Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

Δεν θυμάμαι αν υποστηρίζει εικόνα στο συρτάρι εφαρμογών, αλλά μπορείς να μειώσεις την διαφάνεια, ώστε να φαίνεται από κάτω το wallpaper και να δείχνει λίγο καλύτερα.

Τωρα το κοιταξα. Στον nova οντως δεν εχεις την επιλογη για διαφιρετικη φωτο σε app draw και home screens παρα μονο διαφανεια.

ευχαριστω παιδες ,απ τη μαυριλα καλο κ το φοντο απ τη μαυριλα!!! Καλη Χρονιααα !

:superman:

Τωρα το κοιταξα. Στον nova οντως δεν εχεις την επιλογη για διαφιρετικη φωτο σε app draw και home screens παρα μονο διαφανεια.

Άλλη τρελή έλλειψη του nova, είναι ότι δεν μπορείς να βάλεις όπως θέλεις τις εφαρμογές στο συρτάρι εφαρμογών, κάτι που είναι εξαιρετικά χρήσιμο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Άλλη τρελή έλλειψη του nova, είναι ότι δεν μπορείς να βάλεις όπως θέλεις τις εφαρμογές στο συρτάρι εφαρμογών, κάτι που είναι εξαιρετικά χρήσιμο.

Ολα αυτα τα κανει ο next browser που για μενα ειναι τελειος ειδικα στο θεμα των εφφε..;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ολα αυτα τα κανει ο next browser που για μενα ειναι τελειος ειδικα στο θεμα των εφφε..;)

Κάτι με χαλάει, αλλά δεν έχω καταλάβει τι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Κάτι με χαλάει, αλλά δεν έχω καταλάβει τι.

εμενα με 2 γιγα ραμ ο next ειναι τρια κλικ πιο αργο στην εκκινηση/ανοιγμα εφαρμογων κλπ

Για εφέ και ταχύτητα ακόμα και στο note1 που το είχα με 1g ram

Δοκιμάστε Tsf. Είναι και σε τιμή προσφοράς 6€

Edited by araditsas

Παιδιά δεν ξέρω αν το έχετε αναφέρει αλλά όσοι είστε σε kitkat (όπως εγώ με cm11) κρατήστε στον στοκ launcher. Νομίζω έχουν κάνει καλή δουλειά! Είναι πολύ καλός!

Εκτός αν είστε homescreen artists που τότε πάτε σε custom launcher :-P

Αλλά ο στοκ από πρακτικότητα είναι μοναδικός, για εμένα τουλάχιστον :-)

Παιδιά δεν ξέρω αν το έχετε αναφέρει αλλά όσοι είστε σε kitkat (όπως εγώ με cm11) κρατήστε στον στοκ launcher. Νομίζω έχουν κάνει καλή δουλειά! Είναι πολύ καλός!

Πρεπει να είναι λίγο τροποποιημένος από την CM. παλιά έτσι κάνανε τουλάχιστον.

Καλησπέρα! Χρονια πολλά και καλή Χρονιά!!! :) εγώ και στο κινητό και στο tablet με android 4.2 δουλεύω με Nova launcher αλλά μόλις σήμερα δοκίμασα τον smart https://play.google.com/store/apps/details?id=ginlemon.flowerfree&hl=el για να βάλω ένα theme να φαίρνει σε firefox os https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aqsector.slthemefoxex&hl=el και βρηκα και κάτι σε ubuntu style https://play.google.com/store/apps/details?id=ginlemon.sltheme.ubuntu2013&hl=el o smart είναι εντυπωσιακός κάτι διαφορετικό απο οτι εχω δοκιμάσει και αρκετά γρήγορος, το μειονέκτημα που βρήκα είναι ότι ο free δεν έχει καθόλου widgets, πρέπει να πάρουμε τον pro που κοστίζει σχεδόν 3 ευρώ, μπορεί να τον πάρω θα δούμε, αλλά είναι φοβερός ειδικά στο tablet και βάζει τα προγράμματα σε τάξη σε κατηγορίες δλδ κάτι που δεν έχω δει σε κανέναν άλλον launcher μέχρι τώρα (από όσους έχω δοκιμάσει πάντα).

Στον tsf γίνεται να κάνουμε φακέλους μέσα στον συρτάρι εφαρμογών??

Όχι είναι το μόνο που δεν κάνει. Και εγώ δεν τον ήθελα να τον δοκιμάσω γιαυτό το λόγο αλλά πίστεψέ με έχω πάθει πλάκα.

Γεια σας παιδια!Καλη χρονια με υγεια να εχουμε!

Μια ερωτηση, θεματα για τον tsf που μπορουμε να βρουμε?Καποια σελιδα?Επισης με τον go launcher τι παιζει?Τον ειχα αγορασει σε προσφορα και τωρα δεν υπαρχει σαν paid..Επισης στον go launcher ολα ειναι paid ?

Ευχαριστω!

Γεια σας παιδια!Καλη χρονια με υγεια να εχουμε!

Μια ερωτηση, θεματα για τον tsf που μπορουμε να βρουμε?Καποια σελιδα?Επισης με τον go launcher τι παιζει?Τον ειχα αγορασει σε προσφορα και τωρα δεν υπαρχει σαν paid..Επισης στον go launcher ολα ειναι paid ?

Ευχαριστω!

Στο πλαυστορ πάτα tsf και θα σου βγάλει και θέματα ή από τον λαουντσερ πατάς αλλαγή θέματος και σου έχει επιλογή να δεις ονλινε και άλλα.

Με τον go Ίσως το έκαναν να το αγοράζεις μέσα από την εφαρμογή για να μειώσουν την πειρατεία δεν ξέρω λέω μήπως είναι αυτό.

Στο πλαυστορ πάτα tsf και θα σου βγάλει και θέματα ή από τον λαουντσερ πατάς αλλαγή θέματος και σου έχει επιλογή να δεις ονλινε και άλλα.

Με τον go Ίσως το έκαναν να το αγοράζεις μέσα από την εφαρμογή για να μειώσουν την πειρατεία δεν ξέρω λέω μήπως είναι αυτό.

Σ ευχαριστώ για την απάντηση απλός ήλπιζα να έχει κάνα θέμα και εκτός play store .για τον go μάλλον γιαυτό το κάνανε έτσι η μάλλον τους συμφέρει πιο πολύ να πληρώνεις ότι έχεις ανάγκη οπότε βγάζουν και πιο πολλά .

Επισης με τον go launcher τι παιζει?Τον ειχα αγορασει σε προσφορα και τωρα δεν υπαρχει σαν paid.

Όντως αν χτυπήσεις Go Prime στο Play θα σου βγει η trial έκδοση.Κάτι συμβαίνει με τα tags.Μπορείς να βρεις τον prime ωστόσο αν τον κάνεις search στο google.Θα σου βγάλει πρώτο αποτέλεσμα το link στο Play.

Επειδή κατά σύμπτωση έβαλα ακριβώς σήμερα CM11, το σκέφτηκα για να είμαι ειλικρινής (ως τώρα ήμουν σταθερά με Apex), αλλά είναι συγκεκριμένα features που δεν μπορώ χωρίς. Με κυριότερο μάλλον τα gestures (εκτός αν το'χουν κάπου κρυμμένο στις ρυθμίσεις και δεν το βλέπω). Είχα αυτοματοποιήσει κάποιες λειτουργίες που έκανα συνέχεια, τύπου:

- swipe down: Home Screen

- swipe up: camera

- double finger swipe down: Ημερολόγιο

, μου έκανε πολύ πιο γρήγορη την όλη χρήση του κινητού..

Κάποια άλλα ίσως ήταν απλά συνήθεια (πολλαπλά docks, widgets μέσα από το app drawer, φάκελοι στο app drawer κλπ), αλλά πάλι...

Είχα δοκιμάσει τον TSF σε κάποια φάση, μάλλον είχα χάσει την μπάλα με την απεριόριστη παραμετροποίηση, σκέφτομαι αν αξίζει να του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία, να πάω πάλι σε apex ή να δοκιμάσω κάτι καινούριο (ελαφρύ πάντα)...

Nova 3d & tsf είναι για παιχνίδια αλλά ελαφρύς δεν τους λες και οι δύο είναι πολύ παραμετροπποιησημοι και οι δύο κάνουν αυτά που θες.

Όλα βαριέσε βάλε τον τςφ ρύθμισε τον στα μέτρα σου και βλέπεις...

Μάλλον εννοείς next 3d?

Μια ερώτηση, σε samsung s2 με τελευταία έκδοση tsf δεν λειτουργούν scrolling wallpapers, ενώ με όλους τους άλλους ( ή καλύτερα, τους πιο δημοφιλείς) λειτουργούν μια χαρά. Μέχρι και μονταρισμα στο στοκ touchui έχω κάνει για να παίζουν ακομα κι εκεί αλλά ο tsf επιμένει να εμφανίζει στατικά και όχι scrolling wallpapers, live και μη... έχει κάποιος καμιά λύση. Έχει τύχει και σε εσάς?

Edited by kogos

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Παρακαλω μια βοηθεια οποιος ξερει.

Εχω το ΖΤΕ 967, εχω τοποθετησει τον Νεχτ, και εχουν χαθει οι περισσότερες εφαρμογες μου.

Ενω απο τις ρυθμισεις/εφαρμογες, η sτον clean master φαινονται, δεν υπαρχουν ποθυενα τα εικονιδια τους.

Σε μερικες που εχω εικονιδιο συντομευσης, στην αρχικη επιφανεια εργασιας, το εικονιδιο, εμφανιζεται και δουλευει κανονικα!

Η εφαρμογες ομως που ειναι?

Επαναλαμβανω οχι ολες, αλλα σε περιπου απο τις μισες εφαρμογες μου συμβαινει αυτο!

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Ποιος απο ολους εχει backup επιφανειας και ολων των εικονιδιων widgets κλπ?

O Apex το κανει αλλα σωζει το ενα backup πανω στο αλλο και ο nova χανει τα widgets

Εχω το ΖΤΕ 967, εχω τοποθετησει τον Νεχτ, και εχουν χαθει οι περισσότερες εφαρμογες μου.

Ενω απο τις ρυθμισεις/εφαρμογες, η sτον clean master φαινονται, δεν υπαρχουν ποθυενα τα εικονιδια τους.

Σε μερικες που εχω εικονιδιο συντομευσης, στην αρχικη επιφανεια εργασιας, το εικονιδιο, εμφανιζεται και δουλευει κανονικα!

Επαναλαμβανω οχι ολες, αλλα σε περιπου απο τις μισες εφαρμογες μου συμβαινει αυτο!

Μέσα στο συρτάρι εφαρμογών πάτα το κουμπί για τις ρυθμίσεις και θα δεις αυτό το μάτι μέσα εκεί διαλέγεις τις εφαρμογές που υπάρχουν κανονικά στο κινητό αλλά τις κρύβει και δεν φαίνονται.

Λογικά αυτό θα έχεις πάθει.

Sorry για το διπλό ποστ αλλά σου έβαλα και μια φώτο να δεις

[ATTACH]39503[/ATTACH]

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

Μέσα στο συρτάρι εφαρμογών πάτα το κουμπί για τις ρυθμίσεις και θα δεις αυτό το μάτι μέσα εκεί διαλέγεις τις εφαρμογές που υπάρχουν κανονικά στο κινητό αλλά τις κρύβει και δεν φαίνονται.

Λογικά αυτό θα έχεις πάθει.

Φιλε μου σε ευχαριστω για την απαντηση, αλλα το <ματι> μου δειχνει τις εφαρμογες που ηδη φαινονται!

Οι άλλες? που στα κοματια κρυφτηκαν?

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Επανεκκίνηση έχεις κάνει; Επίσης. Είναι αγορασμένος ; Ρωτάω γιατί κάτι τέτοιο είχε εμφανιστεί σε κάποια έκδοση αλλά έχει διορθωθεί πολύ καιρό τώρα. Είναι η τελευταία έκδοση ;

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II