Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

Σε λίγες μέρες θα έρθει το update για τον Αtom όπως με πληροφόρησε ο προγραμματιστής του.Φαντάζομαι θα έχει κάνει τα δύο βασικά,δλδ την επιλογή για πλήρη αφαίρεση του widget πάνω που του είπαμε καθώς και την προσθήκη περισσότερων εικονιδίων σε κάθε σειρά dock.Ελπίζω να έρθει με αυτό το update να προστεθεί επίσης και η επιλογή για δημιουργία καρτελών στο menu.Αν το κάνει κι αυτό τότε θα περάσω από τον Nova Prime σε αυτόν αν και θα μένει ακόμα η επιλογή για φόρτωση εικονιδίων από τα go/apex/adw icon packs.

Bέβαια αν τα κάνει όλα αυτά και γίνει ίδιος με τον Nova Prime τότε λογικά θα πάψει να είναι τσάμπα εκτός αν ο developer είναι ακροαριστερός :p

Σε λίγες μέρες θα έρθει το update για τον Αtom όπως με πληροφόρησε ο προγραμματιστής του.Φαντάζομαι θα έχει κάνει τα δύο βασικά,δλδ την επιλογή για πλήρη αφαίρεση του widget πάνω που του είπαμε καθώς και την προσθήκη περισσότερων εικονιδίων σε κάθε σειρά dock.Ελπίζω να έρθει με αυτό το update να προστεθεί επίσης και η επιλογή για δημιουργία καρτελών στο menu.Αν το κάνει κι αυτό τότε θα περάσω από τον Nova Prime σε αυτόν αν και θα μένει ακόμα η επιλογή για φόρτωση εικονιδίων από τα go/apex/adw icon packs.

Bέβαια αν τα κάνει όλα αυτά και γίνει ίδιος με τον Nova Prime τότε λογικά θα πάψει να είναι τσάμπα εκτός αν ο developer είναι ακροαριστερός :p

Ας ερθει το update να αφαιρει την χαζομπαραρα και ας κοστιζει και κανενα ευρω (αντε 2 :p ).

Επισης, θα ηθελα πιο ομορφη προεπισκοπιση οθονων...

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Ας ερθει το update να αφαιρει την χαζομπαραρα και ας κοστιζει και κανενα ευρω (αντε 2 :p ).

Επισης, θα ηθελα πιο ομορφη προεπισκοπιση οθονων...

Εγώ και 3 να τον βάλει θα τον αγοράσω γιατί θα είναι πλέον ένας ολοκληρωμένος launcher και πολύ smooth.Άσε που έχω συμπαθήσει τον developer που ότι του προτείνουμε δέχεται να το κάνει και γενικά μιλάει μαζί μας στο xda*.Tην προεπισκόπηση οθονών η αλήθεια είναι δεν την έχω προσέξει και δεν νομίζω να του προτείναμε να την αλλάξει.Κάτσε να βελτιώσει πρώτα τα βασικά που θέλουμε και μετά του ζητάμε και παραπανίσια.:)

Εγώ και 3 να τον βάλει θα τον αγοράσω γιατί θα είναι πλέον ένας ολοκληρωμένος launcher και πολύ smooth.Άσε που έχω συμπαθήσει τον developer που ότι του προτείνουμε δέχεται να το κάνει και γενικά μιλάει μαζί μας στο xda*.Tην προεπισκόπηση οθονών η αλήθεια είναι δεν την έχω προσέξει και δεν νομίζω να του προτείναμε να την αλλάξει.Κάτσε να βελτιώσει πρώτα τα βασικά που θέλουμε και μετά του ζητάμε και παραπανίσια.:)

Εδω εχω αγορασει apex, nova, tsf, adw. Μεχρι και τον spb shell. Θα αγορασω και τον ατομ γιατι ειναι καλος και τα αξιζει.

Η προεπισκοπιση, αν θυμαμαι καλα, ειναι στο στυλ του go, που δεν μου αρεσει.

Εδω εχω αγορασει apex, nova, tsf, adw. Μεχρι και τον spb shell. Θα αγορασω και τον ατομ γιατι ειναι καλος και τα αξιζει.

Η προεπισκοπιση, αν θυμαμαι καλα, ειναι στο στυλ του go, που δεν μου αρεσει.

+1, Επίσης η προεπισκόπηση δεν συμπεριλαμβάνεται σαν λειτουργία στα gestures. Πολύ βασικό, με μία κίνηση του δαχτύλου να βλέπεις την περοεπισκόπηση. Θα πρέπει να προστεθεί και αυτή η δυνατότητα;).

frastgr

Toυ το έγραψα : "Many users also report that they don't like 2 things in the preview of the home screens.1) There is no gesture with two fingers to preview the homepages 2) They don't like the looks of the preview ( the say it's like the ugly preview of Go )"

Πάντως δεν νομίζω να δούμε αυτήν την αλλαγή στο επερχόμενο update.

γιατι ενω ενεργοποιω αυτο το launcher μετα απο καποια ωρα επανερχεται σττον προηγουμενο???

εννοεις δεν τον κραταει προεπιλεγμενο?αν ναι μηπως εχεις την εφαρμογη της εθνικης τραπεζας???nbg mobile banking?αυτη το προκαλει!

Όποιος θέλει να παίξει με τον νέο launcher του Facebook μπορεί να εγκαταστήσει αυτά σαν απλές εφαρμογές..

http://db.tt/ziag3Msl

http://db.tt/VgR2WKqU

Τα πήρα από ένα thread στο xda, δεν έχω πρόχειρο το link.

Credits to theo0s.

Όποιος θέλει να παίξει με τον νέο launcher του Facebook μπορεί να εγκαταστήσει αυτά σαν απλές εφαρμογές..

http://db.tt/ziag3Msl

http://db.tt/VgR2WKqU

Τα πήρα από ένα thread στο xda, δεν έχω πρόχειρο το link.

Credits to theo0s.

Σχετικα καλος, αν και τον εχω για την ωρα μονο για την lockscreen μου ενω απο πισω τρεχει κανονικα ο nova

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2232307

Οποιος ενδιαφερεται να κανει το κολπο για να μπει στην lockscreen: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=40264933&postcount=406

εννοεις δεν τον κραταει προεπιλεγμενο?αν ναι μηπως εχεις την εφαρμογη της εθνικης τραπεζας???nbg mobile banking?αυτη το προκαλει!

Μετά την αναβάθμιση του Next ούτε εμένα τον κρατάει επιλεγμένο και κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση μου ζητάει να επιλέξω launcher.... Παρεμπιπτόντως δεν έχω την εφαρμογή της Εθνικής....

Τι φταίει;

Μετά την αναβάθμιση του Next ούτε εμένα τον κρατάει επιλεγμένο και κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση μου ζητάει να επιλέξω launcher.... Παρεμπιπτόντως δεν έχω την εφαρμογή της Εθνικής....

Τι φταίει;

Ψάξε στο play για το "Next launcher patch", είναι εφαρμογούλα της ίδιας ομάδας που βγήκε γι'αυτό ακριβώς το πρόβλημα. Εγκατέστησέ το και κάνε επανεκκίνηση, μόλις σε ρωτήσει με ποιον launcher θες να μπεις απλώς επέλεξε το εικονίδιο του "Next patch". Μετά θα σε βάζει κατ'ευθείαν στον next.

Πρώτη φορά το ακούω πάντως αυτό, εμένα δεν δούλεψε ποτέ χωρίς το patch ενώ εσένα χρειάστηκε απλά ένα update για να στο "χαλάσει". Κι απορώ γιατί συμβαίνει αυτό όπως επίσης κι αν είναι τόσο δύσκολο να το επιδιορθώσουν ώστε να μη χρειαζόμαστε το patch, αν και δεν είναι κάτι που "επιβαρύνει" τη συσκευή εδώ που τα λέμε..:)

Ψάξε στο play για το "Next launcher patch", είναι εφαρμογούλα της ίδιας ομάδας που βγήκε γι'αυτό ακριβώς το πρόβλημα. Εγκατέστησέ το και κάνε επανεκκίνηση, μόλις σε ρωτήσει με ποιον launcher θες να μπεις απλώς επέλεξε το εικονίδιο του "Next patch". Μετά θα σε βάζει κατ'ευθείαν στον next.

Πρώτη φορά το ακούω πάντως αυτό, εμένα δεν δούλεψε ποτέ χωρίς το patch ενώ εσένα χρειάστηκε απλά ένα update για να στο "χαλάσει". Κι απορώ γιατί συμβαίνει αυτό όπως επίσης κι αν είναι τόσο δύσκολο να το επιδιορθώσουν ώστε να μη χρειαζόμαστε το patch, αν και δεν είναι κάτι που "επιβαρύνει" τη συσκευή εδώ που τα λέμε..:)

Κι εγώ πάντως δεν είχα και δεν έχω τέτοιο πρόβλημα με τον next (Xperia S).Δεν ξέρω από τί εξαρτάται...

Κι εγώ πάντως δεν είχα και δεν έχω τέτοιο πρόβλημα με τον next (Xperia S).Δεν ξέρω από τί εξαρτάται...

Πιθανότατα κάτι συμβαίνει με το patch του launcher μεταξύ κάποιων συσκευών και -όπως απεδείχθει- κάποιων εκδόσεων του next αλλά αφού βρίσκεται λύση μέσω του πρόσθετου patch..:)

Πιθανότατα κάτι συμβαίνει με το patch του launcher μεταξύ κάποιων συσκευών και -όπως απεδείχθει- κάποιων εκδόσεων του next αλλά αφού βρίσκεται λύση μέσω του πρόσθετου patch..:)

Η λειτουργικότητα της εφαρμογής εξαρτάται από τις rom που φοράνε οι συσκευές. Η εφαρμογή δεν έχει λύση πλήρως το θέμα της συμβατότητας της με όλες τις εκδόσεις λογισμικού, πράγμα που έχουν πετύχει σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι Launchers τουλάχιστον οι επί πληρωμής. Με μία rom σε συγκεκριμένη συσκευή μπορεί να δουλεύει άψογα ενώ άμα αλλάξεις rom στην ίδια συσκευή να μην δουλεύει σωστά. Πρέπει όμως οι developers του next να λύσουν το θέμα έστω και με το patch που έχουνε βγάλει (το οποίο πάλι δεν δουλεύει σε όλες τις rom) να το ενσωματώσουν στην κύρια εφαρμογή. Δεν μπορεί η εφαρμογή να δουλεύει καλά μόνο σε συγκεκριμένες rom (επίσημες ή ανεπίσημες). Εμένα στο optimus 4X HD δούλευε άψογα μέχρι το χθεσινό update (1.27). Τώρα δεν δουλεύει σωστά και το κινητό τρέχει επίσημη JB 4.1.2. Κάποτε δεν θυμάμαι ακριβώς σε ποιο update του next μου είχε εμφανιστεί ξανά το ίδιο θέμα, το κινητό μου τότε είχε επίσημη ICS 4.0.3. Έκτοτε είχε στρώσει και εμφανίστηκε το πρόβλημα πάλι από εχθές. Περιμένω λοιπόν το επόμενο update.....!!!!!!!

Edited by frastgr
frastgr

έχω ένα θέμα με τον Nova Launcher (έχω τον Prime)

όταν κάνω power off ή reboot , δεν μου βγάζει το Icon Pack που έχω επιλέξει (συγκεκριμένα το Glass Theme) και πρέπει κάθε φορά να πηγαίνω και να το βάζω εγώ.

καμία λύση?

έχω ένα θέμα με τον Nova Launcher (έχω τον Prime)

όταν κάνω power off ή reboot , δεν μου βγάζει το Icon Pack που έχω επιλέξει (συγκεκριμένα το Glass Theme) και πρέπει κάθε φορά να πηγαίνω και να το βάζω εγώ.

καμία λύση?

Θα έχεις μεταφέρει το αικον πακ στην κάρτα μνήμης(εσωτερική)

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Θα έχεις μεταφέρει το αικον πακ στην κάρτα μνήμης(εσωτερική)

τον έχω στην external card. άρα τον ξαναβάζω στην internal? ή τον βάζω στην ROM?

τον έχω στην external card. άρα τον ξαναβάζω στην internal? ή τον βάζω στην ROM?

Το αφήνεις στην μνήμη του τηλεφώνου, δεν το μετακινεί ς πουθενά

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Παίδες έχω τον Nova Prime και όταν πάω στις "Υπηρεσίες που εκτελούνται" για να δω τι μου "τρώει" τον εμφανίζει για ένα δευτερόλεπτο και μετά τον απομακρύνει. Μου κάνει εντύπωση γιατί όλοι οι άλλοι launchers το δείχνουν κανονικά. Τι μπορεί να συμβαίνει; Το κάνει και σε κάποιον άλλο; :worry:

φεύγει από μόνος του, νομίζω είναι auto-build in κατάσταση να φεύγει από τα running apps. αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τρώει RAM βέβαια

@vrwmiaris thnx :P

Δούλεψε. Σ ευχαριστώ αν και το θεωρώ μεγάλο fault του next. Κατά τα άλλα άψογος....

Πάντως το ίδιο μου κάνει και ο tsf.

Για αυτό υπάρχει κάποια λύση;

Πάντως το ίδιο μου κάνει και ο tsf.

Για αυτό υπάρχει κάποια λύση;

Ο tsf παντα το εκανε αυτο. Απο την πρωτη του εκδοση και σε ολες τις συσκευες.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II