Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

Έχετε να μου προτείνετε κάποιον καλό launcher? Θα ήθελα να είναι όμορφος οπτικα και να εχει κάμποσες επιλογές παράμετροποιησης οπως και εικονιδια και θεματα... Δεν με νοιαζει το θεμα κατανάλωσης μνημης ή μπαταριας...

Έχω δοκιμάσει τους nova next και tsf και παρολο που μου αρεσαν ειδικά οι δύο τελευταίοι δε με κρατησαν...

δοκιμασε τον spb shell 3d

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

Εμμμ ειδα οτι εχει να κανει update απο τον Μαιο... Θα προτιμουσα κατι που να συνεχιζετε ακομα και να είναι "ζωντανό"...

Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις.

e22dc34ff3.png

εαν κι εχω χρονια να ασχοληθω απο τοτε 2.1 κι εφτασα εως 4.2.1 για εμενα καλυτερος κι ελαυρητερος launcher zeam
FSMS

Δοκιμασε τον yandex shell που ειναι δωρεαν στην ουσια ο spb shell 3d και εχει τελευταιο update 9 δεκεμβριου 2013

Έχω δοκιμάσει πάρα πολλούς Launchers και δεν μου άρεσε κανένας, έβρισκα πάντα μειονεκτήματα. Όμως τώρα τελευταία ανακάλυψα κάποιον με τον οποίο έχω ξετρελαθεί. Είναι δωρεάν, έτοιμος για χρήση, με πολλά θέματα και πολλές επιλογές (ακόμα και ο πιο αρχάριος μπορεί να τον "στήσει" όπως θέλει αφού έχει ξεκάθαρο μενού).

Το κυριότερο, μου φαίνεται πολύ πιο ελαφρύς και με πολύ καλύτερη αυτονομία, απ' όλους όσους έχω δοκιμάσει, ακόμα κι απ' τον "μαμά".

Ακόμα δεν έχω βρει ούτε ένα μειονέκτημα και τον χρησιμοποιώ αρκετές μέρες.

Είναι ο Dodol Launcher : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.campmobile.launcher

Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου

είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω δοκιμάσει πάρα πολλούς Launchers και δεν μου άρεσε κανένας, έβρισκα πάντα μειονεκτήματα. Όμως τώρα τελευταία ανακάλυψα κάποιον με τον οποίο έχω ξετρελαθεί. Είναι δωρεάν, έτοιμος για χρήση, με πολλά θέματα και πολλές επιλογές (ακόμα και ο πιο αρχάριος μπορεί να τον "στήσει" όπως θέλει αφού έχει ξεκάθαρο μενού).

Το κυριότερο, μου φαίνεται πολύ πιο ελαφρύς και με πολύ καλύτερη αυτονομία, απ' όλους όσους έχω δοκιμάσει, ακόμα κι απ' τον "μαμά".

Ακόμα δεν έχω βρει ούτε ένα μειονέκτημα και τον χρησιμοποιώ αρκετές μέρες.

Είναι ο Dodol Launcher : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.campmobile.launcher

Καλα μιλαμε απιθανος τον εβαλα για λιγο και φαινεται τρομερος!!μοιαζει.με τον golauncher αλλα φαινεται μακραν καλυτερος

Τον χρησιμοποιώ κανά χρόνο και είναι μάλλον ο καλύτερος.

Δύο πράγματα λείπουν:

1. Αλλαγή μεγέθους στο dock (ουσιαστικά τα εικονίδια είναι πιο μικρά εκεί κάτι που με ενοχλεί) και

2. συμβατότητα με θέματα άλλων launcher.Σε αυτό δεν εχω βγάλει άκρη.Υποστηρίζει λέει τα θέματα του go αλλά στην πράξη δεν τα παίρνει εύκολα.Ούτε πολλά icon pack.

Υ.Γ. Μερικές φορές κάνει και κανα redraw ενώ στον Αpex δεν μου έχει τύχει. Βέβαια ο τελευταίος πάσχει σε άλλα σημεία....

Δεν γνώριζα πως υπήρχε γενικά σε κάποιους το ενδεχόμενο της συμβατότητας με άλλα θέματα. Όσο για το μέγεθος στα εικονίδια του dock, έχεις δίκιο, δεν αλλάζει, αλλά είναι κάτι που ούτε καν πρόσεξα και δεν με ενοχλεί.

Σωστές οι παρατηρήσεις.

Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου

είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με τον nova prime μου κάνει το εξής:

Άμα κάνω restart το κινητό, μου πετάει κάποιες από τις εφαρμογές που έχω μέσα σε φακέλους στο drawer , χύμα. Οπότε από εκεί που έχω 2 σελίδες στον drawer έχω μετά 4-5. Αλλά υπάρχουν και μέσα στους φακέλους οι εφαρμογές και έξω. Οπότε αναγκάζομαι να μπαίνω στις ρυθμίσεις του φακέλου και να ξανα-επιλέγω τις εφαρμογές για να μπουν. Μόλις το κάνω αυτό μου γράφει "skipping duplicate X" (αφού υπάρχει ήδη όπως σας είπα στον φάκελο) και τότε τις έχω πάλι όπως πριν. Αλλά είναι εκνευριστικό να το κάνω αυτό κάθε φορά.

Edited by paris_89

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Εάν κανείς ένα backup με φτιαγμένα τα εικονίδια θα είναι πιο γρήγορη η επαναφορά. Κάνε και ένα clear cashe στον Νόβα reboot και επαναφορά το backup και δες εάν έστρωσε.
Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Υπάρχουν κάποιες βασικές ρυθμίσεις για Nova??Εννοώ από την στιγμή που θα τον κατεβάσω χρειάζεται να κάνω κάτι??

απαραίτητες όχι, απλά το φέρνεις στα μέτρα σου (appearance, gestures κτλ)

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Νεο update για apex θελω να δοκιμασω να δω αμα αξιζει

Έπιτέλους μπορείς να βάλεις όπως θες τις εφαρμογές στον app drawer, έτσι διάβασα τουλάχιστον.

αυτοι εκει στον νοβα θα βγαλουν καμια αναβαθμιση ή απλα αραζουν :lol:

επισης o apex ειναι αρκετα καλος μετα το τελευταιο update αλλα ελεος εχουν βαλει το μηνυμα να μην φευγει οτι ο launcher μενει στη μνημη! και συνεχεια στο notification bar δειχνει οτι ειναι κρατημενος στη μνημη :blink::blink:

Ξέρει κανείς πως φεύγουν οι σκιές στον apex launcher που είναι κοντά στα home button κτλπ αλλά και κοντά στην notifications bar; [ATTACH]41164[/ATTACH]
:thanks:

Τις τελευταίες δύο ημέρες το νοτέ 3 σέρνεται.....Όταν κάνω σκρολ με το δάχτυλο για να πάει στην επόμενη σελίδα του tsf σαν να λανσάρει κολλάει κτλπ. Έχει άλλος θέμα, με 4.4.2 και tsf?

Τις τελευταίες δύο ημέρες το νοτέ 3 σέρνεται.....Όταν κάνω σκρολ με το δάχτυλο για να πάει στην επόμενη σελίδα του tsf σαν να λανσάρει κολλάει κτλπ. Έχει άλλος θέμα, με 4.4.2 και tsf?

Ούτε κατά διάνοια

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Εμένα ξεκίνησε σχεδόν όταν έκανα update σε 4.4.2. Σκέφτομαι να κάνω reset to factory... Θα με πάει πάλι στην 4.3? ΤΙ μπορώ να κάνω , καλύτερα ώστε να περάσω σωστά την 4.4.2 ?

----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εμένα ξεκίνησε σχεδόν όταν έκανα update σε 4.4.2. Σκέφτομαι να κάνω reset to factory... Θα με πάει πάλι στην 4.3? ΤΙ μπορώ να κάνω , καλύτερα ώστε να περάσω σωστά την 4.4.2 ?

Δεν είμαι ροοτ

----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν είμαι ροοτ

Όχι βέβαια. Στην 4.4.2 θα μείνεις

Edited by nnik_1969

Ξέρει κανείς πως φεύγουν οι σκιές στον apex launcher που είναι κοντά στα home button κτλπ αλλά και κοντά στην notifications bar; [ATTACH]41164[/ATTACH]

Μπαίνει Apex settings -> Homescreen settings και κάτω κάτω θα βρεις την επιλογή "Hide shadows". Τίκαρε το και είσαι έτοιμος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Έχει δει κανείς διαφορά αν ξετικάρει το persistent mode στον TSF launcher? Έχετε ιδέα που μπορεί να ωφελεί μια τέτοια επιλογή; Γιατί εγώ δεν είδα καμία διαφορά.

Έχει δει κανείς διαφορά αν ξετικάρει το persistent mode στον TSF launcher? Έχετε ιδέα που μπορεί να ωφελεί μια τέτοια επιλογή; Γιατί εγώ δεν είδα καμία διαφορά.

Άμα έχεις μπόλικη μνήμη όπως στο κινητό μας, δεν έχει σημασία γιατί την κρατάει στη μνήμη πάντα την εφαρμογή tsf .αυτό έχει σημασία μόνο για κινητά με λίγη μνήμη.

αγόρασα τον apex χθες. Μου φαίνεται λίγο πιο αργός από το Nova, αλλά και μόνο που σου δίνει δυνατότητα να βάζεις τα εικονίδια όπως εσύ θες, είναι καλύτερος για μένα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

αγόρασα τον apex χθες. Μου φαίνεται λίγο πιο αργός από το Nova, αλλά και μόνο που σου δίνει δυνατότητα να βάζεις τα εικονίδια όπως εσύ θες, είναι καλύτερος για μένα.

Εννοείς στο drawer;

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II