Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

δεν ειναι θεμα προβληματος...απλα δε δουλευει το stock widget του καιρου με τον nova

Στην 4.0.4 δούλευε κανονικά όμως.

Τεσπα. Καλός είναι και ο touchwiz

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

παιδες μια ερωτηση για τον nova..παρατηρω οτι δεν υπαρχει το widget του accuweather..πως μπορω να το βαλω? αν δεν υπαρχει αυτο υπαρχει καποιο παρομοιο που να εχει και μικρες πολεις και ρολοι

παιδες μια ερωτηση για τον nova..παρατηρω οτι δεν υπαρχει το widget του accuweather..πως μπορω να το βαλω? αν δεν υπαρχει αυτο υπαρχει καποιο παρομοιο που να εχει και μικρες πολεις και ρολοι

2 posts πίσω.:)

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Καλησπερα επανερχομαι καθως ειμαι καινουργιο1 στο αντροιντ διαβςζω συνεχεια αλλα θελω να ρωτησω. Διαβαζω για laucher και δεν αναφερεται σχεδον καθολου ο go. Σημερα τον δοκιμασα μου αρεσαν οι πολλες επιπογες θεματων που εχειτον εχει δοκιμασει κανεις αλλος καμια γνωμη?

Εγώ τον Go τον έχω απορρίψει γιατί δεν μου ήταν τόσο smooth το σκρολάρισμα των home screens και των σελίδων του menu.Δεν ξέρω αν το τελευταίο 3μηνο βελτιώθηκε.

Καλησπερα επανερχομαι καθως ειμαι καινουργιο1 στο αντροιντ διαβςζω συνεχεια αλλα θελω να ρωτησω. Διαβαζω για laucher και δεν αναφερεται σχεδον καθολου ο go. Σημερα τον δοκιμασα μου αρεσαν οι πολλες επιπογες θεματων που εχειτον εχει δοκιμασει κανεις αλλος καμια γνωμη?

Αν εσένα σου αρέσει και σε καλύπτει, τι σημασία έχει τι γνώμη έχουν οι άλλοι;

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Αν εσένα σου αρέσει και σε καλύπτει, τι σημασία έχει τι γνώμη έχουν οι άλλοι;

Πολλοι εδω ειναι γνωστες και θα ηταν καλο να ακουσω αν πχ τρωει πολυ μνημη ή αλλα αρνητικα.

Πολλοι εδω ειναι γνωστες και θα ηταν καλο να ακουσω αν πχ τρωει πολυ μνημη ή αλλα αρνητικα.

Μα αυτό σου είπα, αν εσύ δεν έχεις πρόβλημα με τη χρήση του, γιατί να το βγάλεις επειδή κάποιος έχει αρνητική εμπειρία; Δεν είναι όλες οι συσκευές το ίδιο, ούτε όλοι οι χρήστες έχουν τις ίδιες ανάγκες/απαιτήσεις.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Σου δουλεύει ομαλά? Από τη μια οθόνη στην άλλη εννοώ, πάει ομαλά ή κάνει σπασίματα? (όταν τις αλλάζεις γρήγορα, γρήγορα).

Για εμένα, αυτό είναι το κυριότερο μείον του.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Καλησπερα, ο Go πριν απο αρκετο καιρο ηταν χαλια οσον αφορα στο σκρολαρισμα και στα "σπασιματα", ισως εφταιγε και η μικροτερη μνημη ram, στο android, τωρα ποια ομως, και ειδικα στο Note II τρεχει "νερακι" και ειναι απολαυση με ολα αυτα τα καλουδια που προσφερει... Edited by harley5
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα, ο Go οριν απο αρκετο καιρο ηταν χαλια οσον αφορα στο σκρολαρισμα και στα "σπασιματα", ισως εφταιγε και η μικροτερη μνημη ram, στο android, τωρα ποια ομως, και ειδικα στο Note II τρεχει "νερακι" και ειναι απολαυση με ολα αυτα τα καλουδια που προσφερει...
Δεν τον έχω δοκιμάσει στο note2. Αν είναι έτσι, μια χαρά:)

Αν και τώρα έχω τον Atom παράλληλα παρακολουθώ και τον tsf μέσω play store μήπως και δωθεί κάποιο update που να διορθώνει κάποια "θεματάκια" των τελευταίων ενημερώσεων.. σύμφωνα με τους χρήστες χρειάζεται κάποιες διορθώσεις που λογικά θα τις συμπεριλάβουν σε επόμενη έκδοση που όμως κατά τη γνώμη μου έχει ήδη αργήσει αρκετά.. τι έγινε ρε παιδιά με την ομάδα; "Κρέμασε γάντια"; Όπως όλα δείχνουν οι τελευταίες ενημερώσεις απογοήτευσαν αρκετούς, μεταξύ τους κι εμένα. Tο να μη δείχνουν όμως σημεία "ζωής" το κάνουν χειρότερο νομίζω.. όσοι τον έχετε αυτή τη στιγμή σαν προεπιλεγμένο launcher πως τον βρίσκετε γενικότερα; Λειτουργεί σωστά; Προσωπικά δεν τον επιλέγω αυτή τη στιγμή επειδή δεν μου αρέσει η παρουσία του dock και το ότι δεν μπορεί να αφαιρεθεί μου το χαλάει ακόμα περισσότερο. Όλο πάει να μου βγει το "κρίμα.." αλλά κάθε φορά λέω "περίμενε λίγο ακόμα".. όμως ήδη ρε παιδιά δεν περιμέναμε αρκετά; Και παράλληλα εμφανίστηκαν τόσοι αξιόλογοι launchers.. άντε να δούμε..

Μου εκανε εντυπωση οτι δεν πολυαναφερεται. Η αληθεια ειναι οτι με εντυπωσιασε απο τις πολλες επιλογες και παει σφαιρα. Μονο το widget του καιρου με χαλασε.

ποιος θεωρειτε οτι ειναι ο πιο smooth για το note 2?

καλος ο nova αλλα δεν ειναι τοσο smooth οσο ο TW...μονο ο TSF πλησιαζει αλλα πολυ παραφορτωμενος για τα γουστα μου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

καλος ο nova αλλα δεν ειναι τοσο smooth οσο ο TW...μονο ο TSF πλησιαζει αλλα πολυ παραφορτωμενος για τα γουστα μου...

Atom και Holo HD. Όμως, ο τελευταίος μερικές φορές λαγκάρει στην προεπισκόπηση οθονών, ειδικά αν έχεις πολλά widgets. Πάντως είναι καλός, δοκίμασέ τον.

Δοκίμασε τον Αtom:)

Άλλη μία ψήφος από μένα, "λιτός" μέχρι στιγμής αλλά ικανοποιητικά "φορτωμένος" για τις δικές μου απαιτήσεις συν του ότι είναι τρομερά smooth κι ανάλαφρος σε ότι κι αν του ζητήσω να κάνει..:)

Edited by makis206

Δοκίμασε τον Αtom:)

Atom και Holo HD. Όμως, ο τελευταίος μερικές φορές λαγκάρει στην προεπισκόπηση οθονών, ειδικά αν έχεις πολλά widgets. Πάντως είναι καλός, δοκίμασέ τον.

Άλλη μία ψήφος από μένα, "λιτός" μέχρι στιγμής αλλά ικανοποιητικά "φορτωμένος" για τις δικές μου απαιτήσεις συν του ότι είναι τρομερά smooth κι ανάλαφρος σε ότι κι αν του ζητήσω να κάνει..:)

ευχαριστω μαγκες θα τους δοκιμασω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Συγγνώμη, υπάρχει launcher που δεν είναι smooth στο Note II.; :)

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Δηλαδή τί μπορεί να του ζητήσεις να κάνει; Σπακανόπιτα; :lol:

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Δηλαδή τί μπορεί να του ζητήσεις να κάνει; Σπακανόπιτα; :lol:

Ναι, με συντομεύσεις και widgets από σουσάμι..:lol:

Το περίμενα πως θ'ακουστεί "βαρύ" ή ίσως και λάθος, βασικά εννούσα διάφορες λειτουργίες που κάνεις με έναν launcher όπως άνοιγμα/κλείσιμο εφαρμογών, φακέλων με εικονίδια εφαρμογών, ταξινόμηση και resize εφαρμογών και widget, εναλλαγές από οθόνη σε οθόνη, εισαγωγή/εξαγωγή στο "συρτάρι" των εφαρμογών, τέτοια..:)

Μόλις δοκίμασα τον Atom.. Αρκετά καλός σε μια πρώτη ματιά.. Στο dock δεν παίρνει παραπάνω εικονίδια? :confused:

Μόλις δοκίμασα τον Atom.. Αρκετά καλός σε μια πρώτη ματιά.. Στο dock δεν παίρνει παραπάνω εικονίδια? :confused:

Eίπαμε κύριος, "λιτός και απέριττος"..!:p

Eίπαμε κύριος, "λιτός και απέριττος"..!:p

:D :D Πολύ καλή προσπάθεια πάντως. Αξίζει.. Και είναι και δωρεάν..

Πίσω στον Nova, προς το παρόν..

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II