Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

ναι, αν βαλω την ταχυτητα κινησης σε καποια απο τις 4 πρωτες επιλογες, εχει το κλασσικο zoom out (δεν ξερω αν λεγεται ετσι). αν το βαλω στο "ταχυτερα απο φως", δεν εχει εφε.

ε εμενα δεν το κανει αυτο ζουμ out!.παντα μπαινει γρηγορα!και εκανα απεγκατασταση του νοβα και παλι τα ιδια οταν τον ξανα εβαλα!δεν καταλαβαινω:(

ε εμενα δεν το κανει αυτο ζουμ out!.παντα μπαινει γρηγορα!και εκανα απεγκατασταση του νοβα και παλι τα ιδια οταν τον ξανα εβαλα!δεν καταλαβαινω:(

μηπως ειναι bug του nova στη δικη σου συσκευη; δε νομιζω να ρυθμιζεται απο καπου αλλου, μιας και με τη ρυθμιση που συζηταμε, στη δικη μου συσκευη εχω εφε, ειτε αργο, ειτε πιο γρηγορο, ή το απενεργοποιω εντελως.

περιμενε μηπως καποιος αλλος εχει καμια ιδεα.:what:

μηπως ειναι bug του nova στη δικη σου συσκευη; δε νομιζω να ρυθμιζεται απο καπου αλλου, μιας και με τη ρυθμιση που συζηταμε, στη δικη μου συσκευη εχω εφε, ειτε αργο, ειτε πιο γρηγορο, ή το απενεργοποιω εντελως.

περιμενε μηπως καποιος αλλος εχει καμια ιδεα.:what:

ποια συσκευη εχεις ειπαμε?εγω εχω το zopo το 2/32 με τον επεξεργαστη 6589Τ ΜΤΚ.

ποια συσκευη εχεις ειπαμε?εγω εχω το zopo το 2/32 με τον επεξεργαστη 6589Τ ΜΤΚ.

το galaxy s2 εχω. επειδη στο mail ισως δεν καταλαβανε το προβλημα, εξηγησε τους πως στη συγκεκριμενη ρυθμιση, οποια επιλογη και να βαλεις δεν αλλαζει τιποτα, και δεν εχεις καν εφε στο ανοιγμα του συρταριου.

Έχω μια ιδέα. Μήπως στα developer options απενεργοποιησες τα animations καταλάθως;

Τώρα που το λες κάπου την είχα δει αυτή τη ρύθμιση αλλά δες δεν υπάρχει στο μενού για προγραμματιστές.

Δεν ξέρω τι διάολο έκανα και έφτιαξε και αυτό το εφέ!

Edited by fuorigioco1981

Τώρα που το λες κάπου την είχα δει αυτή τη ρύθμιση αλλά δες δεν υπάρχει στο μενού για προγραμματιστές.

Δεν ξέρω τι διάολο έκανα και έφτιαξε και αυτό το εφέ!

Λογικά απενεργοποιησες και ξαναερνεργοποιησες τα developer options. Έτσι όλα μέσα στο μενού επανέρχονται στο default τους.

Λογικά απενεργοποιησες και ξαναερνεργοποιησες τα developer options. Έτσι όλα μέσα στο μενού επανέρχονται στο default τους.

μπραβο αυτο εκανα!

Kαλησπέρα !!!Το nova launcher τρώει μπαταρία επειδή είμαι άσχετος από androind για αυτό ρωτάω !!Αξίζει η αγορά του? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Kαλησπέρα !!!Το nova launcher τρώει μπαταρία επειδή είμαι άσχετος από androind για αυτό ρωτάω !!Αξίζει η αγορά του? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Στους 6 μήνες σχεδόν που το χω δε τρώει τίποτα.

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Στους 6 μήνες σχεδόν που το χω δε τρώει τίποτα.

Ευχαριστώ για την απάντηση !!!Αξίζει η αγορά του prime ?

Δε θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου. Κατέβασε τον lite κ αν δεις ότι καλύπτει τις ανάγκες σου μετά από λίγο πάρε κ τον prime!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Δε θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου. Κατέβασε τον lite κ αν δεις ότι καλύπτει τις ανάγκες σου μετά από λίγο πάρε κ τον prime!

Κάτι τέτοιο θα κάνω !!Ευχαριστώ πάντως

Σε μένα συμβάλλει κατά 0,4% στην κατανάλωση της μπαταρίας = άψογος στην κατανάλωση όπως και σε πολλά άλλα θέματα.

Σε μένα συμβάλλει κατά 0,4% στην κατανάλωση της μπαταρίας = άψογος στην κατανάλωση όπως και σε πολλά άλλα θέματα.

+1, για μενα ο καλύτερος launcher

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Καλησπέρα σας.

χρησιμοποιεί κανείς τον buzz launcher να μας πει εντυπωσεις?

εγω τον χρησιμοποιω,εδω και ενα μηνα,πολυ καλος και παρεμετροποιησιμος,τουλαχιστον στην δικια μου συσκευη εχει κατσε πολυ καλα.samsung s i9070

ειχα τον nova launcher και τον εβγαλα και δουλευω μονο αυτον τωρα:)

εγω τον χρησιμοποιω,εδω και ενα μηνα,πολυ καλος και παρεμετροποιησιμος,τουλαχιστον στην δικια μου συσκευη εχει κατσε πολυ καλα.samsung s i9070

ειχα τον nova launcher και τον εβγαλα και δουλευω μονο αυτον τωρα:)

έχω s3 και σκέφτομαι να τον περασω να τον δω.

οταν θα τον περάσω δεν χάνω τίποτα, ετσι δεν ειναι?

και μετα αν θελω να γυρισω στον touch wizz, απλως απεγκατασταση του buzz απο την διαχειριση εφαρμογων.

σωστα?

έχω s3 και σκέφτομαι να τον περασω να τον δω.

οταν θα τον περάσω δεν χάνω τίποτα, ετσι δεν ειναι?

και μετα αν θελω να γυρισω στον touch wizz, απλως απεγκατασταση του buzz απο την διαχειριση εφαρμογων.

σωστα?

ακριβως ετσι

λογικα αν πατησεις το home button σου δινει την eπιλογη να διαλεξεις αναμεσα στους 2 launchers

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

Καλος ο Buzz, αλλα τρελος μπαταριοφαγος και μνημοφαγος.

Και αντε μνημη εχουμε και καταλαβαινω οτι θελει πολυ αλλα μπαταρια γιατι τρωει;

Εφαγε Χ μεχρι να μην εχει σοβαρη επιπτωση στην διαρκεια της μπαταριας.

είναι η pro έκδοση αυτού: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gau.go.launcherex

(δεν ξέρω ποιος ειναι παλιός για εσένα :P εγώ έχω εγκαταλείψει την ομάδα go εδώ και καιρό γιατί δεν μου αρεσαν πλέον οι εφαρμογές της)

Αυτός ο go είναι ο ίδιος με τον παλιό ή είναι νεότερη έκδοση;

Τον έχω και είναι νεότερη έκδοση που χρησιμοποιεί τη 3D Core engine.Αυτή η μηχανή προσφέρει εκπληκτικά 3D εφέ αλλά από την άλλη πλευρά είναι ακόμα σε beta έκδοση και έχει bugs.Μπορείς να κάνεις disable το 3D Core για να σου δουλεύει άψογα αλλά έτσι χάνεις τα 3D εφέ οπότε χάνεται ουσιαστικά το μεγάλο του συγκριτικό πλεονέκτημα.Εγώ τον έχω σαν 2ο ώστε αν κάποτε τελειοποιηθεί το 3D Core να τον έχω ως default.Bloatware έχει υπό τη μορφή 5 επιπρόσθετων εικονιδίων στα settings του.Η κύλιση είναι θαυμάσια.Ram και μπαταρία καταναλώνει περισσότερη από τον Nova Prime.Στο appdrawer του δεν έχει δυνατότητα καρτελών αλλά έχει δυνατότητα custom sorting των εφαρμογών.Αυτά πάνω κάτω.

Τον έχω και είναι νεότερη έκδοση που χρησιμοποιεί τη 3D Core engine.Αυτή η μηχανή προσφέρει εκπληκτικά 3D εφέ αλλά από την άλλη πλευρά είναι ακόμα σε beta έκδοση και έχει bugs.Μπορείς να κάνεις disable το 3D Core για να σου δουλεύει άψογα αλλά έτσι χάνεις τα 3D εφέ οπότε χάνεται ουσιαστικά το μεγάλο του συγκριτικό πλεονέκτημα.Εγώ τον έχω σαν 2ο ώστε αν κάποτε τελειοποιηθεί το 3D Core να τον έχω ως default.Bloatware έχει υπό τη μορφή 5 επιπρόσθετων εικονιδίων στα settings του.Η κύλιση είναι θαυμάσια.Ram και μπαταρία καταναλώνει περισσότερη από τον Nova Prime.Στο appdrawer του δεν έχει δυνατότητα καρτελών αλλά έχει δυνατότητα custom sorting των εφαρμογών.Αυτά πάνω κάτω.

Καμία σχέση με τον απλό go. Έχω αγορασμένη την έκδοση prime οπως και σχεδον ολους τους γνωστους launchers και πραγματικά με έχει αφήσει άφωνο. Προσοχή η σπασμενη εκδοση που κυκλοφορεί δεν λειτουργεί τόσο καλά. Είναι πραγματικά και μακράν ο πιο γρήγορος στην εναλλαγή οθονων και μετά την τελευταία αναβάθμιση καταναλώνει και λιγότερη ram. Να σημειωθεί οτι τον χρησιμοποιώ σε έκδοση android 4.1.2.

frastgr

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II