραιο και καθαρο interface.

Αν θες να βρισκεις εφαρμογες/επαφες/bookmarks/κλπ με search, υπαρχουν 1002 apps/search bars που το κανουν, εγω δεν θα ηθελα να εχω τον φακό του search μες στον drawer...

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Eχει δει κανεις τον Ludic Launcher?

Εχει εκτπωση σημερα ο Pro, θα τον δοκιμασω!!!

ρε φιλε μου βασικα πραγματα μλαμε .....

θελω να βρω μια εφαρμογη που ξεκιναει απο d......και δεν θυμάμαι πως την λενε ...

πρεπει να βαλω αλλες 1222 εφαρμογες για αυτο το πραγμα ?

απλοτητα ξε απλότητα εδω θα χασουμε τα βασικα μου φαινεται .....

ρε φιλε μου βασικα πραγματα μλαμε .....

θελω να βρω μια εφαρμογη που ξεκιναει απο d......και δεν θυμάμαι πως την λενε ...

πρεπει να βαλω αλλες 1222 εφαρμογες για αυτο το πραγμα ?

απλοτητα ξε απλότητα εδω θα χασουμε τα βασικα μου φαινεται .....

Να δοκιμασεις τον Lucid launcher, εχει αυτο ακριβως που θες και ειναι πανγρηγορος. Λιγο περιεργος για τα γουστα μου, αλλα θα τον δοκιμασω εκτενως.

Οσο για αυτο που λες, απλα δεν μπορω να κατακλαβω πως σου ειναι δυσκολο να πας στο app drawer στον Nova και να δεις ολες τις εφαρμογες που ξεκιναν απο 'd', θες και search bar για αυτο το απλο πραγμα; :p

Συνέχεια τα ίδια πράγματα λες εσύ. Το drawer του Nova είναι ότι πιο απλό υπάρχει, αν δε σου αρκεί μην περιμένεις ότι θα το αλλάξουν, τόσα χρόνια ίδιο είναι, άλλαξε εσύ launcher. Δεν ξέρω γιατί έχεις κολλήσει, δεν είναι δα ότι ο Nova έχει το unique feature που δε μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτό.

Τελικά συνεχώς γύρω από τον Nova περιστρέφεται το νήμα, βαρετά πράγματα.

Συνέχεια τα ίδια πράγματα λες εσύ. Το drawer του Nova είναι ότι πιο απλό υπάρχει, αν δε σου αρκεί μην περιμένεις ότι θα το αλλάξουν, τόσα χρόνια ίδιο είναι, άλλαξε εσύ launcher. Δεν ξέρω γιατί έχεις κολλήσει, δεν είναι δα ότι ο Nova έχει το unique feature που δε μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτό.

Πολυ αξιολογοι ειναι και ο Action Launcher/Lucid Launcher.

Θα εβαζα στη λιστα και τον dodol, αλλα εχει απλα αθλια θεματα.

το εχεις καταλαβει οτι ηδη εχω αλλάξει launcher....

κουβεντα κανουμε......χαλαρωσε ....μην σας θίξουμε τον Nova παναγια μου .....

Πολυ αξιολογοι ειναι και ο Action Launcher/Lucid Launcher.

Θα εβαζα στη λιστα και τον dodol, αλλα εχει απλα αθλια θεματα.

ο dodol εμενα με κάλυψε ...

απλα πραγματα και σωστα .....

εφαρμογες που μολις εβαλα ....τελευταίες εφαρμογές κτλ.....εφαρμογες που μολις ετρεξα κτλ ...

οπως πρεπει να ειναι ενας σωστος Launcher

απλος αλλα με τα ΒΑΣΙΚΑ ...Αν χασουμε και τα βασικα δεν μιλαμε για απλοτητα αλλα για δυσχρηστία

Edited by freddaras

Γουστάρω την απλότητα του Νοβα.

Άλλωστε πιο μινιμαλ δε μπορώ να γίνω. Μαύρο φόντο, μια αρχική οθονη, μηδέν widgets, άκρως απαραίτητες εφαρμογές, ξήλωμα ότι δε χρειάζομαι..., ταχυτητα στο φουλ...

Αυτααααα....

το εχεις καταλαβει οτι ηδη εχω αλλάξει launcher....

κουβεντα κανουμε......χαλαρωσε ....μην σας θίξουμε τον Nova παναγια μου .....

Μπα, δεν θεωρώ καν από τους καλούς τον Nova. Επίσης δεν έχει τίποτα πραγματικά αξιόλογο ή πρωτοπόρο για να να κάνεις κουβέντα περί αυτού. Γι' αυτό και βαριέμαι όποτε ανοίξω το νήμα να βλέπω για nova λες και βρισκόμαστε στο 2011. :rolleyes:

Μπα, δεν θεωρώ καν από τους καλούς τον Nova. Επίσης δεν έχει τίποτα πραγματικά αξιόλογο ή πρωτοπόρο για να να κάνεις κουβέντα περί αυτού. Γι' αυτό και βαριέμαι όποτε ανοίξω το νήμα να βλέπω για nova λες και βρισκόμαστε στο 2011. :rolleyes:

ok .....εγω απλα σου λεω θελω απλα και βασικα πραγματα ....

οταν ολοι τον παινεύουν και εγω δεν μπορω να βρω ποια εφαρμογη εβαλα τελευταια (τα ήπια ρε παιδι μου και δεν θυμαμαι ποτε την εβαλα) προβληματιζομαι .......

αν αυτο ειναι δηλαδη για τους οπαδους του Nova "απλότητα" που να παμε και στα βασικα ....:)

ok .....εγω απλα σου λεω θελω απλα και βασικα πραγματα ....

οταν ολοι τον παινεύουν και εγω δεν μπορω να βρω ποια εφαρμογη εβαλα τελευταια (τα ήπια ρε παιδι μου και δεν θυμαμαι ποτε την εβαλα) προβληματιζομαι .......

αν αυτο ειναι δηλαδη για τους οπαδους του Nova "απλότητα" που να παμε και στα βασικα ....:)

γιατι να στα βγαζει με ημερομηνια? στο κατω κατω κατεβασε το easy uninstaller (παναλαφρο) και τα βλεπεις ολα εκει μεσα κατα μεγεθος, ημερομηνια, αλφαβητικα κλπ κλπ

σαν να σου λεω εγω οτι η mercedes δεν ειναι καλη επειδη εχει ηλεκτρικα παραθυρα και αν καει η μπαταρια πως θα κατεβασω το παραθυρο?

εγω παραδειγμα απεχθανομαι τους launcher που δεν μπορω να κανω το scrollαρισμα πανω κατω. δεν με βολευει το περα δοθε γιατι ειναι σαν μετακινω παραθυρα (150+) εφαρμογες = 7-8 σελιδες. ενω με το πανω κατω φρουπ κανω μια και εχει φτασει στο τελος.

ο nova μου προσφερει παραμετροποιηση, απλοτητα, σταθεροτητα και ποιο βασικο απ ολα SMOOTHNESS. για οσους θυμουνται τις παλιοτερες εποχες τι σημανει να ειναι smooth ο launcher θα καταλαβουν. :rolleyes::rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II